من نمیدونم چرا انقدر این فصل بدشانس شدیم .همش توپامون میخوره به تیر . فکر کنم از اول فصل تا الآن 50 تا تیر زده باشیم .
به اون لیورپولم باید حداقل 4 تا میزدیم ولی بازم زمین و زمون مانع شدن .
Printable View
من نمیدونم چرا انقدر این فصل بدشانس شدیم .همش توپامون میخوره به تیر . فکر کنم از اول فصل تا الآن 50 تا تیر زده باشیم .
به اون لیورپولم باید حداقل 4 تا میزدیم ولی بازم زمین و زمون مانع شدن .
بله ولی متاسفانه مصدوم اونم مصدومیت آشیل.نقل قول:
یه سوال ؟ این ورمائلن هنوزم تو آرسناله؟
احتمالخیلی قوی ونگر یه مدافع میگیره.
اگه؟نقل قول:
اگه ما خوش شانس بودیم تو 3 تا بازی ــه زیر 6 امتیاز از دست نمی دادیم :
2-2 با فولهام دقیقه ی 90 گل خوردیم
3-3 با اورتون دو تا گل دقیقه ی 91 و 92 خوردیم
1-1 با بیرمنگام دقیقه ی 91 یه گلی خوردیم که هم هند بود هم خطا هم آفساید هم خیلی ضایع بود :دي
فکرشو بکن اگه خوش شانس بودیم الان با چه اختلافی اول بودیم :20:
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
آخه مدافع خوبی بود(هست) برام عجیب بود کجا رفته ...نقل قول:
بله ولی متاسفانه مصدوم اونم مصدومیت آشیل.
احتمالخیلی قوی ونگر یه مدافع میگیره.
آره خداییش! گل گفتی...:20:نقل قول:
راستی این جوکول کجاست...؟! تو لیست بازیکنای بازیه منچستر - لیورپول نبودش...
کلا یه چیزی میگن خودشون هم میمونن چی جواب بدن:5:
وقتی میبینه لیورپول حریف یونایتد نمیشه پشت بارسا قایم میشه....2008 تو 1.4 ما بارسا رو با شوت فراموش نشدنی اسکولز بردیم...2سال پیش هم تو فینال باختیم...بدم نمیاد 2باره به بارسا بخوریم....
بعدشم اینجا جای صحبت از لیگ ها و تیم های دیگه نیس....
برای بازی با تاتنهام 6یا7 روز استراحت داریم و با قدرت کامل ظاهر میشیم...ترکیب دلخواه من....
ون در سار فردیناند ویدیچ اورا رافائل اندرسون فلچر نانی گیگزی رونی بربا
اسکولز هم اگه مصدوم نباشه بیاد که دیگه....
دور رفت 2-0 بردیم تاتنهام رو؟؟؟
آره سامان! گل دوم رو که نانی تو اون بازی زده بود رو هیچ وقت فراموش نمی کنم...:31:نقل قول:
دور رفت 2-0 بردیم تاتنهام رو؟؟؟
یکشنبه هفته دیگه وقتی بکام گل زد یادت میره حسین جان :31:نقل قول:
آره سامان! گل دوم رو که نانی تو اون بازی زده بود رو هیچ وقت فراموش نمی کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیداورم بازی روپخش کنند :19:
عشق است تاتنهام:40:
من یکشنبه طرفدار تاتنهام و بکام هستم :40: :31:
امیدوارم بکام یه دونه از اون گل قشنگاشو بزنه
لیورپول قدرتش به منچستر نمیرسه؟؟؟؟؟؟:27:
مگه قدرتی هم دارین:31:
اخه موندم اون بازی رو جرارد اخراج نمیشد چی میشد!!!:41:
بازی برگشت حالتون رو میپرسم...
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
منم امیدوارم بکهام هتریک بکنه:31:
حتما شنبه هم طرفدار چلسی بیدی!!:31: (تریپ یه روز لندنی شدنی لیورپولی ها تو اون بازیه معروف!)نقل قول:
اینجوریه وحید؟! ok!!:31: منم امیدوارم آخرای فصل که بازی چلسی با تاتنهامه، بکهام یکی از اون گل قشنگاشو به تیم شما بزنه!!:31:نقل قول:
گمون نکنم بکهام تو ترکب شروع بازی تاتنهام باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی بیژن انصافا اون گل رو نمیشه فراموش کرد! خصوصا اعتراضات گالاس که ول کن داور و کمکش هم نبود!:20:
منم امیدوارم بازی پخش بشه (بازی رفت رو اگه اشتباه نکنم نپخشیدن)... و مجددا امیدوارم بازی با کیفیتی از دو تیم ببینیم ایشالا که یونایتد بازی رو خواهد برد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما امیدوار باشید (بیشتر دعا کنید:46:)، فصل آینده هم بتونید تو EPL با یونایتد بازی کنید!:31:نقل قول:
راستی جو کول مصدومه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاعلی:11:
انتقال بکهام به تاتنهام منتفی شد
از این بابت بسیار خشنودیم! :40:
حرکت جالبی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشم اومد
والا امسال یه خرید درست و حسابی نداشتیم،جو کول هم داره میخوره و میخوابه و کیف میکنه،البته با پول لیورپول:31:نقل قول:
بچه ها دماغ همتون سوخت بکهام دیگه نمیاد.....
پس یه فکر دیگه واسه مقابله با شیاطین سرخ بکنید.....:5:
هرچند كمي دير اما تبريك ميگم به دوستان منچستري
بازي دل چسبي نبود ولي در كل منچستر برتر بود
ولي انصافا داور هم توي صحنه پنالتي و هم توي صحنه اخراج زياده روي كرد
به نظر من هم ميتونست پنالتي نگيره اونم اول بازي
و هم ميتونست اخراج نكنه چون توپ نزديك بود
در ثاني اگه كار ژرالد اخراج داشت
كار مدافع راست منچستر 5 دقيقه قبل كارت زرد داشت
كلا بدون هيچ گونه مديريتي بالاترين حد مجازات رو براي ليورپوليها در نظر گرفت
هنوز با چلسی کلهم بازی نکردید :5:نقل قول:
بچه ها دماغ همتون سوخت بکهام دیگه نمیاد.....
پس یه فکر دیگه واسه مقابله با شیاطین سرخ بکنید.....:5:
همین 6 امتیازو بگیریم خودش کلی در قهرمانی تاثیر داره
اینم لیست بهترین بازیکنهای جهان+تیم منتخب سال+بهترین مربیهای جهان:
Men
Lionel Messi Argentina Argentina Spain Barcelona
Andrés Iniesta Spain Spain Spain Barcelona
Xavi Spain Spain Spain Barcelona
FIFA/FIFPro World XI
GK Iker Casillas Spain Spain Real Madrid
DF Maicon Brazil Italy Internazionale
DF Lúcio Brazil Italy Internazionale
DF Gerard Piqué Spain Spain Barcelona
DF Carles Puyol Spain Spain Barcelona
MF Wesley Sneijder Netherlands Italy Internazionale
MF Xavi Spain Spain Barcelona
MF Andrés Iniesta Spain Spain Barcelona
FW Lionel Messi Argentina Spain Barcelona
FW David Villa Spain Spain Valencia, Barcelona
FW Cristiano Ronaldo Portugal Spain Real Madrid
Men's Coach
José Mourinho Portugal Portugal Italy Internazionale, Spain Real Madrid
Vicente del Bosque Spain Spain Spain Spain
Josep Guardiola Spain Spain Spain Barcelona
متاسفانه کسی از انگلیس تو هیچ کدوم نیست و مسی بازم بهترین بازیکن جهان شد...
در واقع تیم منتخب از بارسا(6 نفر)،اینتر(3 نفر)و رئال(2 نفر)هستش...
یعنی واقعا هنوز به کسب اون 6 امتیاز امیدواری ؟:18:نقل قول:
بابا من این روحیه شاد و چشمان خوشبینتو تحسین می کنم .:31:
سرالکس فرگوسن که قبلا اعلام کرده بود در ژانویه خریدی نخواهد کرد، در اخرین مصاحبه اش با چرخشی 180 درجه ای اعلام کرد که دوست دارد حداقل یک بازیکن به ترکیب تیمش اضافه کند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع :
کد:http://www.united-latest.com/1/post/2011/01/sir-alex-changes-his-stance-on-january-transfers.html
دیگه کاکا باید بیاد ...:20:کد:http://www.mymanutd.ir/forum/showthread.php?t=1745
خب اگه اینطوریه داور میتونست خیلی کارای دیگه هم بکنه. مثلا اینکه از همون اول سوت پایان بازی رو بزنه و لیورپول رو 3-0 برنده اعلام کنه :31: دوست من حرفایی میزنیا ...نقل قول:
وحید جان راست گفتی ... اگه 6 امتیاز رو هم که ازتون بگیریم دیگه 100 در 100 قهرمانیم. :31: حیف که هنوز با چلسی بازی نکردیم. :13: یعنی چلسی شانس آورد که بازیش با منچستر به تعویق افتاد. :31:نقل قول:
کامیونتی شیلد رو فراموش نکن...اونم امسال برگزار شد....:5:نقل قول:
اینو تازه دیدم!:ohno:نقل قول:
عجب!!!:blink:
any way!:31:
علیرضا جان! من کجا افتخارات رو مرزبندی کردم؟ احساس می کنم حرفم رو خوب متوجه نشدی... هر افتخاری در جایگاه خودش بدون شک ارزشمند بوده و هست! بنده میگم ما یه گروه مسابقات داخلی داریم، یه گروه مسابقات بین المللی... ok؟ شاید اگه یه سر به همون دفتر منچستر و لیورپول بزنی، میبینی عناوین معتبر داخلیه (انگلستان) منچستر از لیورپول بیشتره... اما در اروپا عناوین لیورپول از منچستریونایتد پرافتخار تر بوده و در واقع پرافتخارترین تیم انگلیسی در اروپاست...
حالا شما میگی لیورپول پر افتخارترین تیم جزیرست! من میگم خیر!:
به تیمی پرافتخارترین تیم جزیره میگن که از تمامی تیم های داخل جزیره و در تمامی تورنومنت های جزیره و معتبرترین لیگ اون (یعنی پریمیر لیگ) بیشتر افتخار و جام و قهرمانی کسب کرده باشه! اون تیم شک نکن یونایتده!!
الان تو ایران خودمون هم همین قضیه حاکمه! پرسپولیس پرافتخارترین تیم عرصه داخلی ایرانه... استقلال پرافتخارترین تیم آسیایی ایرانه!
یاعلی:11:
يا علي :11:نقل قول:
مخنچستر تاتنهام برای من بیشتر یادآور بازی دوفصل پیش هست که منچستر در پایان نیمه ی اول 2-0 عقب بود ولی با درخشش رونی و رونالدو و بربا در پایان 5-2 تاتنهام رو مغلوب کرد :27:
+
هری ردنپ نشون داده که شاگرد خلف سر الکس فرگوسن هست اما در جدال با استاد ... .:5:
سروش گاهی اوقات باحال میشی خوشم میاد...همینه...بیاید حقایق رو بگیم:46:
تاتنهام تو خط حمله واقعا زهرداره ولی انصافا دفاع نسبتا سوراخی هم داره. اونها تا اینجا در 21 بازی تو لیگ 25 تا گل خوردن. آمار گل خورده ی اونها هم تو لیگ قهرمانان و جام حذفی رو هم دقیق ندارم ولی کم نبوده. (فقط در مجموع 2 بازی رفت و برگشت با اینترمیلان 5 تا گل خوردن. البته 6 تا هم زدند:20:) خلاصه اینکه احتمالا مث بازی پارسال، بازی پرگلی از آب در میاد + برد منچستر :46::31:
سلاااااااام.......تبریک میگم davy jones :دی......چه خشگل شدی :دی
امیدوارم مساوی بشند :دی
علیک سلاااااااااااام ....... خواهش میکنم. نوبت شما هم میرسه ایشالله ............. چشات قشنگ میبینه دوست من!:31:نقل قول:
بالاخره از قدیم گفتن: آرزو بر جوانان عیب نیست! :31::27:نقل قول:
داگلیش هم رفتنی است ،رانیری درراه آنفیلد
با اینکه تنها یک هفته ازحضورداگلیش روی نیمکت لیورپول می گذرد اما مسئولان این باشگاه به فکر جذب مربی تازه ای افتاده اند.
داگلیش وعده داده برای مدت زیادی دراین پست باقی می ماند اما مالکان باشگاه چندان روی تجربه او حساب نمی کنند و تمایل دارند از یکی از مربیان خوب سری آ که سابقه مربی گری در لیگ برتر را نیز دارد استفاده کنند. کلودیو رانیری مربی رم شخص مورد نظر آنهاست و مذاکراتی هم برای حضور دوباره رانیری در انگلستان از این هفته آغاز شده است . رانیری برخلاف فصل گذشته درماه های اخیر اصلا با رم نتایج خوبی نگرفته و در مقاطعی با چند بازیکن تیم از جمله فرانچسکو توتی و مارکو ووچینیچ دچار مشکل شده بود.
قرارداد رانیری در ماه ژوئن به پایان می رسد و این بهترین موقعیت برای لیورپول خواهد بود تا از تجربه رانیری که چند سالی هم در چلسی مربی گری کرده استفاده کند.دیگر گزینه ها برای لیورپول در تابستان فرانک ریکارد و مارتین اونیل خواهند بود.
رویترز /13ژانویه
کد:http://www.khabaronline.ir/news-122987.aspx
منچستر توی هارت لن می بردیم :20:
چی؟!:18:نقل قول:
داگلیش هم رفتنی است ،رانیری درراه آنفیلد
ایول بابا! زدن رو دست تیمای عربی تو مربی عوض کردن!:31:
لیورپول با داگلیش باز هم باخت ، این بار برابر بلکپول :13:
كني دالگليش: بعضي از مشكلات تيم را بازيكنان بايد حل كنند
سايت گل- كني دالگليش، سرمربي موقت ليورپول، پس از شكست 2-1 تيمش مقابل بلكپول، تاكيد كرد كه قرمزها بايد استحكام دفاعي شان را تقويت كنند. گل زودهنگان فرناندو تورس در اين ديدار نويد يك بازي رويايي را براي ليورپولي ها مي داد اما گري تيلور فلچر خيلي زود بازي را به تساوي كشاند و گل دي جي كمپبل در نيمه دوم يك پيروزي مهم را براي تيم ميزبان رقم زد.
اين دومين شكست كني دالگليش پس از به عده گرفتن هدايت ليورپول و اولين باخت او در ليگ برتر بود.
او در گفتگو با شبكه بي بي سي گفت:" از اينكه نتوانستيم از اين ديدار هيچ امتيازي كسب كنيم بسيار نااميد شديم. روي گل اول آنها ا واقعا اشتباه كرديم. اگر مي توانست مانع گلزني آنها شود.
روي گل دوم نيز كيفيت لازم را در دفاع نداشتيم.
بعضي از اشتباهات را خود بازيكنان مي توانند برطرف كنند. من با بازيكناني كه براي خود احترام قائل هستند هيچ وقت تند برخورد نمي كنم.
ما سه روز فرصت براي تمرين داشتيم و بايد بفهمم كه چرا بازيكنان در تمرينات خيلي بهتر از مسابقه هستند. فرقي ندارد كه چقدر بازيكن خوبي هستيد، وقتي اعتماد به نفس تان را از دست مي دهيد، مدتي طول مي كشد تا آن را بار ديگر به دست بياوريد."
محتوای مخفی: منبع
به امید پیروزی منچستر در بازی با تاتنهام در روز یکشنبه.
باخت آرسنال به ایپسویچ هم جالب بود !
همون تیمی که اول هفته چلسی 7 تا زد بهش !
واقعا هر جوری فکر میکنم آرسنال نمیتونست ببازه این بازی رو، حتی اگه با تیم جوانانش میرفت تو زمین.نقل قول:
باخت آرسنال به ایپسویچ هم جالب بود !
همون تیمی که اول هفته چلسی 7 تا زد بهش !
آرسنال خیلی بد بازی کرد و باخت حقش بود. البته گل اونام آفساید بود ولی از آرسنال خیلی بهتر بودن.
وای چرا همه چی داره به نفع منچستر پیش میره؟؟؟:41::31:
آزسنال تو بازیش با ایپسویچ یه سوپر برگردون (البته تو آفساید) خورد!:18: تو اخبار که نشون داد، گل به قدر جالب و البته عجیب بود که ناخودآگاه به یاد کارتون فوتبالیست ها و برگردونای تسوباسا افتادم!!:27:
گلشون که برگردون نبود ! مگه به غیر از اون گل بازم گل آفساید زدن ؟نقل قول:
یه دونه دیگه زدن که آفساید بود و داور آفساید گرفت.نقل قول:
گلشون که برگردون نبود ! مگه به غیر از اون گل بازم گل آفساید زدن ؟
تو بازی امشب جلو وستهم ژسنی دروازبانه. فابیانسکی یه مصدومیت کوچیک داشته که نرسیده به این بازی.
از بس tv برد منچستر رو نشون داد خسته شد مثل اینکه میخواد یه کم باخت نشون بده....باخت لیورپول مقابل اورتون....1شنبه لیورپول اورتون رو نشون میدن....منچستر تاتنهام رو باز باید از ماهواره ترک ببینم...مثل بازی رفت....
انقدر زنگ و میسج و ایمیل زدیم و فحششون دادیم و بدو بیراه بارشون کردیم که از بعد از بازی آرسنال دیگه همه ی بازیهای یونایتدو نشون دادن :31:نقل قول:
بچه ها اگه بازیو نشون ندادن بازم میریزیم سرشون تا می خورن میزنیمشون .:31: