من صبح راحت میتونم یوتیوب برم کلیپ نگاه کنم اما ظهر به بعد واسه باز کردن بعضی سایت ها باید 10 بار رفرش کنی:n03:
Printable View
من صبح راحت میتونم یوتیوب برم کلیپ نگاه کنم اما ظهر به بعد واسه باز کردن بعضی سایت ها باید 10 بار رفرش کنی:n03:
پشت کیس رو نگاه کن احیانآ یه وقت پایه میز یا یه چیز سنگین روی کابل شبکه یا سیم تلفن نیفتاده باشه:n08:نقل قول:
دوستان الان تایم دانلود رایگان adsl مخابرات برای شهرستانها و اراک یکیه؟ بعد بین چه ساعاتی هست.
ادرس صفحه مشاهدهکارکرد کجاست.
ممنون میشم بگید.
تایم رایگان اراک که از 2 تا 7 هست می تونی از مخابراتتون یا 2020 بپرسی. اینم آدرس کارکرد
کد:http://10.45.20.13/
عجب . واسه من جمع روزانه توی قسمت ریزکارکرد با روزانه توی قسمت کارکرد کلی نمیخونه !!!!!!!!!!!
توی ریز کارکرد زده 4 گیگ و تا تاریخ 10 هست اما تو کارکرد کلی زده 6 گیگ و امروز 11 هست .
واسه منم به همین شکله:n04:نقل قول:
تو روح پدرشون، هیچوقت این مشکلاتشون به ضررشون نیست و فقط به سودشونه:19:
راستی من ساعت 5 میخواستم وصل بشم اما یه سره ارور 691 میداد! کس دیگه ای همین مشکل رو داشته؟
من دیروز میخواستم به صورت lan وصل شم همش ارور 691 میداد . اخرش مجبور شدم همون به صورت وایرلس وصل شمنقل قول:
مال منم به همین صورته ، 2 گیگ اضافه زده برام:n29:نقل قول:
ریزکارکرد کلآ از سایت مخابرات حذف شد!
دیگه فقط میتونید گزارش کارکرد کلی بگیرید.
یعنی عوضی تر از اینا وجود نداره، اینطوری نمیشه باید یه نرم افزار که حجم ورودی و خروجی رو محاسبه میکنم نصب کنم .نقل قول:
انگاری که به اینجا هم سر میزنن اما به فکر این نیستن که مشکل های ما رو رفع کنن و فقط میخوان یه جوری ماس مالی کنن بره:n28:
یعنی غروب به بعد کلا باید قید وبگردی رو بزنی بعضی سایت هارو باید ده بار رفرش کنی تا باز بشه
دوستان یه امار از قیمت ها adsl مخابرات میدین.
من بعد چندماه اومدم صورت حسابم رو نگاه کردم . 128 با ترافیک 4gb رو زده 14000 تومن.
کی این همه گرون شد؟
توی سایت زده 8500نقل قول:
کدوم سایت دوست عزیز؟
من اینجا چک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده 14000
دوستم با 256 و 12گیگ ترافیک رو زده 25تومن.
ما شهرستانیم ، اراک نیستیم و با این سایت نمیشه لاگین کرد.
این سایت واسه کل استان هست . من خودم هم شهرستانم
درسته الان صفحه اصلی این سایت قیمت زده 8500 اما وارد قسمت کارکرد که میشی قیمتها به این شکل هست.بدجور هم دارن ترافیک میخورن بدجور.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قیمت هایی که توی سایت هست واسه سه چهار ماه پیش هست و قیمت ها تغییر کرده . احتمالا شما مشترک قدیمی باشی .نقل قول:
درسته من قدیمی هستم اما وقتی روی سایت قبلی بودیم تعرفه ها با اونی که تو سایت قبلی کارکردها میزد یکی بود یعنی همون 8500 اما رو سایت جدید الان به این شکل هست.
الان کدوم درسته نمیدونم
کسی نپرسیده چرا ریز کارکرد حذف کردن؟
عزیز دلم.توی یکی از سایت ها یک ماهه حساب کردهنقل قول:
توی اون یکی یک دوره ، یعنی 2 ماه.پس فرقی نداره
IP من چندوقتیه که از ساعت 1.30 عوض میشه. فکر کنم دانلود رایگان هم ازون موقع شروع میشه.:n13:
سلام دوستان
این خبر رو دیدین یا شنیدین؟
آره قبلا توی همین تاپیک تعرفه هاش را گذاشتن و بحث هم شد.نقل قول:
دقیقن از اول ماه مبارک بهمن سرعتها به شدت بالا رفته به طوری که کلن باید بیخیال نت بشی.:n15:
سلام.
دیشب من کلاً 2.5 گیگ تو دانلود منیجرم داشتم ، الان که اومدم ، دیدم همش رو دانلود کرده :n04:
معلوم نیست دیشب چقدر میخواسته دانلود کنه ...
منم دیشب همینمقدار داشتم اما فقط 190 مگ دانلود کردم:n02:
من که میخوام برم شبیه یه سال پیش سراغ نت مون واره ای، اون موقع هر چی میخواستم دان میکردم اما الان دقیقا یه هفته ست که سرعتم به 10 رسیده:n03:
چه صوت و کور شده اینجا .
تست امروز ساعت 1
افرین به تلاش و پشتکار مخابرات .
راستی کسی اشنا نداره تو مخابرات واسه 2 مگ کردن ؟
اساسي ديگه ريدن .. جي ميل رو يك ساعت و نيمه زور ميزنم باز كنم تو لود ميمونه ... اي مادر ____ !:n22:
این مخابرات لعنتی کی میخواد پیشرفت کنه . چهار سال پیش 128 تا 2 مگ میداد الان هم همون وضعه توی این مملکت امیدی به پیشرفت نیست حداقل توی زمینه اینترنت . :n21:نقل قول:
یکی رو میشنسم توی امریکا شهر دالاس میگه اینجا حداقل سرعت 3 مگ هست .
نقل قول:
34 سال چه پيشرفتي شده ؟ :n13:
همين 128 هم پدر طرف رو دارن درميارن. به قولي كه وقتي اينترنتتون قطع ميشه اولين كار كه بايد بكنين برين سروقت تقويم تاريخ رو نگاه كنين . :n21:
نامگذاري سال 92 ديدنيـــه :n19:
اینم از تعرفه های جدید مخابرات . نامحدودم داره
دستاوردی دیگر از جان برکفان مخابراتنقل قول:
هر گیگ اضافه : 4000 تومن
حداقل میزاشتند دهه زجر تموم میشد بد این خبر رو میدادند .
کسی هست که نامحدود گرفته باشه؟
تو سرویس نامحدود زده یک به هشت
یعنی اگه سرعت اسمی همیشه تقسیم بر هشت بود نباید اعتراضی کرد؟
میگم قیمت هاش به ریاله یا تومن؟
الان این 512 نامحدود24 تومنه؟
اره . میگم 512 نامحدود بگیرم بزاریم سیستم 24 ساعته دانلود کنه . اگه روزی 4 5 گیگ دانلود کنه فکر کنم خوب باشه .نقل قول:
اینی که نوشته حداکثر 1 به 8 یعنی حداقل سرعت 64 هست یا حداکثر ؟
فک کنم دیر رسیدم نامحدودو برداشتن!!!
الان انگاری نامحدود نداره!؟:n13:
امروز داداشم رو فرستادم 512 نامحدود بگیره اما بهش گفتن که هنوز این تعرفه ها وارد سیستم نشده و معلوم نیست کی وارد بشه بعلاوه اینکه بهش گفتن که اشتباهی در سایت قرار گرفته و نباید قرار میگرفته!
حیف شد، میخواستم تازه یه نفسی تازه کنما.