استاد گرانقدر ممنونم
من خودم بیشتر سیگیت فن هستم :n02:
حالا تعصب رو کنار میزارم سیگیت بکاپ پلاس یا وسترن مای پاسپورت یا مای پاسپورت اولترا
برای داییمه طراحه . میخواد اطلاعاتش رو بکاپ بگیره و امنیتش خیلی مهمه براش
Printable View
استاد گرانقدر ممنونم
من خودم بیشتر سیگیت فن هستم :n02:
حالا تعصب رو کنار میزارم سیگیت بکاپ پلاس یا وسترن مای پاسپورت یا مای پاسپورت اولترا
برای داییمه طراحه . میخواد اطلاعاتش رو بکاپ بگیره و امنیتش خیلی مهمه براش
از لحاظ تعصبی منم فقط وسترن رو میشناسم :n02: . بدون تعصب گرچه تفاوتهایی دارند ولی بنظر من برای یک کاربر معمولی که با دقت استفاده میکنه خیلی فرق نمیکنه که کدام مدل انتخاب بشه .نقل قول:
اگر امنیت برای ایشان مهمه من توصیه میکنم اطلاعات را حداقل روی دو هارد مجزا ذخیره کنند . حتی در بهترین مدل هم هیچ تضمینی نیست که مشکلی پیش نیاد .
یک نکته ای هم در مورد هاردهای اکسترنال وسترن لازم هست گفته بشه که به خاطر قابلیت hardware encryption (که اطلاعات را بصورت رمزگذاری شده ذخیره میکنه) و همچنین به خاطر نحوه طراحی آن مثل usb on board بودن در مدلهای پرتابل ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای عادی سخت تر و پر هزینه تر هست ولی این موضوع به معنی پایین بودن کیفیت نیست .
پس شد سیگیت بکاپ پلاس . عشق خودم :n02:
اون سیلیکن پاور رو هم یه نفر بهش پیشنهاد داده بود گفته بود مقاومه و از اینم حرفا که من زیاد حال نکردم
سلامجناب ata.royalfalcon من این هاردو بیشتر برای فیلم میخوام یعنی هاردم جا برای ذخیره فیلم نداره حالا به نظر شما وسترن بگیرم یا سیگست؟
متشکر میشم از راهنماهیهاتون
طبق چند سال تجربه بستن سیستم...
هارد فقط وسترن چه داخلی چه خارجی ،برای سیستم های خانگی گرین وبرای سرور وکاربردهای سنگین بلک .
تنها مشکلی که هست توبحث SSDها داره ضعیف عمل میکنه.
مدلهایی که پیشنهاد دادم هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت ارزانتری دارند همان را انتخاب کنید .نقل قول:
ممنون دوست گرامی ؛نقل قول:
WD Green بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست . البته میتوان روی این هارد ویندوز (و هر os دیگر) ، نرم افزار و ... نصب کرد اما سرعت و کارایی زیادی نخواهد داشت در نتیجه در اینجور کاربردها بهتر هست که از هاردهای WD Blue یا از مدلهای سیگیت استفاده کرد . همچنین برای سرور و nas و موارد مشابه هاردهای مناسب هم موجوده مثل WD Se یا WD Re و حتی WD red .
سلام هارد اینترنال 1 ترا میخوام بگیرم از چه برندی بگیرم خوبه که هم عمر بالایی داشته باشه و سرعتش هم خوب باشه
بهترین نمونه با توجه به قیمت سیگیت مدل ST1000DM003 هستنقل قول:
سلام عطا جان برای کابرد خونگی به عنوان هارد اول سیستم 1T چه مدلی رو پیشنهاد میکنی؟
هارد خودم هم maxtor 160g هست،به نظرت بفروشمش؟چند میخرن ازم حدودا؟؟ با hd tone تستش کردم کاملا سالم هست و بد سکتوری نداره
سلام دوست گرامی .نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید همین سیگیتی که در پست بالا پیشنهاد شده بخرید .
خب بین مدل بالایی که سیگیت هست و WD blue کدوم رو انتخاب کنم؟
به سوال دومم جواب ندادی ها :n02:
هارد های وسترن و توشیبا چطوره یکی از آشناها سگیت داشت تو 2 سال هاردش بدسکتور شد سوختش در صورتی که 5 ساله 160 مکستور دارم آخ نگفتهنقل قول:
آره منم مکستور 160 دارم 6 ساله استفاده کردم بزنم به تخته سالمهنقل قول:
داداش من فروشنده هستم
توشیبا خیلی خرابی داره . باور کن یکی رو بستم رو سیستم اصلا دتکت نشد. البته اروزن ترم هست
ولی سیگیت و وسترن مناسب هستن . ضمنا مکستور در حال حاضر متعلق به سیگیت هست !!
ضمنا سوختن هارد دلایل مختلفی میتونه داشته باشعه باشه . استفاده از پاور بی کیفیت یکیشه. مثلا این پاورهای درجه 2 ارزون زیره 50 تومن رو اگه با تستر تست کنین میبینین که اکثرا شاخه 3 ولتش یا ولتاژ اضافه داره یا کم داره که مستقیما روی هارد تاثیر داره و کلی دلیل دیگه . ممکنه کسی وسترن داشته باشه واین بلا سرش بیاد . خود من 3 4 ساله سیگیت 7200.12 دارم بدون مشکل کار میکنه
آقا سعید شمام هارد 160 رو زیره 70 میخرن ازت
درود
2 ترا اکسترنال مای پاسپورت الترا چه فرقی با مای پاسپورت معمولی داره؟
کدومش بهتره؟
سلام .نقل قول:
مهمترين تفاوتهاي ظاهري شامل موارد زير هست :
1. ضخامت كمتر .
2. وجود يك كيف پارچه اي در مدلهاي ultra
3. امكانات نرم افزاري بيشتر (cloud backup) در مدلهاي ultra .
ولي در مورد تفاوتهاي فني دقيقاً نميشه اظهار نظر كرد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . من فكر ميكنم مدل ultra بخريد بهتر باشه .
من یه WD ultra خریدم چون هرچی گشتم slim پیدا نکردم اصلا اسمش رو هم نشنیده بودند. ممنون از راهنمایی های شما خیلی بهم کمک کرد.نقل قول:
دوست عزیز همونطور که گفتم من یه ultra خریدم اما کیف پارچه ای توش نداره. روی همشون باید باشه؟؟؟؟؟نقل قول:
made in مالزی هستش چه فرقی با تایلند داره؟ ممکنه دللیلش این باشه و بخاطر همین کیف رو نداره؟؟
والا در سايت اصلي نوشته كه بايد Soft pouch موجود باشه . نميدونم چرا براي شما اين كيف وجود نداشته !نقل قول:
Package Includes
- Portable hard drive
- USB cable
- WD SmartWare Pro software
- Soft pouch
- Quick Install Guide
من بالاخره ultra رو خریدم
توی بازار شیراز اصلا slim نبود.
هنوز بازش نکردم ببینم کیف پارچه ای داره یا نه.
احتیاج به پارتیشن بندی داره؟
موقع اولین استفاده مورد خاصی هست که باید اجرا بشه؟
کلا برای نگهداریش هر توصیه خاصی دارید بگید.
ممنون.
نقل قول:حتماً اطلاع بديد كه آيا اين كيف موجود هست يا خير !؟نقل قول:
هنوز بازش نکردم ببینم کیف پارچه ای داره یا نه.
هارد از قبل پارتيشن بندي و فرمت شده هست و نيازي به انجام مجدد نيست مگر اينكه به دو يا چند پارتيشن نياز داشته باشيد .نقل قول:
احتیاج به پارتیشن بندی داره؟
نكته خاصي نداره . هارد را روي ميز (يا هر جاي ثابت) قرار بديد و سپس كابل را به سيستم متصل كنيد .نقل قول:
موقع اولین استفاده مورد خاصی هست که باید اجرا بشه؟
چند نكته براي نگهداري و مراقبت از هاردهاي اكسترنال :نقل قول:
کلا برای نگهداریش هر توصیه خاصی دارید بگید.
1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا جریان کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه از usbhub ـهایی که power supply مستقل دارند استفاده بشه و يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید . بعضي از هاردهاي اكسترنال وسترن براي اينكار برنامه مناسبي دارند كه بايستي نصب شود (عكس زير) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
سلام
دوستان میخواستم ببینم این هارد مناسبی هست؟ توی این قیمت و ۱ترا بودنش
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive
مدل بهتر از این هست توی این قیمت؟ قیمتی که ازش دارم 265 هزار تومان هست.
منم بعد از کلی تحقیق دقیقا همین مدل رو خریدم البته با قیمت 238 تومن خریدم تهراننقل قول:
لطفا حتما به ما هم اطلاع بدید داخل پکیج چه چیزهایی بود؟نقل قول:
دوستان هارد رو باز کردم
داخلش هارد+کابل+کاور محافظ بود.
طول کابل خیلی خیلی کمه و واقعا ناامیدم کرد:n15:
کاور محافظ هم چیزی نیست که واقعا بخواد محافظت بکنه از ضربه یا چیز دیگه ای جنس خیلی معمولی داره.
کوتاه بودن کابل usb در مدلهای پرتابل (بدون آداپتور) کاملاً عادی هست و در سایر مدلها و برندها هم همینطور هست . چون کابلهای بلند باعث افت جریان و عدم راه اندازی هارد میشود .نقل قول:
سلام
بین WD my passport و silicon power armor a30 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
جناب عطا برای هارد من کیف محافظ هست؟
سلام .نقل قول:
والا اگر خیلی جابجا میکنید و اگر در هنگام جابجایی بی احتیاطی میکنید (مثلاً هارد از دستتان میافتد) بهتره که همان armor a30 را بخرید که احتمال خرابی به خاطر ضربه کمتر هست (احتمال خرابی به صفر نمیرسه) .
اگر منظور شما WD nomad باشه ، برای مدلی که دارید قابل استفاده نیست در نتیجه کیفهای دیگری که در بازار فراوان هست باید بخرید .نقل قول:
ممکنه توضیح بدید WD nomad چی هست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در واقع یک نوع باکس ضد ضربه هست . فقط بعضی از مدلهای پرتابل را میتوان در داخل آن گذاشت . برای استفاده از هارد هم نیازی نیست که از داخل باکس خارج بشه یعنی درپوشی در قسمت انتهایی این باکس وجود داره که میتوان کابل usb را به آن متصل کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه زیاد جا به جا نکنمش و مواظبش باشم my passport بهتره؟نقل قول:
تا حالا توی بازار همچین چیزی ندیدم.نقل قول:
اگر در استفاده و نگهداري خيلي دقت ميكنيد به نظر من ميتونيد مدلهاي سبكتر و كوچكتر و بهتري انتخاب كنيد . مدلهاي ضد ضربه معمولاً به خاطر وجود ضربه گيرهاي لاستيكي/سيليكوني بزرگتر و سنگينتر هستند .نقل قول:
چرا ultra روساپورت نمیکنه؟ هارد کوچکتره یا بزرگتر؟ این مدل که از اسنشیال جدیدتره چرا نباید داشته باشه؟ خیلی ناراحت کننده است. کیف های توی بازار در مقابل این که شما گذاشتید اصلا به درد نمیخوره....نقل قول:
دلايل متفاوتي داره مثلاً :نقل قول:
اولاً براي اينكه بقيه مدلها دچار ركود در فروش نشوند تمام مزايا و امكانات را در يك مدل خاص قرار نميدهند . دوم اينكه كمپاني وسترن در مدلهاي ultra و slim تاكيد خاصي روي ضخامت پايين دارد و كاربري كه بخاطر چنين ويژگي اين مدل را انتخاب ميكند طبعاً اين باكس با اين اندازه را نخواهد پسنديد .
من ضخامت مای پاسپورت معمولی رو ندیدم اما ultra ضخامت کم نیست.نقل قول:
ultra و معمولی دقیقا از نظر ظاهر و حتی شکل بسته بندی کاملا یکسان هستند. ظاهرا از نظر نرم افزر هاشون با هم متفاوتند.نقل قول:
البته دقيقاً يكسان نيستند مثلاً در اندازه ها متفاوت هستند . بعنوان مثال تفاوت ضخامت ايندو مدل :نقل قول:
500GB در مدلهاي ultra حدود 12.8mm و مدلهاي عادي 15mm
1TB در در مدلهاي ultra حدود 15.4mm و مدلهاي عادي 19mm
2TB در در مدلهاي ultra حدود 20.9mm و مدلهاي عادي 21mm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنون از این همه اطلاعات دقیقتون البته این تفاوت ها ایقدر کم هستند که اصلا با چشم محسوس نیست. درسته؟