اگه پایه باشید یه تیم بزنیم
رنکد تیم
پرو هارو میاریم
حتی اگه خودمم نوب بودم تو تیم نمیام
Printable View
رنکد تیم
پرو هارو میاریم
داش من شما گزینه ی P2P رو از تنظیمات دانلودر خاموش کن..ببین مشکلت حل میشه یا نهنقل قول:
پایم بریم :sq_8::sq_24: :sq_13:نقل قول:
رنکد تیم
پرو هارو میاریم
ایدی هاتونو بدید باید حد اقل 10 نفر باشیم
من ادد میکنم هماهنگ میکنم
5 نفر خط میخورن
5 نفرم میرن بالا
منم بنویس اگه EUNE هستین...
Hunters Hunter
ادد کردی یاهو هم می دم
لطفا همه بیان ایدی هاشونو بزارن
EUWeSt plZ
آخه سپهر تو که تازه شروع کردی میخوای رنکد چی کار کنی؟
یوزر من pezhool
دنبال تیم بودم خدا خیرت بده جوون:خخخخ
داداشی 0.6.0 چطوره خوبه ؟ :sq_11: خخخخخخخخخخخخ :sq_1: این احمقایه XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ا نفهم ا XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX واقعا نفهمن :sq_6: احمق داریم بازی می کنیم 4 در مقابل 5 (طبق معمول شانس منه ، هر بازی یکی باید leave بده ! ) ، یدون riven داشتیم ، دیوانه من و 2 نفر دیگه اتک میدادیم به حریف اون نمیومد هممون میمردیم اونا ته عمرشون مونده بود این gank می کرد همرو می کشت ! آخره بازی برداشته میگه report my team they are noob اخه احمق نفهم ، عمم بلده کمپ کنه ، الان یعنی اینجا بود خداییش می کشتمش :sq_10: همه ی kill های من رو ks کرد :| 7 دقیقه از بازی گزشته ، 5 تا کیل دادن :sq_6: آخه چطووووریییی؟ :sq_6: به اینا چی میگن ؟ :sq_6:نقل قول:
آخه سپهر تو که تازه شروع کردی میخوای رنکد چی کار کنی؟
یوزر من pezhool
دنبال تیم بودم خدا خیرت بده جوون:خخخخ
کلا از بازیت بگذریم واسه رنکد باید rune داشته باشی با 16 تا چمپ لولت هم 30 باید باشه :دی
حیف که کنکور دارم و زیاد ان نمیشم وگرنه منم میومدم .
اخ که از فردا دیگه شاید دیگه بازی نکنم تا بهمن ماه . دوری از لول چقدر سخته :sq_3:
محمد منم هستم .اما این روزا پینگ ر.ی.د.هنقل قول:
به شدت !!!نقل قول:
منم پینگم از دیروز پریروز شده 280 الی 300 : دی
پینگ ها که تغییر چندانی نداشته فقط از 120 اومده 130 احتمالا تقصیر EUW هست چون اینجا که همه بچه ها OK ان !
دیروز نمیدونم چش بود بدجور پینگ رفت بالا بعد 5 دقیقه خوب شد ولی تو همین 5 دقیقه تاورم ریـده شد بهشنقل قول:
چه جالب تازه فهمیدم دو سه تا از هم کلاسیهام هم بازی میکنن این بازی رو .... خوششون اومد از من :دی
یه دختر چینی هست تازه اومده خوره این بازیه حیف تو سرور چینی بازی میکنه :دی
اونجا آلمانه دیگه از اینجور چیزا پیدا میشه!نقل قول:
ولی اینجا تو ایران لولر کم یابه!
فکر میکنم برادر نت ملی تو راهه!
چند روز که نت خراب شد الانم نه لول بالا میاد نه یاهو!
ماله شمام اینطوره؟
آره خب وضع اینترنت و وقت نمیمونه واسه آدم دیگهنقل قول:
شیش ساعته به دختره حالیش میکنم میگم بابا بیلیتز کرانک یارو زرده نمیفهمه عجب خنگه :دی
لول تو آلمان خیلی معروفه تا دلتون بخواد آلمانی هست تو سایت elitepvpers سایت آلمانیه ولی انگلیسی هم داره
کلی رفیق پیدا کردم باهم بازی میکنیم انصافا بازیشون خوبه خداروشکر دیگه solo نمیرم با غریبه ها
هه ! فک کن یه روزی یه دختر ایرانی بره lol :sq_6::sq_6:نقل قول:
دیروز نمیدونم چش بود بدجور پینگ رفت بالا بعد 5 دقیقه خوب شد ولی تو همین 5 دقیقه تاورم ریـده شد بهش
چه جالب تازه فهمیدم دو سه تا از هم کلاسیهام هم بازی میکنن این بازی رو .... خوششون اومد از من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دختر چینی هست تازه اومده خوره این بازیه حیف تو سرور چینی بازی میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lee : 6/9/32نقل قول:
زمانی که bot دقیقه 10 .... 17 تا کیل به داریوس داده بود سرانجام به دست من و mid کشته شد :دی
یعنی کلا 1 نفر نمیتونه تیم رو carry کنه حتی اگه 40 تا کیل داشته باشه
این خارجیا بعضیاشون دیووننا!
دو تا از بازیکنای حریف در حال شاخ شدن بودن.سه تایی کمین کردیم که گنک کنیم.با هم ریختیم سرشون.(Ashe بودم).کشتیمشون.یکیو من کشتم یکیو اون یکی یارم.سومیه شروع کرده میگه Noobs و هی Report میگه.میگیم چه مرگته میگه ks :|
بهش میگم با هم شروع کردیم و اینطوریم نبود یارو ته جونش باشه یکیمون یه اسپل که نباید بزنه رو بزنه تا بکشش.میگه نه آخه من ult زدم پس باید هر دو رو من میکشتم |:
از اینجور چیزا زیاده عادی میشه برات کم کم! :دینقل قول:
یعنی اگه سر لول حرص نخوری بازیکن نیستی :دی
تا فردا 1350 تا جمع میشه میخوام چمپ بخرم.
بین Garen و Tryndamere و Morgana موندم.
lolنقل قول:
عجب چمپ هایی زیره نظرته :sq_2:
به نظرم مرگانا رو بگیر
مگه چشونه؟ : دی
مورگان بگیر فاز ... بقول دوستان دوتا اسپیل Mid بنداز برو به کارت برس :31: تو رانک بیشترین امار بن داره - سعی کن AP بردی بالا بعد تانک کنی تا حدود ...
این ایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی کاربردی برای ساپورت مثل همین مورگان بیشتر تو رانک که به عنوان ساپورت هستین کمک شما و یار بقل
Health Armor Magic Resist این سه تا با هم میده و اگر به هم تیمی نزدیک بشی این مقدار برای اونم اضافه میکنه بجز HP ! با 8 Attack Damage !
UNIQUE Aura: Nearby allied champions gain 12 Armor, 15 Magic Resist, and 8 Attack Damage
Amumu به طور پیش فرض این قابلیت برای خودش داره .... اگر درست بگم ...
دیگه هر کدوم یه نوع شیوه بازی دارن . یکی مید دوتایه دیگه تاپن . ترند رو نگیر به نظرم . گارن خوبه مورگانا هم من کلا خوشم نمیاد .نقل قول:
با 1350 تا میتونی مالفایت رو بخری که خوب تانکیه . یا الیستر . البته اگه تانک و ساپورت دوست داری . اگه مثل من پینگت خوب نیست و دوست نداری توی بازی همش ks بشنوی ساپورت یا تانک بردار (بعضی ها اینقدر احمقن که به ساپورت و تانک هم تهمت ks میزنن)
ترند بدیش چیه که میگید بهتره نگیرم؟
مالفایت رو دیدم خوشم نیومد!(هفته قبل چند دست باهاش زدم)
من کلا در زمینه ساپورت ضعیفم!با Carry ها کارم بهتره.
من دوباره برگشتم :) ادد کنید لطفا Brad Delson
(خودم میدونم اسمم داغونه) :دی
پس فعلا همون اش رو بردار اگه میتونی بری باهاش یا همون یی . کری خوب توی این رنج قیمت سراغ ندارم .نقل قول:
همه کری ها 6300 هستن مثل ez caitlyn و ...
من که عاشق Cait هستم میمیرم براش تنها چمپیه که میتونم کل تیم رو کری کنم :)
آقا راستی فری اسکین الیستر و تریستانا رو هم هستا امیر
میخوای بهت بدم؟ نمیدونم الانم میشه یا نه ولی tristana و alistar رو مجانی بهت میدن اگه بتونی
اکانت یوتیوب riot رو subscribe و پیج lol رو لایک کنی
unchained alistar
riot girl tristana
tristana هم کری هستش شاید خوشت بیاد
Tristana رو از طریق فیسبوق گرفتم : دی
حال عضو شدن تو یوتـیوق هم ندارم!
اوکی پس منم با همین Ashe بازی میکنم تا وقتی که 6300 تایی بشم و یکی از این 2 تا رو بخرم:
Wukong
Ezreal
فقط یه چیزی:یادمه گفتی sivir خوبه.واقعا بگیرمش؟
سوال آخرم این که دیدم چمپ ها رو حراج میکنن.مثلا Corki رو دیدم 360 اینا!(RP).هر چندمدت یه بار لیست حراج ها عوض میشه؟(میخوام صبر کنم یه چمپ خوب که رفت تو حراج با این 400 تا بخرمش)
(این خارجیا ما ایرانیا رو دست کم گرفتنا!رفتم تو بازی با پینگ 350!!!!!(یه مدت افتضاح شده).یه یارویی بهم گفت نرو mid پینگت بده تیمو خراب میکنی.گفتم میبینی!تو اون بازی کلا مثلا یکی از دست یارام داشت فرار میکرد من از اونوره مپ یه دونه Enchanted Arrow مینداختم قشنگ توی تاریکیای نقشه میرفت میخورد به یارو.حالا یا میمرد یا یارام بهش میرسیدن میکشتنش!)
یوزر یو تیوب که لازم نیست بسازی ! جی میل هم کار سازه...
ایرانی ها کلا باید اسنایپر بشن ! با یکی بازی می کردم اولای بازیش بود ... ولی ارور رو خیلی توپ میزد مثل خودت بود!
البته خدا کنه اگه جنگ بشه پینگمون خوب باشه :sq_2:
هفته ای عوض میشه ... قدیما سه شنبه ها بود...همراه تغییر چمپ ها الان رو نمی دونم... باید همون باشه یا فرداش!
Sivir چمپ خیلی توپیه چون دمیج early game اش زیاده می تونی سریع کیل بگیری تیم رو carry کنی ... سرعتشم که وحشتناکه! تیر به چمپ بزنی سرعتت زیاد میشه ult رو هم دیگه نگو! فکر کنم دو تاش با هم از yi هم سریع تر می شه...
corki هم هست 3150 :sq_22:
ez واقعا جزو کری که ته بازی هیچ وقت خسته نمیشی حتی تیم ببازه :31: البته مچ دست چرا :31:
sivir مقابل برند فاززز E شیلد دیگه دوستان باید بفهمن :16: بدبخت برند که مقابل بیفته :31:
اقا من شرمندم .... ولی واقعا نفهمیدم :sq_6: این حراجا و اسکین رایگان که میگین کجاست ؟ :sq_1:
این هم برای اینکه نشون بدم ez خوبه ... دقایقی پیش!نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
--------
داداش مجانی نیست ! میره تو حراج یعنی قیمتش از نظر RP کم میشه ...
ez حرف نداره الا دیگه همه دارنش اسکیناشم خریدم عشق منه :دی
قبلنا زیاد معروف نبودا از وقتی که تمش اومد معروف شد
sivir یکی از اولین تجربیاتم بود من که عاشقشم بعضی اوقعات بازی میکنم
راستی اسکین های 520 تایی بعضی موقعات حراج میخورن 260 تا میشن اونا هم خوب هستن
ولی امیر به نظرم alistar رو بگیر تجربه خوبیه برای sup مخصوصا dominion با الیستر خیلی حال میده
راستی Darius هم باحاله 6300 تاییه ولی مطمئنم خوشت میاد
sivir رو خریدم.بازی باهاش خیلی حال میده.دور وامیستی میزنی دهن همرو صاف میکنی.ارزون هم هست همش 450 تا.
داش قدرت چمپها رو که با قیمتشون نمیسنجن..هرچی یه چمپ قدیمی تر بشه احتمال ارزون شدنش بیشتره...مثلا همین سیویر یا نونو از زمان بتا بودن..تو کری ها هم ez graves corki حرف اولو میزنن...اخه cait هم شد کری:sq_11:...نقل قول:
خب کجاست این حراجی ؟ :sq_12::sq_13:نقل قول:
داداش مجانی نیست ! میره تو حراج یعنی قیمتش از نظر RP کم میشه ...