تفکرات شما هنوز توی دوران لیگ آزادگان مونده.نقل قول:
تیم ملی که هیچ هافبکو مهاجمی از بهترین خطه حمله لیگ توش نبود
تیم ملی که بهترین هافبکی که همراش بودو بازی نداد
در اخر
تیمه بی استقلالی همینه همینه
Printable View
تفکرات شما هنوز توی دوران لیگ آزادگان مونده.نقل قول:
تیم ملی که هیچ هافبکو مهاجمی از بهترین خطه حمله لیگ توش نبود
تیم ملی که بهترین هافبکی که همراش بودو بازی نداد
در اخر
تیمه بی استقلالی همینه همینه
خیابانی: عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده!!:27:
نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط fandak;[SIZE=1
نقل قول:کجاست علی دایی چندتا از اون گل مفتها بزنه؟نقل قول:
گزارشگر عرب الجزیره هم یادش کرد-تماشاچی ها هم یادش کردن(یحتمل)
ما ایرانیها به موقعیت شناسی و شناخت دروازه میگیم مرده خوری....
روی گردنش چرخید تا مارو سوم 96 کنه،طحالش 92 پاره شد،همیشه ابروش پاره بود،فقط بخاطر دواشتباه (بازی در 2006 -مربیگری) همه فحشش میدادن
چه قلدری و همیتی داشت...چه همکارهای بودن دایی-باقری-عزیزی/چه دوندگی داشت مهدوی کیا/چه شجاعتی داشت عابدزاده/قایقران دقیقه120/.....
نسل طلایی ما اینها بودن که حقشون رو هم گرفتن
کار ندارم بعدش چی شدن
البته امثال تیموریان باعث حفظ آبرو است
دیگه تموم شد! برگردیم سر زندگی کوفتیمون!
یه سری بزنید بد نیست :دی
کد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8412090581
نقل قول:واقعن درسته.بعضی پررو میشدن وسوءاستفاده تا....نقل قول:
مشکل همینجا بود...دست قطبی رو بودنقل قول:
نقل قول:
قطبي:تاريخ درباره عملكرد من در فوتبال ايران قضاوت ميكند
شبه سرده برو استراحت کن...
درین باره تقریبا همه فوتبال دوستای دنیا موافقننقل قول:
چند وقت پیش سایت گل بین الملل یه مصاحبه از بوفون چاپ کرده بود که گفته بود پولی که فوتبالیستا(اونم تو اروپا نه ایران)میگیرن زیاد نیست و ازین حرفا
نود درصد بیشتر کامنتا فحش به بوفون بود به خاطر حرفی که زده بود
ولی در کل خودتونو ناراحت نکنید
اگه یادتون باشه چند روز پیش گفتم منطقم بهم میگه ایران نباید تو این مسابقات موفق بشه وگرنه تمام اصول مدیریت و برنامه ریزی میره زیر سوال و امثال کفاشیان و سعیدلو پشت موفقیت ایران خودشونو قایم میکنن با اون همه افتضاحات
الانم خوشحال نیستم ولی اصلا هم ناراحت نیستم از حذف ایران.
خیابانی : حالا در تعداد برد با کره برابر شدیم !
جوات بیابونی فکر کنم می دونست ایران قراره ببازه
چون از اول که شروع به گزارش کرد کاملا یاس و ناامیدی از صداش مشخص بود .
یعنی خیلی اروم گزارش می کرد . انگار ایران همون دقیقه اول 2 بر صفر عقب بود .
خوب اینکه حرف غلطی نیست!شما هم دیگه هر چی این بنده خدا میگه گیر میدین بهش :13:نقل قول:
:31::31:نقل قول:
نمی دونم تویه این چندین صفحه چه صحبت هایی شده اما خب نظر خودم رو می گم ...
قابل حدس بود که ایران بعد از 3 تا برد و با یک باخت دوباره همه همه چیز رو فراموش کنن !! قطبی بشه مربی آماتور و آنالیزور و ... بازیکنان بشن بی غیرت و .... !! انگار نه انگار همین تیم 9 امتیاز گرفته بود !
امروز تیم ما 0.1 تیم همیشگی نبود ! دلیلشم این بود که کره واقعا عالی بود !! همه فضا ها رو بسته بود ، بسیار دقیق بازی کرد . از طرفی قبول دارم بازیکنان ما هم مثل بازی های قبل با طراوت نبودن . نکونام ضعیف ترین بود و فقط اون ضربه آزاد رو خوب زد . تیم ما تاکتیک داشت اما نتونست پیادش کنه و کسی کم کاری نکرد ، همه زحمت کشیدن اما با هر مربی تویه این شرایط از پس این کره بر نمی اومدیم ! رویه کاغذ و قبل از بازی همه امیدوار بودن اما دیدیم که تویه میدان شرایط چطوری رقم خورد !
کره عالی بود !
بیایم اگه قرار فوتبالمون پیشرفت کنه از خودمون شروع کنیم ! حرفه ای فکر کنیم ! حرفه ای رفتار کنیم !
من مقصر نا کامی های ایران رو طبق نظر سنجی فوق فدراسیون فوتبال می دونم ! تا وقتی آدمی به این پوست کلفتی مثل کفاشیان با خیال راحت به صندلی خودش تکیه زده و به خیال راحت حرف می زنه فوتبال ما به جایی نمی رسه ! فکر می کنن با آوردن مربی خارجی همه مشکلات فوتبال ما حل میشه ! تا وقتی زیر ساخت ها درست نشه ، تا وقتی برنامه ریزی ها ، تا وقتی نگرش ها تغییر نکنه همین آش و همین کاسه !
سی و سه سال از آخرین باری که ایران قهرمان جام ملتهای آسیا شد می گذرد . امروز با باخت یک بر صفر مقابل کره جنوبی امیدهای ایرانیان به باد فنا رفت . بقول ظریفی که می گفت وقتی ایران قهرمان جام ملتهای آسیا شد که ایران ایر یکی از بهترین و معتبرترین خطوط هوایی جهان بود . به این جمله که بیشتر فکر می کنم می بینم دریایی از معنا در آن نهفته است : آری ! باید همه چیزمان به همه چیزمان بیاید . نمی شود شاهد این همه فقر و فساد و اعتیاد و بیعدالتی و گرفتاری و بدبختی بود و برای پیروزی تیم ملی هورا کشید
از همه بچه ها و همه طرفداران تیم ملی پوزش می خواهم ولی باید بگویم " عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ...
کد:http://tweatter.blogspot.com
تاکتیک بازی ایران !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی Mohammad
جالبه هیشکی اینجا نمیگه کره خوب بازی کرد !
کره عالی بود !! عاااالی !!
با این وضعیت کثیفی که تو فوتبالمون هست همینم که یکی بیشتر نخوردیم خیلیه !
متاسفانه مشکل ما اینه که نمیخوایم حقیقتو باور کنیمنقل قول:
همون به قوله شما (دوره ی لیگ ازادگان)تیم ملیه اون موقع کجا و این موقع کجا؟
هممون داریم حسرته اون موقرو میخوریم
حسن روشنا علی پروینا حشمت مهاجرانیا سیروس قایقرانا برادرانه بیانی مجتبی محرمیا
اینا همشون از قرمزو ابی بودن که داریم حسرتشونو میخوریم
ایا شما دلت نسوخت مبعلی توپ پخش میکرد تو زمین؟
نیمه اول رضایی توی چندتا حرکت گند زد! اقای نکونام هم که ماشاالله! حرف از انصاریفر و مسعود هم نزنیم بهتره!
فقط سید جلال و خسرو و احسان خوب بازی کزدند.
ان شاالله توی جام جهانی حذف بشیم!
نقل قول:
اوه اوه به شدت موافقم. بعد میان تو تلوزیون به یونان و ایتالیا و ایرلند و اسپانیا گیر میدن. ما در بهترین شرایط سی و چند سال گذشتمون استاندارد زندگیمون خیلی پائین تر از شرایط مثلاً بحرانی الان این این چند تا کشور هست. اینا میخوان همه چیز رو فشرده کنن. کم کم داارم فکر میکنم بیچاره بچه های ما تو این مملکت چی باید بکشن؟؟
100%نقل قول:
الان خوندمش. فکر نکنم حقیقت داشته باشه. تیم کاملاً یک دل بود. ولی حالا باخته دیگه...نقل قول:
متاسفم که حرفی رو که سالهاست مردم خودمون میگن حالا باید از زبان یک بیگانه بشنویم. جمله قرمز رنگ گویای تمام حقیقت هست. یه بار گفتم. شدیم مثل وسط های دهه 60نقل قول:
این خبره-میدونی خبر یعنی چی؟نقل قول:
الان وقت کوبیدنه
فقط بکوبید :31:
تقدیم به تمام ورزشکاران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE]باختیم به همین سادگینقل قول:
باختیم چون سرمربی ما به اندازه تمام دوران مربیگریش ترسید
با سه هافپک دفاعی به تیمی که بیش از همیشه از ما میترسید اعلام کردیم که نترس چون ما بیشتر میترسیم
آقای قطبی ترسو ترین تیم تاریخ ایران رو به زمین فرستادی تیمی که از اعتماد به نفس تخلیه شده بود تیمی که از چهره های بازیکناش مشخص بود توجیه نشده وارد زمین شدن تیمی که بازیکناش به بازی کردن با سه هافپک دفاعی نه عادت داشتند و نه خوشبین بودند
هیچ هافپکی نداشتیم که جلوی هافپک های دفاعی ایران بتونه صاحب توپ بشه و بازکنای کناری رو راه بندازه
جای خالی مبعلی و محمد نوری 120 دقیقه در حال فریاد زدن بود و آقای قطبی نشنید
نکونام....... 120 دقیقه درون سرم 120 چرا بود ؟
اینکه این نکونام چرا باید بازی میکرد؟
بازی رو به زمین خودمون کشوندیم که چی؟
که دفاع شکننده کره که با معدود حمله های ( شبه حمله های) ایران به راحتی وا میداد نفس راحتی بکشه؟
نقل قول:آقای قطبی جسارت نداشینقل قول:
بازیکنای آماده رو روی نیمکت نشوندی به بهانه تجربه بیشتر بازیکنای نا آماده
با فاصله فقط سه روز یکی از بهترین خطوط هافپک ایران رو تبدیل به یکی از بدترین خطوط تاریخ فوتبال ایران کردی
جسارت نداشتی و با ترکیب بیش از محتاطت جسارت رو از بازیکنانت هم گرفتی
تا نتونن به تیمی که یکی از ضعیفترین دفاعهای این دوره رو داره و حتی از هند هم گل خورده بود گل بزنن
ترسوها رستگار نمیشن
آقای قطبی فقط یه سوال؟؟؟؟
واقعا این تیم رو برای بردن چیده بودی؟؟؟
آقای قطبی این تیم تدارکات خوب نداشت قبول
این تیم مدیر خوب نداشت قبول
فدراسیون بی برنامه بود قبول
اما ضربه آخر رو شما با ترکیب صد در صد اشتباهت به ریشه این تیم زدی
تیمی که با تمام نداشته هاش نشون داد میتونه
دلم نمیخواد مثل کسایی که منتظر باخت قطبی بودن بهش حمله کنم
به همین خاطر باقی حرفا باشه برای بعد
خسته نباشی آقای قطبی
برو و مارو با بغضی که چهار سال دیگه هم برای سنگین تر شدن بهش هدیه کردی تنها بزار
دوسنت من سیروس قایقران هیچ وقت تو استقلال یا پرسپولیس بازی نکرد. ملوان بود بعد رفت قطر بعد هم کشاورز تهرانم. :19: راستی یادش به خیر. وقتی توپ افتاده بود زیر پای پژمان نوری من یه لحظه یاد سیروس افتادم و تو دلم گفتم پژمان یاد سیروس رو زنده کن ولی ضربه پای راست خیلی ضعیفی زد.. یادش به خیر.نقل قول:
100% موافقم. تعجب میکنم چرا اینقدر از عقیلی تعریف میشه. یکی متوجه شد که کارای خطرناکش میتونست کار دست ما بده.نقل قول:
نقل قول:
تو بالاترین یارو زده =از دست خیابانی زدم شبکه خارجی فوتبال رو ببینم...از استودیوی بغلی باز صدای اقا جواد میاد :27:
خیابانی: عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده!!:27:
دو جواد براین مرز وبوم تاختند / یکی گیس برسرها نگذاشتند
یکی کرده سرکیسه اوساسونا / دگری تیغ میزند بر صداوسیما
(اقتباسی در دو! ببخشید که وزن و قافیه نداشت-فی البداهه بود، بهترش میکنم:31:)
ببخشيد ، ولي من تيم 2004 رو از لحاظ فني قبول نداشتمنقل قول:
چون مثل تيم فعلي ، تاكتيك خاصي نداشت
اون تيم فقط يه بازي با كره خوب بازي كرد و تمام!
من از سبك بازي بعضي بازيكنا بيزارم ولي بازم بهشون اميدوارم ، چون مشكل اونا پايه اي هست ، ولي نصرتي رو هيچوقت بهش اميدي نداشته و ندارم و فقط در حد ليگ ايرانهنقل قول:
تقريبا ايشون درست ميفرمايندنقل قول:
فوتبال ايران زمان برانكو توي يه سطحي فريز شد و نه پيشرفتي بود و نه پسرفتي!
ولي از زمان قلعه نويي به بعد ،فقط پسرفت بوده
گهگاهي هم يه برداي شانسي اي هم بوده!
راستي سايت گل نوشته قراره كفاشيانو استعفا بدن
احتمالا مجمع فردا صبح با استعفاش موافقت ميكنه و عصرش كفاشيان استعفا ميده!!!:31:
نه کوبیدن تموم شد الان وقت سیاه نمایی هست فردا هم طبق برنامه تخریب داریم بعد هفته دیگه هم که قهرمان مشخص شد مراسم افسوس خوردن و تو سر زدن داریم در ادامه یهو همه چیز فراموش می کنیم و درگیر بحث شیرین انتخاب سرمربی میشیم حالا اصلا نمی خوام منحرفتون کنم ها ولی سرمربی خارجی باشه یا داخلی !؟
آيا كفاشيان استعفا مي كند ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايسنا، علي کفاشيان پس از حذف تيم ملي فوتبال ايران از جام ملتهاي آسيا، اظهار کرد: با وجود چنين نتيجهاي از سمتام استعفا نميدهم و تا يک سال ديگر در فوتبال ايران خواهم بود. فدراسيون فوتبال مجمع دارد و آنها در انتخاباتشان تعيين ميکنند که چه کسي رئيس آينده فدراسيون خواهد بود.
کفاشيان با بيان اينکه افشين قطبي از وي و بازيکنان تيم ملي خداحافظي کرده است، گفت: قطبي ديگر با ما نيست، او پس از بازي با کرهجنوبي با ما خداحافظي کرد. ما از فردا (يکشنبه) به دنبال سرمربي خارجي جديدي براي تيم ملي خواهيم بود تا بتوانيم به جام جهاني 2014 صعود کنيم.
رييس فدراسيون درباره عملکرد تيم ملي در بازي با کرهجنوبي نيز اظهار کرد: تيم ايران بازي خوبي انجام داد. هر دو تيم فوتبال پاياپايي را مقابل يکديگر انجام دادند، در دقايقي تيم ما بهتر از حريف بود و در دقايقي کرهايها عملکرد بهتري داشتند در نهايت کرهجنوبي پيروز شد و ما بايد از فردا به فکر آينده باشيم.
به گزارش سايت گل با وجود این که کفاشیان در مصاحبه ای بعد از بازی اعلام کرد که استعفا نخواهد داد اما طبق اخبار شنیده شده اتفاق دیگری در راه است. مجمع فدراسیون فوتبال قرار است جلسه ای با کفاشیان تشکیل داده و او را وادار به استعفا کنند. این طور که شنیده می شود مهدی تاج نیز قرار است جای کفاشیان در راس فدراسیون فوتبال را بگیرد. اگرچه کفاشیان اعتقاد دارد که با قدرت به کارش ادامه خواهد داد اما بعید به نظر می رسد که شکست تیم های ملی در رده های مختلف چنین اجازه ای را به او بدهد.
برخلاف نظر شما همونطور که تو پستهای پیش گفتم(در حین بازی) کره اگر تیم پرقدرتی بود ، بردن تیم درهم و بی برنامه و بیجان ایران 120 دقیقه برایش طول نمیکشد .نقل قول:
بازی ایران بشدت من رو یاد بازی با بحرین2002 انداخت...
هیچ اتفاق خاصی نمیفته قطبی که از اولش معلو بود که میره، یه مدتی بحث جام ملتها داغ میمونه بعد بین یه چند تا گزینه ی تابلوئه داخلی اونی که کمترین استحقاقو داره انتخاب میکنن بعد به جام جهانی نمیریم میرن پی مربی خارجی تا تو جام 2015 نتیجه بگیرن بعد تو اون جام نتیجه نمیگیریم میرن دوباره سراغ یه مربی داخلی نا بریم جام جهانی 2018 که دوباره...........
و این چرخه ادامه دارد.
کلا همه چیمون باید به همه چیمون بیاد:41:
من جای جواد نکونام بودم از بازی های ملی خداحافظی میکردم
تیم ایران اگه بی برنامه بود از این کره همون 6 تایی رو می خورد که ما بهش زدیم !
مگه کم دفاع کردند ؟ مگه کم موقعیت مسلم گل رو نجات دادن ؟! با این بازی که از کره دیدین هنوزم می گین این تیم پر قدرت نبود ؟!
کره امروز عالی بود ! اما مسلما ایران هم ایران نبود !! در این شکی نیست !
بعد از 3 تا بازی معتقدم قطبی نشون داده بود که تصمیماتش حساب شدست ! مسلما برای این بازی هم برنامه داشت ! مسلما این بازی رو هم آنالیز کرده بود ! حالا اشکال کار دقیقا کجا بود نمی دونم !
به به ! چه شود ! کفاشیان بره ، تاج بیاد !!!!نقل قول:
جلسه ای با کفاشیان تشکیل داده و او را وادار به استعفا کنند. این طور که شنیده می شود مهدی تاج نیز قرار است جای کفاشیان در راس فدراسیون فوتبال را بگیرد
از الان همه می تونن حدس بزنن قرار چه خبرهایی بشه ! بازی با اسم ها شروع میشه ! آخرش هم به همون چیزی ختم میشه که خودشون از اول می خواستن !!!
کلی گفتمنقل قول:
سیروس قایقران کجا و پژمان نوری کجا
دلم خیلی گرفته انگار همه چی ضده ما بود
کره از ما برتر بود ولی فوتباله کثیفیو بازی کرد مخصوصا شماره 13 واااااااای وااااای
چرا تحقیر شدیم؟جلویه چشم بادومیا:41:
پ.ن
داداش شما بچه انزلی ای؟
دریبل تو محطه جریمه خودی ( گاهی وقتا تو شیش قدم :18: ) عادته عقیلیه ! ولی این دفعه توپ رو لو نداد برا همین صرفا میشه گفت حرکتش خطرناک بود ولی اشتباه که نکرد برای همین به نظر من هم برعکس بیشتر بازیهای تیم ملی تو این چهار بازی خط دفاعی و مخصوصا حسینی و عقیلی خوب بودننقل قول:
اینجا جاش نیست ...نقل قول:
[QUOTE=گرافيكار;5793530]کاملاً درست میگی دوست گرامی. حتی من هم باید به همون اندازه محتاط شده باشم..!! چون من هم با پست هایی که از خودت نقل قول کردی و خصوصاً جمله هایی که قرمزشون کردی مخالفت کردم. ولی شما درست میگفتی. یا حد اقل احتمال درست در اومدن حرفات خیلی بالا بود.نقل قول:
که دفاع شکننده کره که با معدود حمله های ( شبه حمله های) ایران به راحتی وا میداد نفس راحتی بکشه؟
آقای قطبی جسارت نداشی
بازیکنای آماده رو روی نیمکت نشوندی به بهانه تجربه بیشتر بازیکنای نا آماده
با فاصله فقط سه روز یکی از بهترین خطوط هافپک ایران رو تبدیل به یکی از بدترین خطوط تاریخ فوتبال ایران کردی
جسارت نداشتی و با ترکیب بیش از محتاطت جسارت رو از بازیکنانت هم گرفتی
تا نتونن به تیمی که یکی از ضعیفترین دفاعهای این دوره رو داره و حتی از هند هم گل خورده بود گل بزنن
ترسوها رستگار نمیشن
آقای قطبی فقط یه سوال؟؟؟؟
واقعا این تیم رو برای بردن چیده بودی؟؟؟
آقای قطبی این تیم تدارکات خوب نداشت قبول
این تیم مدیر خوب نداشت قبول
فدراسیون بی برنامه بود قبول
اما ضربه آخر رو شما با ترکیب صد در صد اشتباهت به ریشه این تیم زدی
تیمی که با تمام نداشته هاش نشون داد میتونه
دلم نمیخواد مثل کسایی که منتظر باخت قطبی بودن بهش حمله کنم
به همین خاطر باقی حرفا باشه برای بعد
خسته نباشی آقای قطبی
برو و مارو با بغضی که چهار سال دیگه هم برای سنگین تر شدن بهش هدیه کردی تنها بزار
این دو تا جملۀ شما که آبیشون کردم حقیقت محض هستن و به همون اندازه دردناک. واقعاً که همینطوره.:41:
غمیگنتر از همیشه میشوم.
عزیز من به این موضوع شک دارم!نقل قول:
اشکال کار به نظر من همونطور که گفتم(ودیگردوستان) در برنامه تکراری ایران و رودست خوردن قطبی از مربی کرهای+نداشتن روحیه برد در ایران(مرضی که بصورت دورهای تیم ملی رو میگیره و قطبی فکر میکرد میکروبش رو کشته)+همونطور که شما میگی زیربنای ویران و عدم پایداری در فوتبالسازیه
ضمنن همین که کره 6 تا نزد نشون میده ضعیف بود. حرفی هم نیست ،بازیهای بعدی میشه بررسی کرد کره چقدر قدرت داره
یکی از کله گند ها رو جا گذاشتینقل قول:
علی کریمی ملقب به مارادونای آسیا... آخرین بازیکن ایرانی که جایزه بهترین بازیکن آُسیا رو برد
خداددعزیزی 1996
دایی 1999
مهدویکیا 2003
کریمی 2004
ضمن اینکه آخرین درخشش ایران در جام ملت های آسیا مرهون زحمات علی کریمی هست...
ایران تو مرحله گروهی با تیمهای تایلند و ژاپ نو عمان همگروه بود
بازی اول باتایلند تا دقیقه 73 بازی بدون گل بود که کریمی با دریبل 3 مدافع تایلندی پنالتی گرفت
بعدش با دریبل 5 نفر از مدافعان توپ ودروازه خالی رو به عنایتی سپرد تا اون بازش کنه
( بهترین بازیکن زمین علی کریمی)
بازی دوم با عمان دقیقه 63 کریمی گل زد
بازی سوم با ژاپن علارقم تمام موقعیت هایی که برای مهاجمان ساخنت هیچکدومشون گل نشدن ( بهترین بازیکن زمین علی کریمی )
بازی مرحله یک چهارم نهایی با کره علی کریمی 3 گل زد ( بهترین بازیکن زمین علی کریمی)
بازی نیمه نهایی با چین : رسانه های منطقه از علی کریمی به عنوان زلزله 8 ریشتری برای دیوار چین یاد کردن .. تو اون بازی علی کریمی بازه مدرخشید وتو یه صحنه 3 مدافع چینی رو جا گذاشت که با تکل از پشت مواجه شد.. این درحالی بود که در مصاف تک به تک با دروازه بان چین قرار داشت... ضمن اینکه تو اون بازی داوری یکجانبه به نفع چین میزبان بود
توبازی رده بندی با بحرین با دریبل 3 مدافع پنالتی گرفت ویک گل هم زد ( بهترین بازیکن زمین علی کریمی)
کریمی تو اون دوره همراه هوبیل بخحرینی مشتکا با 5 گل آقای گل شد این در حالی بو که کریمی در بازی آخر همانند بازی اول پنالتی گرفته بود واگه به فکر خودش ورکورد بود با 7 گل به تنهایی آقای گل میشد .اما تو بازی اخر با بحرین پنالتی رو با بزرگی به دایی داد تا از انتقادات از دایی بکاهد
ضمن اینکه کریمی فنی ترین وتکنی کیترین بازیکن تاریخ آسیاست
100% موافقمنقل قول:
کاش این تحلیل گر ها هم اندازه مردم و مخصوصا" برو بچ این فروم تحلیل بلد بودند.
جا نذاشتم. کریمی تو نسل مورد نظر من نیست. اون هم مثل تیموریان هم تیمی های خوبی نداشت و تک ستاره بود.من گفتم نسل نه فرد. برخلاف نظر شما عزیزی-دایی-مهدویکیا در یک دوره همزمان عالی بودننقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------
واقعن جناب گرافیکار هم از لحاظ فنی هم احساسی، بهترین پستها رو میزنه و حرفی برای گفتن باقی نمیزاره:11::
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5793530&postcount=1944
تا حالا کلمه Icarus به گوشت خورده؟ ماجراش رو میدونی؟؟نقل قول:
آرهنقل قول:
آره
آقا این مرض مختص به فوتبال نیست. وقتی نظریه های دانشمندای بزرگ جهان رو که برای پیشگیری از افسردگی مردم ارائه شدن رو مهندسی معکوس کنن و تو جامعه پیاده کنن، این مرض (که واقعاً وجود داره و مثلاً یه تشبیه از سوی دوست ما نیست) در جامعه گسترش پیدا میکنه. و نه فقط در فوتبال یا ورزش. ترسویمان کردند رفت!نقل قول:
خدایا چرا ما را عاشق فوتبال کردی
در سرزمینی که فوتبالش نیست مالی
بابا از این فوتبال ایرانی توقع بی جا داریم این تمام دارایی ماست در فوتبال
نه بازیکن خوبی داریم نه مربیان کار بلد داریم
فدراسیون هم یک رئیس داره که فقط نیشش بازه
فقط نمی دونم چرا این قدر ادعا میکنن که ما بهترین تیم آسیا هستیم
بابا به پیر به پیغمبر ایران تو فوتبال هیچ حرفی برای گفتن نداره
آره دوست عزیز درست میگینقل قول:
ولی اینکه بگی تیم ملی که استقلالی توش نباشه همینه
میشه تفکرات رنگی
.
.
.
.
.
فوتبال ما اگه میخواد موفق بشه باید از آبدارچی فدراسیون تا رئیس فدراسیون همه برکنار بشن و فقط کارگر و کارمند و مدیرای اروپایی اونم از نوع آلمانیش بیارن استخدام کنن بلکه نجات پیدا بکنیم.:31: