مشكل اينه كه اصلا با اپرا كانكت نميشه. ميگه ستينگ ها ايراد داره ولي با بروزر ديفالت اندرويد راحت كار ميكنه. اين اپرا رو هم مستقيم با گوشي از سايت اپرا گرفتم، بايد آخرين ورژنش باشه.نقل قول:
مشكل اينه كه اصلا با اپرا كانكت نميشه. ميگه ستينگ ها ايراد داره ولي با بروزر ديفالت اندرويد راحت كار ميكنه. اين اپرا رو هم مستقيم با گوشي از سايت اپرا گرفتم، بايد آخرين ورژنش باشه.نقل قول:
دوست عزیز من قبلا" این رام رو ریختم . روش نصبش دقیقا" مشابه سیانوژن هست . یعنی گوشی رو میبری تو ریکاوری و فایل فلش این رام رو که زیپ هم هست اینستال میکنی و بعد دوباره تو همون ریکاوری پک انگلیسی زیپ رو اینستال میکنی .و تمام .نقل قول:
بار اول که فلش زدی یه مقدار طول میکشه که گوشی بالا بیاد پس نگران نباش اگر زیاد روی لوگوی miui گیر کرد .
در ضمن قبل از اینکه اون 2 تا فایل زیپ رو اینستال کنی حتما" وایپ کامل انجام بده که به مشکل نخوری .
جدیدترین ورژن رام و پک زبان انگلیسی رو هم از سایت خود miui دانلود کن .
با همراه اول هم مشکل داره و ساپورت نمیکنه !
سلام بچه ها
اینایی که میگم هم یه جور سوال هست هم یه جورایی شبیه لطیفه :27:
آلان روی گوشی رام 2.2.2 رسمی هست بر پایه 2.1 ابتدایی 2.59 گوشی که از اول بوده. خوب تا اینجا مشکلی نیست. میخوام دوباره رام 2.2.2 اصلی رو بریزم روی گوشی ( یه مموری هم گرفتم 8 گیگ سرعت 4 با گارانتی تعویض مطمئن TOSHIBA نا قابل 17000) یا یه رام عربی (یا هر رامی که فارسی رو ساپورت کنه یا JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 یا همین 2.2.2 رو فارسی کنم یا ...) که اساتید امتحان کرده باشه و مطمئن باشه بهش. تا اینجا هم اوکی
حالا ما چی داریم اینجا: بک آپ از رام 2.1 اولی + یه عالمه رام که دانلود کردم و به درد نخورده قبل از رام 2.2.2 + یه گوشی دیفای :10: و البته مشکل اینجاست که بک آپ این 2.2.2 رو نداریم :41:
حالا سوال اینجاست که اگه بخوایم همینی که روشه رو ببریم به حالت اولیه که بوده باید رام عوض کنیم یا ببریم روی 2.1 بعد دوباره 2.2.2 بریزیم یا اینکه این همه دردسر نداره بریم مستقیم فکتوری ریسیت کنیم و فارغ؟ آخه یکم سرعتم اومده پایین آخه نزدیک 200 تا نرم افزار و بازی روش ریختم و پاک کردم یه شلوغی راه افتاده که نگو. حافظه خالی خود گوشی هم شده 380 مگابایت در حالی که فقط 100 مگابایت نرم افزار روش نصبه :19:
یه چیز با مزه دیگه هم یادم اومد بگم. یادمه که گوشی رو روت کرده بودم با وان کلیک 1.7 ولی الان که می خوام برم توی ریکاوری با restor and recovery وقتی بوت رو میزنم که میره روی صفحه مشکی همینطوری وایمیسه و توی منوی بوت نمیره تا وقتی که باطری رو بکشم و نجاتش بدم :31: کلا داستانیه
یه فکتوری ریست کن درست میشه حتما البته اگه رام مناسب داری تعویض رام هم خوبه. من که الان رام سیانوژن نصب کرده هر ورژن جدیدیش هم که میاد سریع نصب میکنم فقط هم به خاطر اینکه فارسی رو بدون مشکل ساپورت میکنه نصبش میکنم
رامی که در حال حاظر روی گوشیت نصب هست چی هست از توی info نگاه کن ببین چه رامی هست همون رو لینک دانلودش رو بهت بدم اگه نداریش
الان که این روشه
Build number
JOREM_U3_3.4.2_177-3
baseband version
EUP93_U_00.59.01
همون 2.2.2 رسمی روشه دیگه الان. لینک چی رو بهم بدی؟ CM7 رو؟ والا یه بار اینو ریختم کلی دردسر کشیدم باش :13: یه 2.2.2 عربی پیدا بشه بهتر نیست؟
cache اپرا رو پاک کن. uninstall و مجدد نصب کن. من با همین اپرا 11 بدون مشکل وصل میشمنقل قول:
نقل قول:بیشتر شبیه معما بود کهنقل قول:
این بر پایه 2.1 که نوشتی یعنی چی؟ یعنی sbf کامل فلش زدی با ریکاوری update کردی؟
جواب سوال بعدی بستگی داره به جواب این سوال. اما برای ریکاوری از SndInitDefy استفاده کن. امکانات زیادی بهت میده. در هر حال فاکتوری ریست ضرر نداره فقط بکاپ از contact و sms داشته باش
یه رام 2.2.2 عربی هست که قبلا تو همین کلوپ معرفی شده ولی فکر کنم stable نیست.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1032212
سلام
دوستان براي muei 2.3.4 بايد اول به 2.2 بزنم بعد 2.3 ؟؟؟؟يا مستقيم ميره؟؟؟فارسي ساپورت ميكنه يا نه؟؟؟اگر نه سيانوژن RC1 فارسي ساپورته و دوربين تو لز سبز فعاله؟
آره sbf فلش زدم :46: راستی این 2.2.2 روت موقت میشه فقط انگار، آره؟ آقا من نمیدونستم :19: فقط روت موقت میشه و با اولین خاموش روشن میپرهنقل قول:
در این صورت فاکتوری ریست یکی از راه حلهای شماستنقل قول:
نه دوست عزیز. اگه گوشی یه بار با موفقیت روت بشه دیگه برگشت نداره. اما نرم افزارهایی که میخوان به روت دسترسی داشته باشند تو هر بار اجرا باید اجازه (superuser) بهشون داده بشه
سلام
می خواستم توی این هفته یه اندرویدی بگیرم، تمایل خودمم به موتورولا بیشتر از بقیس و ترجیح می دم دیفای رو بگیرم، فقط چند تا سوال داشتم:
امکان اضافه کردن پشتیبانی از تایپ و خواندن فارسی به رامهای مختلف (مثل 2.3.4) وجود داره؟ چون استفاده از میرسال برای نوشتن و خواندن اصلاً جالب نیست.
دوم، کیفیت فیلمبرداری و دوربین مناسب هست؟
ممنون.
از الان مبارکت باشه :20:نقل قول:
بستگی داره که شما چقدر بخوای هزینه کنی . اما تو این رنج قیمت 390-400 دیفای بهترین گوشی بازار هست در تمام برندها .
اما خوب با 650 - 700 میشه آتریکس خرید که بهترین 2هسته ای دنیاست .
دیفای به 2.3.4 آپدیت میشه و فارسی رو هم فول ساپورت میکنه تو اون رام . احتیاجی به میرسال هم نیست چون خودش کیبورد عربی /فارسی داره .
دوربین هم خوب هست نه خیلی خوب . البته اگر شانسی دیفای لنز قرمز گیرت بیاد فیلمبرداریش با آپدیت 720P میشه . هر چند بدون اون هم من از دوربینش راضی هستم .
همونطور که دوستمون گفتن با آپدیت هم فارسی رو ساپورت میکنه و هم کفیت فیلمبرداری عالی میشه و به 720 ارتقا پیدا میکنه. ولی اگر برای شما دوربین اولویت هست بهتره یه نگاه به mobile9 بندازی و دوربین دیفای (بدون آپدیت هست البته اونجا) رو با هر گوشی دیگه مقایسه کنی. راجع به رنگ لنز هم که فرمودن توی صفحه قبل کامل توضیح دادن بچه ها که قضیه چیه که رنگ لنز قرمز یا سبز یا زرد-آبی میتونه باشه. حتما به این نکته توجه کن چون لنز قرمز کمه تو بازار..نقل قول:
پست پایین رو نخونی یه وقت هول کنی بگی گوشی بدیه ها! من تازه کارم واسه همین خرابکاری زیاد میکنم :10: و همیشه بچه های فروم میرسن به دادم :11:
منم عرض کردم. روت انجام میشه با این 2.2.2 رسمی ولی سوپر یوزر نمیتونه بکاپ بگیره و میگه گوشی روت نشده :46: یه بار دیگه میخوام برم رو سینانوژن ببینم این آپدیت دیدش چطوره. میخواستم با دستورنقل قول:
برم ولی اون 2.2 دانلود نمیشه. یه 2.2 دیگه بزنم زیرش جای اون اشکالی داره (البته یه بار دیگه همین کار رو کردم ولی دهنم صاف شد. میخوام اساتید یه راه امن (در واقع یه 2.2 که امتحان کردن) پیشنهاد بدن. ممنون میشمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
نقل قول:
آقا من هم لنز دوربينم قرمزه و هم مي خوام ساپورت فارسي داشته باشم مي تونم به 2.3.4 ارتقا بدم يا نه ؟ اگر آره لطفا لينك آپديت رو بهم بديد تا امروز آپديتش كنم و انشااله خبرش رو هم براتون بزارم ...
نقل قول:
دوست عزيز شما مطمئني فارسي رو هم ساپورت مي كنه پس من آپديت كنم .:20:
الهي به اميد تو ... :31:
حمید جان منظور من سیانوزن rc0 بود که مسعود هم نصب کرده .نقل قول:
اما این رام موتو گینگر 2.3.4 هم جدید اومده که برای لنزهای قرمز فیلمبرداری 720 میشه و برای لنز سبزها wvga
این لینکش :و اینجا هم فرزاد زحمت کشیده گذاشته :کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1156855
من خودمم میخوام تستش کنم . هنوز فایلش رو دانلود نکردم . تست کنم خبرشو میدمکد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=2148608#post2148608
ممنون از راهنماییها، من منظورم رامهای رسمیه، چون سیانوژن یه رام عمومیه، ممکنه بعضی از قابلیتهای گوشی مثل حذف نویز از صدا رو پشتیبانی نکنه، آیا توی رام رسمی هم فارسی پشتیبانی می شه؟نقل قول:
رام رسمی 2.2 امارات فارسی رو ساپورت میکنهنقل قول:
البته خیلی وقتها پیش میاد که رامهای کاستوم از رامهای رسمی هم بهتر درمیان .
ببخشید که زیاد سوال می کنمنقل قول:
فکر می کنم چند صفحه قبل نوشته شده بود که رام 2.2 امارات، ناپایداره درسته؟
نقل قول:
نه دوست عزيز من حدود يكماهه 2.2.2 امارت رو آپديت كردم و هيچ مشكلي هم نداشتم فقط يك كمي مصرف باطري بيشتر شده ولي در كل مزاياش خيلي بيشتر از اين يك عيبش هست .
من چون کارهام با همون رام 2.2 چینی روش فعلا راه افتاد دیگه آپش نکردم. ولی اگه بنظرتون 2.2 عربی رسمی خود موتورولا چیزی کمتر از این رام چینی نداره آپ کنم به عربی. نظرتون چیه؟
یک سوال دیگه: اگه از طریق گزینه آپدیت خود گوشی عمل کنم میره آپدیت چینی پیدا میکنه یا هر رامی باشه که بالاتر از 2.2.2 باشه؟
سلام دوستان
ميخوام به 2.2 آپ كنم...با RSD بايد فلش كنم؟اين Nandroid Backup ديگه چيه؟؟؟با كدوم ر.ش بزنم كه به مشكل بر نخورم؟؟اگه يه توضيح بديد يا اينكه بهترين روش رو لينك بديد ممنون ميشم...امشب ميخوام دست به كار شم .
:40:
آقا من الان همین 2.2.2 رسمی رو دارم و با sbf فلش زدم فارسی رو جدا جدا نشون میده ولی هیچ مشکل دیگه نداره. ولی هنوز نتونستم روتش کنم پس از اون روشی که آرش گفته نتونستم فارسی سازی کنم :41: روت غیر پایدار یا همون روت موقت میشه ولی با اولین ری استارت روت میپره :19:نقل قول:
در تایید حرفهای شما باید بگم یکی از مواردی که تقریبا غیر کاربردی هست واسه ایران همون موتو بلور و نرم افزار های وابسته به اونه که توی بعضی از این رامها حذف یا محدود میشه ولی معمولا به ویژگی های اساسی گوشی مثل (نویز گیر اسپیکر ها ) کاری ندارن چونن این نکته مثبت گوشی هست پس بیخودی اون رو حذف نمیکنن..نقل قول:
یه سری توضیحات هم میدن دیگه واسه رامشون مثل:
Removed some blur apps (widget and blur.apps)
Deodexed and optimized (apps and framework)
Launcher sonyericsson Arc
Icons and emoticons Gingerbread (status bar) (blue battery, big sense %)
Aosp Lockscreen
Added aosp apps (cm7): DSPmanager/oi filemanager/calcolatrice/gallery3d/email/desclock
Changed multitouch keyboard with Gingerbread keyboard
Added microbes livewallpaper (nexus s)
Added radio fm
Widgetsoid 2.x
Added original widgets sonyericsson: geniewidget/photowidget/digital clock
Updated google maps
Spareparts multilanguage
LGcamera free
Quickboot
SetVsel app
Added patch fix for A-gps9)
Modded energy saver for battery by default
Modded driver audio in system/lib (from milestone 2)
Fonts style ubuntu
که توی این رام پیدا میشه
MotoGinger 2.3.4
مراحل نصب رام جدید! (مثلا عربی 2.2.2)
واسه امثال ما تازه کارها اگه اینطوری بگید ترسمون می ریزه ؛)
اگر جایی از این متن هم ایراد دارد اصلاح بفرمایید.
1- گوشی را با برنامه معروف سوپر وان کلیلک که بر روی کامپیوتر نصب کرده اید روت کنید.
نکته: (آموزش این برنامه به وفور قابل دریافت است)
نکته: (اگر لازم به ذکر مجدد بود بپرسید اساتید کمک می کنن)
2- توصیه می شود با کمک منوهای گوشی هنگام بالا آمدن از سیستم عامل موجود فعلی نصب شده بر روی گوشی خود (همان رام) بکاپ بگیرید.
نکته: (سیستم عامل نصب شده بر روی گوشی بهمراه تنظیمات و درایورهای قطعات سخت افزاری گوشی همان رام است. همان ایمیج ویندوز خودمان! است. )
نکته: (این توصیه برای این است که اگر دوست داشتید بتوانید به همین جایی که الان هستید برگردید)
3- فایل رام دلخواه خود را دانلود کنید.
نکته: (زیپ شده رام رسمی عربی حدود 200 مگابایت حجم دارد)
نکته: (فرمت این فایل بعد از آنزیپ باید اس بی اف. باشد)
4- برنامه آر اس دی لایت را روی کامپیوتر نصب کنید.
5- گوشی را در حالت صفحه بوت بیاورید. (با دکمه های پاور و ولوم) سپس یو اس بی را متصل کنید.
6- فایل رام مرحله دانلود شده را در فولدر نصب برنامه آر اس دی لایت کپی کنید.
7- استارت را بزنید.
8- بعذ از مدتی و انجام نصب رام ، گوشی بطور خودکار بوت شده و بالا میاید.
باید رام عربی را الان داشته باشید و الان گوشی با رام رسمی و عربی که همه قابلیت های گوشی در آن فعال است از جمله فارسیه اکی را دارید!
مجددا از دوستانی که فعال در نصب رام هستید می خواهم که متن فوق را اصلاح و تکمیل نمایند. هر چی متن با نکته بیشتر یعنی تجربه بیشتر!
موفق باشید
خيلي جالبه من به 2.2.2 رسمي ورژن JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 فلش زدم و با كمال تعجب تماميه برنامه ها و sms هام هست و گوشي هم به 2.2.2 آپ شد و فارسي رو هم كاملا درست نشون ميده و خطش هم خيلي خوشگل شده....كلي ميترسيدم كه برنامه هام بپره....:27:
لينكش رو ميزارم اگر خواستيد بگيريد...
کد:http://download288.mediafire.com/oajou1p7mh5g/nfd2m2qoz95a55q/JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1.rar
با اجازه يه كلمه كم بود كه شايد بعضي مثل خودم ولوم پايين بگيرند و كمي سركار بمونن:13:نقل قول:
شما با چه روشی گوشی رو روت میکنی؟نقل قول:
من دو تا رام 2.2.2 (French, Uk) رو با super one click (ورژن جدید) بدون مشکل و بطور دائمی روت کردم. SU که بکاپ نمیگیره!!؟؟
بعد از روت یکبار باید ریستارت بشه
شما wipe هم كردي؟ غير از اون مراحلي كه نوشتم چه كارهايي كرديد؟نقل قول:
در مورد nanandroid هم توضيح بديد خوبه.
بله درسته همه چي سرجاش ميمونه ولي يه جايي دوستي گفته بود بعد از آپديت به 2.2.2 يه ريست فكوري بكني ديگه خيالت كاملا راحت ميشه چون ممكنه مشكلاتي داشته باشي . شما هم اگه به مشكلي برخوردي حتما اين كار رو انجام بده ( من خودم از تمامي گوشيم بكآپ گرفتم و بعد از ريست فكوري همه رو برگردوندم )نقل قول:
راستي دوستان از 2.3.4 خبري نشده ... كسي اين رام رو آپديت نكرده ...
خیر تنها کاری که کردم فایل SBF رو فلش زدم و وقتی گوشی بالا اومد از USB جداش کردم...کیفیت دوربینم خیلی بالا رفته و سرعت گوشی هم خیلی خوب شده...نقل قول:
من خودم هم هنوز نمیدونم nanandroid کجا استفاده میشه...
آقا این 2.3.4 سیانوژن رو من امروز فلش زدم به Download RC1 v2 حقیقتا قابل مقایسه با RC0 نیست
-ساپورت کامل فارسی + گزینه زبان فارسی برای منو ها (واقعا خیلی روون و قابل فهم هست ترجمه منو ها)
-به همون روشی که هادی جان گفتن به راحتی فلش زدم (گرچه هنوز که هنوزه نتونستم بکاپ بگیرم :19: و البته دیگه روم نمیشه بگم کمک کنین :41: همه کار ها رو انجام میدم و بکاپ هم میگیره ولی دیگه برنمیگرده روی boot تا بیاد بالا گوشی و همون توی منو ریکاوری میمونه و مجبور شدم دوباره از اول رام رو فلش بزنم)
-بسیار سریع و روونه ولی هنوز از مصرف باطریش اطلاع دقیقی در دست نیست (آخه امروز تازه فلش زدم :31:)
-کیفیت فیلم برداری بهتر شده ولی فکر میکنم کیفیت عکس برداریش کم شده. به این خاطر که با 2.2.2 فرویو که روش بود + لنز قرمز معمولا کیفت عکس ها از 1.7 مگابایت پایین تر نمیومد ولی الان حداکثر 1.4 مگابایت هست)
-گالری خوشکلی داره
-گزینه های زیادی واسه کاستومایز کردن گوشی داره (مثلا میتونین تعریف کنین براش که اگه 90 درجه بچرخونین گوشی رو مثلا گالری باز بشه یا اگه 180 درجه بچرخونین پلیر باز بشه...)
-واسه فرستادن چند فایل با بلوتوث نیاز به برنامه ندارین و این گزینه به صورت پیشفرض توی share گالری هست
- یه چیزی که خیلی باهاش حال کردم همون خاموش و روشن شدن صفحه هست مثل تلویزیون های قدیمی که نور صفحه جمع میشد وسط و خاموش میشد (نمیدونم خوب توصیف کردم یا نه)
یه بنچمارک هم گرفتم دیدم جالبه بگذارم (در واقع خودم کف کردم) این بنچمارک بدون اورکلاک هست گرچه تا اونجایی که من شنیدم رامهای سیانوژن خودشون اورکلاک دارن (ما که نکردیم اگه اونا کرده باشن گردن خودشون :27:)
مبارکه
برای لنز سبز هم جواب میده؟روش رو هم اگر لینک بدید ممنون میشم...
توی xda که ندیدم کسی گفته باشه برای لنز سبز جواب نمیده ولی بعید میدونم تغییری ایجاد کنه توی کارایی دوربین با لنز سبز (البته باید تست کنی شاید هم بشه)نقل قول:
fire جان زحمت آموزشش رو کشیده ولی باز میگم: من نتونستم با هیچکدوم از اون روش ها مثل تیتانیوم و دیفای ریکاوری ازش بکاپ بگیرم خلاصه بیخیال بکاپ شدم :13:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
واسه آپلود بنچمارک ها هم کلا با ارور مواجه میشم توی هر سروری که میذارم :19:
راستتی الان چک کردم دیدم اورکلاک هم نشده و ماکسیمم فرکانس cpu همون 800Mhz رو نشون میده :8: و یه چیز دیگه: شدت ویبره اون 4 تا دکمه پایین هم کمتر شده و همینطور وقتی که انگشت رو روی صفحه نگه میدارین
بلاخره تونستم آپلودشون کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید و توی این عکس هم نشون میده اورکلاک در کار نیست
setting/info
منوی تنظیمات بعد و قبل از تغییر زبان گوشی از انگلیسی به فارسی
فرستادن چند فایل از توی گالری بدون استفاده از نرم افزار خاصی
جایی که قبلا عکسها رو آپ کرده بودم بارون اومده فیلش خیس شده واسه همین یکسری جدید آپ کردم ولی کامل نیست
سلام ، متاسفانه مدیران این فروم فعلا ما رو محدود کردن نمیتونم تشکر کنم اومدم "سی ام " دادم :10:نقل قول:
یک سوال :
چطور میشه چندتا شماره از لیست شماره های دفترچه تلفن انتخاب و با هم پاک کنم ؟؟
30-40 تا شماره تکراری دارم باید تک تک پاک کنم !! برنامه ی خاصی میخواد !؟
فرهاد نداریم اینجا ! منظورت احتمالا " هادی هست fire159 :31:نقل قول:
:10: همون که شما میگینقل قول:
مهم اینه که کارش درسته :11:
بچه ها فایلهایی با پسوند ipk ( نه apk ) واسه اندروئید هستش اگه اره چطوری باید نسبشون کرد