وضعیت دیده بان که از پیشگامان آی پی میگیره خیلی بهتره ، من تو بهمن 96 از پیشگامان داشتم فقط میتونم بگم به شدت نت بدی داشت نوسان وحشتناک ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت دیده بان که از پیشگامان آی پی میگیره خیلی بهتره ، من تو بهمن 96 از پیشگامان داشتم فقط میتونم بگم به شدت نت بدی داشت نوسان وحشتناک ...
واسه من لینکای خارجی 9 تا 1 شب روی 4 مگ لیمیت میشد بقیه یاعت ها اوکی بود الان اون 4مگه سر جای خودشه بقیه ساعت ها رو 6 مگ لیمیته :|نقل قول:
در حالی که نت داخلی روی 12 مگه راحت 1.5 دانلود میده یعنی مشکل از خط نیس:hmm:
دوستان کسی میدونه این شبانه که پیشگامان به بعضی سرویس هاش اضافه کرده از چه ساعتی شروع میشه؟ تو پنل که اصلا همچین قابلیتی براش تعریف نشده
من از پشتیبان پرسیدم گفت 2 تا 8نقل قول:
تو پنل که چیزی از حجم شبانه تعریف نشده حالا امشب دانلود میکنم ببینم از حجم اصلی کم میشه یا نهنقل قول:
من الان یکماهه از پیشگامان اومدم بیرون. در مورد این کلاهبردار ها هرچقدر بگم کمه. میتونم یه صفحه در مورد اتفاقات و تجربیات بد خودم و دوستانم در موردشون بگم.
خلاصه مطلب اینکه بعد جمع کردن با های وب قرارداد بستم. های وب برای یک هفته خوب بود ولی بعد یک هفته به حد وحشتناکی پینگم افت کرد و های وب میگه از نظر ما پینگ زیر 200 خوبه و شما مشکلی ندارید! مشکل پینگ تنها مشکلی بود که با پیشگامان نداشتم. فعلا قید گیمینگ رو زدم چون وقت زیادی ندارم ولی در نهایت از های وب هم به نظر میرسه باید کوچ کرد. البته من از نظر افت نکردن سرعت تو 24 ساعت و خط های پشتیبانی نسبتا خلوت ازشون راضیم.ولی برای کسی که پینگ براش مهمه های وب رو توصیه نمیکنم.
آپدیت: تصحیح میکنم. های وب هم افتضاح شده. بعد دو سه روز از پیشگامان هم بدتر شد. اکثر سایت های غیر ایرانی سرعت به طرز وحشتناکی پایینه. از اینجا هم باید تخلیه بدم.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
واقعا پیشگامان شاهکار شده این روزا :mellow: حجم کم + قیمت بالا. این ماه سرعت 8 با 50 گیگ حجم رو گرفتم 51 هزار تومن که بصورت خیلی فله ای حجم کم میشد بطوریکه بعد 20 روز تمام شد. یه 7 گیگ حجم اضافه خریدم که بازم بصورت خیلی یهویی ظرف 4-5 روز تمام شد ( از این 5 روز 2 روزشم خونه نبودم یعنی کسی نبود استفاده کنه )
حالا از اینا هم بگذریم فقط موقع جذب مشتری خیلی پلن های خوب دارن که مشتری رو بکشن سمت خودشون برای مشتریهای قدیمی هیچ برنامه ای ندارن. با پشتیبانی صحبت کردم خیلی خشک و یوبس برگشته میگه هیچ طرحی نداریم همینا هست که تو سایته و تمام ...
فقط کافیه پلن های این شرکت رو با شرکتای دیگه مثل های وب مقایسه کرد اونوقت میفهمیم چقد به مشتریهای قدیمی بها میدن.
امروز درخواست جمع آوری رو تقدیم شرکت میکنم ( طرح دو فوریتی lol )
8 ماه نت 16 مگ دزدگامان دازم افتضاح ترین اینترنتی که طی این سال ها دیدم دایل آپ بهش شرف داره نصف روز بین الملل رو محدود میکنن سرعتت میاد زیر 1 مگ ،ویدئو 160p به سختی لود میکنم.
uupload.ir/files/4h3j_photo_2020-01-22_16-03-38.jpg
uupload.ir/files/zri5_photo_2020-01-22_16-03-42.jpg
تفاوت صبح و بعد از ظهر لذت بخش نیست؟ این هست وضع هر روز بنده :weird:
بزنید بیرون از اون خراب شده
من که یه ماهی هست شرکت رو عوض کردم و دیگه نه خودم میرم سمت این شرکت نه به کسی پیشنهادش میکنم
از صبح چندین بار لینک پریده و نت قطع شده. الانم هر 2 - 3 دقیقه یه بار لینک میپره :| معلوم نیست دارن چیکار میکنن
امروز هم از صبح نت قطعه. زنگ زدم پشتیبانی یه سری کارهای دیکته شده رو گفت انجام بدم مثل اینکه از رو جزوه دارن میخونن و کار میکنن. سیم تلفن رو عوض کن ، تلفن رو قطع کن ، مودم رو بزن به اولین پریز ورودی منزل و ...
در نهایت هم گفت هیچ مشکلی از سمت ما نیست اگه میخواین کارشناس بیاد سر خط چک کنه :/
واقعا واسه چی موندین پیشگامان؟
از رو گشادی (کارای تخلیه و تغییر آی اس پی اینا) :دینقل قول:
بعدم تو هر فرومی میرم یه سری دارن ناله میکنن نمیدونم کدوم شرکت خوبه :sad:
پیشگامان یعنی انقدر افتضاحه ؟ نگیرم وایرلس پیشگامان رو ؟
کسی نیست یعنی یه چیزی بگه ؟ وایرلسش با adsl یکیه یا فرق داره ؟
Adsl که آشغال کامل موقع استریم دیدن و استفاده از vpn بالای 500 کیلوبایت نمیری و همینطور اینستاگرام و خیلی جاهای دیگه که روی بین الملل هست، وایرلس رو اگر کسی داره باید جواب بده ببینیم همین وضع هست یا نه؟ البته اینترنت point to point فکر کنم وضعش از همه بهتر هست چون کلا هر چیزی که از سمت مخابرات میاد داغون کردن.
اصلا هیچ جوره طرف این شرکت دزد نرید. هیچچچچ جوره
حدودا دو هفته پیش مشکل قطعی داشتم. دو سه روزی با پشتیبانی صحبت میکردم و ازم خواستن سیم تلفن ، مودم و موقعیت مودم رو عوض کنم که انجام دادم ولی تغییری نکرد و با وجود ثابت بودن لینک ولی آیپی دریافت نمیکردم و اینترنت قطع بود. بعد دو سه روز پشتیبانی گفت مشکل از سمت شماست و باید کارشناس با مودم تست و تجهیزاتش بیاد در محل تست انجام بده. منم داشتم میرفتم مسافرت بخاطر همین گفتم فعلا نیستم بعد یک هفته که برگشتم تماس میگیرم.
چند روز پیش که از سفر برگشتم مودم رو روشن کردم دیدم بازم آیپی نمیگیره و قطعه تماس گرفتم پشتیبانی و مشکلمو توضیح دادم که بهم گفت مودمت رو ری استارت کن درست میشه. منم خاموش روشن کردم دیدم درست شد!!
اول اینکه اپراتورهای پشتیبانی انگار یک جزوه چند صفحه ای جلوشون گذاشتن هر کس زنگ میزنه از رو جزوه میخونن و هر چند بی ربط یه سری کارها رو میگن که انجام بدی. دقیقا مثل بعضی دکترها که بدون اینکه فشار بیمار رو بگیره و خیلی کارها رو انجام بده سریعا یه نسخه رو واسه چند تا بیمار مینویسه ...
نکته بعدی هم اینه که مشکل از سمت خودشون بوده ولی به اصرار و هزار و یک ترفند میخوان بگن مشکل از ما نیست و به زور میخوان کارشناس بفرستن و هزینشو بگیرن.
قبل از قطعی خط منو رو 9 مگ و آپلود 1 مگ بسته بودن ولی الان خطم رو 8 مگ و آپلود 700 کیلوبیت بستن که کیفیت رو خیلی آورده پایین و سرعت بین الملل داغون شده.
بخاطر اینکه فعلا اعصابم نمیکشه با پشتیبانی سر و کله بزنم زنگ نزدم ولی بزودی باز تماس میگیرم.
در مجموع 7 ماه بود از پیشگامان سرویس داشتم و در کل راضی بودم ولی این یک ماه اخیر خیلی بازی دارن در میارن.
روز به روز بدتر از دیروز پیش به سوی دیال آپ و فراتر از آن
............
دیده باننقل قول:
اینم بگم واس من نوسانی هست و شبا بدترم میشه ولی کلا اینجوریه -16 مگ
نمیدونم اوضاع نت کشور اینقد داغونه یا فقط پیشگامان این شکلی شده.
سرویس 8 مگ هست که تو مودم هم همینو نوشته ولی در عمل از سرورهای داخلی تقریبا 5-6 مگابیت دانلود میکنه از سرورهای بین الملل هم با نوسانات شدید بین 100 کیلوبایت الی 400-500 کیلوبایت دانلود میکنه ...
:mellow:
------- حذف شود -------
کل شرکتا همین جوریه شبا همین موقعا خیلی خراب میشه واس منم الان نصف شده سرعتنقل قول:
من ۹ ماه بیشتر پیشگامان بودم همیشه این قضیه ۵۰۰ کیلوبایت بوده و هست زمانش هم حدود ۱۰ ۱۲ ساعتی میشه در روز، ۱۰۰۰ بار شکایت کردم البته جدیدا اوضاع بیشتر هم بهم ریخته این قضیه ۱۰۰ کیلوبایتم اضافه شده الانم که داتک هستم تو یه سری چیزا با پیشگامان فرق داره مثلا با سرعت بالاتری از گوگل پلی دانلود می کنه حتی ساعت اختلالات من ۱ مگ میگیرم به جا ۵۰۰ کیلوبایت ولی موقع استفاده از vpn همینه سرعت و پیشگامان پینگ بهتری هم داره و سرعت داخلیش هم ثبات بیشتری داره کلا مزایا معایب جزئی دارن دیگه isp های مختلفنقل قول:
هچکدوم به هیچ وجه راضی کننده نبوده برای من پولم رو دارم میریزم دور فقط، تنها آرزوم اینه که یک روز بتونم برم توییچ بزارم رو ۱۰۸۰p بدون بافر هم ۲۴ ساعته اوکی باشه و موقع استفاده از vpn هم همون سرعت اصلی نت رو بده.
سرویس 8 مگ اونم تست با سرور داخلی و مولتی کانکشن:hmm:
اینم وضعیت مال من
بعد چند روز امروز هیچ مشکلی نداشت و همه چی عالی بود... چند بار فقط برای چند ثانیه اینترنت قطع شد ( لینک نپرید فقط ایپی نمیداد ) که ظاهرا داشتن یه کارایی میکردن
به نسبت شب های قبل امشب خیلی بهتره
سلام
دوستان برای شما هم بعد از این قضیه 100 گیگی، سرعت روی 4 فیکس شده؟
از قبلشم تو یه بازه هایی رو 4 فیکس میشد ولی بله درسته از وقتی بسته 100 گیگی رو دادن تو همه ساعات رو 4 فیکسه.نقل قول:
همین الان هم که دارم دانلود میکنم رو 4 مگابیته ... :jealous:
تو این شرایط بیشتر از اونکه بسته 100 گیگی بدرد ما بخوره بنظرم افزایش پهنای باند و کیفیت اینترنت بدردمون میخوره و باید فیکسش کنن. بیان 1000 گیگ بدن وقتی پهنای باند درست و حسابی نیست که بشه از اون حجم استفاده کرد چه فایده.
سلام مجدد
من همین الآن زنگ زدم و برام درستش کردن
هم اینک سرعت دانلود 100 الی 200 کیلوبایت و پینگ فوق عالی به شرح زیر :
کد:Pinging s oft98.ir [79.127.127.35] with 32 bytes of data:
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=160ms TTL=53
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=159ms TTL=53
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=156ms TTL=53
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=158ms TTL=53
Pinging google.com [172.217.168.238] with 32 bytes of data:
Reply from 172.217.168.238: bytes=32 time=239ms TTL=45
Request timed out.
Reply from 172.217.168.238: bytes=32 time=278ms TTL=45
Reply from 172.217.168.238: bytes=32 time=280ms TTL=45
سلام
امروز به شدت پینگ دچار اختلال شد
من دی ان اس های متخلفی رو برای کاهش پینگ تست کردم
بهترینش شکن (shecan.ir) بود که به حد محسوسی کم کرد
بعدش هم دی ان اس 1.1.1.1
و در رتبه بعدی هم دی ان اس گوگل
در حال حاضر هم بیشترین اختلال ها بر روی آسیاتک هست و بعدش هم مبین نت
معلوم نیست دوباره داره چیکار میکنن
فعلا سرعت تک کانکشن لینک های داخلی با سرویس 8 مگ چیزی بیین 600 تا 800 کیلوبایته
ولی برای سرور های خارجی به زور به 80 میرسه
درود
21 بهمن بود تماس گرفتم با پیشگامان اعلام کردم مشکل قطعی وصلی دارم گذاشتن برای تست بعد از یک 1 ساعت بعد یه تغییراتی گفتن انجام دادن گفتند ریست کنید انجام دادم دیگه مودم چراغ adsl ثابت نشد کارشناس به منزل اومد گفت مودم خرابه !
مودم خریدم همین امروز باز هم اومدن تست کردن حضوری با مودم خودش بالا اورد با مودم بنده خیر گفتند باز مودم مشکل داره!!!!!
برگشت زدم مودم و گفتند سالم هستش ویدیو هم گرفتند تست هم کردند
یعنی یه عده ادم بی سواد جمع شدن
معلوم نیست چی کار کردن
درخواست تخلیه زدم فقط نزدیک 200 هزار تومن ضرر کردم
150 مودم 25 تومن هزینه رفت مودم برای پیک تازه میگن برای برگشتش هم هزینه با خودتونه!!
1577 2 روزه خراب کردن از قصدددد کافیه زنگ بزنی بگی برای خرید تماس میگیرم خودشون تماس میگیرن درست میشه
شرکت پیشگامان همان عقب ماندگان است
سلام
رادار ابر آروان دوباره داره اختلال برای آسیاتک و رسپینا نشون میدن
افرانت هم داشته که الآن بهتر از اون دو تا هست
معلوم نیست این خاله بازی و دستکاری توی این سیستم اینترنت کشور کی میخواد تموم بشه، خدا داند.
من الآن خودم پینگ گوگلم 60 هست و مولتی کانکشن هم اوکیه ولی تک کانکشن یه فاجعه ی به تمام معناست
آپدیت 30 دقیقه بعد: افرانت هم دوباره دچار اختلال شده. اختلالات پینگ پیشگامان هم شروع شد، ولی فعلا پکت لاست نداره.
سلام دوستان
لطفا وضعیت الآنتون رو بگید
من خودم خیلی سرعت تک کانکشنم بهتر شده. هر چند باید تا 1 مگ بره ولی خوب به طور نوسانی با سرور خارجی از 350 هست تا 700 و به طور میانگین روی 500 هست. سرور های داخلی بهتره قاعدتا.
پینگ گوگل هم روی 60 هست ولی به طور 25 درصد جهش تا 88 داره ولی از اونجایی که گیمر نیستم خیلی برام بد نیست.
آپدیت 2 ساعت بعد: وضع دوباره همون داغون و فاجعه سابق شد:angry:
سرویست هم نقره ای هست؟ میخوام ببینم فرقی داره یا نه سرعت نقره ای و برنزی، من خودم 9 ماه از سرویس جشنواره اینا استفاده کردم که همون موقع ها که مثلا این قضیه اختلالات نبود کاملا ناراضی بودمنقل قول: