فردوسی نزدیک سفارت..
Printable View
فردوسی نزدیک سفارت..
سلام
من یه ریش تراش remington f3800 خریدم.(قبلش یه فیلیپس قدیمی داشتم.)
می خواستم بدونم ریش تراش خوبی هست؟و آیا لوازم جانبی آن راحت و ارزان گیر میاد؟
سوالم بعدیم هم اینه که من قبلا که فیلیپس داشتم می زدم به برق و اصلاح می کردم ولی این مدل رو که برق می زنم با برق کار نمی کنه و حتما باید با شارژ باطری کار کرد می شه کاری کرد که با برق کار کنه؟
سلام
ببخشید Panasonic LT50 بهتره یا Panasonic ST25 ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی شبیه هم هستند و به نظر ST25 جدیدتره....
الان با ژیلت فیوژن اصلاح میکنم چند ساله ؛ میخواستم QS6160 فیلیپس رو بخرم ولی پشیمون شدم...
سلام
من امروز یه پاناسونیک ST-25 از تهران سفارش دادم با هزینه ارسال ش شد 470 ت
امیدوارم چیز خوبی از آب در بیاد .
آقا تورو خدا خریدی بیا نظرت رو بگو ما هم اگه خوب بود بخرم منم ، والا پول Lv61 ندارم....نقل قول:
منم مثه شمانقل قول:
اول قرار بود ES-RT30 بگیرم
بعد دیدم قراره یکبار ریش تراش بگیرم مدل ES-ST25 گرفتم !
امیدوارم خوب از آب در بیاد .
چشم تست میکنم نتیجه رو گزارش میدم .
مبارک باشه.نقل قول:
رفیق من اینو داره.خیلی خوبه زیر گردنو اگر هر روز بزنی بعد یکی دو هفته که عادت کردی خیلی خوب میزنه.زیر آب هم می تونی استفاده کنی.فقط یه مشکل داره منم برای همین نخریدمش اونم اینه که تیغ و فویل اصلش خیلی گرونه با هم دیگه ستش شد 275 تومن(بعد 1 سال و چند ماه مجبور شد تعویض کنه.)!یعنی تقریبا نصف قیمت خود دستگاه.
هنوزم ژاپن میزنه؟دوست من ژاپنیشو داره.
دوستان میشه منو راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام
من یه ریش تراش فیلیپس PT860 خریدم 240 تومن بعد مدتی استفاده وقتی پوست به دستگاه عادت کرد میام و کمال و تمام ازش توضیح میدم. :n26:
سلام. من ریشمو انگشتشمار تیغ زدم و همیشه از ماشین موی سر موزر استفاده کردم. اینه که صورتم به نسبت حساس مونده. دنبال یه چیزی هستم که از موزر تمیزتر اصلاح کنه. یعنی تقریبا صاف کنه صورتو تا جایی که امکان داره. ولی در عین حال پوست رو اذیت نکنه. خصوصا زیر گردن رو. یکی دو بار با ریش تراش 3 تیغه فلیپس زدم، بدجور جوش زد. البته ریش تراش گرونی بود نسبتا. شاید من روش اصلاح باهاشو بلد نبودم، شاید دفعات اول واسه هر کسی جوش میزنه(؟!) و شاید هم صورت من بیش از حد حساسه. چه مدلی رو بهم پیشنهاد می کنید؟ ترجیحا زیر 500 باشه قیمتش. اگه زیر 300 باشه که دیگه عالی! پیشاپیش ممنون.
من یه es-4036 پاناسونیک گرفتم.قیمتش حدود 250 است.از همون دفعه اول هیچ جوشی نزد.زیر گردن رو یکم طول میکشه بزنی ولی میزنه.به نسبت قیمتش عالیه.نقل قول:
سلام و خسته نباشید
من فیلیپس مدل 1280 دارم اصلا راضی نیستم یکبار دیگه هم پرسیدم! فکر میکنم موتورش ضعیف باشه برای ریش من!
میخوام پاناسونیک بگیرم
اولین سوالم اینه که فرق بین مدلهاش چیه؟!!
آخه یه مدل دیدم 600 بود ولی دور موتور 13000 و یک مدل 1.300 تومان و دور موتور 14000 بود!!
میخوام ببینم اگر واقعا فرق محسوس بین مدل مثلا زیر یک میلیون با اونی که بالای یک میلیون هست وجود نداره خب اونی که ارزونتر هست بخرم!
من با این فیلیپس عادت دارم 2 روز یکبار شیو کنم اونم فقط با کف ریش بدون کف اصلا نمیشه!!!! همینطور هم خیلی جاها رو نمیزنه و یا به زور میزنه!
میخوام یک چیز قویتر بگیرم و حتی الامکان بدون کف بعضی مواقع بزنم
سلامنقل قول:
من چون پوستم کمی حساسه میخواستم یکی از مدل های فوق حساس فیلیپس رو بگیرم.مثل اینکه شما ناراضی هستی.
لطفا تمام مزایا و معایب مدلی که شما داری رو کامل بگید.
سلام
اقا نخر اگر پوستت حساس هست!!
البته اگر موی صورتت ضخیم باشه ! اگر نباشه برای موهایی که نازک باشه میشه گفت شاید خوب باشه!!
والا من که موی صورتم ضخیم هست و پر هست به دردم نمیخوره!! البته بستگی به زمان اصلاح داره من 2 روز یکبار اصلاح میکنم
دوست عزیز پاناسونیک مدل el 61 بگیرید
بعد از چند ماه....درود به همه دوستان عزیز
همونطور که میدونین حدود 3 ماه پیش اومدم اینجا و گفتم براون 790 خریدم و کلی راضی بودم! چند روز پیش یعنی 20 اسفند،ریش تراشمو که توی ساک بود،از صندوق عقب ماشین دزدیدن!!
واقعا دلم سوخت چون خیلی نو نگهش داشته بودم و همه جوره ازش راضی بودم.حتی بعد از 5 روز،ریشامو که حدود 6 میلیمتر میشد،خیلی راحت کوتاه و صاف میکرد.حالا باز باید یکی دیگه بخرم!! معلوم نیس الان چند شده؟!
راستی پایه شستشو و شارژرش هم رو دستم موند!!!
فقط مواظب وسایلتون باشین.هیچ جا در امان نیست!!!
پیشاپیش سال نو همه مبارک
ES-LF51 چطور هست؟
سلام کسی خبر نداره خریدن ریش تراش مکه قیمتش مناسبه یا نه؟
پوستم حساس هست و بخاطر همین سری rq رو انتخاب کردم حالا میخوام ببینم اگه کلا جالب نیست برم سمت پاناسونیکنقل قول:
البته موی صورتم ضخیم نیست و الان هر 2-3 روز یکبار میزنم . اگه ریش تراش باشه شایدم هر روز بزنم
الان برای شما مثل تیغ کاملا از ته میزنه یا نه؟
و اینکه مدل 1280 که حالت 3d میزنه،آیا همه جای صورت رو خوب میزنه و مشکلی با گردن نداره؟
اگر ضخیم نیست و هز 3 روز یکبار میزنی خوبه!
نه زیر گردن رو خوب نمیزنه
ریش تراش بگیرم چون وقت کمتری میبره یکروز در میون یا هر روز میزنم.قبلنا داشتم راحتتر و بهتر از تیغهنقل قول:
تیغی هم که استفاده میکنم دیگه عمرا اصلش پیدا بشه،خوبه قبلا چندتا یدکی گرفته بودم
زیر گردن رو خوب نمیزنه یعنی چی؟قرمز میکنه یا خوب نمیگیره؟
مشکل خاص دیگه ای نداره بنظر شما؟
ممنون
والا هم خوب نمیزنه و هم اگر من بخوام زیر گردن باهاش بزنم زخم میکنه و خون میاد
یکی به من کمک نمیکنه فرق مدلهای پاناسونیک رو بگه و مدل lf51 چطور هست؟
سلام
نمیدونم چرا هرکی یه چیزی میگه گیج شدم واقعا RQ1250 انتخابم بود اما الان واقعا نمیدونم چی باید بگیرم
تا قیمت700 800 میشه راهنمایی کنین لطفا؟
با توجه به گرون بودن قیمت فویل پاناسونیک رفتم مارک رمینگتون گرفتم مدل Remington F7800 Shaver . خدا کنه خوب باشه
برای بار دوم( بعد از دزدیده شدن) رفتم و براون 790 رو خریدم.740 تومن.اگه صد بار دیگه هم از دستش بدم،بازم همینو میگیرم.تا حالا ریش تراش فویلی دیدین که ریش متراکم به طول 6 میلیمتر رو مث تیغ بزنه؟ این میزنه.بسیار خوش دست و از نظر کیفیت مواد ساخت هم که واقعا حس خوبی به آدم دست میده.در خریدش شک نکنین.(البته اگه تونستین گیر بیارین! چون ضمینه اش تازگیا یه خورده کم شده).
سلامنقل قول:
یعنی ریش و کامل در حد تیغ میزنه ؟ بدون آسیب و حساسیت ؟
گردن و چانه چی ؟
درودنقل قول:
بله میزنه.بدون کوچکترین حساسیت و ناراحتی.من بعد از یه هفته،ریشام رو که حدود 6-7 میلیمتر شده بود رو خیلی راحت زد.
ضمنا یادتون باشه ((هیچ ریش تراشی در دنیا نیومده که چپه تراش کنه!!!)) دلیلش هم اینه که تیغ معمولی،در تماس کامل با پوست قرار میگیره و وقتی اصلاح میکنیم،هم مو رو از ته میزنه و هم در حقیقت سلولهای سطح پوست رو برمیداره!
این موضوع،در ریش تراشهای برقی نمیتونه اتفاق بیافته و دلیل اون هم ضخامت فویل(در مدلهای خطی و چرخشی) هست که بین تیغه و سطح وست قرار میگیره.
پس انتظار چپه تراش از هیچ ماشینی نداشته باشید.اما براون 790 که من استفاده میکنم،ریش رو تا حدی میزنه که وقتی دست رو بر خلاف جهت روی پوست میکشم،هیچ مویی احساس نمیشه و این حالت تا 5 یا 6 ساعت بعد از اصلاح،باقی میمونه.
موفق باشید
دوستان یک سوال
الان قیمت lv61 پاناسونیک چقدر هست و کجا قیمت خوب میدن؟
سلام دوستان میشه من رو راهنمایی کنید و یه ماشین اصلاح موی سر به من معرفی کنید که در کوتاه ترین حالت 0.2 یا 0.3 میلیمتر اصلاح کنه تا برای صورت هم ازش استفاده کنم؟؟؟؟
الان از پاناسونیک ER-GB50 استفاده میکنم که در کوتاه ترین حالت 0.5 میلیمتر اصلاح میکنه که یکم بلنده میخوام از این کوتاه تر باشه ولی نه مثل ریش تراش که کف دست به آدم تحویل میده کسی مدلی به ذهنش میرسه؟؟؟؟
اگر ریش تراشی هم وجود داره که قابلیت تنظیم داره رو معرفی کنید.
قیمت هم از 100 تومن قبوله تا 600 تومن.
سلام
برای اصلاح هر روزه که صورت مثل اصلاح با تیغ باشه و در ضمن ناحیه گردن قرمز نشه و جوش نزنه چی پیشنهاد می کنید البته اگه قابلیت اصلاح ریش نسبتا بلند رو هم داشته باشه چه بهتر !
سلام
من یکی دو ماهه که درگیره ابن موضوعم که چه ریش تراشی بهتره.توی فروشگاه ها که اینقدر مدل هست آدمو گیج میکنه فروشنده هم هر مدلی که داره رو میگه بهترینه و معمولا کسی هم نیست که مدل های مختلف را امتحان کرده باشه اینه که به چندتا سایت خارجی و سابت های بران و فیلیپس و پاناسونسک سر زدم تصمیم گرفتم نتیجش را اینجا بگم امیدوارم به درد شما هم بخوره
اول اینکه بین اینکه ژیلت بهتره یا ماشین یه انتخاب شخصیه که بستگی داره با کدوم راحت تر باشید اما ژیلت یه لایه از پوستم بر میداره که باعث پیری پوست و جوش و چروک میشه
فیلیپس مدل ها و تنوع خیلی بیشتری از بران داره رنج قیمتش از 12 دلار شروع میشه به بالا مدل های آخرش از آخرین مدل بران گرونتره
فیلیپس ریش تراش چرخشیه اما بران و پاناسونیک فویلی اند . بران میگه foili ها اصلاح نزدیکتری و 3 تیغ تری میدن در عوض فیلیپس مدل senso touch 3d را داده که میگه این مدل کاملا 3 تیغ میکنه و موهایی که هنوز در نیومدن هم میزنه. فیلیپس ادعا میکنه که ریش تراش های چرخشی اصلاح راحتری برای زیر گلو دارن و بران در عوض میگه فویلی ها اصلاح راحتری برای روی صورت دارن
در کل برای ریش های ضخیم یا پوست های حساس یا کسایی که میخوان هر روز اصلاح کنن بران بیشتر پیشنهاد شده بود.اگر ریش ها کوتاه و بلند باشن چرخشی ها مناسب ترند
اینم بگم که اگه یه مدل قدیمی از یکی دارید و جدید رو از یه مارک دیگه گرفتید با هم مقایسه نکنید از هر مارک سری که در یک سال تولید شده را مقایسه کنید
مثلا sensotouch 3d از فیلیپس با سری 7 بران که هر دو خیلی خوبن و کسایی که خریده بودن راضی بودن
در آخر به این سایت سر زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 5 ریش تراش بهتر رو از جهات مختلف معرفی کرده بود و sensotouch 3d از فیلیپس با سری 7 بران هر دو بودن
یه کلیپ هم هست که نصف صورتش رو با sensotouch 3d از فیلیپس و نصف دیگه رو با سری 7 بران اصلاح کرده.من سری 7 بران را ترجیح دادم اصلاح تمیز تر و سریعتری داشت به نظر من خودش هم گفته بود با بران راحتر بوده
در ضمن یه چیز دیگه که در مورد سری 7 بران اضافه شده 10.000 میکرو ویبریشنه که باعث میشه موهای بیشتری رو بگیره و اصلاح سریعتری داشته باشه کلیپ تبلیغاتی خود بران میگفت اگه مدل های قبل مثل تراکتور بودن این مدل مثل فراریه.
سری 7 بران پر فروش ترین ریش تراش بوده و فقط در سابت آمازون یک ملیون و نیم فروش داشته
پاناسونیک هم مدل های خوبی داشت که جزو مدل های برتر بود اما بخاطر اینکه توب تاپیک های ایرانی خوندم از خدمات پس از فروشش راضی نبودن و در صورت خراب شدن قطعه نو گیرشون نیومده یا هزینش بالا بوده من کلا سمتش نرفتم دیگه
در کل اگه مدل های دیگه ای هم از هر مارک مد نظرتونه من پیشنهاد میکنم یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید یا یه کلیپ از اصلاحش ار youtube دانلود کنید
در آخر هم هر مارکی که میخرید ترجیحا از نمایندگی بگیرید که اصل باشه و به نظر من از آخرین سری هم بگیرید درسته بیشتر هزینه میکنید ولی یه باره و ارزششو داره
دوستان. من یه مدل ریش تراش فویلی میخوام که ارزون باشه و خوب باشه . خط زن هم اگه داشته باشه خوبه . ارزوون هم باشه. نمیخوام خیلی هزینه کنم. فوقش 300 تومن!
رمینگتون خوبه؟؟؟
اگه کسی مدل فویلی استفاده میکنه یا خریده یا اطلاعات داره یکم راهنمایی کنه
مرسی
میتونید از سری 3 بران بخرید حدودا از 230 شروع میشه راجع به رمینگتون اطلاعی تدارم اما هیچ مدلیش به عنوان مدل های برتر انتخاب نشده تا جایی که من اطلاع دارم
سلام دوستان
تا سقف 500 هزار تومان چه ریش تراشی رو معرفی می کنید
خودم نظرم روی پاناسونیک مذل ES ST25
برای ریش ضخیم و پرپشت میخوام..
ممنون میشم راهنماییم کنید....
سلام
من تقریبن 2-3 روز یکبار ریشمو میزنم . تقریبن 3 روز یکبار یعنی 2 بار در هفته
بین 700 هزار تا 1 میلیون تومان چه ریش تراشی بگیرم که در حد تیغ صاف بزنه ؟
پوستم کمی خشک هست ولی جوش اینها کلن کم میزنه فقط کمی خشک هست
چی بگیرم که بتونه خوب باشه ؟
ممنون
دوستان ریش تراش PHILIPS RSCX-1160 را پیشنهاد میکنید؟ قیمتش حدودا چنده؟
سلامنقل قول:
به نظر من براون سري 7 مثل 790 يا 720
بعد از اون پاناسونيك lf51
اين هردو زير 800 هستند و دومي با گارانتي هست
پاناسونيك lv65 , lv61 هم هستند هردو بالاي يك ميليون
سلام
خدا قوت
کارشناسان عزیز بنده قصد خرید ریش تراشی دارم که مثله تیغ صاف بزنه و باهاش بشه ته ریشم گذاشت
تا 400 450 میتونم بابتش پول بدم به نظرتون چی بگیرم؟
پیشاپیش از راهماییتون کمال تشکر دارم:n16:
سلامنقل قول:
ريش تراشها شانه ندارند كه بتوان ته ريش با بلندي مختلف گذاشت
در اون قيمت هم پاناسونيك st25 رو خيلي تعريف ميكنن و بران سري 5
با سلام دوستان عزیز
خدا رو شکر نزدیک ده روز هست ریش تراش panasonic RT30 رو با قیمت 297 بود که با تخفیف 292 تومن خریدم و چند بار استفاده کردم گفتم واستون بنویسم
از لحاظ ضدآب بودن و شستشو واقعا راحته و من یکبار با فوم استفاده کردم و زیرگردن رو با فوم زیاد خوب نتونستم بزنم فکر کنم هنوز قلق اصلاح با فوم دستم نیومده , باید دوباره با فوم امتحان کنم و
در حالت خشک که خدا رو شکر همه جا رو خیلی خوب میزنه و تقریبا در حد ژیلت هست و فروشنده میگفت شاید تا سه هفته صورتت حساسیت نشون بده که واسه من اصلا از همون بار اول هم حساسیت نشون نداد
من تا حالا از ریش تراش های خطی و فویلی استفاده نکرده بودم و قبلا فیلپیپس مدل قدیمی داشتیم ولی از این خیلی راضی هستم و یدک هر تیغ اصل ژاپن 37 تومن بود که میگفت هر تیغ حداقل 5 سال میره و خودش مدلهای مختلف براون و فیلیپس و پاناسونیک داشت ولی پاناسونیک رو
بیشتر پیشنهاد میکرد و بعضی مدلهای پاناسونیک مستقیما از ژاپن میاد و بعضی ساخت چین تحت لیسانس پاناسونیک ژاپن هستن که فرقی ندارن چون همشون تحت گارانتی آژند سرویس هستن و کیفیتهاشون خوبه
تا الان که خدا رو شکر راضی بودم و حالت خشک رو بیشتر خوشم اومد چون راحتتره ولی با فوم تمیزکاری یه کم طول میکشه
انشاءالله سربلند باشید