سلام من 1 شهریور بودم رفتم سپاه انداختم 1 تیر حالا ببینم الان تقویم نگاه میکنم ماه رمضون هم آموزشیم.
تو ماه رمضون آموزشی چطوری؟
اگه من بخوام پذیرش کنم تا چند وقت قبلش وقت دارم؟
Printable View
سلام من 1 شهریور بودم رفتم سپاه انداختم 1 تیر حالا ببینم الان تقویم نگاه میکنم ماه رمضون هم آموزشیم.
تو ماه رمضون آموزشی چطوری؟
اگه من بخوام پذیرش کنم تا چند وقت قبلش وقت دارم؟
سلام دوستان کد 138 مال کجاست؟
کدوم شهر و کدوم پادگان میشه؟:18:
سلام به همگی .آقا این قانون سه برادری به طور کل حذف شد ؟
سلام دوست عزیز مطمئنید 138 است؟نقل قول:
من تو لیست گشتم ولی 138 ندیدم:13:
این لیست کدها
کد:http://www.sarbazi.us/?page_id=951
منم یک تیر هستم. همچین هم به ماه رمضون نمیخوره البته ها! ماه رمضون اواخر مرداده اگر اشتباه نکنم.نقل قول:
ولی در کل میگن ماه رمضون آسونتر میگیرن.
نه عزیزنقل قول:
ماه رمضون 10 مرداده
دو ماه قبل از تاریخ اعزام باید پذیرش ردیف شده باشه. پس زودتر از دو ماه برو دنبالش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امسال طوریه که چه تیرماه بیوفتیم چه شهریور زیاد به ماه رمضون نمیخوریم متاسفانه :41:نقل قول:
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
من 25 فروردین مدارکمو فرستادم. به نظرتون تیر میوفتم یا شهریور ؟ راهی هست که بتونم خودم برم جایی اداره ای کارت سبزمو تحویل بگیرم ؟
سلام دوستان
من فردا باید برم 05 کرمان
کسی اونجا بوده؟ شنیدم خیلی سخت می گیرن درسته؟
بهترین جا واسه خدمت کد1 مرکز اموزش ولیعصر تبریزه. داداشم و یکی از دوستام افتاده بودن اونجا. معروفه به هتل ولیعصر. ملت میرن آموزشی لاغر میشن،مریض میشن و هزار مساله دیگه اما داداشم و دوستم موقعی که اومدن خونه مون انگار که از جزایر قتاری برگشتن! شاد و شنگول بودن در حد لالیگا.
کسی نیست:41:نقل قول:
شما وقتی یگانه مراقب محسوب میشید که برادر بزرگتر از خود نداشته باشید. حالا اگه برادرتون ار شما کوچکتر و زیر 18 سال باشند هر چند تا خواهر هم داشته باشید شما یگانه مراقب محسوب میشید. اما اگه برادرتون از شما بزرگتر باشن و یا از شما کوچکتر اما بالای 18 سال باشند این برادرتون شهر دیگه که سهله توی مشتری و زحل هم باشند نمیشه که نمیشه :46:نقل قول:
از دوستان یکی هم جواب ما رو بده لطفانقل قول:
من 25 فروردین مدارکمو فرستادم. به نظرتون تیر میوفتم یا شهریور ؟ راهی هست که بتونم خودم برم جایی اداره ای کارت سبزمو تحویل بگیرم ؟
سلام. من 18 اسفند پست کردم. 29 فروردین برگ سبز اومد در خونه یعنی 40 روز بعدش اعزامم اول تیر ماه بودکه انداختم اول اردیبهشت. البته من قبلا 5 ماه تو ناجا خدمت کردم.نقل قول:
شمام احتمال زیاد اول تیر میفتی. اگر هم شهریور افتادی میتونی بندازی اول تیر. ضمنا 10 به بعد یه سری بزن پلیس +10 اونجا بهت میگن چندم افتادی. برگ سبز المثنی رو هم میتونن بهت بدن.اصلش میاد در خونه.
حالا سوال خودم:
اعزام اول اریبهشت افتاده سوم؟ چون فردا 5شنبه هست؟
احتمالا این جور باشه دیگه. چون پنج شنبه ها نظام وظیفه تعطیله. فرداش هم میشه جمعه پس میفته شنبه. ولی باز برید شما. ابنجا ایرانه ! :31:نقل قول:
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
این برگ سبز المثنی چیه قضیش ؟
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
برگه سبز المثنی عینا شبیه اصله فقط بارکد پستی نداره. پلیس+10 این برگه المثنی رو تو سیستمشون دارن که میتونن پرینت بگیره.
برای تیر تا کی فرصت هست تا پذیرش سپاه بگیرم؟
سلام . این قوانین جدید برای اونایی که سابقه جبهه داره پدرشون هم هنوز مونده؟ پدر من 21 ماه سابقه داره نه ماه کم میشه الان؟
21 تا 23 ماه، هفت ماه کسر میشهنقل قول:
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1292643
سلام. من گواهی کسری خدمتمو قبل سال 90 گرفتم و تو برگه نوشته که 14 ماه کسری خدمت دارم. ولی دفترچمو 20 فروردین پست کردم. کسری شامل من میشه؟ یا 9 ماه؟
سلام
من 4 ماه خدمت دارم اعزامم خورده 18 خرداد
می خوام یک ماه بندازمش جلو چون باید قبل مهر برگردم اخه مرخصی از دانشگاه گرفتم
اصفهان هستم
میشه کاریش کرد ؟
سلامنقل قول:
چرا که نمیشه! شما بر نظام وظیفه استانتون و درخواست بده. اگه احیاناً نشد بری میدان سپاه تهران حتما برات درست میکنن البته این ها رو هر چه زودتر برو .تا آخر اردیبهشت راحتر میشه یه کارایی کرد. بعدش سختره.موفق باشی.
داداش خدمت رو نمیشه یه ماه این و اونور کرد باید دو ماه بندازی عقب یا جلونقل قول:
سلام
شما مطمئني ؟نقل قول:
خود من اعزامم 18 فروردين بود رفتم ميدون سپاه تعجيل زدم يك ماه زود تر يعني 18 اسفند
موفق باشيد
سلام یک سوال داشتم یکی از رفیقام پایه خدمتی 89/12/1 بود دیروز آموزشی تموم کرد گفت تو برگه حکمش نوشته <<پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا>> کسی هست بگه چی هست چطوریست اصلاً باید بره انجا چی کار کنه(پست بده ، لباس شهصی هستن با نه) فوق دیپلم کامپیوتر هست.
به یکی گفتم گفت باید بره تهران برای تقصیم دوباره تو کشور.
اگه کسی اطلاعاتی بیشتری داره رو کنه لطفاً.
می خوام بدمنم می شه یه کاری کرد بیاد شهر خودش!
سلام یک سوال داشتم یکی از رفیقام پایه خدمتی 89/12/1 بود دیروز آموزشی تموم کرد گفت تو برگه حکمش نوشته <<پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا>> کسی هست بگه چی هست چطوریست اصلاً باید بره انجا چی کار کنه(پست بده ، لباس شهصی هستن با نه) فوق دیپلم کامپیوتر هست.
به یکی گفتم گفت باید بره تهران برای تقصیم دوباره تو کشور.
اگه کسی اطلاعاتی بیشتری داره رو کنه لطفاً.
می خوام بدمنم می شه یه کاری کرد بیاد شهر خودش!
بچه ها یکی از بچه ها باباش 24 ماه زمان جنگ خدمت کرده. حالا دو ماه آموزشی پدرش هم براش کسری میاره یا باید 22 ماه حساب کنه؟
ممنون . قبلا سیزده ماهی کم میشد الان هفت ماه . برنامه ریزی کرده بودیم پنج ماه بریم برگردیم شد تقریبا یک سال .باز همین که مونده خودش خوبه .کلا منتفی نشده.نقل قول:
مطمین نیستم ولی فکر نکنم یه ماه بشه اینور اونور کردنقل قول:
اره یه نفر که پایه خدمتیش مثل رفیقته یا دو ماه این طرف اونطرفه رو پیدا کنه جابجایی بگیرهنقل قول:
واسه من که حساب نشدنقل قول:
برای مقاطع لیسانس به بالا اول ماه های زوج است در حالی که برای مشمولین دیپلمه و زیر دیپلم هیجدهم هر ماه اعزام دارننقل قول:
سلام
پدر بنده 67 سال سن دارد سکته قلبی کرده است و 4 تا از رگ قلبش گرفته که با گذاشتن فنر باز کرده ایا از کار افتاده محسوب می شود(البته من 2 نامه از پزشک دارم که درون ان قید شده ازپدر ومادرم هر دو از کارافتاده کامل می باشند)ایا امکان استفاده از معافیت بهزیستی وجود دارد(برادرم به سربازی رفته)(ما عضو بهزیستی نیستیم):11:
دوستان یه سوال.
حداکثر تا چند روز مونده به تاریخ اعزام، میشه تقاضای تمدید (عقب انداخت اعزام) کرد؟
کسی از شرایط معافیت بهزیستی خبر داره:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
اول از همه آرزوی سلامتی دارم برای پدر و مادرت.
بنظر من شما برو نظام وظیفه و اونجا بپرس. بعضی وقتها پیش میاد که مثلا با آوردن یه نامه از بهزیستی یا کمیته امداد یا از یه دکتر متخصص یه خورده کارها سرعت میگیره و روند کار کلا عوض میشه! (تجربه شو دارم) ممکنه یه نفر بگه ممکن نیست و محاله اما وقتی یه خورده سفت و سخت میوفتی دنبال کارت میبینی که آروم آروم کارها دست میشن. با یه خورده خرج کردن و پیدا کردن یکی دونفر آدم که کمی خرشون بره.
شما به امید قانون و تبصره نباش.خودت برو دنبال کارهات و هر کاری که لازم باشه انجام بده. حتی اگه معاف هم نشی لااقل ناراحت این نمیشی که چرا تمام تلاشتو نکردی. قطعا در مورد شما هرچند ضعیف هم باشه ولی احتمال داره معاف بشی.
این مملکت با قانون کار نمیکنه واسه همین شما هم خیلی به قانون دل نبند و سعی کن زوری هم که شده کارها رو پیش ببری.
یعنی برا شما 22 ماه حساب کردن؟ چند ماه کسری گرفتین؟نقل قول:
آقا من کتفم مکرر در میره . دکتر هم رفتم گفت باید معاف شب 2 تا عکس هم دارم ازش.حالا باید دفترچه بگیرم؟
بابای من 26 ماه خدمت کرده بود که 20 ماه و خورده ایش زمان جنگ بود ولی واسه کسری من 17 ماه و خورده ای حساب کردن که شد 10 ماه و 12 روز کسر از خدمتنقل قول:
البته قانونها امال عوض شده ها
الو:31::41::13:نقل قول:
خب با توجه به اینکه 20 ماهش زمان جنگ بوده چرا 17 ماه حساب کردن؟ یعنی آموزشی 3 ماه بوده؟نقل قول:
اره داداش اموزشی چند ساله که شده 2 ماه قبلا سه ماه بودنقل قول: