سلامنقل قول:
این قیمت کجاست؟
من 8 گیگ رو تهران 285 قیمت داشتم چند روز پیش ...
Printable View
سلامنقل قول:
این قیمت کجاست؟
من 8 گیگ رو تهران 285 قیمت داشتم چند روز پیش ...
توی یزد هستش.
اینقدر ارزون فکر نکنم باشه.
دیگه چی بگم!نقل قول:
به ما که اینو گفتن!
به قول یه دوستی میگی نه برو بپرس! : دی
کسی از دوستان 8 گیگ رو خریده ؟؟ لوازم داخل جعبه چیها بود
دوستانی که این گوشی رو دارند راضی هستند یا نه......؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم یه تستی انجام بدین. وقتی که آهنگ گوش میکنین به منوی option برین و وارد setting شوید و اونجا بالانس اسپیکرهای گوشیتون رو تست کنین و ببینید آیا بین اسپسکر بالایی و پایینی گوشی خود تفاوت صدا وجود داره. مثلآ گوشی من اسپیکر بالاییش صدای بیشتر و تیز تری رو پخش میکنه و اسپیکر پایینی صدای بم تری داره.
من گوشیمو بردم گارانتی و اسپیکرهامو تعویض کردن البته پس از قانع کردن گارانتی که این گوشی مشکل داره و صداش خش خش میکنه. پس از اینکه گوشیو از گارانتی گرفتم صدا خش خش نداره دیگه ولی این مشکل رو همچنان داره. یعنی همین تفاوت صدا.
از دوستان عزیز تقاضای انجام این کار رو دارم.
با تشکر
دوستان من که 16 گیگ این گوشی رو با گارانتی اصلی گرفتم و بعد مدتی هم فروختمش اصلا همچی مشکلاتی که شما فرمودین پیش نیومد. هر تستی رو هم روش انجام دادم
سلامنقل قول:
دوستانی که گوشی رو دارند لطفا بگن لوازم داخل جعبه چیها هست و ایا اینکه منو فارسی داره یا نه.:8:
من تازه 8G رو خریدم،منو فارسی نداره و داخل جعبه هم گوشی،شارژر،هندزفری،کابل USB ،دفترچه و DVD نرم افزار نوکیا.نقل قول:
سلام دوستان من گوشیم 5530 بود و تو یه عملیات انتحاری دخترم نابودش کرد والان x6خریدم و من کلا زیاد از کارایی گوشی هام استفاده نمیکنم برا همین خبر ندارم
میخواستم ببینم این نقشه ای که روی گوشیه و میشه هرجای رو روش پیدا کرد چه جوریه و باید به اینترنت وصل بشه یا نه؟
واین که ایا هزینه ای هم داره یا نه؟
نباید اینجا میپرسیدم ولی کجا میتونم چندتا بازی براش دانلود کنم؟
سلام ..نقل قول:
اولا كه مبارك باشه .. ايشالا چرخش بچرخه برات ! :31:
خدا دخترتم براي شما و خانواده محترم به همراه گوشي جديدتون!! حفظ كنه! :11:
شما اگر در خصوص جي پي اس در انجمن ها جسجو كنيد به نتايج مورد نظر مي رسيد اما بايد بگم كه به صورت پيش فرض احتياج نيست كه شما به اينترنت متصل باشيد. اما خوب براي پيدا كردن اوليه مكان، بهتره كه در تنظيمات اين مورد را فعال كنيد تا دستگاه بتونه زودتر مكان يابي كنه. خيلي خيلي كم هم استفاده مي كنه از اينترنت. فقط اولشه.
در مورد بازي هم سايت هاي مختلفي وجود داره كه در همين تاپيك و در صفحات قبل تر آدرس هاش وجود داره اما من خود از سايت موبايل ناين بيشتر دانلود مي كنم.
موفق باشيد ...کد:www.mobile9.com
سلام من برنامه Xplore را ریختم تو گوشیم برای فرستادن برنامه ها (jar-sis) به گوشیهای دیگر بعد رفتم به قسمت E بعد رفتم به پوشه Private ولی پوشه باز نمیشه.مگر برنامه ها توی این پوشه ریخته نمیشه لطفا راهنمایی کنید که برای فرستادن برنامه ها از طریق بولوتوس به گوشی دیگران به چه قسمت برنامه Xplore برم خیلی خیلی خیلی ممنون اگه کمکم کنید.
برنامه های خود گوشی رو میگی ؟
لطفا یکم بیشتر توضیح بده.
بله برنامه هایی که تو گوشی برای خودم ریختم را میخوام به کمک برنامه فایل منیجر
نه برنامه هایی که خودم ریختم تو گوشی
نقل قول:سلام دوســـت عزیز این پوشه ای که شما میگید پوشه فایل های سیستمی گوشی هستش که برای دیدن فایل ها باید گوشیتون رو هـک کنیـــد برای فرستادن فایل های jar & Sis باید فایل های نصبیشون رو تو گوشی داشته باشیــد !:46:
موفق باشید!:40:
سلام
من شنیدم این گوشی فایل های آفیس رو پشتیبانی نمیکنه کسانی که دارند آیا درسته؟
با سلام
یه گوشی x6 دارم.از وقتی با شارژر ماشین شارژش کردم هر هفته ای یه بار گوشی خودبهخود خاموش میشه مشکلش چیه؟
راهنمایی کنید.
gps گوشی هم بعضی وقتا کار میده بعضی وقتاهم کار نمیده
سلام
دوستان من تازه اين گوشيو خريدم ميخواستم يه برنامهء black list براي اين گوشي برام معرفي كنيد در ضمن يه برنامه ديگه هم بود كه موقع مكالمه برات صداي پس زمينه پخش ميكرد( اسمشو نميدونم) اگه اونم معرفي كنيد ممنون ميشم . كلا" اگه ممكنه يه سايت معتبر براي دان كردن برنامه ها و ... مربوط به موبايل(ترجيحا" ايراني) اگه ميشه معرفي كنيد.
کد:www.gsm.ir
کد:www.-----------
رو گوشی من که کوییک آفیس نصب بود.فقط پی دی اف نمی خوند که اونم براش ادوبی ریدر نصب کردم.ولی سرعتش یه کم پایینه.دوستان برنامه دیگه ای سراغ ندارند؟نقل قول:
در مورد شارژ ماشین فکر کنم که با این ماشینای ایرانی گوشی منفجر بشه:31: حالا اگه کسی بنز سواره بحثش جداست.منکه خودمترجیح میدم استفاده نکنم. ولی گوشی من اولا روزی یکی دو بار خاموش میشد.آپدیتش به ورژن21 کردم درست شد.:46:نقل قول:
در مورد جی پی اس هم گوشی من اولا اصلا کانکت نمی شد، بعد یه مدت خوب شد. اما حالا بعضی وقتا قر میاد.
نرم افزار هندی بلک لیست وکال چیترنقل قول:
دوستان من گوشی ایکس 6 رو که داشتم فروختم و واسه دوستم منوشو تو تنظیمات فارسی کردم. حالا باید بگم تو قسمت جی پی اس که همه چی فارسی شده بخش my position دیگه سرچ نمیکنه و اون نقطه قرمز روشن خاموش نمیشه . باید بگم حالت سرچ ما هم آف لاین هستش ولی بازم اون نوار زرد رنگ رو میاره اون پایین واسه ترنزفر دیتا که البته صفر کیلوبایت رو میزنه
سلام دوستان
من امروز این گوشی رو خریداری کردم
ولی چند سوال
1. آیا این گوشی عکس فابریکی داره ؟ (چون برای من نداشت)
روی ال سیدیش چه برچسبی داره (منظورم اون راه راهه هستش مه 5800 داشت)
با تشکر
آقایون هر کی x6 گیگ8 داره لطف کنه بگه لوازمی که تو پکیجش هست چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه برای من که نداشتنقل قول:
فقط 3 یا 4تا فیلم گذاشته بود
روی ال سی دی هم دوتا برچسب داره یکیش کف نوار منو سمت راست هستش و یکی دیگش هم یه برچسب آبی روی کل ال سی دی هست
منم اينارو تائيد مي كنم و اضافه بر اين ها نزديك يك گيگ آهنگ دري وري مجاز توش بود!!!! (مجيد اخشابي و اينا)نقل قول:
سلام به همه دوستان :40::40::40::40::40::40:
توی این آشفته بازار ایران که پر شده از گوشی های قاچاق و چنج شده :41: چطوری میشه یک گوشی اصلی خرید :41::41::41:
من با یک فروشنده آشنا صحبت کردم میگفت که الان گوشی نوکیا اصل وجود نداره و این گوشی ها رو توی گونی و در بدترین شرایط بصورت قاچاق وارد میکنند و به من توصیه کرد سامسونگ بخرم :19::19::19:
بحث من سر چینی بودن یا فنلاند یا مجار بودن نیست منظورم اینه که همان گوشی چینی اصل و تحت لیسانس نوکیا هم وارد نمیشه و اصلا نمیشه اطمینان کرد که گوشی دزدی یا دست دوم یا تعمیری نباشه:19::19:
اگه کسی می دونه چطور میشه یه گوشی نوکیای اصل و آک خرید لطفا به منم بگه
:11::11::11::11::11::11:
شما یه کاری کن...اگه میخوای خیال ما و خودتو راحت کنی برو گارانتی اصلی بگیر و این جفنگیاتم باور نکن.نقل قول:
اگرم نمیخوای پول پای گارانتی بدی گارانتی متفرقه پارسه رو بگیر و بازم خیال ما و خودت رو راحت کن.
اونی هم که تو گونی بوده احتمالا این گوشی چینی بلوتوس ها بوده.....
این به قول شما جفنگیات نقل قول بود از نماینده فروش گارانتی اتصالات البته پارسال نماینده بوده و چون از طرف شرکت گارانتی کننده حمایت نشد به این همکاری پایان داد :13::13::13::13:نقل قول:
خوب حالا این گارانتی اصلی که شما میگی چه گارانتی؟ کارت گارانتی و پکش چه شکلی؟ میشه مثلا با SMS شماره سریال رو چک کرد؟ خدماتش چیه؟ خلاصه هر چی میدونی بگو و خیال من رو راحت کن تا خودم رو گرفتار سامسونگ نکردم :27::27::27::27::27::27::27:
بله.ميشه چك كرد..اصلا نه تنها ميشه بلكه بايد اين كار رو بكني تا خيالت راحت تر باشه. بعدشم نه تنها مي توني از طريق اس ام اس چك كني بلكه مي توني تماس بگيري با شماره 23013 و باهاشون صحبت كني. خيلي خيلي هم خوب برخورد مي كنن. من تماس گرفتم راجع به چك كردن گارانتي گوشيم ( بخاطر اينكه اس ام اس جواب نداد) بهم گفت گارانتيت درسته و اين حرفا ... پيشنهاد مي كنم بري از بازار موبايل ايران گوشي بخري.درصد اينكه بهت بندازن خيلي پايين تر از علائدينه!!نقل قول:
دوستان کسی نمی گه چراغ قوه کجاست؟
در ضمن چطوری عکس های پانوراما بگیرم؟
دوستان یه کانورتور توپ برای تبدیل فیلم برای x6 پیشنهاد بدند
سلام دوستان
میگم واسه این که صدای آهنگ ها بلند تر بشه تو قسمت EQUALISER چطور تنظیم کنم ؟؟ ( وقتی که یه preset جدید میسازم )
برای من برچسب ال سیدی معمولی داشت + برچسب آبی سمت راست +100 تا آهنگ مجاز ایرانینقل قول:
نمیدونم شاید گوشی دست دوم بهم انداختن
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
برای من این بودنقل قول:
1.شارژ با برچسب انرژی سر سفید(همونی که عکس تو جی اس ام ارنا هستش)
2. هندزفری سفید خرطومی
3.باطری که فقط یدونه Made in China داشت با برچسب اصلی نوکیا
3.سیدی کوچک
4.دفترچه راهنما فول فارسی
5.کابل کوچک
6. اینو بگم جعبه مال من خیلی کوچیکه نمیدونم مال شما چقدره
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
دوستان حالا من شک دارم این گوشی نو هستش
یکی این که اون آهنگ مجاز ها توش بود
دوم این که میگید برچسب ال سیدی ابی هستش که برای من شفافه
نقل قول:
سلام...
مال من 16 گیگه و برچسبش هم شفاف بود
من تا به حال برچسب آبی روی X6 ندیدم!
مال من هم 132 تا آهنگ ایرانی داشت بعد به نمایندگی که زنگ زدم ؛ گفت وارد کننده ها اینا رو توی گوشی می ریزن
به نظر من :نقل قول:
Xilisoft Video Converter Ultimate
یا
Amadis video converter suite
برای چراغ قوه باید نرم افزار Strob رو دانلود کنی یا نرم افزار هایی از این دست ...نقل قول:
برای پانوراما هم اگه گوشیتو فارسیکنی راحت تر میشه
شاهد از غیب رسیدنقل قول:
شاید حالا یکی بفهمه من برا چی دارم داد می زنم :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: