فکر کنم باید رگلاتور را کامل عوض کنید ویا ببرید تعمیرش کنید.
Printable View
فکر کنم باید رگلاتور را کامل عوض کنید ویا ببرید تعمیرش کنید.
اینو که بلد بودم !!
سلام علیکم چطوری میشه سینی زیر رو باز کرد ؟؟:n13:
به راحتی آب خوردن.در صورت امکان جک میزنی جلو ماشین رو بعد پیچ های سینی رو با آچار یا بکس باز میکنی خیلی راحتنقل قول:
یکی از دوستان EF7 مدل 89 گرفته
میگه با 5200 گاز 280 کیلومتر میره! این اصلا قابل باور هست؟ خودش میگه که کیلومتر انداخته چندین بار
آدمی نیست که روی هوا صحبت کنه
من با همین مقدار گاز و با مدل نود 180 تا میرم
سلامنقل قول:
یکی از دوستان EF7 مدل 89 گرفته
میگه با 5200 گاز 280 کیلومتر میره! این اصلا قابل باور هست؟ خودش میگه که کیلومتر انداخته چندین بار
آدمی نیست که روی هوا صحبت کنه
من با همین مقدار گاز و با مدل نود 180 تا میرم
تو جاده همین حدود یا بیشتر هم میره.
تو شهر ماکس 200 تا میره.
دقیقا راست میگه برای منم مدل 89هستش همین مقدار میرهنقل قول:
مدل 89 یعنی اینقدر سوختش تفاوت داره با مدل های بالاتر؟! دو برابر داره تقریبا بیشتر میره که؟!؟
دوست من اگه اینطوری که شما میگی باشه پول تعویض در به شما نمی دن. بعضی از صافکاری ها دستگاه کوره پخت رنگ دارند که یک قطعه رو کامل رنگ کوره می زنن. اما هزینه بالاست. و شما هم که تعویض در ندارید. اگه رنگ کوره بزنید و نصاب ماهر در رو نصب کنه مشخص نمی شه ماشین تصادف کرده. اما برای شما نمی صرفه بدید عادی رنگش کنن.نقل قول:
سلام . امروز بالاخره من سمندمو گرفتم . هر کاری کردم راهی واسه خم کردنه آینه بغل پیدا نکردم ! راهش چیه ؟ نه دستی خم میشه نه برقی..
مدلهای 89 مخزن هاشون بزرگترن.فک کنم از سال 90 مخزن کوچیک گذاشتن.نقل قول:
مدل 89 یعنی اینقدر سوختش تفاوت داره با مدل های بالاتر؟! دو برابر داره تقریبا بیشتر میره که؟!؟
اما احتمالا اون اقایی که 280 رفته توی جاده بوده و اقای دیگه که 18 رفته توی شهر!
یکم بیشتر فشار بده خم میشه!نقل قول:
سلام . امروز بالاخره من سمندمو گرفتم . هر کاری کردم راهی واسه خم کردنه آینه بغل پیدا نکردم ! راهش چیه ؟ نه دستی خم میشه نه برقی..
مــــــــــــــــــــــــ ــــبارک باشه داداشنقل قول:
چــــــــــرخش بچـــرخه ایشالا:n01:
چــــون صفــره یـــکم ســفتو سخـــته!!!!
فــــــــــــشارو ببر بالا
آقا با زور خیلی زیادی خم شد :) مرسینقل قول:
یکم بیشتر فشار بده خم میشه!
نقل قول:نقل قول:
قربون شما داداش . مرسی
اما خیلی ها ازش راضی هستن ، ولی در کل ماشین ایرانی شانسی در میاد ، خوب و بد داره . .
باسلام به تمامی اساتید محترم
1- می خواستم بدونم در موقع تحویل خودرو از نمایندگی چه نکاتی را باید انجام داد و چه کار کنم . ( بنده زیاد از فنی خودرو سمند اطلاع ندارم کلاه سرم نره):n13:
2-طریقه درست و اصولی آب بندی ef7 رابدونم چه کار هایی را باید انجام داد.:n01:
خیلی ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید.:n16:
سلامنقل قول:
دوست من موقع تحویل گرفتن خودرو به نکاتی که در تاپیک زیر بهش اشاره شده توجه کنید کافیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آب بندی خودرو
کار سختی نیست چند مورد رو توجه کن:
روزهای اول سعی کن با ماشین پرگاز رانندگی نکنی
شتابگیری نکن
با دنده مرده حرکت نکن
سعی کن دنده ها رو روی دور موتور مناسب عوض کنی
از بالا بردن بیش از حد سرعت خودرو خودداری کن سعی کن با سرعت مجاز و با ملایمت رانندگی کنی
موارد دیگه هم اگر باشه دوستان براتون توضیح میدن
من پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید! من یک سال هست پایه گاز سوزش رو گرفتم نابود شدم!! فکر نمی کنم یک ماه یکسره بدون مشکل کار کرده باشه! واشر سر سیلندر که زود ترکید هیچ مرتب مشکل برقی پیدا میکنه! هیچ کس هم ازش سر در نمیاره یا قطعاتش رو نداره! تنها جایی که واقعا میتونن این ماشین رو درست کنن تعمیرگاه مرکزی شماره ۵ (نزدیک کارخونه) است. دو هفته پیش اونجا بودن شیر گازشو تعویض کردن. حالا هم یکدفعه دیشب مشکل پیدا کرد و به زور روشن میشه! رو بنزین که اصلاْ خاموش میشه!! میخوام برم مسافرت و گیرافتادم باهاش تعمیرگاه ۵ هم دیگه چون آخر ساله نوبت نمیده! تازه اگه خارج از تهران مثلا تو مسافرت خراب بشه که دیگه فاجعه است! کلاْ اصلا ماشین قابل اعتمادی نیست! وقتی سالمه عالیه ولی اگه مشکل پیدا کرد (که زیاد هم پیدا میکنه) فاجعه میشه! من واقعاْ پشیمونم که چرا XU7 نگرفتم! یا حتی اصلاْ پراید هم میگرفتن بهتر بود! الان باید ماشین رو بزارم خونه با قطار برم تعطیلات!نقل قول:
--> مهم ترین عاملی که باعث شد این ماشین رو بگیرم تعریف های این انجمن بود بنابراین این مطلب رو مینویسم تا دوستان کمتری گمراه بشن و مثل من تو دردسر بیفتن!!!
درود
دوستان اینطوری که من شنیدم مدل های 88 و نیمه اول 89 سمند ef7 مشکل روغن ریزی و واشر سرسیلندر ندارند درسته?
یه فروند سمند ef7 دوگانه 89 با 60000 کارکرد رو طرف میگه 20500000 تومان(کاپوت رنگ شده)بنظرتون قیمتش مناسبه؟
اگر رنگ شدگی داشته باشه بر فرض اینکه خیلی هم تمیز باشه بیشتر 18 تومان نمی ارزه .نقل قول:
سلام به همگی
قیمت ef7 پایه گاز سوز صفر اسفند 91 چقدره.
باتشکر
تمیز بودنش که تمیزه<به غیر از کاپوپ رنگ دیگه ی نداره> لاستیکاشم 80% سالم است.شیشه هاش و هم دودی کردهنقل قول:
حالا اگه رنگی نداشت چند قیمت میخورد؟
در این مورد کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
سلام
من زیاد از بنزین استفاده نمی کنم. چند روز پیش رفتم جای همیشگی و باک رو پر کردم سوپر برای مسافرت. حالا وقتی استارت میزنم باید ۱۵ تا ۲۰ ثانیه استارت بخوره تا یه صدای تقه (احتمالا از سمت پمپ بنزین) بیاد و روشن بشه. وقتی روشن میشه روی گاز مشکلی نیست ولی روی بنزین اگه گاز ندم سریع خاموش میشه و یا اتومات سویچ میکنه روی گاز و دیگه به بنزین بر نمیگرده. چراغ چک هم روشن شده. به نظرتون مشکل از چیه؟ پمپ بنزین یا پر شدن باک و یا کیفیت بنزین. تازه متوجه شدم وقتی کار میکنه کلی آب هم از اگزوز چکه میکنه که نمیدونم طبیعیه (با توجه به سرمای این روزا) یا نه!
حدود 20 تومان ( چون 89 هست و 10 روز دیگه هم یه مدل ازش کم میشه بعد عید بازم کاهش قیمت پیدا میکنه )نقل قول:
درست شنیدی من مدل 89دارم هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
قراره تا چند ساعت دیگه قیمت جدیدا رو بزن ببینبم سمند چندی ازش کم شده من که فک کنم 1 میلیون کم میکنند ازش
پراید 131 sl و زحمت کشیدن از 15700 رسوندنش به 15200
مشکل از کیفیت پایین بنزین سوپر داخلی هستنقل قول:
یه سوال ماشین من که مدل1388 نیاز به معاینه فنی داره یا نه؟
طبق قانون فعلی که باید عمر ماشین بیش از 5 سال باشد برای معاینه و بنابراین 88 شامل نمیشود.نقل قول:
نقل قول:
واشر سرسيلندر رو عوض كردن ولي آخر فهميدن فقط يه سيم پاره شده بود!
!!
سیم چی ؟ بگید شاید به درد ما هم بخوره .نقل قول:
واشر سرسيلندر رو عوض كردن ولي آخر فهميدن فقط يه سيم پاره شده بود!
+
دوستان عزیز ،
به موقع هایی وقتی دنده عقب میگیرم ، صدای بوق سنسور نمیاد ! یه وقتایی هم میاد ! داستان چیه ؟
و یه چیز دیگه هم اینکه یه موقع هایی وقتی ماشین رو روشن میکنم ، بیخودی درب صندوق باز میشه !
مشکل کجاست ؟
اون دسته سيمي بود كه رله رو به پمپ بنزين وصل مي كرد. كلا اين ماشينا از نظر برقي زياد قاطي ميكنن ببرش تعميرگاه ٥ برات درستش ميكنن فايده نداره بخاي خودت درستش كنينقل قول:
سلام حسین جان راهنمایی می خواستم اول اینکه دوست شما ماشین ها شو گرفت ؟ چون من ماشینو اسفند آوردم خونه ولی هنوز که هنوزه از 10/10 سندش نیومده دفتر منطقه ای هم شکایت کردم ولی هنوز سند نیومده تو اسفند دفتر منطقه ای گفت تخلف کرده نمایندگی ولی کار شما افتاده رو روال اما مدارکم نیومده هنوز میشه بگین میشه چیکار کرد؟نقل قول:
چه مواقعی صدای بوق نمیاد؟نقل قول:
اگر پشت ماشین مانعی نباشه،سنسور هم هیچ صدایی نمیده!
در کل وقتی شما دنده عقب میگیرد سنسور بیه بوق میزنه که یعنی فعاله!
حالا اگه پشت سرتون چیزی نباشه که هیچ بوقی زده نمیشه.بعد از یه فاصله مشخصی صدای بوق میاد و هر چقدر به جسم نزدیک تر بشید فاصله بین بوق ها کمتر میشه،وقتی که به 20 سانتی مانع رسید بوق ممتد میزنه.
در مورد در صندوق تا حالا ندیدم کسی این مشکلو داشته باشه! مطمئنید که موقع استارت دکمه روی سوییچ رو فشار نمیدید؟ شایدم اتصالی داره و موقعی که سویچ رو باز میکنید درب صندوق باز میشه! چون درب صندوق دو مدل باز میشه! یکی زمانی که سویچ بازه و دکمه داخل خودرو رو فشار میدید که بعد 10 ثانیه باز میشه. ویکی دیگه هم از روی سویچه که سوییچ هم بسته باشه کار میکنه.
اگه اتصالی داشته باشه از دکمه روی کنسول هست فک کنم.
سلامنقل قول:
ازشون پرسیدم 2 تا از وانت ها اومده
سند تمام ماشین ها هم مدرک ازش گرفته اند ولی هنوز هیچ کدومش نیومده جالب اینجاست سند همه هم 91 زده شده
پارس و یکی از وانت هنوزم نیومده :n02:
البته گفته بودند بیاید اختلاف مدل 91 و 92 برای پارس بدید که میشد 2 میلیون
بعد طبق تبصره هایی که زدند متوجه شدیم که اینا میخوان با این کار هم 2تومن بگیرند هم بزنند زیر اون جریمه دیر کرد
پلاک های ماشین را بتون دادند؟چون پلاک های این 2 تا وانت رو تحویل دادند,ولی هنوز سندو کارت ماشین و سوخت نیومده.
نه بابا پلاک کجا بود ماشین هنوز سند نخورده تا بخواد پلاک بشه خیلی داغونه ایران خودرو قسمت شکایات هم که زنگ میزنی هیچکس گوشی رو بر نمیداره 1ماه جواب نمیدن نمیدونم قسمت بازرسی زنگ بزنم کاری میکنن یا نه تا حالا که فقط به دفتر منطقه ای شکایت کردم. :n24:نقل قول:
سلام به دوستان و اساتید گرامی
بنده مدت 20 روز ه که ماشینم رو تحویل گرفتم (ef7 پایه گاز سوز)
از هفته پیش چراغ چک و از دیروز چراغ ای بی اس روشن شده.
لطفا راهنمایی فرمائید چکار کنم .:n13:
با تماس گرفتن نمی توانید کاری انجام دهید بهتر است که به ساختمان فروش واقع در کیلومتر 16 جاده قدیم تهران ساختمان اما رضا مراجع کنید
ببرید نمایندگینقل قول:
دیاگ وصل میکنند اگه مشکل خاصی نداشته باشه
براتون ریست میکنند درست میشه
چراغ چک و ایربگ برای ای اف سون خیلی پیش میاد ممکنه چندین بار براتون پیش بیاد
چیز خاصی نیست ,با دستگاه اررورشو براتون بر میدارند
ببری نمایندگی دیاگ میکنن و درست میشه . جای نگرانی نیستنقل قول:
من یه سمند پایه گازسوز ثبت نام کردم و اردیبهشت تحویل میدن
الان دو دل شدم که پولم رو پس بگیرم یا نه!
در مورد معایبی که اینجا خوندم از موتورش دو دل شدم
هنوز مشکل واشر سر سیلندر و .... وجود داره یا برطرف شده؟