کمی تا قسمتی آرهنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
ولی خودمونیم اگه من بتونم این تاپیک سنگین رو چپ کنم باید اسم کاربریمو بذارم ROSTAM
Printable View
کمی تا قسمتی آرهنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
ولی خودمونیم اگه من بتونم این تاپیک سنگین رو چپ کنم باید اسم کاربریمو بذارم ROSTAM
سلام ساويس جان خوبي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
ببينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... واقعا تعجب كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... آخه تا اونجا كه يادمه براي آقايون Mr مينوشتيم و براي خانم ها يك حرف s اضافه ميكرديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... البته فكر كنم اين Mrs درست باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... البته فرقي نميكنه مهم اينه كه منظور رو برسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
براي اينكه پستم بيخودكي نباشه يه سوال ريـــــزكي ميپرسم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- رامبد جان عزيزم زبان اصفهاني بلدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- رامبد جان براي خانمها عبارت Mrs درسته يا Miss ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم ساويس عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... شرمندتم شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
رامبد جان فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... باي
سلام رامبد جان مومن خدا...الان كجايي...آخرين باري كه رفتي قم...آخرش امين موجبات اخراج مارو فراهم ميكنه...چرا همش مسايل رو توجيه ميكني...موفق باشي انشا الله...
سلام رامبد جان عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... يك سوال ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
اول به اينجا برو ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا بخون و بخند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... بعد هم نظرت رو بگو ؟ بعد هم بگو آخرش ورلد يا ورد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فدات بشم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد عزيزم فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... خوبي ..... همينطور سلام خدمت Miss.MONICA اميدوارم حالتون خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام دل انگيز ... خوبي؟ ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالهاي من :
1- رامبد جان از درايوهاي هاردت كدومشون تا آخر پر هست و ديگه جا نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درايو M [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بيشترين محتواي هاردت چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چي توشه اما بيشتر فيلم و موزيك .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- به نظرت چرا اين مونيكا خانم اينقدر به اسمايلي هاي خشگل گير داده ..... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه ديده نميتونه با من كل كل كنه دست به دامن اسمايلي هاي خوشگل خوشگل شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فداي تو بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... نازتو بخرم گل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاكرتم هستم از نوع دربست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- رامبد جان عزيزم زبان اصفهاني بلدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه خورده آره ... زبان (لهجه) اصفهاني خيلي باحاله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- رامبد جان براي خانمها عبارت Mrs درسته يا Miss ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا فكر كنم Miss درستر باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد جان فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... باي
قربانت ... لطف كردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد جان مومن خدا سلام عزيز...الان كجايي همينجا تو خونمون (كرمانشاه)...آخرين باري كه رفتي قم (پارسال تابستان) ...آخرش امين موجبات اخراج مارو فراهم ميكنه نه عزيزدل سعي كن با كسي درگير نشي حيفه بخدا ...چرا همش مسايل رو توجيه ميكني واسه پيدا كردن يه راه حل...موفق باشي انشا الله ممنون شما هم موفق باشي... ;)
سلام رامبد جان عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... يك سوال ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام عزيز دل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول به اينجا برو ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا بخون و بخند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... بعد هم نظرت رو بگو ؟ بعد هم بگو آخرش ورلد يا ورد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادش بخير كلا موضوع تاپيك عوض شد با اون پست من .... اما من درست ميگفتم نه ؟؟؟؟
معلومه ديگه ورلد ...جيييگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... فدات بشم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت ... موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم امر شما رو ی چشم...راستی بگو با این رسولی رو چیکار کنم اصلا دوست ندارم اذیتش کنم...اما...روحیهات منو چطوری میبینی...نمک زیاد میخوری...نبات ماله کجاس...آخرین سفرت به مشهد مقدس...کربلا رفتی...منظورم عتبات عالیات هست...
چشم امر شما رو ی چشم قربون چشت :biggrin: ...راستی بگو با این رسولی رو چیکار کنم اصلا دوست ندارم اذیتش کنم سر به سرش نذار ;) ...اما...روحیهات منو چطوری میبینی احتمالا متدين و يه خورده رمانتيك ...نمک زیاد میخوری اصصصصلا ...واسه همينه بي نمكم :laughing: ...نبات ماله کجاس نميدونم ...آخرین سفرت به مشهد مقدس دوسال پيش ...کربلا رفتی تا نزديكاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...منظورم عتبات عالیات هست...
سلام مجدد تا نزدیکاش یعنی کجاش...بعدم خیلی دوستت دارم یه دعا بخوای برات بکنم چی بگم...فکر میکنی لباس تنم چیه و چه رنگی...
سلام مجدد تا نزدیکاش یعنی کجاش نيت كرده بودم برم اما تو راه ديپورت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بعدم خیلی دوستت دارم یه دعا بخوای برات بکنم چی بگم لطف داري ... يه دعا كن شايد سر به سنگ خورد و يه آدم درست حسابي شدم ... جدي ميگم ...فکر میکنی لباس تنم چیه و چه رنگی.. احتمالا يه پيرهن چهار خونه رنگ روشن ;) ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم تشریف آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که رامبد داره منفجر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا یه کم مراعاته حاله این پیره مردو بکنید آخه یه کممم انصاف داشته باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بنده خدا با 1000 سال سن که نمی تونه پا به پایه ما تو سرو کله یه بقیه بزنه و شوخی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت مجبوره بشینه پشته پیسی و این جوری بشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدخدا حالا مامان بزرگ چند تا از بچه هایه خوب شاید باشم اما تک تک بچه هایه p30 نخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یوسف Miss برایه دوشیزه ها به کار می ره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده اسمایل ها هم پس معلومه تو خیلی کم آوردی کدخدا که یه هو تصمیم گرفتی این همه اسمایل رو دنلود کنی یه شبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی؟ درست مثله اونوقتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خدایییش قرار نبود تاپیکه آشناها رو هم منحرف کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان یه دو سه نفری هستن که به خونه من تشنه ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اگه یه روز بینه باجناقت و خواهره خانومت یه مشکلی پیش بیاد و خواهره محترمه یه خانومت باجناقو از خونه پرت کنه بیرون و اونم بیاد دمه دره خونه یه شما و خانومت اجازه نده بیاد تو تو طرفه کیو می گیری این وسط؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اگه خواهرت بخواد با یه پسر دوست باشه تو چه برخوردی باهاش می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- 5 تا از کاربرایه مورده علاقه یه آقا یوسف رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اون دو سه نفری که در مقدمه بهشون به طوره غیره مستقیم اشاره کردم رو نام ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نظرت راجع به تاپیکایه ونوس چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادته یه زمانی همه رو منحرف می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به آقا رامبد عزيز چطوری عزيز دل بچه هايه پی سی خوبی عزيزم
اين دفعه فقط 2 سوال داشتم اونم اينکه اول بگی که قيافيه من چه شکلی
به تقليد از يوسف جان عزيز اين سوالو کردم و دوم اينکه امضاء منو به کردی بنويسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم تشریف آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که رامبد داره منفجر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا یه کم مراعاته حاله این پیره مردو بکنید آخه یه کممم انصاف داشته باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بنده خدا با 1000 سال سن که نمی تونه پا به پایه ما تو سرو کله یه بقیه بزنه و شوخی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت مجبوره بشینه پشته پیسی و این جوری بشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدخدا حالا مامان بزرگ چند تا از بچه هایه خوب شاید باشم اما تک تک بچه هایه p30 نخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه نگاه بعنوان پستم بنداز .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده اسمایل ها هم پس معلومه تو خیلی کم آوردی کدخدا که یه هو تصمیم گرفتی این همه اسمایل رو دنلود کنی یه شبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي ؟؟؟ من كم بيارم ؟؟؟ عمراااااااان .... حالا ميبيني .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی؟ درست مثله اونوقتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خدایییش قرار نبود تاپیکه آشناها رو هم منحرف کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان یه دو سه نفری هستن که به خونه من تشنه ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا .... اگه دستشون بهت برسه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اگه یه روز بینه باجناقت و خواهره خانومت یه مشکلی پیش بیاد و خواهره محترمه یه خانومت باجناقو از خونه پرت کنه بیرون و اونم بیاد دمه دره خونه یه شما و خانومت اجازه نده بیاد تو تو طرفه کیو می گیری این وسط؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حتما طرف دوشيزه محترمه رو ميگيرم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ميرم يه حال اساسي به باجناقم ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (Master (حسين) كه اينا رو نميخوره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خب الهي شكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- اگه خواهرت بخواد با یه پسر دوست باشه تو چه برخوردی باهاش می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونقدر به خواهرم اعتماد و اطمينان دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه ميدونم هيچ مشكلي واسش پيش نمياد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن همچين ميگي پسر انگار يه قول شاخ داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
3- 5 تا از کاربرایه مورده علاقه یه آقا یوسف رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم اما احتمالا : ميثم - مونيكا - مافيا - smmn - شايدم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اون دو سه نفری که در مقدمه بهشون به طوره غیره مستقیم اشاره کردم رو نام ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز - سعيد - مافيا ..... درست بيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نظرت راجع به تاپیکایه ونوس چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش تاپيكهاي توووپي ميزنه ....
یادته یه زمانی همه رو منحرف می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دسته خودم نبود نميدونم چرا يهو اونطوري ميشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
مهدي جان احتمالا شما:نقل قول:
نوشته شده توسط Mahdi Hero
موهاي جو گندمي .... رنگ چشم قهواه اي .... قد 1.80 ... وزن 75 كيلو داشته باشيد ...
اين رو كريمي مداح اهل بيت خونده نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصويريش رو دارم ;)نقل قول:
يه گل ياس شکسته شاخه هاش از هم گسسته باغبون خستيه خسته کنار گلش نشسته
گل ياس، ياس بهشته رويه گلبرگاش نوشته که فقط تو اين زمونه عشق حيدر منو کشته
فاطمه اروم جونم گله ياسه قد کمونم ياور قامت کمونم دعا کن اگه تو رفتی ديگه من زنده نمونم
ای هميشه همنشينم ای امير المومنينم دعا کن تا من بميرم اشکه چشماتو نبينم
بعد تو سياهی بخته زندگی بی تو چه سخته بميرم که از لب تو خون ميريزه لخته لخته.......
3 ماه که چشمايه من رويه مادرو نديده چادروری که رنگه خاکه رويه صورتش کشيده
اينم كرديش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ببخشيد دست و پا شكسته هستش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه گل ياش شكييايه شاخكيلي وهم در بيه باغبان خسته بيسا كنار گل نشيديه ...
گل ياس ، ياس بهشتا وريه گلربگي نوسيه كه نام اين زمانه عشق حيدر كشتسم
فاطمه آرام گيانم گل ياس قدكمانم يارگ قامدكمانم دعا كه وقتي كه چيد دي مه زنده نمانم
اي هميشه كنارگم اي امير مومنگم دعا تا مه بمرم اشك چويلت نينم
بعد تو سياهي ديرم زندگي بي تو چه سخته بميرم كه از لويلت خون چكيد لخته لخته
3 ماه كه چويل من روي دالگ رو نيدسه چادري كه رنگ خاكه روي صورتش كيشايده
چی دارم می بینم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مامان بزرگه تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کدخدا بازم عینکشو فراموش کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابایی من یه 10 سالی از آخرین نوه ت کوچولو ترماااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه چیزا که آدم نمی شنوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی بی نگو دوست ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده سواله دوم هم راستش انقدر تو هی گفتی من مذهبیم و فلان برام جالب شد که بدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-به چه قيمتي حاضري شناسنامت رو بفروشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اخرين دروغي كه گفتي چي بوده ؟ ( همین که گفتی من مامان بزرگتم که یه دروغه شاخدار بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- سخترين مرضي كه گرفتي چي بوده ؟ ( مربوط به دندوناته نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4- به رختخواب كه ميري به چيزي هم فكر ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-وست داري رو سنگ قبرت چي بنويسیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نظرت در مورد تايپك هاي بنده چيه...
چی دارم می بینم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مامان بزرگه تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کدخدا بازم عینکشو فراموش کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابایی من یه 10 سالی از آخرین نوه ت کوچولو ترماااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه چیزا که آدم نمی شنوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين نوشته هاي بالايي رو نخونيد چرا ؟ (بقيش رو بخون) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون وقتي مونيكا مادربزرگه داشته اينارو تايپ ميكرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يادش رفته داروهاش رو بخوره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم داروها ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... آخه يه بار باهم (من و مادربزرگ مونيكا)رفتيم درمانگاه ... دكتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مادربزرگ گفت: اين داروها رو بخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون كهولت سن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باعث ميشه ياد جوونيات بيافتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مثل اون موقع ها رفتار كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
بی بی نگو دوست ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوووووه اووووووه چه دست به زني هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين بي بي ببخشيد مادربزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
مادربزگ راستي واسه دوستان كه جاي نوت هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو رمز موفقيتت چي بوده كه خدا اين همه عمر بهت داده ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده سواله دوم هم راستش انقدر تو هی گفتی من مذهبیم و فلان برام جالب شد که بدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ياد باشه يه جايي گفتم بايد هر دو طرف رو داشته باشي هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... يعني افراط و تفريط نداشته باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....گرفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (افكار رامبد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهتر بود واضح تر ميگفتم چون سن و سالي ازش گذشته شايد متوجه نشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1-به چه قيمتي حاضري شناسنامت رو بفروشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شناسنامه يعني هويت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... من كه هيچ قيمتي نميتونم روش بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
2- اخرين دروغي كه گفتي چي بوده ؟ ( همین که گفتی من مامان بزرگتم که یه دروغه شاخدار بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
يادمه يه بار واسه اينكه دلت رو نشكنم بهت گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرت كمتر از سنت (120 سالگي) نشون ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دروغ شاخ دار بيد نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- سخترين مرضي كه گرفتي چي بوده ؟ ( مربوط به دندوناته نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
يه بار همچنين سرما خرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه تا چند روز توي اتاقم قرنتينه بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
4- به رختخواب كه ميري به چيزي هم فكر ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فردا كه بايد چه كارهاي بكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هزار و يك فكر جورواجور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-وست داري رو سنگ قبرت چي بنويسیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بار گران بوديم به هيچ كي ربط نداره
اگه نامهربان بوديم همينه كه هست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا زياد يادم نيست تاپيكهات رو.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
(بقول مونيكا كهولت سن چها ميكند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کاشکی الان چی نهار داشتی...نمره خودت رو تو انجمن چند میدی و نمره بنده رو...تاحالا واسه کسی کلاس گذاشتی البته میدونم که اینطور نیستی...کجای کرمانشاه میشینید آدرس کلی بده مثلا بگو فلان منطقه...چرا میگن جعفر آباد خطریه... ;)
عجب زبان قشنگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... دوستان حالا در ذهنتون تجسم كنيد رامبد با صداي بلند اين قطعه رو داره توي يك جمع چند نفري كاربراي فروم ميخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... بـــــه بـــــــــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
1- به نظرت تا موقعي كه روي صندلي نشستي ( تا روز آخر ) صندلي داغ چند صفحه اي ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اسم پنج تا از كاربرهاي مورد علاقه مونيكا خانم رو بگو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اسم 5 تا از كاربرهاي مورد علاقه خودت روبگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( در مورد سوال 2 و 3 حتما اسم ببر چون من هم براي سوالت اسم بردم يادته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... پس منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
عجب سوالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... الان هم دارم از خنده روده بر ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
4- رامبد جان به نظرت در اين كل كل بين خودت و مونيكا خانم آخرش چه كسي پيروز ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت برم رامبد عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خيلي باحالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... برو ناهار بخور بعد بيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی الان چی نهار داشتی خورش خلال ...نمره خودت رو تو انجمن چند میدی و نمره بنده رو خودم 1- و تو رو 15 از بيست ...تاحالا واسه کسی کلاس گذاشتی البته میدونم که اینطور نیستی آره ولي لازم بوده ...کجای کرمانشاه میشینید آدرس کلی بده مثلا بگو فلان منطقه من بچه خيابون شريعتي هستم...چرا میگن جعفر آباد خطریه مثل قوم مغول ميمونن ميخوان كرمانشاه رو خراب كنن اما خدا رو شكر تا حالا نتونستن... ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
مونيكا خانم خواستم در مورد اين پستتون بگم ..... ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. من از اون دسته افراد نيستم كه شما بدتون مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من قصد توهين نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اصلا من هر وقت و هر كجا سعي داشتم .... دارم و خواهم داشت كه در مدت حضورم در فروم و زندگي هيچ كسي رو از حرفهام ناراحت يا رنجيده نكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... حالا ميخواد اون فرد دوست باشه يا دشمن ..... كوچك باشه يا بزرگ ..... دختر باشه يا پسر .... هيچ فرقي برام نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... پس من از شما معذرت ميخوام اگر ناراحتتون كردم ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
در ضمن مونيكا خانم در مورد پيشنهادتون كاملا موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... و در كل بايد بگم اين فروم خيلي چيزها كم داره كه بايد به مرور اضافه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... البته اين فروم خيلي چيزهاي خوب هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
1- رامبد جان نظرت در مورد كليد تشكر چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ناهار امروز چي داريد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- فالوده رو بيشتر دوست داري يا بستني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم مونيكا خانم و رامبد عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
با اين كلمات جمله بساز...اسلام آباد...نوسود...كرايه...شاگرد راننده...اسماعيل...نون برنجي در روز چقدر ميخوري...غار كرفتو رفتي...اورامانات چي...يكم ازش بگو بچه ها كف كنن...
عجب زبان قشنگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... دوستان حالا در ذهنتون تجسم كنيد رامبد با صداي بلند اين قطعه رو داره توي يك جمع چند نفري كاربراي فروم ميخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... بـــــه بـــــــــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي يوسف جان ... لطف داري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- به نظرت تا موقعي كه روي صندلي نشستي ( تا روز آخر ) صندلي داغ چند صفحه اي ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم اما بيشتر از 200 صفحه ميشه تا حالا كه يه 40-50 صفحه اي شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اسم پنج تا از كاربرهاي مورد علاقه مونيكا خانم رو بگو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاربران مورد علاقه مونيكا خانم تو خونه سالمندان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صغرا خانم - بتول بلا - سكينه خوشگله - كوكب بيوتي - راحله مارمولك
حالا جدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميثم - اميد - آرشي - يوسف پي سي - مافيا
3- اسم 5 تا از كاربرهاي مورد علاقه خودت روبگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( در مورد سوال
بابا بخدا زيادن اما : ساويس - مستر - ميثم - من هانتر - مونيكا - يوسف پي سي - مافيا - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 و 3 حتما اسم ببر چون من هم براي سوالت اسم بردم يادته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... پس منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
عجب سوالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... الان هم دارم از خنده روده بر ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
4- رامبد جان به نظرت در اين كل كل بين خودت و مونيكا خانم آخرش چه كسي پيروز ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه كم نيارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مونيكا رو نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت برم رامبد عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خيلي باحالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... برو ناهار بخور بعد بيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش عزيز .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- رامبد جان نظرت در مورد كليد تشكر چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه اما من موافق نيستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ناهار امروز چي داريد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماكاروني .... بفرما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- فالوده رو بيشتر دوست داري يا بستني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فالوده (تكراري بيد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم مونيكا خانم و رامبد عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
خواهش جيييگر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين كلمات جمله بساز...اسلام آباد...نوسود...كرايه...شاگرد راننده...اسماعيل...
تو جاده اسلام آباد - نوسود بودم كه اسماعيل شاگرد راننده اومدم از من كرايه گرفت ...
نون برنجي در روز چقدر ميخوري...
زياد نه ... اما ميخورم ... :biggrin:
غار كرفتو رفتي... كرفتو كجاست ؟ :blink:
اورامانات چي...يكم ازش بگو بچه ها كف كنن... حرف نداره خداييش خيلي باصفاست جاتون خالي
نازی کدخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی دلت می خواست مادر بزرگ به جوونیه من داشته باشی نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب برو یکی از پرورشگاه بیار دیگه چرا دختره مردمو پیر می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دروغه خداییش خیلی باحال بود رامبد 2 ساعت خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت چیه من بشم رییس جمهوره p30 تو هم بشی بزرگه خاندان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که شناسنامه یه من مفقود الاثر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه بهت می گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو که شناسنامه داری کپی شو بذار تا بقیه سنتو ببینند پیره مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی می کنم کدخدایه بزرگ نویدرامبدنیشنیشووکمنمهران متولده ساله 1200 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یوسف در مورده اون قسمت از پستتون هم مراجعه شود به پیغامه خصوصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یوسف منو با این پیره مرد کل کلی ندارم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داریم مثله اون قدیما با هم شوخی می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشم می دونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره دو تا دوست با هم شوخی می کنن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چه اشکالی داره که رامبد هم سنه جده منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم اینه که دلش جوونه مگه نه کدخدا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد خدا نذار بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بتول بلا از اون خانومایه گله و جزئه دوستایه مشترکه منو رامبده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته کدخدا یه جورایی این بتول جونه مارو آی لاویلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كاربران مورد علاقه مونيكا خانم تو خونه سالمندان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صغرا خانم - بتول بلا - سكينه خوشگله - كوكب بيوتي - راحله مارمولك
باور کنید امشب که آقا سعید یه سر بیاد تو تاپیکش وببینه چه خبره یه پیغام میده به میثم که یا این مونیکا رو بن می کنی یا من واسه همیشه می رم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تا حالا شده بخواي در زمان سفر كني ؟ دوست داشتي الان چه سالي بود ؟( دلت می خواد برگردی به زمانی که هم سنه من بودی آره؟ آخی نازیی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- اگه پیر نشدی به این سوال جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند دفعه تا حالا جلویه من کم آوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من لیستشو دارماااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بدترين ويژگيه اخلاقه ساویسو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا اينقدر تو دير خسته ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اگه نويسنده ميشدي فكر ميكني در مورد p30 چند صفحه داستان ميتونستي بنويسي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
امشب دارم می رم مهمونی آخره شب که برگشتم می آم ببینم چه گلی زده به سره خودت و صندلیه داغ پیره مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد جان مباركه انشاالله مومن خدا چرا به ما نگفتي اخيرا نامرد هم اي اي اي...استغفرالله...نترس نميامديم آره...خب چند تا سوال بپرسم ببينم چند مرد ه حلاجي...با اينا جمله بساز...مرده شور...مهدي هرو...كريم پوست كلفت...شعبان بي مخ...كلاس درس...كار خونه رو انجام ميدي ...چيپس با ماست با مزه هستش يا نونو ماست...كرم ضد آفتاب ميزني بهت شك دارم بزني...تا حالا شده كسي خيلي زياد سركارت بذاره...
آدم از خودت با حال تر دیدی؟
wookman به چه معنایی میباشد و آن را در 3 سطر توضیح دهید.(2نمره)
به نظرت سال 3006 چه جوریه؟ دوست داری اون موقع باشی؟
دوست داری تا چند سالگی زبونم لال زنده باشی؟
هفته ای چند بار میری حموم؟
عجیب ترین چیزی که تا حالا تو عمرت دیدی چی بوده؟
يه سوال خصوصي عضو بسيج هستي برادر؟:rambo:
راستي گفتي پسورد ايميلت چي بود؟ :whistle:
ای بابا من چقدر سوال میکنم
1- اگه الان بخواي يه بازي كامپيوتري انجام بدي چي بازي مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- يه ماچ ميدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تا حالا تاپيك هاي منو ديدي ؟ اگه ديدي كدومشون خوبه ؟ (بگو ديگه اسم ببر) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- چند تا كاراكتر مي تونه توي امضا قرار بگيره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile]
متشكر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه روزانه مشخصي داري...چرا وبلاگ نميزني...بدترين ويروسي كه سيستمت گرفته ...خيلي مخلصيم...
نمي دونم
اينجا چه خبره ولي يه چيزايي فهميدم ... انگار سوال مي كنيم جواب مي دند ... تازه از ووكمن نه ؟
خوب منم سوال دارم :
1 - چرا انقدر همه هوات را دارند ؟
2- چرا ووكمن ؟
3 - نماز مي خوني ؟
4 - رنگ مورد علاقت ؟
5- كدوم كاربر را از همه بيشتر دوست داري ؟ ( غير از من :biggrin: ...) (لطفا نگو ساويز)
6 - آهنگ غم انگيز دوست داري يا شاد ؟
7 - دوست داري دوباره بن شي ؟
8 - چرا اين اينجوري :blink: ؟
9 - اولين پستت را كجا دادي ؟
10 - چرا مي خواستي همكار انجمن متفرقه شي ؟
دوستان
خواهشا سعي كنيد انقدر شكلك به كار نبريد ... نيم ساعت طول مي كشه صفحه لود شه ! :sad:
نازی کدخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی دلت می خواست مادر بزرگ به جوونیه من داشته باشی نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب برو یکی از پرورشگاه بیار دیگه چرا دختره مردمو پیر می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دروغه خداییش خیلی باحال بود رامبد 2 ساعت خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه ميخواي بگي جوووني من حرفي ندارم شما جوووني تسليم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
اما از اون جوووووووونهاي قديمي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... منظورم نسل قبل از انقلابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
حالا چند تا خاطره از زمان رضا جان ببخشيد رضا خان واسمون بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
نظرت چیه من بشم رییس جمهوره p30 تو هم بشی بزرگه خاندان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... نميشه ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... گير نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....ااااااااااااااااااااه باشه ميگم چرا نميشه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون حداكثر سن واسه رييس جمهور شدن تو پي سي 80 سالگيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اما شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که شناسنامه یه من مفقود الاثر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه بهت می گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو که شناسنامه داری کپی شو بذار تا بقیه سنتو ببینند پیره مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم چقدر اسمت آشناست پس بگوووووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... آخه يكي از فاميلامون توي اداره ثبت اسناد مدارك كار ميكنه يه بار گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... يه پيرزنه اومده اسمش مونيكا بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دروغكي گفته شناسنامم گم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......وقتي خواستيم واسش شناسنامه المثني بزنيم ...ارزش پرسيديم چند سالته گفته من كه سني ندارم 18 سالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
معرفی می کنم کدخدایه بزرگ نویدرامبدنیشنیشووکمنمهران متولده ساله 1200 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدي اشتب كردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ايني كه معرفي كردي جد هفتم منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... آررررررررره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......
آقا یوسف منو با این پیره مرد کل کلی ندارم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داریم مثله اون قدیما با هم شوخی می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشم می دونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره دو تا دوست با هم شوخی می کنن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چه اشکالی داره که رامبد هم سنه جده منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم اینه که دلش جوونه مگه نه کدخدا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا درسته من اسمش رو ميزارم كل كل اما خداييش واسه خنده هستش كه داريم اين كارا رو ميكنيم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم خوشتون اوومده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... پيش خودم گفتم دل يه پيرزن شاد شه ثواب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
کد خدا نذار بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بتول بلا از اون خانومایه گله و جزئه دوستایه مشترکه منو رامبده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته کدخدا یه جورایی این بتول جونه مارو آی لاویلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بتول يادش بخير ..... يه خاطر از بتول خانم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه شب كه مونيكا خواب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دندون مصنوعياش رو كنارش توي ليوان گذاشته بود .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بتول دندونهاي مونيكا رو دودره كرد ... بيچاره مونيكا روش نميشد از اتاقش بياد بيرون .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ميتونست مايعات بخوره دندون كه نداشت بجوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادته كه مونيكا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
1- تا حالا شده بخواي در زمان سفر كني ؟ دوست داشتي الان چه سالي بود ؟( دلت می خواد برگردی به زمانی که هم سنه من بودی آره؟ آخی نازیی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
والا راستش الان تو سالهايي هستم كه مطمئنم سالهاي ديگه كه هم سن مونيكا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم حسرت اين سال ها رو ميخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
2- اگه پیر نشدی به این سوال جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند دفعه تا حالا جلویه من کم آوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من لیستشو دارماااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش بيشتر كه تو اين تاپيك نفرين شده مشاعره بيده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
3- بدترين ويژگيه اخلاقه ساویسو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين كاري نميكني ساويس بيگره يه دست درست حسابي من رو بزنه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جان خودم نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا اينقدر تو دير خسته ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيييييي من ؟؟؟؟ .... خستگي تو كارم نيست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون كاري رو كه شروع ميكنم بايد تموم كنم حالا هر طور شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... (شعار نبيدها)
5- اگه نويسنده ميشدي فكر ميكني در مورد p30 چند صفحه داستان ميتونستي بنويسي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دردودل كه زياده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... هي مينوشتم اونقدر كه ركورد حجيم ترين كتاب رو بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
-----------------
امشب دارم می رم مهمونی آخره شب که برگشتم می آم ببینم چه گلی زده به سره خودت و صندلیه داغ پیره مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخواد بره اتاق بغلي با دوستان سالخوردش منچ بازي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... واسشون اينكارا اكس پارتيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سلام رامبد جان مباركه انشاالله مومن خدا چرا به ما نگفتي اخيرا نامرد هم اي اي اي چي مباركه ... من كه نگرفتم چي شد ...استغفرالله...نترس نميامديم آره...خب چند تا سوال بپرسم ببينم چند مرد ه حلاجي...با اينا جمله بساز...مرده شور...مهدي هرو...كريم پوست كلفت...شعبان بي مخ...كلاس درس... توي كلاس درس مهدي هرو گفت مرده شور شعبان بي مخ و كريم پوست كلفت رو ببرن كار خونه رو انجام ميدي تا حدودي...چيپس با ماست با مزه هستش يا نونو ماست چيييييپس...كرم ضد آفتاب ميزني بهت شك دارم بزني نه بابا من و اين حرفها...تا حالا شده كسي خيلي زياد سركارت بذاره آره مگه دستم بهش نرسه...
آدم از خودت با حال تر دیدی؟ آره خيلي .... ;)
wookman به چه معنایی میباشد و آن را در 3 سطر توضیح دهید.(2نمره)
3 سطر كه نميخواد ووكمن يعني باغبان (تكراري بيد) حالا از دو نمره همون 0.25 رو بدي كافيه ...
به نظرت سال 3006 چه جوریه؟ دوست داری اون موقع باشی؟سال رباتها .... نه اصلا دلم نميخواد
دوست داری تا چند سالگی زبونم لال زنده باشی؟تا وقتي كه سرحال باشم و درمونده نشم ...
هفته ای چند بار میری حموم؟متغيره بين 2-3-4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیب ترین چیزی که تا حالا تو عمرت دیدی چی بوده؟قيافه خودم وقتي واسه سربازي كچل كردم ....
يه سوال خصوصي عضو بسيج هستي برادر؟:rambo: نه برادر اگه بودم الان اون بالاها بودم ....
راستي گفتي پسورد ايميلت چي بود؟ :whistle: مگه نميدوني بهت ميگم به كسي نگو : من منم
ای بابا من چقدر سوال میکنم نه بابا شما كم سوال پرسيدي يه نگاه به صفحات قبلي بنداز !!!!
1- اگه الان بخواي يه بازي كامپيوتري انجام بدي چي بازي مي كني ؟
اتفاقا دارم با داداشم most wanted رو بصورت شبكه بازي ميكنيم ....چه حالي ميده ...
2- كدوم بانك خوبه : ملي ، ملت ، سپه ، صادرات ، تجارت ، اقتصاد نوين ، سامان ، پاسارگاد .. ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه تو ملي حساب دارم خداييش كارشم خوبه ....
3- يه ماچ ميدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جيييگرت رو بيا اينم واسه تو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تا حالا تاپيك هاي منو ديدي ؟ اگه ديدي كدومشون خوبه ؟ (بگو ديگه اسم ببر) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين ضرب المثل حرف نداره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- چند تا كاراكتر مي تونه توي امضا قرار بگيره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile]
1000 تا كاراكتر عزيزدل .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش عزيز ...
برنامه روزانه مشخصي داري آره عزيز ...چرا وبلاگ نميزني دارم بعدا آدرسش رو ميدم ...بدترين ويروسي كه سيستمت گرفته w32-pate ...خيلي مخلصيم... من بيشتر