هیچوقت با آدمای خطرناک بحث های خطرناک نکنین ، چون آخر یه جوری پدرتونو در میارن که فکرشو هم نمیکردین :|
Printable View
هیچوقت با آدمای خطرناک بحث های خطرناک نکنین ، چون آخر یه جوری پدرتونو در میارن که فکرشو هم نمیکردین :|
رفیق و رفیق بازی حال میده ولی اگه توش زیاده روی بشه آدمو از خیلی چیزا عقب میندازه
این چنذ روزه مونده به عید اگه برای خرید بیرون میرید مطمئن باشید که فروشنده ها قیمتهای نجومی میگن برای تخفیف گرفتن تا میتونید چونه بزنید
هیچ وقت سعی نکنید برای باز با بسته کردن پیج از کلید استفاده کنید!
اگه کلید خراب بشه دیگه هیچ قفلی رو باز نمیکنه.
بدتر از اون این که کلید درب خونه یاشه.
(تجربه جدیدم):9:
هیچ وقت بدون بیمه ماشین رو بیرون نبرید یکی از آشناهامون بدون بیمه رفته بود و باهاش تصادف کرد و کلی خرج افتاد براش که هنوزم داره پولشو میده دوستان حواستون به بیمه ماشین باشه.
امروز یه تجربه ای رو دارم براتون میگم که فوق العاده با ارزش هست برای کسایی که زیاد به بانک مراجعه میکنن .
اگه دارین دسته اسکناس درشت از بانک میگیرین ( ده تومنی یا پنجاه تومنی ) قبل از اینکه اپراتور باجه نفر بعد رو صدا بزنه به کارمند بگین که من هنوز پولم رو نشمردم ( این کار یعنی از نظر قانونی شما هنوز پول رو تحویل نگرفتین ) . بشینین و با دقت پول رو بشمارین مخصوصا تو بانک های دولتی کارمندها تازگیا دزدی زیاد میکنن ( این کار دلایل روانی هم داره ) . پارسال با پدرم بانک رفته بودیم که داشت حسابش رو نقد میکرد و دسته اسکناس 50تومنی گرفت ولی کارمنده دوتا از اسکناس ها رو دزدیده بود و وقتی تحویل پدرم داد بهش اجازه نداد که دسته اسکانس ها رو بشماره و گفت بانک شلوغه برین بیرون و بشمرین . وقتی پدرم شمرد دید که یکی از دسته اسکانس ها بجای 50تا 48 تا هست و هرچقدر هم به طرف گفتیم زیر بار نرفت و گفت که جلوی خودت هر کدوم از دسته ها رو دوبار با دستگاه شمردم .( درست هم میگفت و این کار رو کرده بود ) ولی این نکته رو عرض کنم که به هیچ وجه امکان خطا از بانک وجود نداره در این موارد و همه دسته های اسکناس ها چند بار شمرده میشن و امکان نداره بانک یه دسته اسکناس رو 100هزار تومن کمتر دسته بندی کنه و به مشتری تحویل بده و دستگاه اسکناس شمار بانک هم بعضی وقت ها کم نشون میده ولی امکان نداره اضافه نشون بده و دسته 48تایی رو 50 نشون بده .
ماجرا از این قراره که وقتی کارمند بانک اسکناس ها رو گذاشت توی دستگاه و جلوی مشتری شمرد , بعدش میزاره روی میزش و یه دسته اسکناس دیگه رو برمیداره تا بزاره داخل دستگاه ؛ در همین حین به طرز کاملا زیرکانه با اونیکی دستش از اون دسته اسکناس شمارش شده چندتا اسکناس خارج میکنه . دلیل اینکه ما متوجه این کار نمیشیم اینه که حواسمون فقط به دستگاه شمارنده هست و فقط به دستگاه دقیت میکنیم که چه عددی رو نشون میده و اینطرف غافل هستیم که کارمند بانک با اینکی دستش چه کاری انجام میده . ضمن اینکه کسایی که میرن جلوی باجه و میشینن روی صندلی اصلا روی دست های کارمند دید ندارن و نمیتونن ببنن که طرف داره چیکار میکنه .
برای همین همیشه حواستون به هر دوتا دست کارمند باشه و سعی کنین وقتی برای دریافت پول به باجه مراجعه میکنین خودتون رو زرنگ نشون بدین .
همیشه قبل از خرید لوازم کامپیوتری و الکترونیکی یه سری به فروم p30world و جاهای دیگه بزنین و بنچمارک ها و نظرات کاربرا رو بخونید تا بعدش پشیمون نشید .
من تا حالا دو سه دفعه بد پشیمون شدم .
سعی کنید که زیاد به کسی وابسته نشید حتی اگه اون فرد آدم حیلی خوبی باشه به این خاطر که اگه یه روزی به هر دلیلی رابطه تون با طرف قطع شد یه جوری بتونید باهاش کنار بیاید(این اشتباهیه که من خودم تا حالا چند بار انجام دادمش)
و اینو بدونید که هر کسی لیاقت خوبی و عشق شما رو نداره
پاک شود .....................
یه سری فندکهای دستی هستن که برای روشن کردن گاز و ... توی آشپزخانه استفاده میشه شبیه تفنگ هم هستن و با ایجاد یه جرقه ی خیلی کوچیک میشه گاز رو روشن کرد و کبریت استفاده نکرد بچه های کوچیک ممکنه علاقه داشتن باشن به این جور فندکا و والدین هم ممکنه به بچه ها بدن ولی بچه ی یه بنده خدایی سر همین قضیه فندک رو میکنه توی دهنش و جرقه میزنه و اون بچه فلج دائم العمر میشه
اگه کسی که باهاش تازه رابطتون رو شروع کردید گفت که خیلی باهوش و ریز بینه ازش بترسید.این جور افراد همه چیزو به خاطر میسپارند و همیشه بدیهاتون رو یاداوری میکنند
البته یه بار یه برنامه علمی نگاه میکردم فکر کنم کانال 4 نشون داد درباره مغز بود میگفت مغز بیشتر خاطرات بد رو در ذهن نگه میداره تا خاطرات خوب! اگه دقت کرده باشین وقتی به یه نفر فکر میکنین اول خاطرات بد و اشتباهاتش به ذهنتون میاد! اما برای خوبی ها یا خاطرات خوبش باید فکر کنید تا یادتون بیاد! برای همینه که در برابر بیشتر آدمها اگه هزار تا خوبی کنید خیلی وقتها به چشمشون نمیاد و حتی تشکر هم نمیکنن اما وقتی یه اشتباه بکنید دیگه فقط همون یک اشتباه رو میبینن! دیگه هزار تا خوبی رو اصلا فراموش میکنن! و چشمشون رو به همه چی میبندن! این خصلت عادی آدمهاست! اما اون آدمی یه انسان واقعیه که وقتی همیچن شرایطی میشه به خوبی های اون آدم هم فکر میکنه اون وقت آروم میشه و اون اشتباه رو هم میبخشه. کلا رابطه چیز سخت و پیچیده ایه! آدم میتونه از سخت ترین قوانین علمی دنیا سردربیاره اما فکر نکنم از رابطه بشه خیلی زیاد سردراورد! اما کلا اون آدمی لیاقت یک رابطه رو داره که خصوصیاتش شبیه شما باشه شخصیتش شبیه شما باشه و اون توی یه دنیا دیگه نباشه و شما یه دنیا دیگه! و اینکه آدم باارزشی باشه! عاقل باشه! معرفت داشته باشه! و ...
که البته اگه کسی همچین موجودی پیدا کرد به منم خبر بده!:31:
یه چیز دیگه اینکه قبل عید توی دانشگاه یکی از دوستام توی مسجد داشت نماز میخوند موبایلش رو دراورد گذاشت توی جیب کاپشنش و گذاشت کنارش. بعد نماز دید توی جیبش موبایل نیست! همیشه حواستون به وسایلتون باشه! خیلی جالبه که یه دانشجو توی مسجد (طرف مذهبی هم نباشه بد نیست یه حرمتی برای اعتقادات دیگران قائل باشه!) توی دانشگاه موبایل یکی رو بدزده! همیشه حواستون رو جمع کنید و همه جا دقت کنید...
موفق باشین.:11:
بزرگترین تجربه:
در وهله اول فقط و فقط به فکر خودتون باشین نه دیگران.
اگه کسی کاری رو به شما سپرد و دیدید زیاد پیگیریش نمیکنه کاسه داغ تر از آش نشید و شما هم بی خیالش بشید
تا میشه دایره اعتماد و انتظارتون از آدم هارو کوچک و کوچک تر کنین.
اولا همه لیاقت اعتماد رو ندارند و ثانیا اعتماد یکطرفه انتظاراتی رو در شما ایجاد میکنه که وقتی طرف توی ذوقتون زد، آسیب های زیادی بهتون وارد میشه.
با سلام .
وقتی یه نفر میخواد که یه کاری رو براش انجام بدید همه جوانبش رو در نظر بگیرید ببینید میتونید انجامش بدید یا نه ! الکی به طرف قول بی مورد ندید . :41: که عاقببتون میشه مثل من !!!! :41:
وقتی برای اولین بار میخوایید کاری رو انجام بدید.... حتما تحت نظارت کسی که یه بار اون کار رو کرده جلو برید
هم سرعتتون بیشتر میشه هم خطاهاتون کمتر....
به نظر من گفتن تجربه کافی نیست، باید دلیلش رو هم گفت، اون وقت دیگران درک خواهند کرد و به داناییشون اضافه میشه. مثلا گفتن اینکه اینکار کن یا نکن بدرد نمیخوره باید دلیلش و نتیجه رو هم گفت.
آزادی روانی:
برای بدست آوردن چیزی و یا کسی به اون وابسته نباش و احساس نیاز نکن، چون وقتی وابسته نیستی خوب و درست عمل میکنی، چون اعتماد بنفس داری و از بدست نیاوردن اون احساس بدی بهت دست نمیده و همین تفکر باعث میشه وقتی با خودت میگی اگه بدست نیاوردم(که طبیعیه ولی نوع برخورد با اون شرطه اینکه بپذیریم و آشفته بشیم و یا بگیم اهمیتی نداره) احساس دلهره و ترس نکنی و محکم و استوار بایستی و همین محکم و استوار ایستادن و آرامش سبب جذب و بدست آوردن میشه. که این منشا گرفته از آزادی هست و بر عکس هم میشه عمل کرد و سبب میشه آزادتر باشین و رفتار کنید و بخود بیشتر اعتماد کنید و بخود باوری برسین
تا میتونین به بچه های کوچیک عشق بورزین . بچه های خاله ، عمه ، دایی و ... نه از روی تظاهر ! بلکه واقعی !
باور کنین هیشکی به اندازه این چه ها قدر محبت و علاقه انسان رو نمیدونن .
انقدر ساده ازشون رد نشین !
به عینه دیدم و تجربه کردم !
یه دختر عمه دارم شیش سالشه ... از بچگی من خیلی اینو دوست داشتم ... بسکه بانمک و شیرینه ( چه پارادوکسی : دی )
حالا انقدر به من وابسته شده که هفته ای یه بار باید ببینمش ! یعنی هر روز به مامانش میگه مامان بریم خونه دایی با مجید بازی کنم : دی
ولی در عوض بودن کسایی که جون واسشون میدادم ولی اگه یک سالم نمی دیدنم ، عین خیالشون هم نبود ! بعد اسمش رو هم میذارند : عشق !
وقتی میرید بنزین آزاد بگیرید حتما مطمئن شوید که بنزین هست یا نه.بعضی ها یکم بنزین میریزن و بقیه اش هم شربت و از این چیزا.خیلی دقت کنید.
در موقع خرید اجناس حتما از درست بودن آن مطمئن شوید.
هیچ وقت فکر نکنید حادثه و اتفاقات دردناک برای دیگرانه
اگه براتون حادثه ای پیش اومد اول از همه خونسردیتون رو حفظ کنید و بعدش صبر رو فراموش نکنید
سقراط یک حرف خیلی جالبی داره،که من دقیقا توی زندگی خودم تجربه اش کردم،میگه:
براي دوست خود محبت را يكدفعه ظاهر نكن ، زيرا اگر اندك تغييري در تو بيابد تورا دشمن مي داند....
یکی از دوستانی که که زیادی بهش احترام گذاشتم،امروز شده دشمن من !!!
فقط به خاطر همین محبت زیادی و یک تغییر به خاطر برخی مشکلات.
به همه آرام و به اندازه ظرفیتشان محبت کنیم.
یه بار از یه دست فروش که لباس مفروخت و مرد مسنی بود خواستم خرید کنم منم زیاد اهل چونه زدن نیستم خلاصه یه قیمتی داد من چند هزار تومن کمترش قیمت خودمو گفتم و فروشنده قبول نمیکرد دیگه داشتم بی خیال میشدم که خود فروشنده گفت هر وقت میخوای تخفیف بگیری اول پولتو در بیار تا فروشنده پاهاش شل بشه بعد تخفیف بگیر :20:
منم پول در اووردم و به همون قیمت خودم ازش لباس گرفتم:46:
الان این فن رو همه جا اجرا میکنم و تا حدودی جواب گرفتم
don't leave the best for last!
هیچ وقت بهترین را برای آخرین رها نکنید!
یکی از بدترین صفات که میشه داشت سوء ظن نسبت به دوستان و اطرافیان هست.
از این موضوع هم متاسفانه ضربه خوردم،بی جهت به کسانی شک کردم که بهترین دوستان من بودند اما همین سوء ظن سبب شد،خیلی از اونهارو از دست بدم.
به قول فرانسیس بیکن :
سوء ظن، در جمع خصال، به گونه جُغد در حلقه پرندگان است.
آنها همیشه در تاریکی پرواز میکنند.....
اگه از جنس مخالف کسی رو به شدت دوست داری سعی کن این موضوع رو تو رفتارت نشون ندی.چون طرف مقابلت از این بابت اشباع میشه و کارت سخت تر
به نظر من آدمی خوشبخته که فکر می کنه خوشبخته نه این که واقعا خوشبخت باشه و همین برای آدم کافیه تا از زندگیش در هر سطحی لذت ببره ...
بنابرین اگه فکراتونو کنترل کنید احساسات که زاده ی تفکرن رو کنترل کردید و زندگی با خوشبختی یعنی احساس خوب داشتن
من خودم تجربه کردم ... بارها و بارها ...
بعضی افراد کلا" نمیخان این موضوعو بفهمن که دوست دخترشون واسه خودشون جذابیت داره فقط
چند روز پیش بعد از مدتها یکی از دوستان رو دیدم یه کله 3-4 ساعت در مورد دوست دخترش حرف میزده
جدا" دیگه حوصلشو نداشتم پا شدم رفتم
خوبه آدم از رفیقش با خبر باشه از کارایی که میکنه ولی نه اینکه 3-4 ساعت مدام مثل این ندید بدیدها از دوست دخترش بگه
تجربه این چندروزه به من ثابت کرده سی دی ویندوزی که سالها باهاش بودیو دور ننداز ! دلش میشکنه بدبختت میکنه !
سی دی و پگ ایکس پی قدیمیمو دور انداختم حالا لنگ فونتای توی سی دیم .............توروخدا
کمکم کنید من خیلی فوری و جدی نیاز به فونت سری H دارم که قدیمی شده . خیییییییییییلییییییییییی نیاز دارم لطفا یکی دوباره آپلود کنه . اون قبلیا آپلودش پاک شده . هیچ جای این دنیای مجازی پیدا نکردمممممممم
توروخدا یکی آپلود کنه .سی دی هم خریدم سری اچ رو نداشت !
من تمام مدلهای H nazanin رو میخوام . bold / light .....normal......
:37::37::37::sad::41:
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
زود قضاوت نکنیم...........
وای.......
وقتی دسته جمعی مثلا سه چار خونواده ای یا دوسه خانواده ای جایی مسافرت میرید حتما حتما هوای همدیگرو تو تمامی مراحل مسافرت مخصوصا تو جاده داشته باشید
ما فامیلی داریم تو جاده که میریم هیش کیو مراعات نمیکنه و تخته گاز میره و از همه جلو میوفته بی توجه از این که شاید واسه رفیقایی که پشت سر گذاشته مشکلی پیش بیاد و به کمک نیاز داشته باشن و یا اینکه خودش جلو بیوفته و راهو گم کنه و سر از بیراهه دربیاره
دیروز داشتیم چهار خانواده ای با 4 تا ماشین تو مسیر جلفا-تبریز در حال برگشت از مسافرت بودیم که باز ایشون تخته گاز کرد و واسه اینکه نشون بده پژو پارسش از ماکسیمای یکی از ماها خوش رکابتر و قدرتمند تره جلو افتاد و رفت و گم شد با زنگ زدن و رد گیری و هزار مکافات دیدیم راهو اشتباهی از مرند پیچیده به ناکجا آباد رفته
در ضمن پشت سرش هم خیلی حرفا میشه و همه میگن تو مسافرت و رفاقت و مرام دستی نداره و ...
خیلی خیلی زیبا بود و استفاده کردم از نوشته های دوستان...
به نظر من خیلی مهمه که تو زندگی، در هر حال، سعی کنیم تا تفکر مثبت رو از دست ندیم و با همون چیزی که داریم حال کنیم.
من زمانی که بچه بودم فکر می کردم کسایی که بنز سوارن خیلی خوش به حالشون شده. گذشت و گذشت تا الان که خدا لطف کرد و به ما یه بنز داد. حالا می بینم اصلا هیچ ربطی به بنز و ... نداره. آدم اون جایی خوشه که دلش خوش باشه...
هیچ وقت قانون جذب را شوخی نگیریم و همیشه مثبت فکر کنیم و در حال آموختن باشیم...
در نبرد روزهای سخت با انسان های سخت، آنچه که می ماند انسان های سخت است نه روزهای سخت.
برای اینکه امیدتون به زندگی بیشتر بشه سعی کنید با افرادی رفت و آمد داشته باشید که به زندگی امید دارن.
اونا با حرفای مثبتی که از زندگی میزنن و همچنین اعتماد به نفسی که دارن و انرژی مثبتی که به شما میدن شما رو هم به زندگی امیدوار میکنند
دلتون رو پیش فروش نکنید منتظر بمونید تا خریدارش پیدا بشه
یعنی به اولین کسی که تو زندگیتون میاد دل نبندید و نگید این همونیه که میخواستم
شاید اشتباه کنید
اگه با دوستان بیرون میرید یا اینکه تو خوابگاه هستید ومیخواید برای اتاق خرید کنید سعی کنید هیچوقت مادر خرج نشید چون آخرش یه چیزی باید از جیب خودتون بزارید و همیشه یکی هست که بگه فلان چیز خوب نبود یا اینکه چرا فلان چیزو چرا خریدی؟
یه بار سر همین قضیه با یکی از هم اتاقیام دعوام شد
برای ناهار ماست گرفته بودم هم اتاقیم گفت چرا با پول ما ماست خریدی؟شاید ما نمیخواستیم ماست بخوریم
منم اعصابم خورد شد چون زحمت خرید با من بود آخرش هم یه منتی رو سرم گذاشته بود
بهش گفتم نمیخوری؟گفت نه منم گفتم به جهنم نخور همشو خودم میخورم همه ی پولش هم خودم میدم(البته یه سری چیزای دیگه گفتم که اینجا جاش نیست:دی)خلاصه که هر چی از دهنم در اومد گفتم
یه چیز دیگه هم بگم که رو حرف جنس مخالف زیاد حساب باز نکنید و صرفا به خاطر حرفاش همه ی دوستای خوبی که دارید رو از دست ندید چون امکان داره که یه روز بی دلیل زیر همه ی حرفاش بزنه و شما بمونید و این همه دوست خوب که به خاطر کارایی که باهاشون کردید حالا دیگه مثل یه غریبه باهات رفتار میکنند اونوقت تو میمونی وتنهایی...
بعضی ها هستن که ادامه دوستی باهاشون از غرورتون بیشتر ارزش داره(یادتون باشه که فقط بعضیا)
تو ماشین در حال حرکت هی به راننده نگید که از فلان جا برو فلان نکن اونجوری برو چون حواسش پرت میشه و کلا کار اعصاب خورد کنی هست
یه بار که با خودتون این کار رو بکنن متوجه میشید که بد هست
من میخوام در مورد یکی از تلخ ترین تجربه های این چند سال اخیر زندگیم بگم! :45:چون شاید شرایط مشابهش برای شما زیاد پیش بیاد شاید به دردتون بخوره.:46: تا حالا هر چی اینجا پست داده بودم کلی بود اما این دفه در مورد یه تجربه یا یه شخص خاصه!
من پارسال کنکور داشتم و یکی از کاربرای اینجا واقعا به من کمک کرد و منو راهنمایی کرد. و راهنمایی هاش مفید بود و تا حدود زیادی کمک کرد که به دانشگاه و رشته ای که دوست داشتم رسیدم. و من دیدم اون شخص آدم خیلی خوبیه و تصمیم گرفتم محبتش رو جبران کنم. سعی کردم هر چه قدر میتونم بهش خوبی کنم! حتی شماره موبایلشو گرفتم و هر وقت پیامک قشنگ داشتم براش میفرستادم! اگه ایمیلی داشتم که خوشم میومد یادش میفتادم و براش میفرستادم! تاریخ تولدشو نگاه کردم و روز تولدش بهش زنگ زدم! که خوشحالش کنم! خیلی وقتها به فکر بودم و با تمام وجود میخواستم خوبی که در حقم کرده بود جبران کنم! ولی به هر حال از فاصله هزار کیلومتری بیشتر از این نمیتونستم کاری انجام بدم! ولی سعی کردم هر وقت میشه موردی هست بهش کمک کنم اگه میتونم! اونم گاهی خوبی میکرد مثلا تولد منو تبریک گفت و ... اما بعد یه مدت دیدم اولا اینکه چون خیلی از هم دوریم نمیشه چندان صمیمی شد! دوم اینکه بعضی وقتها الکی سوتفاهم پیدا میکردیم و مشکل داشتیم! و کلا دیدم نمیشه تو نت با کسی زیاد صمیمی شد مثل دنیای واقعی و اون شخص هم کلا شخصیتش متفاوت بود با من! گفتم بهش ما به هم نمیخوریم و بهتره دوستی مونو ادامه ندیم! جوابی نداد! و یکماه گذشت و نزدیکای عید شد! من حس کردم شاید از دستم دلخور شده و دوست نداشتم کسی که بهم خوبی کرده از دستم دلخور باشه ازش معذرت خواستم! گفتم اگه ازم دلخوری منو ببخش و بعدش از هم خداحافظی کنیم! حداقل با قهر از هم خداحافظی نکنیم! با یه حس خوب باشه که نه اون ناراحت باشه نه من! اون شخص گفت بعدا جواب میده اما جواب نداد! دوباره براش پیغام دادم! یکبار دیگه هم معذرت خواستم! بازم هیچ! و آخرش هم هیچی جواب نداد! و با این کارش منو آزار داد! و این برام خیلی عجیب بود که کسی که خوب بود و من چند ماه تمام فکر خوبی بهش بود گفتم شاید دلخور باشه ازش معذرت خواستم که دلخور نباشه و به فکر بودم بعد اون خوشش میاد منو آزار بده! شاید دو تا جمله میگفت که ناراحت نیست یا ... و هم اون حس خوبی داشت و هم من و تمومش میکردیم. اما...
چند سال قبل یه دختری بود که پسره که ازش جواب منفی شنیده بود برا ازدواج تو صورتش اسید ریخت! بعد چند سال اون دختر، پسره رو بخشید! توی تلویزیون هم نشون داد! بعضی آدمها واقعا بزرگوارن! اما همه این طور نیستن!
و من اشتباه کردم! تجربه تلخی برام بود! یاد گرفتم این انجمن یا هر جای دیگه تو نت جایی برای صمیمی شدن و دوستی نیست هر چقدر هم شخص مقابل خوب باشه به خاطر دوری و ... سوتفاهم پیش میاد و درست کردنش مکافاته! بلکه این جاها جاییه برای اینکه اگه سوالی داریم به هم کمک کنیم و ... اگه کسی خوبی کرد با یه تشکر ساده تمومش کنیم یا نهایتش یه مدت بهش خوبی کنیم و بریم! کاسه داغ تر از آش نشیم! :13:در مقابل هر کسی غرورمونو نشکنیم بریم معذرت بخوایم که بعد بخوره تو ذوقمون!:41:
و حدی رو در دوستی همیشه حفظ کنیم! یه دوستی معمولی خیلی بهتر از اینه که با یکی یه مدت خیلی دوست باشیم بعد با قهر جدا شیم!
و یاد گرفتم چقدر کار زشتیه که یکی معذرت بخواد و ما محل نذاریم! تا حالا نشده کسی ازم معذرت بخواد من نبخشمش اما دیگه از این به بعد اگه حس کنم شخص مقابل پشیمونه قبل معذرت خواهی میبخشمش! :8:
یکی از فامیلامون بچه کوچیک داره! یه بسکوئیت دستش بود خواستم ازش عکس بگیرم ازش گرفتم یه لحظه با نفرت نگاهم کرد! دو دقیقه بعد یادش رفت و میخندید و دوست داشت بیاد تو بغلم! ای کاش همه مثل بچه ها گذشت داشتن! همه اشتباه میکنن! بد نیست ببخشیم و نه خودمون رو آزار بدیم و نه شخص مقابل رو!
این تجربه برام خیلی سخت بود! ولی دیگه تجربه شد...
یه چیز دیگه اینکه! یاد بگیریم هیچ چیز اون طور که به نظر میرسه نیست! دنیا پر از وقایع عجیب و راز و معماست! همه چیز! و در مورد هر چی بیشتر تحقیق کنیم شاید سوالهایی که در ذهنمون هست جواب داده بشه اما سوالهای جدیدی ایجاد میشه! و تا ابد ادامه داره! در گذشته وقایعی پیش اومده که شاید هیچ وقت نشه واقعا دلیلشو فهمید! آینده هم همین طور! دنیا جای خیلی قشنگ و عجیبیه! سعی کنیم درکش کنیم!
عمر کوتاهه! به جای آزار دادن هم به هم خوبی کنیم! به بچه های خیلی کوچیک و آدمهای خیلی مسن بیشتر اهمیت بدیم! اونا باارزش تر از بقیه آدمهان! پاک ترن!
حدی رو در دوستی نگه داریم! توی نت نخوایم با کسی خیلی صمیمی بشیم! حتی اگه آدم خیلی خوبی باشه! اون شخصی هم که گفتم آدم خوبی بود اما به هر حال نت جای این کار نیست! برای دوستایی که در زندگی معمولی داریم بیشتر وقت بذاریم! ولی بازم زیاده روی نکنیم! بعضی وقتها با سکوت همدیگه رو آزار میدیم! چند تا جمله میتونه همه چی رو به خوبی و خوشی تموم کنه! چرا همو آزار میدیم؟! آشتی کردن آسونه! البته نه برای همه! این تجربه ها برام تلخ بود! گفتم و امیدوارم شما هیچ وقت این جور تجربه ها براتون پیش نیاد...
هیچ وقت زیاده روی نکنیم و حد هر چیزی رو نگه داریم! انجمن و ... جای رفیق بازی نیست جای جواب به سوالهای هم و کمک به همه! همین! نه جای رفیق بازی!:13:این تجربه برای من خیلی سخت تموم شد امیدوارم برای کسی پیش نیاد...!
توی زندگی اگه شخصی بهمون خوبی کرد و حس خوبی داشت شاید اشتباه هم کرد یکبار ! همه اشتباه میکنن! میشه بخشید و آشتی کرد و حسهای خوب داشت....:13:
هیچ چیز رو زیاد سخت نگیرید! دنیا زودگذره! زندگی کوتاهه! این جهان با تمام شگفتی هاش فانیه!:jealous:
و وقتی به گذشته نگاه کنیم میبینیم چقدر اشتباه کردیم! تنها راهی که داریم اینه که ادامه بدیم و از تجربه ها درس بگیریم!:8: و به آینده امیدوار باشیم...:46: امیدوارم که تجربه های تلخ برای هیچ کس پیش نیاد! چون هم سخته و هم تلخ...! ولی تجربه راحت به دست نمیاد...
موفق باشین.:11:
1391/1/14
هر وقت جنس مخالفتان خواست تا از شما جدا بشه جلوی اون اظهار ناراحتي نکنید.
سعی کنید مثل یک جنتلمن باشید.
و هیچ وقت اصرار برای ماندن او نکنید.
آقا من یه چیزو تازه یاد گرفتم.
بهتره خودم باشم تا کسی که دیگران میپسندن.
از اینم نترسم که آبروم میره. خب بره بهتره از اینه که یه عمر جوونیم پای حرف اینو اون بره!
دمت گرم ........نقل قول:
همیشه حرفای دیگران رو گوش بدید(بشنوید و بیاندیشید)اما هیچ وقت حرف دیگران ملاک زندگیتون نذارید به نظراتشون احترام بذارین اما نظراته خودتون رو هم قابل احترام بسازین
اولین کسی که باید از "من" راضی باشه "منه" :46: