بازم دیشب برام این ارورر
مودم اومد و هیچی دانلود نشد
Printable View
بازم دیشب برام این ارورر
مودم اومد و هیچی دانلود نشد
البته به نظر من این حرکت شما که هر کسی رو که سرعتش خوبه و مشکلات ماها رو نداره سریع برچسب کارمند بودن و از طرف صبانت بودن رو میزنین اصلا جالب نیست.:41::13:نقل قول:
شما وضعتون خیلی بهت از ماست به قراننقل قول:
امضامو ببینید متوجه میشین
سلامنقل قول:
مسعود جان من نمیدونم قاسم آباد چه مشکلی داره با بقیه دوستان منم مثل شماها 3 4 ماهی بود تا صبح همون 400 مگ رو به زور میگرفتم ولی الان یک هفته ای میشه سرعتم خوب شده و شبی 1 گیگ میگیرم
و مثل همیشه هم دانلود هام فقط و فقط از رپید شیر هست
دوستانی که میگند من یه پشت وصل شدمنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نگاهی به عکس مینداختید اون عکس از کانکشن local area conncton هست و اینکه قطع نشده طبیعیه
و عکس از broadband connection ننداختم چون گفتم حجم کلی رو نشونتون بدم
و این هم بگم که من نه آشنای شرکتم نه چیز دیگه یه مشتری معمولی هستم
و در مورد taskbar
خودم خط ننداختم روی اون چون فقط خواستم که سایت رو نفهمید :21:
موفق باشید :20:
فقط خواستم که سایت رو نفهمید :21:نقل قول:
فقط که دانلود نکردم کارای اینترنتی هم داشتم :5:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
خودم خواستم که فقط سایت رو نفهمید وگرنه به task هم حواسم بودنقل قول:
کیفیتش بالاتر و روی dvdplayer هم پخش میشه :27:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
قرررررررررررررررررربون دهنت :10:نقل قول:
ول کن ما نیستند :19:
دوستانی که اوضاشون تو تهران یا جاهای دیگه خوب نیست بییاید کرمانشاه شما هم حالشو ببرید :31:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
دوست من مغز خر که نخوردم با روزانه وصل شم اینم بگم که اگه با روزانه وصل میشدم حجمم 1.5 گیگ مونده اصلا جوابگو نبود :20:نقل قول:
در مورد 1 ساعت قطع شدن هم بالا توضیح دادم
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
یه دفعه سکته نکنی اینقدر میخندی :31:نقل قول:
سرعت دانلود شهر شهره
تو یه شهر خوبه و تو یه شهر بده حالا من شانس اوردم که تو جای خوب افتادم
اما میتونم شما رو درک کنم که سرعت پایین چقدر بده
قبل از اینکه بیام صبانت از نمایندگی داتک تو کرمانشاه (حسابگر )داشتم که واقعا آشغال بود از همه لحاظ و من هم کوچ کردم به صبانت که تا به الان خوبه و امیدوارم که اینطور باشه
دوستانی هم که سرعتشون خیلی افتضاحه و دانلود کارن و وضع پولیشون خوبه اینترنت ماهواره ای رو هم امتحان کنن
عزیز من نه با شما دشمنی دارم نه چیز دیگه.در ضمن ما که بخیل نیستیم شب تا صبح بشین 1 ترابایت دانلود کن .:31:نقل قول:
ما فعلا وضعیتمون خرابه.دیروز زنگ زدم میگم چرا اینقدر سرعت شبانه کمه میگه مربوط به تهران هست و به ما ربطی نداره و اونا باید سرعت رو زیاد کنند نه ما بعد هم تا چند وقت دیگه قراره که سرعت رو زیاد کنن.به مفهوم واقعی کلمه ما رو ما رو دوباره حواله داد و پیچوند.از کی تا حالا دارند سرعت رو زیاد میکنن.فکر کنم اگه ماهی 1 کیلو بایت اضافه میکردند الان سرعت،سرعت اینترنت ماهواره ای بود.
این که میگی کیفیتش بهتره اگه فایل mkv خوب تبدیل شده باشه کیفیتش تفاوت نمیکنه.نقل قول:
تازه دی وی دی پلیر من که mkv هم پخش میکنه:31:
در مورد اینکه ما هم سایتتون رو نفهمیم دستتون درد نکنه:13:. (ما خودمون کارمون درست تر از اینه که نتونیم یه سایت لینک مستقیم پیدا کنیم:5:)
من که چیزی نگفتم فقط و فقط جواب سوالهاتون رو دادمنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول خاله قزی شما جیب ما رو نزن 1 ترابایت پیش کشت :31:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
عزیز جان فرق میکنه حال و حوصله توضیح رو ندارمنقل قول:
خودتو و دی وی دی پلیرتو عشقه :31:
چون دونستم کارت درسته اون کارو کردم :27::46:
فقط برای روشن شدن موضوع این توضیحو بدم که اگه شما فقط میخواستی ما آدرس رو متوجه نشیم همونطور که توی عکس میبینیم جایی که فلش زدم رو هم محو نمیکردی داداشی. اشکال نداره که بگی سوتی دادم که ( من خودم خدای سوتی دادنم :31:)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok سوتی دادم خوبهنقل قول:
صد در صد موافقمنقل قول:
توی قم همیشه صبا بهترین بوده.
الان ساعت 11 شبه
البته هنوزم delay dns خیلی بالاست!!
آقا dns خوب کی سراغ داره مردیم از بس دیلی میده امشب!!
سلام به تمامی دوستان
اینم سرعت امشب صبانت تو مشهد :
قطعی هم نداره.سرعت دانلود تو idm هم با لینک مستقیم از 140 پایین تر نمیاد.سرعت شبانه هم حول و حوش 80 هستش.
پیشنهاد من در رابطه با DNS، فقط OpenDNS هست وبس؛ هم سرعت بالایی داره و هم امکانات فوق العاده ای رو (از طریق ثبت نام) در اختیارتون میذاره. اینم تست سرعتی که الآن گرفتم:
با تشکر
یکم بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
توی کجا باید ثبت نام کنیم؟
از طریق سایتآدرس DNS ها:کد:https://www.opendns.com
اگر ثبت نام کنید، می تونید IP خودتون رو به OpenDNS بدید تا محدودیت هایی رو براتون تو DNS ایجاد کنه، سایت های خاصی رو بلاک کنه، (یه جور Parental Control)، گزارشات روزانه و ماهانه در رابطه با تعداد درخواست ها به DNS، گزارشی از سایت های بلاک شده، ایجاد Shortcut برای رفتن به سایت ها (مثلاً تعریف می کنید که با تایپ fp مرورگر به آدرس فروم سایت بیاد) و ...کد:208.67.222.222 , 208.67.220.220
البته اگر هم IP تون مثل من Dynamic باشه، برای اینجام این کارها، یک نرم افزار مخصوصی به صورت اتوماتیک این بروزرسانی IP رو تو پروفایلتون انجام میده.
موفق باشید
فایده اش چیه؟نقل قول:
چه ربطی به افزایش سرعت صبا نت داره؟
من تو اين چند مدت حدود 10 روز از اكانت صبام تموم شد و انصافا با ايرانسل نامحدود 10 توماني ( يكماه) حسابي كارهام را ميفتاد .
خيلي راحت از طريق كابل يا بلوتوث به اينرنت وصل ميشدم و با سرعت 30 كيلوبايت در ثانيه دانلود ميكردم .
ولي ديشب يك كار واجب پيش اومد كه مجبور شدم باز يك ماهه اين لعنتي رو بگيرم
حدود 600 مگ دانلود واجب بود.
خلاصه فعلا كه يك ماهي با اين شركت مزخرف هستيم تا بالاخره يكي از دوستان يك شركت بهتر رو معرفي كنه
واقعا هنوزم تعجب ميكنم چقدر بازار نامردي اين شركتهاي ارائه دهنده خدمات گرم شده كه كسائي كه چند سال با سرعت 250 دانلود شبانه داشتن چجوري الان به سرعت 60 راضين ....[COLOR="Silver"]
شما که اینطور میگین الان سرعت دانلودتون چنده؟نقل قول:
تاثیرش مثبتش تو سرعت Ping هستش.نقل قول:
سرعت پینگ من از 350 به 130 تقلیل پیدا کرد.نقل قول:
با تشکر از دوستمون جناب MMJ431:10:
شما خودت داری میگی بوده!نقل قول:
یعنی الان دیگه نیست !!!!!
مسخرشو در آوردن با این سرعت من که تو فکر تعویضم!!:41:
سلام.
دوستان عزیز نیاز مند کمک شما هستم.!!
من یه مودم معمولی داشتم و الان وایرلس گرفتم حالا تنظیم و... کردم ولی وقتی روشن میکنم چراغ اینترنتش روشن نمیشه !!!!
مشکل از VPI و VCI هست؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟ PVC چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً کمک کنید!
از شرکت صبانت دارم و مودم هم TP-Linkـه
:41::41::41:
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.نقل قول:
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
ممنون از پاسخ سریعنقل قول:
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
خب یه گزینه داره که انتخواب میکنی چند تا گزینس PVC از 0 تا 7 هست و وقتی اونا رو تغییر میدم VPI و VCI هم تغییر میکنه!!!!
حالا هر جوری هست گزاشتم رو 35و0 ولی بازم تغییری نمیکنه!
چه کنم؟ :41:
به پشتیبانی صبانت زنگ بزنید و بگید که مودم رو عوض کردیدنقل قول:
بعد خودشون راهنماییتون می کنند
زنگ زدم همین اینا رو گفتن که جناب 30vil گفتند !!!!!
:41::19:
کــــــــــــــــــــمـــ ـــــــــــــــــــــک :19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنار گزینه Virtual Circuit که PVC ها رو انتخاب می کنید یک گزینه به نام PVCs Summary هست اونو باز کنید و PVC یی که VPI و VCI اون 0 و 35 هست رو به خاطر داشته باشید و در قسمت Virtual Circuit اون رو انتخاب کنید.نقل قول:
مثلا برای من PVC2 روی 0 و 35 تنظیم هست.
حالا PPPoe رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد رو انتخاب کنید.
برای پینگ از سایت pingtest.net کمک بگیریم که کیفیت خط رو هم مشخص می کنه:نقل قول:
با تشکر
اینم اطلاعات ما
حالا این پینگ بدرد چی میخوره؟
بدرد وبگردی و بازی آنلاین :27::27: :31::31: ولی جدا از شوخی فکر کنم الان پینگتون خوب باشه چون پینگ سرور کویت یکم بالاتر از بقیه است. شما از سرور های دیگه مثل منچستر هم پینگ بگیرید.نقل قول:
پینگ مدت زمانی است که طول می کشد که سرور پاسخ شما را بدهد هر چی کمتر سرعت Load صفحات بالاتر میره و هرچی کمتر باشه بازی های آنلاین رو روون تر میتونید بازی کنید.
اول یک بار مودمت رو با اون دکمه ای پشتش داره ریست کن( تو دفترچه فارسیش توضیح داده چه جوری) بعد دوباره تنظیمات رو انجام بدهنقل قول:
و بعدش باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی که مودمت رو عوض کردی تا به قول خودشون خطت رو ریست کنند.
بعدش دیگه وصل میشی.
منم مودمم که عوض شد اولش وصل نمی شد، وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتن که الان خطت رو ریست میکنم تا وصل بشی.
من این هفته خیلی قعطی داشتم.:13:
برای من هم همینطوره .
دائم DC میشه:13:
بعد از 70 روز دیشب بیشترین دانلود رو داشتم 500 مگ:18:
منم 770 مگ دانلود کردم :26::thumbsup: