میگم من اگه گوشی رو ببرم بیرون میتونن بهش کیبرد فارسی اضافه کنن ؟ یا بازم همین مشکلات خونه رو داره ؟
(توی خونه پیام Required application access not granted رو موقع نصب برنامه dayhand میده ) (ویواز پرو)
Printable View
میگم من اگه گوشی رو ببرم بیرون میتونن بهش کیبرد فارسی اضافه کنن ؟ یا بازم همین مشکلات خونه رو داره ؟
(توی خونه پیام Required application access not granted رو موقع نصب برنامه dayhand میده ) (ویواز پرو)
درسته من منظورم اينه كه اپديت دو مرحله داره يكي دانلود و بعدي نصب دانلود شده ها من ميگم اگه موقع نصب اونايي كه دانلود شده اينترنت قطع بشه مشكلي پيش مياد؟نقل قول:
برای اپدیت گوشی برنامه اپدیتر را دانلود و نصب کن
بعد طبق مراحل برو جلو
نزدیک 110 مگ دانلود کرده بعد فلش میزنه
نقل قول:
يه چيزي
قبلا پرسيده بودم چرا وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه كه آقاي گلمحمدي گفتن تيكه silencing calls رو فعال كنم، حالا تيكش فعاله ولي بازم وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه!
چرا؟
شما برو توي setting/phone/sensor setting/ بعد يه جا نوشته sensors اگه روي off بود بزن on
یک دنیا ممنون از راهنمایی ارزنده ی شما. برنامه نصب شد. فوق العاده بود.نقل قول:
اونم روشنه! همه چيزش اوكيه، نميدونم چرا باز ميچرخونمش mute نميشه!
البته خيلي هم مهم نيستا، ولي اينكه نميدونم از چيه حرصمو در مياره! :13:
نه صداش خیلی کمه گوشی با صدای کم زیاد دیدم ولی این طبیعی نیست !نقل قول:
شاید آپدیت کنم بهتر بشه !
رنگ هم هنوز خشک نشده :دی الان یه فوت کنن میره :دی
اینم نمیشه ! فعال کردم گزینشو اما به هر سویی که چرخاندیم نخندید :دینقل قول:
قبلا پرسيده بودم چرا وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه كه آقاي گلمحمدي گفتن تيكه silencing calls رو فعال كنم، حالا تيكش فعاله ولي بازم وقتي گوشي رو ميچرخونم mute نميشه!
سلام مجدد خدمت اساتید محترم
من آکسفورد دیکشنری و نقاله را نصب کردم که خیلی خوب کار میکنن. اما لطفا بهترین انتی ویروس موجود برای ویواز پرو و همچنین راهی برای مادام العمر کردن ادوب پلیر برای فایلهای پی دی اف بفرمایید.
در ضمن چون جی پی اس اصلیش اینجا کار نمی کنه مکانیاب پارس و تمام نقشه ها و ملحقاتش را ریختم که دقت خوبی در مکانیابی داره. می خواستم بپرسم این نرم افزار چه هزینه ای را به من ماهیانه تحمیل میکنه؟
با سپاس
کل کل نبود. پیشنهاد بود و ردش...نقل قول:
تو 1900 پست، با دوتا شلوغ شد؟!
شما گوشی رو چجوری میچرخونین؟نقل قول:
با چرخش حول محور سمت چپ گوشی عمل میکنه. یعنی چرخش حول سمتی که محل شارژ گوشیه و مونیتور از رو به آسمون به سمت زمین برگرده. در ضمن سرعت و شدت چرخشی رو هم که تو اون عمل میکنه باید با تجربه بدست بیارین. نه تند و با شدت و نه آروم.
وقتی میگه تماس اضطراری که باتری گوشی تموم شده باشه. تو اون لحظه نه میزاره دوربین رو فعال کنین و نه تماسی بگیرین، مگر تماس با شماره های سه رقمی. اگر چیزی غیر ازین باشه احتمالا مشکل از سیمکارت شماست. من همین مشکل رو با یکی از سیمکارت هام داشتم که بردم ایرانسل و برام عوضش کردن. اگه گوشی آپدیت باشه، حالت ممکن دیگه اینه که گوشی مشکل داشته باشه که واسه گوشی نو خیلی بعیده. از بابت آنتن واسه من تا حالا نشده که تو جاده یا حتی 4 طبقه زیر زمین آنتن نده...نقل قول:
صداش هم کمه، ولی آنچنان ضعیف نیست که شنیده نشه.
شما برنامه رو ساین میکنین و نصب میکنین؟ اون روش روی خیلی از گوشیا جواب داده. البته پرو رو نشنیدم. ولی برنامه هست دیگه. چرا نشه. اون ارور گاهی به خاطر ساین نبودن بروز میکنهنقل قول:
ممنون بابت پیغامی که داده بودین و پیشنهادتون. نظر لطفتونه. هدفم تنها این نبود که عکسها رو بزاریم و فقط تماشا کنن. میخواستم راجع به نحوه گرفتنشونم بحث بشه. حتما سره فرصت انجام میدم.نقل قول:
معمولا شنیدیم که موقع فلش شدن یا همون نصب دانلود شده ها روی گوشی باید کانکشن لایو باشه.نقل قول:
ظاهرا بعد از نصب، fw نصب شده رو با سورسش روی سرور چک میکنه.
تجربه dead شدن یا قطع شدگی ندارم. ولی اگه براتون اتفاق افتاده و پیغام نصب موفقیت آمیز داده یعنی مشکلی نبوده. در غیراینصورت هم که خوب از وضعیت گوشی مشخص میشه.
اگه منظورتون نرم افزار نقاله offscreen هست که باید ساینش کنین. اینم بگم که زیاد بهش اعتماد نکنین. صفر کردنش جزو مصائب مسیحه.نقل قول:
نميدونم چرا ولي من اينترنتم جديدا نيم سوز شده و قطع و وصل ميشه و منم مي ترسم ديشبم موقع دانلود از اپديتر قطع شد و امروز حس مي كنم گوشيم يه جوريهنقل قول:
معمولا شنیدیم که موقع فلش شدن یا همون نصب دانلود شده ها روی گوشی باید کانکشن لایو باشه.
ظاهرا بعد از نصب، fw نصب شده رو با سورسش روی سرور چک میکنه.
تجربه dead شدن یا قطع شدگی ندارم. ولی اگه براتون اتفاق افتاده و پیغام نصب موفقیت آمیز داده یعنی مشکلی نبوده. در غیراینصورت هم که خوب از وضعیت گوشی مشخص میشه.
قطعی واسه کل ایرانهنقل قول:
جدیدا یه کابل فیبر نوری از شرکت زیرساخت پاره شده ... واسه همون مسیرهای دیگه بار میکشن و قطع و وصل میشن...
فکر نمیکنم قطعی موقع دانلود موردی پیش بیاره. ولی میتونین برای اطمینان الان که دانلود شده ها روی سیستمتون هست، یه بارم بزنین با همونا سریع فلش بشه...کلا 3 دقیقه میکشه... همون مراحل رو دوباره طی کنین و میگه آپدیت هست، میخواین دوباره بریزم که yes میزنین و فلش میشه. نوار اول پر میمونه و دومی از 0 تا 100 پر میشه و تمام...
ولی اگه موردی بود گوشی اصلا بالا نمیومد...
بله ساینش کردم ولی بازم همون پیام رو میده . تاریخ گوشی هم به میلادی و درسته ! یعنی هر چی به ذهنم میرسیده رو چک کردم ! کم کم دارم ناامید میشم !نقل قول:
شما برنامه رو ساین میکنین و نصب میکنین؟ اون روش روی خیلی از گوشیا جواب داده. البته پرو رو نشنیدم. ولی برنامه هست دیگه. چرا نشه. اون ارور گاهی به خاطر ساین نبودن بروز میکنه
ممنون
شمابرنامه رو از کجا گرفتین؟ کدوم ورژنه... شاید مشکل از برنامه باشه... لینکشو که گرفتین بگین، اگه متفاوت بود مال خودمو بدم تست کنین...نقل قول:
DAYHAND_INPUT_BY_MR._MILK_17R4_UNSIGNED.SiGNED و DAYHAND_INPUT_BY_MR._MILK_19R4_UNSIGNED.SiGNED رو ساین کردم هر دو مثل هم هستند .نقل قول:
ممنون
مرسي آقا پيام، برم يكم بچرخونمش :46:
يكي Help me لطفا!!!
يكي از دوستان واسم سرو كي رو گرفت، با دوتا برنامه ساينش كردم (signSIS-GUI-v1 و signSIS)، ميزنه successful اما تو گوشي كه ميريزم مراحل نصبو انجام ميده اما اخرش ميزنه
limited by the certificate.تاريخه گوشي و كامپيوترم درسته و باهم يكي ان
cannot install
از چيه به نظرتون؟
کی گفته پردازندش یکیه ویواز 720mgh ام ساتیو 600mgh هستش به نظر من هیچ گوشی در حد ویواز نمیبینم امکاناتش و حتی ضعفاش خیلی بهتر از بقیه گوشی هاستنقل قول:
نقل قول:
- ببین IMEI رو اشتباه نزدی توی سایت ..
- با این #7370#* کد ریست کن بعد نصب کن ببین جواب میده یا نه !
اگه نشد !
این کارو بکنی فکر میکنم مشکلت حل بشه ..
- فایل های ساین و همینطور نرم افزاری که باهاش ساین میکنی رو بیار رو دسکتاپ بعد ساین کن !
نه بابا چی چی ریست کنه ؟ نمیدونم چرا هر اتفاقی واسه گوشی میافته میگن ریست کن !!! مگه چه فرقی میکنه ؟نقل قول:
صبر کن بررسی میکنم بهت خبر میدم !نقل قول:
تاریخ گوشیتون به میلادیه دیگه ؟
ببین همون جور که دوستمون گفت باید برنامه ها و فایل ها توی یه جا باشن !
مرسي بچه ها
تاريخ به ميلاديه و درسته، فايلا هم رو دسكتاپن
بزاريد باز IMEI رو چك كنم، شايد از اون باشه
آدرس برنامه ای رو که درست کار میکنه براتون pm زدم. شاید همونی باشه که شما دارین. ولی به امتحانش می ارزه. داخلش یه sis هست که آخرش SiGNED داره. اون رو چندتا گوشی تست شده. امتحانش کنین...نقل قول:
کمک:41:
نمیخوام آخه:41:
من این گوشی رو بردم یه جا برام یدونه دیکشنری ناقابل و بدرد نخور ریختن اسمشم هست unidic
خلاصه علاوه بر اینکه درست کار نمیکنه حالا این که به کنار
یه اتفاق عجیب افتاده فونت گوشی کلا عوض شده!!!فارسیش افتضاح شده:41::13:
نه تنها در اسامی و لیست تماس بلکه در کیبورد برای اس ام اس زدن و....
فرض کنید که اگه تا حالا arialبوده (برای مثال میگم)حالا شده tahoma!!!
یعنی یه تغییر اینجوری!
حالا باید چیکار کنم که دوباره مثل قبل بشه ؟من فونت قبلیم رو میخوام:19:
تازه خواستم دیکشنری روپاک کنم میگه این فایل حذف نمیشه:31:
ممنون میشم راهنماییم کنید:11:
این نرم افزار رو ساین کن بعد نصبش کن ..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این فونت رو به این آدرس کپی کن .. من خودم از این فونت استفاده میکنم چیزه شیکیه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Memeory/Data/Fonts
اگه فولدر Fonts نبود ایجاد کن درست میشه !
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی میدونید من اصلا هیچ برنامه ای رو ساین و اینا تا حالا انجام ندادم
یعنی توی اون سایت نمیدونم چی چی درخواست ندادم برای فایلهای چی چی:31:
خلاصه اینکه من از تکنولوژِی عقب هستم دنبال پیشرفت هم نیستم:5:یعنی کلا اگه دوربین رو کنار بگذاریم ویواز برای من با یک گوشی جاوا هیچ تفاوتی نداره!!! داشتم فکر میکردم برم این گوشی سونی اریکسون جالو روبخرم امروز دیدم148 تومن بود! فکر کنم اون واسم کاربردش بیشتر باشه.قشنگ هم هست ظاهرش شیکه فقط حیف دوربینش 3 هست:13:
آقا ی سوال چطور میشه رمه خوده گوشی رو فرمت کرد تو کامپیوتر نشون میده که حافظه داخلی ۷۵ مگابایت که ما فقط به 20 مگ اون دسترسی داریم و میتونیم پاک کنیم یا اضاف کنیم باقی حافظه رو چه چیزی اشغال کرده و چطور میشه پاکشون کرد ???
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
خیلی وقته دنبال ی برنامه ضبط صدا میگردم هربرنامه ای رو گوشی نصب میکنم ضبط نمیکنه
یعنی وارد برنامه که میشم نشون میده که مثلا 1 فایل ضبط شده هست ولی نوشته 0ثانیه نمیدونم چکارش کنم ؟؟؟ شما رو ویواز ضبط صدا تست کردین ؟؟؟ اگه ی برنامه ضبط صدا امتحان کردین به ما هم معرفی کنین و ضمنا باید تنضیماتی رو هم باید در محیط برنامه انجام بدیم؟؟؟
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
ضمنا من دنبال ی برنامه میگردم که بشه بهاش مثلا فلان فایل ویدیویی رو مخفی کرد که در قسمت مولتی مدیا تو لیست نشونش نده ؟؟؟
سلام بچه ها
در اپدیت جدید به نظر من سرعت وصل شدن به ماهواره ها در smortomgps بیشتر شده
و مقداری عملکرد تاچ بهتر شده
همانظور که دوستان گفتند یه جای کار اشکالی هستنقل قول:
فعلا IMEI را چک کن ببین درست بوده یا نه
ساین کردن برنامه ها و بازیها خیلی آسونهنقل قول:
فقط کافیه یکبار انجام بدی
حتما سعی کن یاد بگیر
با فرمت کردن گوشی، حافظه داخلی نیز فرمت میشهنقل قول:
چرا میخواهی فرمتش کنی؟
یه عده برنامه ها هستند که رو حافظه داخلی نصب شده اند
میتونی از اونا پاک کنی تا فضای بیشتری آزاد بشه
در مورد ضبط صدا
سیمبیان خودش یک برنامه ضبط صدا داره
که کیفیتش خیلی عالیه
وقتی بازش کردین برین تنظیماتش که در 3 نوع کیفیت ضبط میکنه
و اونو ببرین آخرین کیفیت
این برنامه در قسمت برنامه های کاربردی در منوی اصلی موجود هست
میتونید ازش یک شرت کات بذارید در تب شرت کاتها
در مورد برنامه های مخفی کننده
چندین نوع برنامه برای مخفی سازی وجود داره
که میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداشون کنین
شما میتونین یک پوشه را مخفی کنین تا در ویدئو سنتر گوشی دیده نیشه
دوستان کسی صدای ویواز رو با ویواز پرو مقایسه کرده؟
یه جا تو یه رویو یادمه قبلا دیده بودم که گفتن صدای ویواز پرو یکم بهتر از ویوازه
آره؟
نسبت به هم فرقی ندارن ...نقل قول:
در واقع چیزیش نسبت ویواز معمولی تفاوت نکرده الا دوربین و کیبورد
سلام
خدا رو شکر من این فروم رو پیدا کردم...دستتون درد نکنه...خیلی عالیه
چند صفحه ای خوندم ازش ولی دیدم خیلی زیاده تا یه هفته هم بخونم تموم نمیشه!!! گفتم بیام سوال هامو بپرسم...اگه تکراری بود ببخشید
من 1 ماه پیش برای بابام یه ویواز گرفتم..گوشی بدی نیست...فقط چند تا مشکل کوچیک باش دارم...کسی می تونه کمک کنه
1.برنامه برای ضبط مکالمه و پیغام گیر می خوام!؟هرچی برنامه برای سیمیبان سری 60 ورژن 5 بود رو نصب کردم...همشون می گن داریم ضبط می کنیم ولی بعدش می زنه 0 ثانیه...فایل هم 0 کیلوبایت...کسی برنامه مخصوص ویواز سراغ داره؟
2.گوشی هر چندوقت یه بار؟ مثلا هقته ای 2-3 بار خودش می ره تو حالت Emergency call و نمی شه باش تماس گرفت. هر کی هم زنگ بزنه می گه گوشی خاموش است.تا گوشی رو خاموش نکنم (یا Flight mode نکنم و بر نگردونم) درست نمی شه...
3.برای آپدیت گوشی.5800 یه امکان داره که از طریق خود گوشی و اینترنت وایرلس می شه گوشی رو اپدیت کرد...آیا ویواز همچین امکانی داره؟؟؟
پیشاپیش ممنون از جواب هاتون...
سلام مجدد
من وقتی یکبار گوشی را به کامپیوتر وصل کردم اعلام کرد که نیاز به دانلود چند نرم افزار می باشد. تایید کردم و نرم افزارهایSony Ericsson PC Companion 1.6 ,Sony Ericsson PC Suite 6.0 و Media go روی سیستم نصب شد. در حالت کلی سیستم گوشی را نمی شناسد اما نرم افزارهای فوق بعد از اتصال گوشی به سیستم آنرا شناسایی نمی کنند . با تمام گزینه هایش امتحان کردم . با transfer , storage,PC Suite هیچکدام گوشی را شناسایی نمی کنند. راهنمای خودش را هم برای شناسایی گوشی قدم به قدم اجرا کردم بازهم گوشی ویواز پرو را شناسایی نمی کند. مشکل در کجاست؟ هرچند این برنامه ها ضروری نیستند اما فقط می خواستم بدانم چرا گوشی را شناسایی نمی کنند در حالیکه سیستم آنرا شناسایی میکند. لطفا راهنمایی بفرمایید.
1- منم رکوردر تماس را نصب کردم و همانگونه عمل میکنه که شما گفتیننقل قول:
فقط 1 برنامه تست کردم تا حالا
2- من که ندیدم چنین چیزی
اپدیتش کنی احتمالا درست بشه
3- اینو تست نکردم ولی سیمبیان هست دیگه
احتمالا بشه
اما از این رو که نوکیا نیست و سونی اریکسون هست شاید نشه
1. کلا هیچ برنامه ظبط مکالمه روی ویواز و ساتیو جواب نمیده .. SE غیر فعالش کرده !!نقل قول:
توی فریمور بعدی شاید فیکسش کنن !!
2. احتمالا مشکل از سیم کارت هست ، گوشی مشکلی نداره !
3. فکر نکنم 5800 هم همچین امکانی داشته باشه :31:
سلام من یه ماهی هست vivaz خریدم عالیه اما صداش ضعیفه . هر نرم افزار سری 60 روش نصب نمیشه و اینکه موزیک پلایرش اکوالیزر نداره مشکل دیگه ای توش ندیدم
آقا گلی ببخشید منظورم ضبط مکالمه بود که این دوستمون گفتهحالا این SE چیه و یا کی هست و آیا با آپدیت گوشی مشکل بر طرف میشه ؟؟؟ شما که آپدیت کردین برنامه ای رو تست کردین؟؟؟ و آیا اصلا شدنی هست؟؟؟نقل قول:
کلا هیچ برنامه ظبط مکالمه روی ویواز و ساتیو جواب نمیده .. SE غیر فعالش کرده !!
در مورد برنامه های مخفی کننده گفتی
شما میتونین یک پوشه را مخفی کنین تا در ویدئو سنتر گوشی دیده نیشه
خب اسم برنامه بهم بده....
ُSE= Sony Ericsson :31:نقل قول:
تست کردم جواب نمیده !
یه سرچ کنی سری پیدا میکنی ، الان چیزی یادم نیست .. با نرم افزار xplore هم میتونی پسوند فایل هاتو عوض کنی دیگه تو ویدئو سنتر نشون نمیده !
مثلا Name.3gp رو بکن Name.jpg
برنامه ها را باید ساین کنینقل قول:
میدونی ساین یعنی چی؟
اکولایزر بعدا میتونی نصب کنی
فکر کنم چند صفحه پیش گذاشته بودم اگه نیافتی بگو
خب وقتی میگین ظبط صدا معنیش یه چیز دیگه ای میشهنقل قول:
نه واسه مکالمه درست جواب نمیده ظاهرا
برنامه مخفی کردن فایلهای ویدئویی
برو در قسمت مربوطه ببین هست ؟
اگه نیست بگو تا ضمینه کنم
و اما اسم برنامه :
مخفی کردن فایلهای ویدئویی در گوشیهای سری 60 ورژن 3 و 5 با
Aims.Migital.Tech.Video.Hider.v2.00.S60.v3.v5
نرم افزار Aims Migital Tech Video Hider v2.00 S60v3v5 نرم افزاری جدید و فوق العاده کابردی می باشد که برای گوشی های نوکیا منتشر شده است.با استفاده از این نرم افزار می توانید به راحتی فایل های ویدیویی شخصی خود در گالری گوشی و هر فولدر دیگری را مخفی و یا از آنها با رمز عبور محافظت کنید.این نرم افزار فقط برای حفاظت از فایل های ویدیویی طراحی شده و می تواند چندین فولدر یا فایل را بطور همزمان محافظت نماید.
نرم افزار فوق بصورت کاملا رایگان و ساین شده منتشر شده و قابل نصب بر روی گوشی های نوکیای دارای سیستم عامل سیمبیان سری 60 ویرایش سوم و پنجم می باشد.هم اکنون می توانید به مراجعه به ادامه ی مطلب این نرم افزار را از سایت میهن دانلود دریافت
میگم راست میگن این گوشی لگ داره خفن؟
يكي لطف كنه يه برنامه واسه ساين معرفي كنه
از signSis استفاده كردم، ولي يه مشكلي دارم باهاش، يه سري برنامه واسه سيمبين ورژن5 گرفتم، كه پسوندشون SISX،
اين برنامه اونايي كه پسوندشون SIS هستو نشون ميده ولي اونايي كه پسوندشون SISX رو اصلا نشون نميده، انگار ساپورتشون نميكنه! :13:
بي زحمت يه برنامه معرفي كنيد كه SISX رو هم ساپورت كنه :10:
sisx هم ساپورت میکنه !نقل قول:
موقع انتخاب فایل از File Taype میتونی sisx رو انتخاب کنی !
نه نداره خفن:5:نقل قول:
همون برنامه ساپورت میکنهنقل قول:
وقتی برنامه را انتخاب میکنی از قسمت Files of type میتونی sisx انخاب کنی :40:
سلام گوشيمو بالاخره ديشب تونستم اپديت كنم اره سرعتش درست شده البته من تمام عكس و ويديو ها و نصف اهنگامو پاك كردم و ديگه از بس كه سرعتش خوبه دلم نمياد گوشيو به كامپيوتر وصل كنم اخه كامپيوترم ويروس داره خفن البته نه به اون خفني
:31:
خوب به روم نيارين، حواسم نبود :10:
مرسي
یه سوال:
بازی آسفالت 5 روی این گوشی اجرا میشه یا باید صفحش خازنی باشه تا اجرا شه؟