کدوم صفحه؟نقل قول:
اینجا آپلودش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کدوم صفحه؟نقل قول:
اینجا آپلودش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با همین ارور مواجه میشم اصلا یاهو چیکار داره روزلیشن من چقدر هست شاید من بخوام صفحه رو با هر روزلیشنی ببنیمنقل قول:
شما چطوری ربطش دادی به رزولوشن؟! :n04:
این پیغام خطا برای من پیش نیامده ولی هر چی هست باید به اشکال در سرورهای یاهو مربوط باشه و از طرف کاربر نیست
مال رلوزیشن هستش چون وقتی رلویزشن رو تغیر میدم درست میشهنقل قول:
ببخشين جواب منو نميدين؟؟
نقل قول:
دوستان تایید می کنن ؟
یعنی این الآن مشکل چندتفر هست؟نقل قول:
یه جایی میگفت این مشکل اپل دار هاست. (البته شما که اپل ندارید)
همه همین مشکل را دارید؟
روی نمایشگر FHD و با گوگل کروم، رزولوشن هاینقل قول:
800x600
1280x720
1920x1080
رو امتحان کردم همچین مشکلی برای ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود نداشت
البته هر بار مرورگر رو هم از نو باز می کردم
با گوشی هم که رزولوشن 640x360 داره چنین مسأله ای وجود نداره
اصلا متن پیغام داره داد میزنه اشکال از طرف سرور یاهو هست
از این گذشته اولین باره در عمرم می شنوم چنین خطاهایی ربط به سیستم کاربر بخواد داشته باشه! :n02:
ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟ویندوز من ایکس پی هستنقل قول:
سلام دوستان
یه چند روزی هست ایمیلم رو که باز میکنم به فرمت قدیمی باز میشه،چی کار کنم درست شه؟
آیا از ویندوز هست؟یا اینکه قدیمی بودن سیستم؟لطفا راهنماییم کنید
من با فایرفاکس این مشکل رو دارم...با کروم یا اینترنت اکسپلورر چنین مشکلی ندارم نمیتونم چرا اینطوریه؟!!!
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
من با فایر بازش میکنم اما با اینترنت اکسپلورر اینجوری میشه؟
من راه حل رو فهمیدم باید تمام کش و کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کنیم تا دیگه اون پیغام ظاهر نشه...الان واسه من مشکلم حل شد:n20:
سلام
دوستان دوتا سوال داشتم:
1-واسه ایجاد ایمیل جدید باید چیکارکرد؟(جدیدا حتما باید شماره گوشی رو بزنی که البته ایران توش نیس:n09:)
2-راهی واسه پیدا کردن اکانت فیسبوک کسی با دونستن آیدی یاهوش هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
سلام،ممنون امتحانش میکنم نتیجه رو میگمنقل قول:
ممنون خیلی مفید و زیبا بود
- :n16:
سلام آقا مهدی
من کاری رو که شما انجام دادید امتحان کردم اما مشکلم حل نشد!!!
نه عزیز بنده مشکلم با شما فرق میکرد..صفحه قبل عکس گذاشتم اصلا وارد ایمیل نمیشد....نقل قول:
:n29::n13:نقل قول:
شما ببینید میتونید با اکانت گوگل یا فیسـبوک وارد بشید و اکانت بسازید؟نقل قول:
همون صفحه لاگین یاهو- خط پایین
سلام
آقا من نمیتونم وارد اکانتم تو یا هو بشم همش پیغام آپگرد مرور گر میده مرور گرمم آخرین ورژنه لطفا راهنمایی کید
آقا چطوری میشه این ایمیل کوفتی یاهو رو ساخت چرا اینقدر اذیت میکنه هزارتا روش امتحان کردم هیچ کدوم جواب نمیده !!!!
یعنی دیگه یه ایمیلم تو یاهو نمیشه ساخت؟؟
دوستان چه طوری می تونم همزمن توی یاهو به 10 یا بیشتر ایمیل بدم یه مطلبو
؟
مرسی و ممنون
چرا جدیدا صفحه ایمیل بعضی وقتا درست باز نمیشه !؟
سلام دوستان
من پسوردم رو یادم رفته ولی اصلا سوال های امنیتی رو نمیپرسه فقط به ایمیل هایی که تعریف کردم ایمیل میزنه ولی به اونها هم دسترسی ندارم راهی هست که سوال های امنیتی رو بپرسه و ایمیل رو ریست کنه ؟
با تشکر
سلام
ببخشید یه سوالی دارم
امکانش هست که ایمیلی با تاخیر بهمون برسه؟
اخه عجیبه که برام ایمیل فرستادند و لی هنوز بدستم نرسیده!
در همچین شرایطی باید گفت کلا این روند فرستادن درست صورت نگرفته؟یا میشه انتظار داشت با تاخیر برسه؟
دوستان چه طوری می تونم همزمن توی یاهو به 10 یا بیشتر ایمیل بدم یه مطلبو
؟
مرسی و ممنون
سلامنقل قول:
خب شما وقتی میخواید ادرس ایمیل دریافت کننده رو بنویسید میتونید با گذاشتن یک ,
ادرس بعدی و همینطور بعدی ها رو وارد کنید و وقتی دکمه ارسال رو زدید برای هرچند نفر که ادرسشون رو در کادر وارد کرده باشید فرستاده خواهد شد...
دوستان العان بهترین راه برای ساخت ایمیل بعد حذف نام ایران توی یاهو چیه؟
هر چند تا باشه مشکلی نیست ؟
دوستان میشه بزرگواری کنید جواب بدید به سوالم؟نقل قول:
و اینکه جدیدا چرا برام ایمیل میفرستن نمیرسه؟:n23::n15:کسی این مشکل رو داره؟ از بعضی از افراد ایمیل بهم میرسه و ایمیل بعضی دیگه هم نمیرسه کلا! نه اینباکس و نه اسپم!
پوشه spam رو چک کردی؟ پوشه draft رو هم چک کننقل قول:
بله اسپم هم بررسی شد موجود نیستشنقل قول:
draftکه پیش نویس های فرستاده نشده ی خودم باید باشه نه پیامهای دریافتی:n06:
گفته میشه بعضی وبسایتهای واسطه ای هستند که نقش پیامک گیر رو برای شما این وسط بازی می کنند و شماره ایکه به شما میدن رو میتونید بجای شماره ی موبایلتون در یاهو وارد کنیدنقل قول:
البته شخصا سروکارم بهشون نیفتاده تا بتونم شما رو راهنمایی بیشتری بکنم
تأخیر چند دقیقه ای هم عادی نیست تا چه برسه برای چند روز !نقل قول:
بطور معمول از 3 حالت خارج نیست
یا ایمیل از سوی مخاطب ارسال نشده، یا ارسال شده اما آدرس صندوق ایمیل شما رو اشتباه وارد کردند و یا اینکه در پوشه ی اسپم صندوق شما وارد شده
اگر حالت سوم پیش آمده باشه باید امیدوار باشید که تنظیم پوشه ی اسپم رو روی حالت پاک کردن فوری نگذاشته باشید چون بمحض ورود ایمیل به پوشه ی اسپم، پاک میشه
در هر حال لازمه دوباره درخواست ارسال بدید
دوستان نظری ندارید؟نقل قول:
اگر یک شخص این کار رو انجام میداد میگفتم که خب ادرس رو اشتباه وارد کرده! اما الان 3 نفر برام ایمیل فرستادن که متاسفانه به دستم نرسیده!نقل قول:
از طرفی مطمئن هستم که ارسال کردند
در مورد سوم هم پوشه اسپم من تنظیماتش طوری نیست که پیامها رو پاک کنه و همین الانش هم کلی ایمیل دارم در اسپم!
:n06:
یاهومیل قابلیت Tab را که در ورژن جدیدش حذف کرده بود را برگرداند!
برید به قسمت view و Tabs را انتخاب کنید!
مدتی هست که وقتی میرم تو ی یاهو میل میتونم پستا رو بخونم ولی خیلی کند میشه و نمیتونم پستا رو حذف کنم و کلا هر کار دیگه ای رو انجام نمیده با کرو و فایرفاکس امتحان کردم جفتشون همین مشکلو دارنبه نظرتون چه مشکلی داره