من که فکر کنم هر چی دور پایین تر دنده عوض بشه بیشتر فشار میاد به موتور تا دور بالاتر ! 3500 خوبه به نظر من !
Printable View
من که فکر کنم هر چی دور پایین تر دنده عوض بشه بیشتر فشار میاد به موتور تا دور بالاتر ! 3500 خوبه به نظر من !
تندر باید بین 3000 تا 4000 دنده را تعویض کرد
هم بخاطر نمودار قدرت و گشتاور و هم بخاطر ضرایب خاص دنده ها
محمد جان ضریب دنده های تندر فوق العاده به هم نزدیک هست و سرعت 80 کیلومتر در ساعت دور موتور به 3000 میرسه و کاملا مشخص هست که 90 کیلومتر بر ساعت دور موتور به حدود 3500 میرسهنقل قول:
دوست من سرعت 90 کیلومتر با دنده 5 درست نیست.
میشه دنده مرده
نقل قول:
صحبت شما در مورد ضریب دنده و دور موتور درسته دوست من.
اما من در کل میگم رانندگی با سرعت 90 و دنده 5 اشتباهه.
چرا اشتباه؟نقل قول:
تو خود دفترچه نوشته لااقل برا آب بنده دور موتور از حداکثر 3000 تا 3500 بیشتر نشه.
یعنی رو 80 هم دنده را 5 کنی اشکال نداره.
نقل قول:نقل قول:
سلام
ضمن تشكر از دوست عزيزمون بابت اشاره كردن اين مورد
نكته جالبي بود كه منو واداشت از دوستم كه چندين سال بصورت فني در سايپا و پارس خودرو در اين زمينه كار عملي كرده ، چگونگي اونو بپرسم
در جواب گفت :
" ماشينهاي انژكتوري وقتي دنده 5 باشه و در سرازيري بدون گاز دادن حركت كنن مصرفشون دقيقا صفر هست و ECU دستور پاشش هيچگونه بنزيني رو صادر نميكنه (حتي اگه كولر هم از ماشين گرفته بشه) و خوب مسلما هم در حال ايستا بودن و به قولي همون خلاص كار كردن مصرف بنزين دارن "
و اين دقيقا برعكس ماشينهاي كاربراتوري هست
ممنون که پیگیری کردید.نقل قول:
فکر کنم این سیستم را بهش میگند close loop
پس نباید کاری به سرازیری داشته باشه.
کلا هر جا میخوایم گاز ندیم بهتره تو دنده باشه و پا را از رو گاز برداریم. ولی خب تو سرازیری نباشه سرعت زودتر از خلص بودن کم میشه.
سرانجام پس از كسب مجوز شركت رنو، فيس ليفت جديد خودرو تندر90 با ظاهري متفاوت تا چند ماه آينده وارد بازار خواهد شد.
گروه خودروسازي سايپا به دنبال نظرسنجي صورت گرفته از خريداران تندر 90 و نارضايتي آنها از ظاهر بهويژه طراحي بدنه عقب اين خودرو، پروژه تغيير ظاهر و طراحي جديد براي بدنه تندر 90 را آغاز كرد.
در اين پروژه هدف از طراحي فيس ليفت جديد، افزايش رضايت مشتريان از ظاهر بهويژه بدنه عقب خودرو بوده است.
به طور كلي در پروژه فيس ليفت، با ايجاد تغييرات جزئي يا كلي در طراحي خودرو و ارائه آپشنهاي جديد، مثلا در قسمت نيرو محركه يا طراحي خارجي و داخلي، يك مدل تغيير شكل يافته از خودرو روانه بازار ميشود.
طبق جديدترين اطلاعات به دست آمده، طراحي فيس ليفت جديد تندر90 پارس خودرو نهايي شده و بهزوي به توليد انبوه خواهد رسيد.
البته از چند سال پيش موضوع تغيير شكل (face lift) تندر 90 مطرح بوده است. سال گذشته مركز تحقيقات و نوآوري سايپا در نمايشگاه بينالمللي خودرو تبريز فيس ليفت تندر 90 را رونمايي كرده بود.
ايران خودرو نيز يك مدل فيس ليفت تندر90 را توليد كرده و به دنبال كسب اجازه رنو براي توليد تندر تغيير شكل يافته تحت برند خودش است.
در هر خودرو خارجي (مشترك و غير مشترك) كه با برند شركت اصلي در ايران توليد ميشود، موافقت شركت توليدكننده با ايجاد تغييرات در بدنه يا نيرو محركه خودرو لازمه توليد انبوه آن است كه ظاهرا اين كار در خصوص فيس ليفت تندر 90 توليدي سايپا صورت گرفته است.
در اين فيس ليفت جديد تندر90، بيشترين تغييرات در ظاهر و بدنه بهويژه در قسمت عقب اين خودرو صورت گرفته است.
اين خودرو حداكثر تا ابتداي دي وارد بازار خواهد شد.
منبع: ایسنا
پ.ن: دستشون درد نکنه به خدا کلی فکر کردن:31:
این از پست های دوستان در یکی از سایت هاست که براتون میذارم.
درستی و غلطیش دیگه نظر دوستانه:
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammd1983
نقل قول:
نوشته شده توسط كامبيز206.3
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid66
آقا اونایی که این چادر ایران خودرو مخصوص لوگان را دارند تو آفتاب خراب نشده؟
چون یکی به من میگفت در اثر گرما و آفتاب پوست پوست میشه و از بین میره.
با سلام.
دوستان ماشین من 2 تا کویلش سوخته و الان میخوام عوضش کنم.
ولی کویل فابریک لوگان کیفیت پایینی داره.
دوستان کسی تجربه ای داره؟؟؟
راستی شنیدم کویل مگان هم رو لوگان جواب میده و خیلی هم کارکرد موتور ور نرم تر میکنه.
دوستان اگه اطلاعی دارن راهنمایی کنند.
با تشکر
سلام
دوست عزیز کوئل ال90 بهترین مارکی که در بازار هست الدور ترک و برو آلمان هست.اصلا سراغ والئو نرو.
قیمت برو اصل هم حدودا 40 تومان فکر میکنم باشه.هم در بسته بندی خود برو هست که باید حتما حتما از جای مطمئن بخری و هم در بسته بندی سایپا که خریدش مشکلی نداره.
من هم به زمانی کوئل های ماشینم می سوخت و همه هم والئو مثلا اصلی بود.که تمام کوئل ها رو با همین مارک برو که قیمتش اون زمان 59 تومان بود عوض کردم.کلی کارکرد ماشین فرق کرد.در ضمن میزان کارکرد شمع ماشین در عمر مفید کوئل موثر هست.
کوئل در این ماشین مصرفی هست و عمر مفیدش 60 هزار اعلام شده که البته بیشتر از این کار میکنه.
این هم تصویری از کوئل های بنده که به شرط تعویض و در بسته بندی خود برو خریده بودم.وارد کننده اش هم شرکت اتحاد موتور بود.
خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون.
بنده یه سوال دیگه داشتم.
ایا میتونم همین مارک برو رو از نمایندگی های مرکزی لوگان تهیه کنم؟؟؟
اخه اشنا هم نداریم خیلی سخته بتونم اصلش رو پیدا کنم.
خواهش میکنم
شما تهران هم تشریف دارید.حتما یک سری به نمایندگی های پارس خودرو و سایپا بزنید.
احتمال زیاد میتونید یکی از مدل های الدور یا برو رو بخرید.
از سایت رنو پارس هم میتونید شماره نمایندگی های لوگان در تهران رو یادداشت کرده و باهاشون تماس بگیرید.
اگر مسیرتون کرج میخوره میتونم آدرس یکی از دوستانم که لوازم لوگان رو داره بدم تا به شرط و اصلی ازش بگیری.یه جورایی ساپورت قطعات تندر تو کرج هست.
الان براتون پرسیدم مارک برو در بسته بندی سایپا 41 هزار تومان.
نقل قول:
سلام خدمت دوستان
بنده امروز رفتم و 4 عدد کویل برو رو از نمایندگی مرکزی ازادی تهیه کردم.(هر عدد 39 تومان)
البته به گفته خودشون این مدل روی مگان 1600 و 2000 هم نصب میشه .
ضمن تشکر از دوست خوبمون اقا محمد باید عرض کنم با تعویض کویل ها متوجه تغیراتی در موتور شدم.
یکی ماشین مثل روزای اول با تک استارت کوچک روشن شد.
صدای موتور که به تازگی زوزه زیادی میکشید خیلی بهتر و نرمتر شده.
همچنین شتاب ماشین هم بهتر شده.والبته چون من 1 ماه پیش باطری رو هم با نوع 74 امپر تعویض کردم این تغییر شتاب بیشتر هم شده.
باتشکر
خوب خدا رو شکر به راحتی خریدید.
بله این کوئل ها به مگان هم میخورند.یکی از دوستانم میخواست برای مگان بخره بهش قیمت 60 تومان میدادند.چون میبینند طرف مگان داره!! رفت گفت برای تندر میخواهم یه قیمت خوب خرید و بست رو ماشین:31:
با سلام خدمت همه دوستان
تجربه ای که بنده در مورد کوئل ها دارم کوئل برو آلمان و الدور ترکیه برندهای خوب و قابل اطمینانی هستند .کوئل های ماشین بنده الدور ترک هست و دوستانا زیادی رو هم سراغ دارم کوئل برو رو ماشین شون نصب کردن و خیلی ازش راضی اند .
توصیه بنده به همه دوستان اینه که حتماً از این دو مارک استفاده کنن و بهیج وجه سراغ کوئل های بی کیفیت والئو نرن .
ضمناً حواستون باشه که جنس چینی بهتون نندازن .
سلام دوستان لاستیک تویو سایز 195/60/15 برای این ماشین مناسبه؟
فرق e2/lp با e2 چی هست و چقدر اختلاف قیمت دارند ؟
E2 دیگه تولید نمیشه ! فرقشونم این بود که E2/LP رینگ اسپورت و کیسه هوای کمک رانندرو داره E2 نداشت !
E1/CP+ABS هم دیگه عوض شده به یه مدل دیگه که دو تا ایربگ داره و با ضبط MP3 ! ایران خودرو گذاشته الان برا فروش فوری !
البته این دوستمون احتمالا می خواهند کار کرده بخرند.علاوه بر کیسه هوای شاگرد و رینگ اسپورت،شیشه های عقب دستی هستند در مدل e2 پایه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی بین تندر تولیدی ایران خودرو و سایپا وجود داره ؟؟
من که خودم پارس خودرویی و پدرم ایران خودرویی داره انصافا فرقی بینشون ندیدم.
از همه لحاظ یکسان هستند.
میگن پارس خودرو خط مونتاژ مجهز تر داره و خط منتاژ مگان هست و این حرفا منم فرق چندانی ندیدم ضمن اینکه ایرانخودرو چند موردی که من برخورد داشتم بهتر بود شایدم شانسی بوده
آیا می شه تندر 90را دوگانه سوز کرد و دوگانه سوز کارخانه بهتره یا ببری بیرون دوگانه اش کنی آیا موتور این ماشین با گاز سازگاره؟
نقل قول:
بله میشه دوگانه سوزش کرد ولی دوگانه سوز کارخانه رو شما بگیری بهتره.چون ایمنتره!!
همچنین موتور لوگان موتور پایه گاز سوز نیستش.
سلام دوستان من 2 هفته هست که یه ال 90 e1 ایران خودرویی گرفتم و 800 کیلومتر باهاش رفتم اول میخوام بدونم چه نکاتی برای آببندیش باید رعایت بشه و اینکه کی باید ببرم برای گارانتی یا اینکه کی باید ببرم که چک بشه و اصولا ال 90 چه چیزاییش باید چک بشه
ممنون
آب بندب شما كه ديگه كم كم رو به پايانه.
بايد قبل از خريد اين سوال را مي كرديد!!!
ولي اطلاعات آب بندي به طور كامل تو دفترچش هست: اصلي ترينشم اينه كه دور موتور بالاي 3000 تا 3500 نره و به موتور فشار زياد نياد توي 1000 كيلومتر اول. مثلا از شتاب دادن ناگهاني به ماشين خودداري بشه.
سرويس اوليشم رو 10000 كيلومتر انجام ميشه.
سلام عزیزان
تندر من (E1) حدود 27000 کیلومتر کار کرده و امروز که تست گرفتم از ماشین متوجه شدم که مصرف بنزینش در صد کیلومتر درون شهری تقریبا نزدیک 9 هست (نحوه اندازه گیری هم بدین صورت بود که پس از پرکردن باک ماشین ، 200 کیلومتر باهاش راه رفتم و دوباره باک رو پر کردم که 17.8 لیتر بنزین زده شد)
دفعه پیش که روی 20000 تا رفتم برای تعویض روغن فیلتر هوا رو هم عوض کردم ولی تا اونجایی که تو ذهنمه فکر نکنم فیلتر بنزین رو عوض کرده باشم
باتوجه به اینکه فکر میکنم این مقدار زیاد هست ، منتظر پیشنهادات شما هستم
مرسی
سلام
دوست عزیز مصرف ماشین شما برای مصرف شهری خیلی خوبه.
برای من هم بین همین 9 تا 10 هست.البته اگر ترافیک سبک باشه و به طبع اون دنده هم سبک تر بشه تا 8.5 میرسه.
سلام و ممنون آقا محمدنقل قول:
راستش حس ميكنم يكم زياد باشه ، اين ماشين بايد كمتر از اينا توي شهر بسورونه (وگرنه چه فرقي داره با سمند و 405 :19:)
البته من هنوز شمعها و هيچكدوم ديگه از قطعات رو تعويض نكردم
معمولا با ماشين پرشتاب رانندگي ميكنم و روي 3500 دنده عوض ميكنم ولي اينبار كه خواستم اندازه بگيرم دور موتور از 3100 بالا نيومد
برا مهم بدونم چه كنم كه بهتر عمل كنه
منتظر نظر كارشناسي مابقي دوستان هستم
ممنون
مصرف بنزین در شهر بیشتر از همه متاثر از نوع رانندگی هست
اگر استاندارد دنده عوض کردن را 3000 دور تعیین کنیم میشه گفت که مصرف سوخت در ترافیک سنگین باید بین 8 تا 9 باشه
البته این رقم برای من با کولر روشن 8.4 هست
من توصیه می کنم برای کاهش سرعت خودرو از نیروی کمپرس موتور استفاده کنید که اثر فوق العاده ای در کاهش اصطهلاک خودرو و به تبع آن کاهش مصرف سوخت داره
سعی کنید رانندگی خود را طوری تنظیم کنید که از گاز و ترمز های ناگهانی و شدید کاسته بشه و هر چه کمتر از کلاچ استفاده کنید
بطور مثال من خودم با یک باک 30 لیتری حدود 340 تا 420 کیلومتر رانندگی می کنم که بیشتر هم در ترافیک سنگین و نیمه سنگین هستم
من نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که حتما با تعویض روغن فیلتر های ماشین ره هم همگی عوض کنید.
و باد تایر ها را هم همیشه تنظیم کنید.
دیگه نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که در سرعت های بالا تر از 60 70 و یا هواهای طوفانی سعی کنید شیشه های ماشین بسته باشند و در صورت لزوم از فن استفاده کنید.
و همون طور که دوستان گفتند از شتاب های ناگهانی ( که گاز را ته میگیرید) پرهیز کنید و جوری رانندگی کیند که کمتر به ترمز احتیاج داشته باشید.
من بین شهری تجربه مصرف 5.5 را هم با این ماشین با 2 سرنشین داشتم.
اگه نکات را رعایت کنیم واقعا ماشین کم مصرفیه این ماشین.
سلام.دوست من مصرف ماشین شما از خودروی بنده مقداری بیشتره.نقل قول:
من داخل شهر 7 الی 8 و در بین شهری و اتوبان تقریبا 6 الی 7 میسوزونم.
یه مشکلی مثل شما برای من هم پیش اومد که با تعویض شمع ها و فیلتر و همچنین دیاگ زدن حل شد.
یه توصیه هم دارم اگه تونستید فیلتر هوا رو هر 5000 تا تعویض کنید که تاثیر خوبی تو مصرف سوخت و عملکرد ماشین دارد.
در مورد فیلتر بنزین هم باید بگم که اگه تعویضش نکردین وقتی برای سرویس 30000 تا رفتین نمایندگی صد درصد تعویضش کنید.چون اگه تعویض نکنید احتمال داره فیلتر بگیره وراه بنزین بسته شه و ادامه ما جرا....
خیلی از دوستانی که فیلتر رو تعویض نکردند بعد مدتی متوجه شدند که ماشین تو دور ارام شروع کرده به ریپ زدن که بعد تعویض فیلتر مشکلشون حل شده.
راستی یه دلیل اینکه مصرفتون بیشتر شده تعویض نکردن شمع هاتون میباشد.شما باید اونا رو تو 20000 تا تعویض میکردید.
دوست عزیز فیلتر بنزینو عوض نکنیم چه مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
تعویض نکردن فیلتر بنزین باعث میشه رسوباتی که در بنزین هست در فیلتر تبدیل به یک توده میشه و همین امر باعث فشار آوردن به پمپ بنزین میشه و بنزین با اون دبی که باید به موتور برسه ، نمیرسد.کمترین تاثییرش کاهش شتاب خودرو هست.
سلام و ممنوننقل قول:
البته من تا الان مشكل ريپ زدن ماشين رو اصلا نداشتم
به نظرتون نيازه كه شمع ها و قيلتر بنزين عوش بشه !!!؟؟
چون 30000 تا ميرم براي تعويض روغن
شمع را نمی دونم ولی فیلتر را حتما عوض کنید.
اگر بنزین سوپر زیاد استفاده می کنید حتما شمع ها تعویض بشه
اگر هم بنزین عادی میزنید من توصیه می کنم هر 20000 کیلومتر یکبار شمعها عوض بشن
میتونید واسه خریدن تندر قسطی هم یه سری اطلاعات بزارید تا بقیه هم استفاده کنن 1؟
الان ايران خودرو داره پيش فروش ميكنه.10 ميليون هم پيش ميگيره و تحويلشم اذر و دي هست يه سر به سايت ايران خودرو بزن.