من آخه با پی اس1 بازی می کنم واز شبیه ساز استفاده نمی کنم.نقل قول:
Printable View
من آخه با پی اس1 بازی می کنم واز شبیه ساز استفاده نمی کنم.نقل قول:
خوب وقتی رفتی شهر یک عکس یا یک تکه فیلم از روی صفحه تلویزیون با گوشی خودت یا گوشی یکی دیگه بگیر.:27:نقل قول:
سلام . آقا هركي راه رفتن به شهر رو بهگه (مو به مو) و من بتونم خودم برم 50000 تومان بهش ميدم (البته اگه ...:31:..) .
نقل قول:
una ro ke shoma nanveshti:5:, una hame az ketabe lohe khane copy shode. manam ketabesho daram eine hamoun onja neveshte
می دونم.من که نمی گم اینارو. فقط می گم این حرفاش درسته.نقل قول:
Cj جان فینگیلیش تایپ نکن.
خوب تو اون هایی که تو لوحه خانه نوشته رو اجرا کن.اگه نرفتی شهر که هیچی اما اگر رفتی شهر پولتو بذار تو جیبت یک صلوات برام بفرست.نقل قول:
عزیز همه ارسالارو یکجا بنویس نه 3 تا پشت سر هم.نقل قول:
اینم میشه گفت:
آقا اونارو انجام بده رفتی که هیچی نرفتی کلی خودتو الاف کردی،^مختو به هنگ انداختی و زور زدی آخرم ضایع شدی...
این بازی برای pc هم هست؟
به خاطر این که چند پست پشت سر هم دادم عذر می خوام و بگم که این بازی آدم رو سرگرم می کنه ومننقل قول:
فقط می خوام سرگرم بشم نه اینکه تا آخر بازی برم و فکر کنم این بازی از آن بازی ها هستش که بهش میگن
((end opened)).
در جواب آنلی پس بگم که برای پی سی هم ساخته شده که می گن خیلی جذابه.
نه برای PC ساخته نشده و فقط برای کنسول های Playstation 1 , Playstation 2 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Gamecube , Xbox ساخته شده.نقل قول:
در کل باید گفت سازنده بازی یعنی ناتسوم هیچ بازیی برای PC نزده.
یک بازی شبیه هاروست مون برای PC :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=56372&page=186
حق با توئه. من اشتباه کردم آخه پریروز به من گفته شد از یکی بچه های مدرسه برای پی سی ساخته شده اما دیشب تو گیم اسپات دیدم واسش ساخته نشده و از شما Only Pes عذر خواهی می کنم.نقل قول:
راستی گیم بوی که از همشون بیشتر نسخه داره رو جا انداختی.
ایمان جان من نمی تونم ثابت کنم چرا ثابت نمی کنی ؟منتظرتم.
ما هم منتظریم.سریعتر فقط:27:نقل قول:
من که قبلا تمام فایلهای بازی از از جمله آهنگ ها و عکسها رو براتون آپلود کردم بازم باورتون نمیشه که شهر نیست؟؟؟!!!
نقل قول:
من ميدونم كه ميتونن ! البته وقتي كه شكوفه هاي گل ني در بياد :27::27::27:
:27: راستي به نظر شما ها قشنگ ترين
نقل قول:
من ميدونم كه ميتونن ! البته وقتي كه شكوفه هاي گل ني در بياد :27::27::27:
:27: راستي به نظر شما ها قشنگ ترين هاروست مون بعد از اين چيه ؟؟؟؟
ایران جان اولا یک پست بده و مثل این که ایمان نمیاد من هم که دیگر چاره ای ندارم وهر چی میگم فقط به شایعات روی می کنید و حرف منو قبول ندارید. پس من هم می گم شهر ن ن نی نی نیس نیست.اهه اهه اهه ...........خوب کسانی که به خاطر جذابیت و سرگرمی بازی می کنن وبه شهر اهمیت نمی دن میتونن مشکلاتشونو بیانکنن.
چی عجب بالاخره به این نتیجه رسیدی!!!نقل قول:
صبر کنم ببینم مگه شما همونی نبودید که می گفتید شهر رو دیدید و ...!!!!:18::18:
من از همون اول هم گفتم و بعدش هم برای اثبات حرف هام با یک نرم افزار تمام فایلهای بازی رو براتون درآوردم که می تونین از صفحه قبل دانلود کنید حجمش هم 800 کیلوبایت بیشتر نیست.
فقط میشه خندید...نقل قول:
گفتم که به خاطر فشار های شما اینو گفتم وگرنه شهرو دیدم و چون بحث نشه دیگه رو حرفتون حرف نمی زنم چون آرای ضد شهرا بیشتره.نقل قول:
اصلا شايد اوني كه شما ميگيد براي يه ورژن ديگه بوده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اين هاروستمون Back to nature ورژن هاي ديگه هم داره شايد يه ورژن ديگش شهر داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيخي بابا دوباره دعوا ميشه ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از من می÷رسید شهری در کار نیست
سعی کنیدواقعیت را درک کنید
اگه بود دنیا میرفتن شهر ولی چیزی نبود که توی1000 تا سایت یه اسم از اون نیومده
تکبیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییر !نقل قول:
الله و اکبر الله و اکبر خامنه ای رهبر ، مرگ بر ضد ولایت فقیه ، مرگ بر آمریکا :31:
این دیگه آخرشه :10: دیگه حرفی از شهر خیالی نزنید ! :46:
هر کی رفته بیاد ثابت کنه نه این که بگه : من رفتم شهر یا دوستم رفته شهر ! :21:
تمام این حرفا از اون کتابه در اومد.این ایرانیا هم خوب بلدن حرف در بیارن!!:8:نقل قول:
من هم موندم
هركي اومده تو اين تاپيك گفته رفته شهر
وقتي كه بهش ميگيم سيو يا عكس بده ميگه سيوم پاك شده تا به نحوي هيچي ازش نداره :31: (چه باهال)
من هم يه چيز ميگم شايد واقعي باشه
من بيل گيتس هستم ولي عكس و چيزي از خودمم ندارم :18:(شما باور ميكنيد ؟)
من ميگم اين تاپيك اگه ميخواد اينجوري پيش بره قفل بشه بهتره
خوب گیرم که شهر نباشه .باشه اصلاً شهر نیست.حالا که جوابو فهمیدیم بهتره دیگه شهر نیست شهر نیست نکنیم.اونایی هم که برای شهر بازی می کنن دیگه مشکلشون حل شده و اما کسانی که به جذابیت اهمیت می دن می تونن مشکلات دیگشونو مطرح کنن.نقل قول:
سلا آق صفا
عامری
تا مارو دیدی اومدی بیرون
حالا در باره ی این بازیه توضیح بده ببینیم چه جور چیزیه
يه پسره كه بر ميگرده توي مزرعه ي پدر بزرگش كار كنه حالا شما بايد بري مزرعه رو درست كني(يعني سنگ و علف هرز و از اين جور چيزا رو از زمينت پاك كني) بعدش شخم ميزني دونه ميكاري هر روز بايد بهشون آب بدي تا رشد كنن بعدش ميفروشيشون:10:نقل قول:
تازه مرغ هم ميخري تخماشون رو ميفروشي يا ميتوني بزاري جوجه بشن:46:
گاو و گوسفند هم ميشه خريد و شير گاوه و پشم گوسفنده رو ميفروشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارهاي ديگه هم ميشه انجام داد مثلا ميشه با مردم دهكده دوست بشي و روزهاي تولدشون بهشون هديه بدي و حتي دختر مورد علاقتو توشون پيدا كني و قلبشو قرمز كني بعدش وقتي كه خونه ي بزرگ با تخت دو نفره ساختي ميتوني باهش ازدواج كني:10:
حالا رمز و راز توي اين بازي زياد وجود داره مثل الهه هاي بازي يا برگ هاي پرينت شده و يكي از همين رمزاش رفتن به شهره كه آخر سر نفهميدم راسته يا خال بندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در موردش بحث نكنيم بهتره
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههم ر من يك عكس از سايت گرفتمه براي همينهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظره من دخترشه بهتر حداقل 99 ميشه
جدي جدي جدي ما چقدر !!!!!!!!
اصلا -------سازنده بازي كه ما رو سر كار گذاشته
ببخشيدا اما نميتونستيد تمام اين حرفها رو توي يك پست بزنيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم اون صحنه اي كه شما گذاشتيد آدمش همونه اما منطقش رو توي بازي نديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ميشه بگين اين عكس رو از كدوم سايت گرفتين ؟ ها
سلام آقای A-H Entertainment لطفا اسم اون نرم افزار یا لینک دانلد که باهاش harvest moonپلی1 را عکسهاو صداهایش را دراردید را بگزارید در مبحصش لطفا:11::11::11:
يادم نيست من اينارو چند سال پيش گرفتمنقل قول:
گربه منه
نقل قول:
اگه دقت کنی می فهمی که این هروست مون نینتندو هستش ! :31:
بچه ها اصلا گول اون عکسها رو نخورین چون مال نسخه Nintendo 64 هستش که من بازیشو 3 سال رفتم. شخصیت بازی دقیقا همونه و فقط بعضی از شخصیتهاش فرق می کنن اگه خواستین بگین تا لینکهای بازی رو براتون بذارم.
ببینم این بود اون شهری که خیلی ها ادعای دیدنش رو میکردن؟؟؟!!!!:27:
اوه این عکس شهر بود الان؟؟؟؟؟من فکر کردم عکس معمولیه!!این که جلوش نوشته n64 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خیلی باحالن اینا که میگن رفتیم شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .حالا اصلا اینجا شهری که میگین پس کو شهرش؟این که جنگله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاييد ميشه:27:نقل قول: