دوستان من این انتقام جیمی رو دانلود کردم دارم میریزمش. درست بود خبرتون میکنم
Printable View
دوستان من این انتقام جیمی رو دانلود کردم دارم میریزمش. درست بود خبرتون میکنم
اين DLC مرحله جديدي به بازي اضافه مي كنه؟
دوستان توجه داشته باشن این یک اضافه کننده ی چند مرحله ای هستش یعنی یک داستان جدید ولی شاید کوتاه تا جایی که تو فروم های خارجی می خوندم.
بله مراحل جدید با یک شخصیت جدید اضافه شدهنقل قول:
دکتر شما به بزرگی خودت ببخش...:31:نقل قول:
کسی نگفت داستانش مسخره بود فقط گفتند و گفتم به پای یکش نمیرسه:10:البته هر کس یه نظری داره:20:
كدوم يكي از اين لينك هايي كه داديد براي دانلود بهتره و دردسر نداره؟ چون داره اشتراكم تموم ميشه. اگه ميشه بهترين لينك رو بهم معرفي كنيد.
ممنون
به نظر من media fire از همه قابل تره
سلامنقل قول:
به نظرم مدیافایر بهترینه چون قابلیت resum تا 24 ساعت داره و سرعت دانلودشم عالیه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
من که گذاشتم برا دانلودنقل قول:
سیروس جان البته اگه اسمت رو درست گفته باشم
میگم برا ما که dlc های قبلی رو هم با اجرا از بازی خارج میشد بازی رو دوباره نصب کنیم مشکل حل میشه؟
با سلام دوستان تو مرحله 2 وقتی از کنار یک خیابان با ماشین رد میشم
صفحه مثل وقتی میشه که جون آدم کم باشه هی تار و شفاف میشه و صدای دالوم دلیم میده:27:
اون دوستمون گفتن تیک رو بردار من تو شورت کات رفتم ولی یه همچین گزینه وجود نداشت
ممنون
شما این کرک cfb رو هم دانلود کنید و تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نهنقل قول:
این کرک اسکیدرو به همراه dlc mad man هم تست کنید . همون کرک 16 مگابایتیکد:http://patch7.ali213.net/2010/ali213_Mafia2_crack_v4.rar
کد:http://free-user.dl.rapidbaz.com/hEuh/SKIDROWFiXEDFilES.rar
اگه حل نشد بگین تا من امشب یه گشتی تو فروم های خارجی بزنم ببینم چی میگن.
راستی اسم من سیروس نیست . sunrise که یعنی طلوع خورشید .
اسم من هم کوچیک شما مهدی هستم!!!!
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
من هم مدیافایر رو پیشنهاد میدم . گرچه خودم با اشتراک رپیدباز از رپیدشیر گرفتمنقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده
دوست عزیز مشکل مربوط به کرکتهنقل قول:
از کرک skid row استفاده کن
من dlc مراحل جدید رو گرفتم
فقط از کجا میتونم مرحله جدید رو بازی کنم ؟
آقا من دارم دانلود ميكنم فقط اگه بريزم اون يكيdlc و sve ها و ... پاك ميشن؟
دوستان این dlc جیمی دقیقا همون چیزیه که مافیا 2 کم داشت:یعنی مراحل زیاد.
خیلی قشنگه.ولی حیف که داستان نداره.فقط مرحله است.یه خوبی هم که به بازی اضافه میکنه قابلیت free ride بدون نیاز به چیز دیگه ایه.
یعنی شما میتونید تو شهر بگردید اگر دلتون خواست مرحله برید
از کدوم قسمت مرحله جدید رو انتخاب میکنید ؟نقل قول:
اره دقیقا شده شبیه به جی تی ای ، فقط من از قیافه این یارو کچله اصلا خوشم نمیاد!!!!
تو همون منوی اصلی میتونید این dlc جدید رو انتخاب کنید
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
نه کاری به بازی اصلی و اون dlc ها و سیو هاتون ندارهنقل قول:
برای من Jimmy تو منو اصلی نمیاد !نقل قول:
در صورتی که Free Ride رو دارم!
سلام من فهمیدم مشکل از کجا هست
میشه یکی فایل های اصلی مد free ride که غیر رسمی بود رو بزاره؟ آخه من اونو دانلود کرده بودم حالا میخوام فایل های اصلی رو برگردونم - نسخه ای که من دارم free ride آپدیت شده هست
sunrise جان اگه تونستی فایل های اصلی رو برام آپ کنی یه دنیا ممنون میشم ازت
سلام
امتحان کنید ببینید میتونید برید به media fire ؟؟ گویی بستنش؟!!!!
اره بستنش البته برا کاربرا عادی نه ما:27:نقل قول:
یعنی واسه تو بسته نیست؟
یه خواهشی میکنم اونو مستقیمشو بده به من :31:
دوستان عزيز من با اين كركي كه دوستمون تو امضاش گذاشته ميتونم اون dlc 350 مگابايتي رو دانلود و اجرا كنم؟...
کدوم فایل رو میخوای بگو تا برات بزارمنقل قول:
دوست عزیزکجا بستن من دارم دانلود میکنمنقل قول:
قسمت دوم DLC jimmy که از media fire هست برام باز نمیشه اگه آدرس دیگه ای داری خواهشا بگو :31:
آخه قسمت اولشو دانلود کردم الان media fire باز نمیشه که بتونم قسمت دومشو دانلود کنم
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
چی؟ پس حتما مشکل از منه یا هم IP من خوب نیست بزار از یه کامپیوتر دیگه امتحان کنم !!:18:نقل قول:
شایدم بازم مشکل از این صبانت ---ش هست
خوب مهدی جان کرکی که الان دارم استفاده میکنم همینه خوبنقل قول:
dlc های قبلی رو اجرا کردین؟نقل قول:
اگه اونها رو اجرا کردین میتونین مطمئن باشین این dlc جدید رو میتونین اجرا کنین.
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
الان داری از اسکیدرو استفاده میکنی یا cfb ؟نقل قول:
بازي من مشكل هر 15 ثانيه 5 ثانيه گير ميكنه تمام آپشن ها رو هم low گذاشتم كرك SKIDROW رو هم گزاشتم ولي مشكل حل نشد در حالت عادي هم 30-35 فريم ميگيره
من سيستمم اينه
همين بازي رو سيستم دوستم كه مشابه به مال منه بدون مشكل اجرا ميشه اما مال من زياد گير ميكنه:41:کد:سيستمم :
ram : 2.0 GB
GPU : NVIDIA GeForce 9500 GT
Vram : 1.0 GB
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz x 2 (2.70Ghz) cpu
به نظرتون مشكل از كجا ميتونه باشه؟
سلام به همه
یه خواهشی داشتم :42::42:
کی میتونه لینک رو چند پارت کنه ثواب داره:31:
ما پرسرعت نداریم تایه جا دانلود کنیم:41::9::37::17::17::47::45:
بدک نیست
مثل 1 نیست
شما هم نمیتونی از mediafire بگیری؟ برای من که media fire کلا مرده
سيستم من هم تقريبا مثل تو هستش و مثل تو هر چند دقيقه چند ثانيه گير ميكنه...ولي جديدا رزوليشن رو بردم به 640 در 480 (اگه درست گفته باشم) تمام گزينه ها هم يا off گذاشتم يا low ديگه گير نميكنه...تو هم تست كن ببين جواب ميده؟اگه نداد يه بار گرافيك بازي رو تا آخر ببر بالا ببين بازم جواب ميده يا نه...نقل قول:
دوست من سیستم عاملتون هم مشابه هستش؟نقل قول:
هر دو از روی یک نسخه بازی رو نصب کردین؟
اخرین داریور کارت گرافیک ، اخرین ورژن دایرکت ایکس رو نصب کردین؟
واسه من اصلا تو مديا فاير نميره ! حالا اين همه لينك...از يكي ديگه دانلود كن ، چه فرقي ميكنه؟:10:
آخه نصقشو دانلود کردم نمیخوام هدر بشه
اه همه ی دنیا ریختن به media fire دارن اینو دانلود میکنن :19::41:
با چیز شکن مدیا فایر باز شد برا من یه امتجانی بکنید
دوست عزیز متاسفانه تنها ایراد مدیافایر همینه که گاهی این مشکل بوجود میاد که به جای لینک اون صفحه رو دانلود میکنه خوب اینم اینجوری حل میشه که بزار فردا یه امتحان کن اگه نشد اگه از دانلود منجر دانلود میکنی یه بار بزار دانلود بشه دیدی پیام اومد گزینه دوم که دوباره میگه شروع به دانلود کن رو بزن که دانلود رو از اول شروع میکنه اما این بار سریعترهنقل قول:
این چرا اینجوریه؟
من تازه گرفتم ، در اسرع وقت میمیره ، باد بهش میخوره جونش تمومه،
بقیه رو باید با 100 تا تیر کشت خودش با یه ترکش جونش در میره
ایزیش اینجوریه وای به حال هاردش !!!
بله هردو ويندوز xp sp3 هستنقل قول:
هر دو هم از روي يك نسخه هست
آخرين دايركت ايكس رو هم خودش داشت نصبش كردم
PhysX_10.05.12_9.10.0512_SystemSoftware.msi اين فايل هم داخل دي وي دي بازي بود نصبش كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سوال از كجا بفهمم ورژن درايور كارت گرافيك چنده و چه تاريخي آپ شده و همنين دايركت ايكس؟