-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوست من سلام
1-من گوشیمو که آپ کردم مشکلی توی روشن شدنش ندارم و کاری به ovi نداره و مثله قبل کار میکنه.شاید تنضیماتش دست خورده.از قسمتsetting/connectivity/setting تنضیماتت رو چک کن که روی اتوماتیک نباشه
2-مشکل تایپ؟؟؟:18:من که اینی که گفتی ندیدم.توی قسمت پیام ها فارسیه و قسمت کانتکت هام انگلیسی و نیازی به عوض کردن زبان نوشتاری ندارم.خودش خودکار عوض میشه(خودمم تو شک انداختی دوباره چک کردم مشکلی نداشت:10:)
3-ای بابا اینم که بدون مشکل هست.از قسمت applications برو توی log بعد تب اول رو باز کن گزینه آخر نوشته data countor بازش کنی میبینی که کل اطلاعات ارسال و دریافتتو بر حسب kb یا Mb زده
4-این مشکل هم نبود.میگم مطمعنی گوشیتو به آنا آپدیت کردی؟؟؟؟:13::13::13:[/QUOTE]
دوست من
من گوشم رو با فونیکس آپدیت کردم به آنا با همون مشخصاتی که شما نوشتی.
1)نمیدونم ولی همیشه موقع روشن شدن و بعد از اومدن اون دو دست معروف نوکیا ، Ovi میاد و میخواد که اکانت بسازیم و Skip هم که می کنم ، دفعه بعد باز هم میاد.
2)ببین یعنی شما تو قسمت کانتکت ، بخوای بین شماره هات سرچ کنی ، کیبورد QWERTY مثل مال قسمت SMS ها نمیاد؟
مال من که میاد و باید زبانش رو خودم انتخاب کنم. در صورتی که قبل از آپدیت به آنا یه سری حروف ظاهر میشد که می تونستیم از اون برای سرچ استفاده کنیم.
3) اون قسمت Data Conunter رو میدونم ولی قبلا به صورت تفکیک شده میزد. یعنی میزد مثلا شما در ساعت فلان به GPRS همراه اول مثلا وصل شدید با دریافت 10 کیلو بایت و ارسال 200 کیلوبایت. اما الان فقط تماسها و اسم ام اس ها رو میزنه.
4) ...