اقا فک نکنید ما رفتیم ها.دی
از همین جا یک خسته نباشید به همه کساییی که 2 گیگ رم ناقابل برای کار با udk پر کردن میفرستم .مخصوصا اقا محمد.
Printable View
اقا فک نکنید ما رفتیم ها.دی
از همین جا یک خسته نباشید به همه کساییی که 2 گیگ رم ناقابل برای کار با udk پر کردن میفرستم .مخصوصا اقا محمد.
سلام. آقای silsin خان نمی خواید دیگه بقیه آموزش script رو بنویسید؟
ما منتظریم ها
شرمنده:11:
راستش رو بخوای من الان وقط سر خاروندن ندارم چه برسه به اینکه مقاله بنویسم . اون موقعی که مقاله می نوشتم تابستون بود و کلا بی کار ولی حالا ..
باور کن یادگرفتنش زیاد هم سخت نیست . یکمی توی اینترنت بگرد این همه ویدئو و مقاله و صفحه توی اینترنت هست .
من خودم همین اندازه ای که یادگرفتم فقط 300 تک صفحه ای اینترنتی دانلود کردم .
شما هم سعی کن برای یادگیری متکی به کسی نباشی وگرنه به هیچ وجه نمی تونی چیزی یاد بگیری .
بازم شرمنده از اینکه منتظرت گذاشتم:11:
سلام به همگی
من چجوری میتونم کاری کنم که وقتی بازی شروع میشه
پلیر سویچ بشه به یه ماشین؟
با تشکر
سلام به دوستان:10:
من یه ماشین ساختم بردم تو یو دی کا چندتا سوال واسم پیش اومد:21:
می خواستم اول ببینم چرا بدنه ماشین موج موج شده؟من تو مکس بهش متریال دادم امکانش هست واسه اینکه اونجا متریال دادم اینجوری شده؟انوقت چه جوری می تونم یه متریال بسازم که رفلکت داشته باشه؟:21:هر کار کردم نشد-راستی با پارتیکل میشه گرد و خاک ساخت؟
ماشین رو با اکتور ایکس اکسپورت کردم
عکس1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس2:
با تشکر:40:کد:http://up.--------.com/Files73/30e2418bd23049dabe90.JPG
اینو من می دونم دلیل این پایین بودن رزولیشن لایت مپه . برای اینکه درستش کنی روی زمینت کلیک و بیار توی پروپرتیسش بعد
lightmap رسولیشنش رو که 32 بیشترش کن این بیشتر کردن می تونه هم درستش و هم عالی و باید طول کشیدن رندرش تحمل کنی.
ولی کلا عالی شده.
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم حسن جان این نکته رو نمیدونستم:46:راستی این قبل از اینکه بهش متریال بدم هم همین جوری بود:20:
با تشکر:40:
سلامنقل قول:
شما زمانی که می خوای بازی خودتو درست کنی، اصلا پلیری وجود نداره، خودت Player و PlayerController رو تعریف می کنی. حالا این می تونه آدم باشه، می تونه ماشین یا هواپیما یا یه کشتی باشه. حتی می تونه مثل یه بازی استراتژی یا فوتبال یه تیم باشه. که خب همش با اسکریپته.
تا بعد.:8:
نقل قول:
سلام
من فکر کنم این مشکل برای تعداد ورتکس های مدل باشه !؟ اون روشی که حسن گفت تست کن اگه جواب نداد از hipoly بودن مدل هست .!
به این صورت نمیشه فهمید شما یه عکس از وایر فریم ماشین بزارید مشخص میشه مشکل چیه ...
یه راه دیگه هم هست . وارد پنجره کنترل پنل دریاور انویدیا ت بشو توی قسمت Adjust Image Settings With Previewنقل قول:
یه قسمت می بینی که ارم انویدیا داره می چرخه اونجا دقیقا زیر همین عکس سه تا گزینه و یه چیز دیگه هم وجود داره (الان اسمش رو یادم رفت ) که اولش Perfomance و اخرش quality هستش موقعیت اون رو ببین چه جوری اگه روی performance هست بیارش تا اخر تا quality بشه . تغیرات رو هم توی صفحه بالاش نشون می ده.
اگر هم نشد برو سراغ خود تری دی مکس اونجا تنظیمات directx رو دستکاری کن
سلام
خیلی ممنونم از راهنماییاتون:46:
اینم عکس وایر و مدل قبل از متریال دادن:نمیدونم ولی فکر کنم مال همون تعداد پلیش هستش:21:
با تشکر:40:کد:http://up.--------.com/Files73/b29cfe314b6a4030b3ff.jpg
تو مدلهای که برای این موتور میسازی باید سعی کنی تمام Poly ها چهار ضلعی باشه مدلهای مثل این ماشین بالا داخل موتور همینطوری میشه !نقل قول:
احتمالا با Edit patch کار کردی ...
اما اگر داخل مکس هم وقتی متریال میدی اینطوری میشه باید بهش UVW map بدی ...
سلام
نه مدل من پلی هاش چهار ضلعی و با مکس ساختم یو هم دادم:11:اینم وایر داخل مکس:
با تشکر:40:کد:http://upload1.imgdl.ir/images/931vb.jpg
سلام
اولین مقاله از فصل 2 اموزش انریل اسکریپت اماده شد.
شکل و شمایل اون هم فرق کرده.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
اینم مقاله
راستی رپیدشر چقدر جالب شده!کد:http://rapidshare.com/files/426325276/Sessan2-Class-01.rar
سلام.بازم یه آموزش جدید البته فکر کنم !:31:
3D Palace Next Generation Game Development In Unreal Tournament 3 For 3dsmax
The ED209 Game Development Project is a video learning set from 3d-Palace that covers advanced game development character building, preperation and insertion into a game both as a static textured mesh and as a fully animated and realised asset.
The set covers some unique concepts in game development model development, including a new Scaffold Methodology to allow a much faster approach to modelling.
You will start this set, as usual, with a completely empty scene in 3ds Max, no photoshop files and no game assets ? by the end of this mammoth FOUR DVD set, you will have a fully rigged low polygon ED209 with high polygon normal map, actually inside the Unreal Tournament 3 game with every step of the process along the way demonstrated!
Download:12.61 GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
تا چند روز آینده هم میتونید از shop.persian-cube.com خرید کنید.:21:
لینک مستقیم فصل 2 اموزش انریل :
کد:http://finaldl.com/fa/wp-content/uploads/2010/10/Sessan2-Class-01.pdf
سلام
یکی از بچه ها اینا رو پرسیده بود گفتم بزنم هر کی نمی دونه بخونه. البته اگه چیزیشو الان نمی فهمید نگران نباشین. به موقش می گیرین همه رو.
Native: مشخص می کنه که یه کلاس (که اسمشو مشخص کردی - اگه هم اسمی مشخص نکنی به نام خود کلاس) تو کدهای ++C انجین وجود داره که کار اصلی رو اون انجام می ده. مثلا برای Actor یه کلاس به همین نام تو ++C هست که اصل کدها تو اون نوشته شده. لیست یه تعدادی از توابع اون کلاس ها رو می تونی تو قسمت CppText ببینی.
NativeReplication: خب برا اینکه اینو بفهمی اول لازمه یاد بگیری Replication چیه.
DependsOn: به کامپایلر می گه کلاسی که مشخص کردی باید قبل از این کلاس کامپایل شده باشه.
Abstract: این مورد تو اکثر زبون ها هست که. بلد نیستی چیه؟ می گه کاربر نمی تونه از این کلاس مستقیما شی ای ایجاد کنه. صرفا لازمه از این کلاس ارث بگیره، بعد از کلاس فرزند می تونه شی ایجاد کنه. البته تعریفش دقیق تر از اینه.
Deprecated: مشخص می کنه که تمام شی های این کلاس فقط می تونن لود بشن، قابلیت سیو ندارن. در ضمن اگه تو لول استفاده بشن هم هر بار به طراح وارنینگ میده.
Transient: می گه اشیایی که متعلق به این کلاس هستند هرگز نباید سیو بشن، فقط هم با یه سری از کلاس های Native می یاد پس شما باهاش کاری نداری.
NonTransient: زمانی میاد که شما یه کلاس فرزند درست کردی و پدر این کلاس Transient هست در صورتی که نمی خوای این خاصیت به فرزند منتقل بشه. در حقیقت کلاس رو برمی گردونه به حالت عادی قبل از Transient.
Config: مشخص می کنه متغیر های تعیین شده تو این کلاس باید تو چه فایل INI ذخیره بشن. اون متغیر ها متغیر هایی هستن که با Config کنارشون مشخص شدن.
PerObjectConfig: همون کار قبلی رو می کنه. تنها فرقش اینه که قبلی متغیر ها رو برای کل کلاس سیو می کنه ولی این یکی به ازای هر شی از این کلاس، متغیرها رو جدا سیو می کنه، یعنی مثلا اگه کلاس اسلحه رو با این مشخص کردی، و تو بازیت 10 تا از این کلاس رو لود می کنی، زمان سیو، هر 10 شی رو سیو می کنه.
بای.:8:
سلام
من تو ویندوز 7 نمی تونم ویژوآل استدیو رو نصب کنم ! حالا چطوری اون برنامه ی اسکریپت نویسی UDK رو نصب کنم؟؟
سلامنقل قول:
ویندوز سون با هیچ کدوم از VS های 2005 و بعد تر مشکلی نداره. اگه نمی تونی نصب کنی، سیستم شما مشکل داره. سرچ کن VS Shell 2008. از مایکروسافت می تونی دانلود کنی، رایگانه. اونو بزن بعد می تونی Nfringe رو بزنی.
اگه هم مشکل از ویندوزت هست و نمی خوای وین عوض کنی، مجبوری با یکی از برنامه های دیگه که تو این تاپیک معرفی کردم کار کنی.
سوال
می سه path node ها رو برای هر کارکتر جدا تنظیم کرد.
سلامنقل قول:
خیر. Path Node که دیدی زمان طراحی بیلد می شن. در صورتی که کاراکتر ها رو تو ریل تایم اضافه می کنی.
منظورم اینه زمانی که بیلد می کنی اصلا کاراکتری وجود نداره که.
در ثانی اصلا همچین چیزی نیاز نمی شه، مگه شما واسه چی می خوای؟
اگه بخوايم براي هر كاراكتر مكان محدود به خودشو براي حركت بزاريم چكار بايد بكنيم؟
مثلا تو يه مكان مشخص سه نوع كاراكتر بزاريم و هركدوم فقط تو اون مكان از يه سري دالان عبور كنه ولي يه سري ديگه از بعضي ديگه دالانا عبور كنن!!
نه نگاه کن منظور من اینه . من دیدم که توی طراحی بازی وقتی این path node ها رو می زاری دشمن به سمتشون میره و کلا راه مابین اونا رو میره حالا اگه من بخوام این راهها برای هرنفر مخصوص بزارم می تونم از این استفاده کنم .نقل قول:
راستی یه چیز دیگه توی چندتا بازی که با انریل ساخته شده بود دیدم که کارکتر خودمون انیمیشن نشون می ده مثلا تفگ رو پرتاب می کنه و امثال این چیزا . می خواستم بدونم چه جوری باید اینرو درست کرد اگه با matine می شه درست کرد
ما کارکتری نداریم که بخوایم روش انیمیشن بزاریم. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
نقل قول:پیاده سازی تمامی اینها با اسکریپت به راحتی امکان پذیر هست. کلا هم روشش همینه. هیچ کدوم بیش از 2 ساعت طول نمی کشه، مثلا اون مورد انیمیشن کار 5 دقیقه هست.نقل قول:
دیگه روش فکر نکنید تا وقتی که اسکریپت رو وارد بشید.
در ثانی آقای سیلسین تو جمله ی اول چیز جدیدی نمی بینم، دوباره اون پستم رو بخون، این دفعه با دقت. برای اون انیمیشن هم اگه بازیت اول شخصه کاراکتر نداری ولی دوتا دست کامل داری که انیمیشن رو باید روی اون در بیاری.
فعلا.:8:
سلام به دوستان:10:
من می خوام وقتی یه دکمه رو تو بازی فشار میدیم یه پیغام روی صفحه نمایش بده:البته اینکار رو کردم ولی می خوام این به فارسی نمایش داده بشه,ولی مثل اینکه کلا فارسی بخواهی استفاده کنی خیلی دنگ و فنگ داره,آیا میشه اون متن رو تو فتوشاپ نوشته البته بدون زمینه_و با پسوند مثلا PNG ذخیره کرد و وقتی که اون کلید رو زدی این تصویر رو نشون بده؟؟؟؟بجای متن فارسی؟؟؟؟:21:
با تشــــــــــــکر:40:
سلام
در این مقاله شما با نحوه ی استفاده از زبان فارسی در UDK آشنا خواهید شد.
لینک دانلود:
محسن جنگی 1389/07/29 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.4shared.com/get/7dqdm3kT/Farsi_in_UDK.html
منبع: استدیو هیرو
سلام
من این آموزش ایمپورت کردن اسلحه رو به هزار زحمت دانلود کردم:21:بعد اسلحه خودم رو تو مکس از رو همون آموزشه انیمیت کردم بعد وقتی می خوام وارد موتور بکنمش Dont Send میده:41:چندبار دیگه هم امتحان کردم بازم همینجوری شد.به نظر شما مشکل از کجاست؟اونوقت داخل اون آموزشه که کلا مال UT3 هستش داخل پوشه Config یه سری فایلها هستش که داخل پوشه Config یو دی کی نیست کدوم فایل رو باید تغییر بدم؟:27:
باتشکر:11:
سلام به همه دوستان UDK کار ...
چقدر تاپیک جلو رفته .... از دوستانی که آموزش گذاشتن تشکر می کنم ....
برام دعا کنید هفته دیگه باید در مورد نرم افزار توی دانشگاه کنفرانس بدم ....
برای اینکه پست مفید بشه یه بازی فکری جالب که با این موتور ساخته شده رو براتون لینک مستقیم میزارم....
RoboBlitz 1.1
کد:http://www.download4pc.ir/1389/08/portable-roboblitz-1-1
سلام
بیلد اکتبر هم اومد:
بزرگترین تغییرات تو قسمت رندرینگ،ادیتور اصلی و سیستم Motion Blur بوده. همین طور سیستم قبلی UI به طور کامل حذف شده. اینم لیست کامل تغییرات:کد:http://www.udk.com/download
بالاخره بعد چندین ماه هم یه پروژه به UDK Showcase اضافه شد:کد:http://www.udk.com/news-beta-oct2010
البته این یکی بازی نیست، یه پروژه Visualizing یا بصری سازی هست که توسط 4 نفر طی 4 ماه با UDK ساخته شده.کد:http://www.udk.com/showcase-intellidrive
تو یکی از عکسها هم می تونین بازی رو تو رزولوشن 3840x1080 ببینین.:21:
اینم تاپیکش با یه سری ویدئو برا اونا که علاقمند شدن:
خب پس فعلا.:8:کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=727296
سلام:
میخواستم بگید توضیح گرفتن .exe کجای تاپیک هستش. لطفا ادرسش رو بذارید.
سلامنقل قول:
یه نیگاه اینجا بندازین:46:
کد:http://udk-tuts.blogspot.com/
سلام:
اینکه همش خارجی بود آموزش فارسی تو خود این تاپیک یا جای دیگه رو ندارین.
سلام
من یه مشکل در مورد Terrain دارم:41: واسه paint نمیتونم بیشتر از 2 متریال استفاده کنم ، اگر سه یا چهار متریال Add کنم واسه paint کلا قاطی میکنه و رنگ آمیزی بهم میخوره:41:
کسی میدونه مشکل از چیه؟
سلامنقل قول:
کل این صنعت غربیه و در نتیجه همه چیزش انگلیسیه (به قول شما خارجیه). شما باید مشکلت رو از ریشه حل کنی. همین ابتدای کار به زبانت برس، طی چند هفته می تونی تا جایی که ضروری هست زبان یاد بگیری اگه روش درستشو بری. دیگه تو بدترین حالت 3 ماه.
در هر صورت یه فکری براش بکن. چون مواردی که بهش بر می خوری یکی دوتا و 10 تا 20 تا نیست که بخوای با یه ترجمه مشکلو حل کنی. از من گفتن بود.
سلامنقل قول:
من تا 4 تاشو تست کردم، تا 7-6 تا شو هم دیدم، از لحاظ تئوری هم محدودیتی که بهش برسی نداره. شما احتمالا یه جای کار رو اشتباه می ری. اون قسمت ویدئو رو با دقت ببین و مو به مو برو جلو که به مشکل بر نخوری.
سلام
یه سری مطلب جالب تو فروم اپیک دیدم، گفتم حیفه شما نبینین.
یکی یه متریال برای پوست هست طبیعی در حد تیم ملی:
برین تو صفحه ی زیر و فایلی که گذاشته تو پست اول رو بگیرین. توش هم پکیج UPK هست و هم یه PDF که یه سری توضیح مختصر داره براتون:
کلی امکانات توش گذاشته که بتونین کنترلش کنین. آیدی سازندش هم هست migusan76کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=732232
این بزرگ شد، بقیش تو پست بعد.
این مورد هم یه دو ماه پیش دیده بودم، مثل اینکه بعدش هم آپدیت شده:
یه سیستم شب و روز کامل با ویژگی های زیر:
کد:- Traveling sun object
- Traveling lens flare
- Sun color transition [day time dependent]
- Light Shafts / "god rays" [morning / evening]
- Environment/sky light color and brightness transition
- Fully dynamic SUN shadow maps [sun direction dependent]
- Scaling tessellation terrain / level of details [distance depending]
- Grass/plants [2 layers, distance from player dependent]
- World environment light turns off when entering interior spaces and goes back on when exiting [fade]
- Hight Fog color/density/distance/start distance transitions
- Day/Night sounds cross fade
- Water distortion-refraction/reflection [right now simulated reflections]
- Dynamic sun specular reflection in water
- Light color/direction/brightness dependent sky box
- Sky box texture cross fade [currently 3 textures]
- Dynamic clouds layers [light brightness/direction/color dependent]
- Sound effects cross fade [dependent on time of the day]
این سیستم تماما با کیسمت طراحی شده. اینم لینک صفحش:
یه سری عکس تو ضمیمه ازش گذاشتم. تو خود تاپیکش حداقل 3 برابر اینا شات گذاشته.کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=741450
مپ رو می تونین از پست اول بگیرین. یه ویدئو هم ازش هست.
راستی آیدی سازنده هم هست ivangraphics
-------
خب دیگه بیشتر پر رو می شید.:31: بقیش باشه واسه یه دفعه دیگه.
فعلا.:8:
سلام:10:
داشتم اسلحه اضافه می کردم که آخر ار ارور داد.حالا از کجا بفهمم که کجای کلاسی که تعریف کردم مشکل داره؟؟
با تشکر:11:کد:http://up.--------.com/Files73/2372e2da7655407991b9.JPG
سلام:
یه سوال بزرگ. من میخواهم پنل ها رو عوض کنم توی اون ویدیو ها رو گشتم ولی چیزی ندیدم میشه بگید چطور میشه این کارو کرد.؟؟؟:19:
منظورت از پنل Hud هست؟ اگه این طوره باید از Scaleform استفاده کنی. برای یه پروژه ی ساده می شه با کیسمت کار کرد ولی Hud متوسط و پیچیده از جمله Hud ی که تو UDK می بینی، رو فقط میشه با Unreal Script مدیریت کرد. که الان کار شما نیس.نقل قول:
برای Scaleform به اطلاعات پایه از Action Script و یه نرم افزار فلش هم نیاز داری.
در کل باید برای چند ماهه دیگه روش برنامه ریزی کنی.
جواب داده شد.نقل قول: