دوستان گوشی خوب اندرویدی تا قیمت 750 چی سراغ دارن لطفا چند تا معرفی کنید خیلی ممنون
Printable View
دوستان گوشی خوب اندرویدی تا قیمت 750 چی سراغ دارن لطفا چند تا معرفی کنید خیلی ممنون
با سلامنقل قول:
با این وضعیت افزایش شدید قیمت ها به نظر من اصلا طرف گوشی خریدن رفتن یه اشتتباهه بزرگه
که دلیلش هم اکثرا میدونند افزایش قیمت دلار تا 2500
مطمئنا پایینتر میاد حالا کی نمیدونم
با این بودجه یا یکم بیشتر اگه صبر کنی میتونی اکسپریا اس یا اس 2 بخری
اقا HTC Sensation XL دست دو 550 بگیرم خوبه یا Neo V نو بخرم کدم بهتره؟
ایکس ال اگر سالمه
یه گوشی خوب آندروید ماکسیموم 400تومان میشه معرفی کنید ؟ واسه من سرعت خیلی مهمه.دوربین زیاد مهم نیست ولی زیر 3مگاپیکسل نباشه.امکاناتشم زیاد باشه.مارک هم مهم نیس:46:
ممنون میشم اگه کمک کنید
سلام
گارانتی اصلی SIII چیه؟ مهمه هست
داخل جعبش چیا داره اگه با گارانتی اصلی بگیرم
اصلی و تقلبی هم داره؟
اقا بگید داخل جعبش چیا هستش دیگه می خوام بخرم
sony ericsson xperia mini
cpu 1
camera5
display 3
Sony Ericsson Xperia Neo V آپدیت اندروید 4 هم براش اومدهنقل قول:
Sony Ericsson Xperia Ray آپدیت اندروید 4 هم براش اومده
Samsung Galaxy W متأسفانه اندروید 2.3 هست و آپدیت 4 هم براش نمیاد! ولی پردازندش قویتر از دوتای بالایی است.
ولی اگر بتونید بیشتر هزینه کنید Samsung Galaxy Ace2 رو بگیرید که CPU دو هستهای هم داره (و در نتیجه سرعت بیشتر!).
سلام
دوستان تا 500 تومن چی پیشنهاد میکنید. دوربین برام مهمه و صفحه نمایش بزرگ و اندروید
بهترين گزينه براى شما SonyEricsson Xperia Neo V هست با قيمتى پايين 500 هزارنقل قول:
دوربين 5 با کيفيت
صفحه نمايش باکيفيت 3.7 اينچى
از همه مهمتر آپگريد اندرويد 4 يعنى اندرويد بروز.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
شما به گوشی هواوی مدل هانر یه توجهی بکن. u8660 .دوربین 8 اچ دی- سی پی یو 1.4- 4اینچ- فارسی- اپدیت به اندروید 4- و...
فکر چینی بودنشم نکن. من باهاش کار کردم. کیفیت خوبی داره.
دوستان علاادين و بازار موبايل تهران 5شنبه و جمعه بازه ؟ چه ساعتي ؟؟؟؟
دوستان یه مشاوره خواستم ...
من یه گوشی ساده آندروید خواستم ... گرافیک و Cpu اصلا برام مهم نیست ...
فقط چندتا برنامه کاربردی روش نصب بشه کافیه ... فقط شیک باشه + دوربینش بدک نباشه ...
زیاد با گوشی اس ام اس میدم ... موزیک م زیاد گوش میدم ... وب گردی هم همینطور ...
قیمت هم مهم نیست ... فقط قیمتش ارزشش رو داشته باشه ...
نظرتون چیه ؟
سلامنقل قول:
وب گردی اگه میخوای بکنی و پیامک زیاد میزنی یه گوشی باید بگیری که هم صفحه نمایش بزرگی داشته باشه و هم کیبرد داشته باشه. من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد میدم. قیمت رو بدون گارانتی 470 زده سایت گوشی شاپ
سلامنقل قول:
فکر کنم باز باشه تا 8-9 شب
نقل قول:
سلام neo v کیفیت دوربینش از neo L پایینتره. همینطور از galaxy w. حالا بین galaxy w و neo L کدوم بهتره؟
به نظر من گلکسی دبلیو بهتر از نئو ال هستنقل قول:
ولی کیفیت ساخت سونی بیشتره
سلام
تا 950 چی میشه خرید ب خصوص اچ تی سی میخام برام browsing و تو نت با سرعت رفتن مهمه و اینکه بشه باش راحت متن خوند. بازی هم هی کمو بیش خودم sensation xlمد نظرمه اما نمیدونم پولم میرسه یا ن اصلا از قیمتش خبر ندارم
هرجفتشون گوشیهای خوبین، در یک کلام اگر نسخه اندروید براتون مهمتره neo L ولی اگر کیفیت کلی براتون مهمتره Galaxy W ...نقل قول:
Sensation XL بدترین گزینه براتونه چون قیمت بالایی نسبت به امکاناتش داره، Sensation XL پردازشگرش تک هستهای هست و پخش ویدیوی Full HD هم نداره در حالی که با 900 تومن میتونید یک گوشی با قابلیت پخش Full HD و سی پی یو دو هسته ای بگیرید.نقل قول:
بهتون این مدل ها رو توصیه میکنم:
1. Google Galaxy Nexus که محصول مشترک بین سامسونگ و گوگل هست: پردازشگر دوهستهای با تراشه OMAP 4460 در حالی که Sensation XL تک هسته است، صفحه نمایش Super AMOLED HD بزرگ (هم اندازه با Sensation XL) در حالی که Sensation XL ال سی دی معمولی هست و در نتیجه کیفیت خیلی پایینتری داره فکر کنم با این وضع دلار حدود 900 باشه
2. Sony Xperia S با صفحه نمایش ال سی دی HD و کیفیت نسبتا خوب و پردازشگر دو هستهای، این گوشی رو هم حدس میزنم حدود 900 باشه.
البته اگر از برند HTC میخواید باید کمی بیشتر هزینه کنید تا یک گوشی عالی بگیرید و اون HTC One S هست که صفحه نمایش عالی Super AMOLED (صفحه ساخت سامسونگ) رو داره و پردازشگر دو هستهای هم داره، قیمتش حدود 1 میلیون هست.
البته اگر متعصب نباشید و به برند سامسونگ هم نیمنگاهی بیندازید پشیمون نمیشید من خودم مخالف سرسخت سامسونگ در گوشی بودم اما با مشاهده از نزدیک گوشی های سری Galaxy S (اس1، اس2، اس3) و همینطور گلکسی نوت نظرم به کل عوض شد و خودم یک سامسونگ Galaxy S2 گرفتم، از لحاظ کیفیت نمایشگر که سامسونگ پیشتاز بازاره و حتی صفحه نمایش Retina اپل هم کیفیت Super AMOLEDهای سامسونگ رو نداره.... از لحاظ سخت افزار هم یکی از پیشتازان سامسونگه (با توجه به بنچمارک ها و نتایج تست ها)، اگر هم سامسونگ نمیپسندید HTC در وهله دوم البته در نظر داشته باشید محصولات سری One اچ تی سی رو بگیرید چون محصولات 2011 مثل Sensationها کلاً فروش خوبی نداشتند و کلی هم ایراد درشون پیدا شده (مثلاً از کار افتادن Wi-Fi در Sensation پس از آپدیت به اندروید 4 یکی از اون مشکلات بود که کلی زمان برد تا HTC مشکل رو حل کنه).
آرک رو ک بصورت پیش فرض بدم میاد ازش ما نکسوزنقل قول:
راستش من ی گلکسی اس داشتم ک خداییشم تو زمان خودش هم کانفیگش خیلی خوب بود هم قیافشو (قیافشم الانم دوست دارم) بعد کلا از سامسونگ زده شدم
گوشی باید ی قیافه ای هم داشته باشه سنسیشن واقعا خوشگله
شما این معایبی ک گفتی رو منم میدونم واسه سنسیشن اما از نزدیک ک باش کار کنی میبینی نصفیش اصلا ب چشم نمیاد مثلا همون رزولوشنش اونقدرا اذیت نمیکنه
ولی ب هرحال مرسی بازم چک میکنم
سنسیشن قشنگه دوست عزیز؟!
گلکسی نکسوس پس جلوش ملکس!
داداش من خیلی مسخرس هنوز ی همچین نظری دادن من از دید خودم گفتم قشنگه قرار نیس ک تو هم خوشت بیادنقل قول:
ممکنه اصلا تو کلا آدمی باشی ک چیزای زشت و زیبا میبینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
s advance رو از کجا میتونم بگیرم؟ نمایندگی پار مایکروتل هم نداره. یه جایی رو تهران معرفی کنید که بتونم این گوشی رو بگیرم با قیمت 800
دوستان
از نظر سخت افزاری htc one x بهتره یا گلکسی اس 3؟ میخوام یکی از این دو رو بخرم اما موندم. قیمت همین الانش چنده؟ الانم که دلار شد 4800 تومن :24:
دوستان کسی قیمت razr رو نداره؟
سلام
دوستان من میخوام یه سامسونگ گالکسی یانگ s5360 بگیرم ، این گوشی آندرویدش 2.3 هست حالا
میخواستم بدونم که آیا این گوشی سیستم عاملش قابل ارتقاست و اگه میشه ارتقا داد تا چه ورژنی میشه ؟
با تشکر
دوست عزیز این گوشی بصورت اورجینال قابلیت ارتقا به ورژن بالاتر نداره ولی با نصب رام و این حرفا نمیدونم میشه یا نه دوستانی که در این زمینه تخصص دارن بهتره جواب بدننقل قول:
نقل قول:
اس 3 قوی تره .... باتریه قوی تری داره وان ایکس خفه میکنه آدمو از بس باس بزنیش شارژ....کلا اس 3 از چند نظر سرتره....
الان آل میده 1700 750 وان ایکس هم 1600 650 با گارانتی...که عمرا با این وضعیت اصلا خرید هر چیزی نمیارزه و عاقلانه نیس....
پیش از این شوک ارزی، بهای این دو مدل چقدر بود؟
شوک ارزی از بهمن ماه 91 شروع شد.نقل قول:
ورود این مدلها هم تو شوک ارزی واقع شد و قیمتشونم از همون اول شوک دار بود.
1200-1050...نقل قول:
سلام دوستان نظرتون در مورد گوشی دو سیم کارته اندروید چیه؟ قیمت رنج 500 تومن
Sony Xperia Tipo Dual
سلام
هلو! برای کسی که به دوربین و بازی سنگین اهمیت نده، خیلی خوبه. انصافاً سونی کارش درسته. 140 یورو.
باتریش هم 1500؛ خیلی عالیه. آندروید آیسکریم، رم512.
فقط باید صبر کرد ارز ثابت بشه. اگه نمایندگی داره، (پارس کامتل) بخر؛ چون گمون کنم حق نداره بیشتر از قیمت ارز دولتی (مبادله ای) بده.
با سلام.
1.اندوروید 2.3 نرم افزار کسپر اسگای را نصب کرده ولی متاسفانه نه آپدیت میشود یعنی شماره سریال میخواهد و نه اینکه میشود آنرا پاک کرد.تا شماره سریال معتبر داده نشود هم اصلا در منو خود برنامه هم نمیرود.
2.اکثر نرم افزار ها در حافظه خود گوشی نصب میشوند و هیچ قسمتی برای تعیین محل نصب در sd کارت موجود نیست.برنامه ای هم بعنوان app 2sd نصب کرده که متاسفانه آنهم روی تعداد کمی از نرم افزارها کارایی داشت.
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
اصلا اندرویید نیازی به آنتی ویروس نداره. از برنامه های
مخصوص uninstall استفاده کنید یا در نهایت ریست کنید
واسه انتقال برنامه اگه گوشی روت هست برنامه gemini رو نصب کنید. همه رو منتقل میکنه
Sent from my X10i using Tapatalk 2
با تشکر از شما از دو برنامه انیستالر استفاده کردم یکی خود برنامه کرش میکرد یکی کاسپراسکای رو پاک نمیکرد.
لطفا یه برنامه خوب معرفی کنید.
چگونه میشود گوشی را ریست کرد ؟ در این صورت چه اطلاعاتی از دست میرود.
و در آخر اینکه گوشی روت نیست چگونه آن را روت کنم ؟
تیتانیوم بک آپ رو داشته باشی همه کار میکنه
اما نیازه که گوشی روت شده باشه
مدل گوشی چیه؟ برید به تاپیک مربوطه و سوال کنید دوستان میگن
اون راه دوم هم همون فکتوری ریست یا وایپ هست که کلا همه دیتاهای مربوط به نرم افزارها رو پاک میکنه + اس ام اس ها + گزارش ورودی و خروجی تماس ها