تا چند ترم؟نقل قول:
Printable View
تا چند ترم؟نقل قول:
کسانی که دنبال تراز دانشگاه ازاد هستن می تونن به این سایت مراجعه کنن ( تراز های مربوط به رشته های پاره وقت و تمام وقت دانشگاه ازاد از سال 85 تا 88 )
کد:http://www.mobtakeran.com/tabid/351/Default.aspx
بله تمدید میشهنقل قول:
بله دارهنقل قول:
اقا کمک کنید
اخر معدل سه ترم مشورطی یا معدل اخر ترم مشروطی؟
من نفهمیدم راستش
تا سه ترم متوالی؟
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
بعد اگر اخراج شدی دیگه نمیشه کنکور بدی
چون باید بری سربازی نه؟
بچه ها ثبت نوم کردم انگلیس و امارات هم زدم چی میشه حالا؟؟؟
میشه یکی بزرگواری کنه و بگه که بازار کار و آینده حسابداری بهتره یا مدیریت بازرگانی؟من موندم
تشکر وِیژه
بگید خیالم رو راخت کنید
نقل قول:نقل قول:سلام .نقل قول:
ببينيد اگر معدل شما پايين 10 باشه ، خوب مشروط هستيد ! يعني ترم آينده اجازه داريد حداكثر 14 واحد انتخاب كنيد .
حالا اگر ترم متوالي معدلتون پايين 10 باشه ، اين يعني مشروط علمي ! بايد تعهد بديد...
اگر يك ترم متوالي ديگه هم مشروط بشيد ؛ دانشگاه حق داره كه شمارو اخراج كنه ! ( بستگي به سف و سختي دانشگاه داره ممكنه باهاتون راه هم بيان )
همين...
خوب به سلامتي . حالا قراره چيزي بشه ؟ :31: هيچي خوب مثل انتخاب هاي ديگتون...امكان داره قبول بشيد ، كه در اون صورت هزينه ي تحصيلتون خيلي بالاس .نقل قول:
موفق باشي انشاا...
سلام .نقل قول:
حسابداري بازار كار خوبي داره ؛ اما به نظر من نحايتا همون حساب دار باقي خواهي موند...حالا شايد ارتقاء درجه هم بگيريد .
اما مديريت بازرگاني ، يعني يك مديريت اجرايي،يعني يك مشاور،يعني مشاور مديريت،يعني كارهاي بزرگ پژوهشي،يعني با يك پشت كار خوب و يك سر و گردن بالا بودن از بقيه ، رسيدن به يك سطح ايده عال !
و در كل به نظر من يه مدير نقش بسزايي در سود و ضرر يك شركت داره ! كارايي يك مدير بازرگاني خيلي بيشتره...
اين نظر شخصي منه .
مدیریت بازرگانی این طور که شما توصیف کردی هم نیست من میشناسم یک نفرو مدیریت بازرگانی علامه که الان کار ان چنانی به اون صورت نداره !!!!!!! یه کار معمولی اسمش مدیریت بازرگانی درست ولی قرار نیست همه مدیر بشن !!!
ولی اگر شما بتونی حسابرسی بخونی درامد خیلی خوبی داره . نه حسابدار ی
کسی می دونه ثبت نام کنکور از کی شروع میشه؟
ببخشيد من كمي گيج شدم. يعني الان من رشته پزشكي استان بومي خودم با وجود اينكه ترازش خيلي بالاتر از پزشكي هاي شهرهاي ديگه هست ، راحت تر ميتونم قبول بشم ؟؟نقل قول:
بله خوب هر دكتري هم قرار نيست رئيس جمهور بشه ؛ و هر مهندسي صنايعي وزير :31:نقل قول:
بستگي به خود فرد داره...
ميشه 1 كد رهگيري بسيجي فعال رو همزمان براي آزمون پزشكي و غيرپزشكي آزاد استفاده كرد ؟؟ يعني با 1 كد رهگيري دو تا آزمون شركت كرد ؟
اين سايت St.sanjesh.org هم كه كار نميكنه كه !!!
خیر. بستگی به تراز دانشگاه ها دارهنقل قول:
از پریروز شروع شدهنقل قول:
کسی می دونه ثبت نام کنکور از کی شروع میشه؟
دوستان ما یکسال یک دانشگاه دیگه در ازاد درس میخونیم
حالا بخواهیم کنکور بدیم باز
و بریم یک واحد دیگه و درسه ا هم معادل سازی بشه
باید وضعیت نظام وظیفه رو در دفترچه چی بزنیم؟
بعد که رفتی دانشگاه جدید معافیت تحصیلی که دانشگاه قبل فرتساده چی میشه؟
سلام به همه
من ميخوام واسه دانشگاه آزاد از بين اين دو رشته يكي رو به عنوان انتخاب اول بزنم و موندم كدومو بزنم حالا ميشه كمكم كنيد :
1 - مهندسي نفت (اميديه) 2 - مهندسي شيمي -پالايش و پتروشيمي و گاز (دزفول)
به نظرتون كدوم بهتره كه بزنم هم از لحاظ بازار كار و هم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اصلا گرفتن اينجور رشته ها تو دانشگاه آزاد مدركش واسه جايي معتبره يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينكه اصولا چقدر
اين رشته ها مدركش تو دانشگاه دولتي با آزاد فرق داره ؟
با تشكر - منتظرم
نقل قول:
شما اگر متولد 70 باشی و الان دانشجوی دانشگاه آزاد باشی و بخوای سال 89 کنکور آزاد رو بدی هیچ مشکلی نداری.باید وضیعیت 8 رو بزنی.اگه قبول شدی ازین واحدی که توش هستی انصراف می دی و بلافاصله میری اونجا ثبت نام میکنی.دانشگاه قبلی به نظام وظیفه اطلاع میده که انصراف دادی.دانشگاه جدید هم اطلاع میده ثبت نام کردی و چون فاصله ی بین این 2 تا خیلی کمتر از 6 ماه هست هیچ مشکلی پیش میاد.
اما اگر متولد 69 و پایین تر باشی باید موقع ثبت نام از نظام وظیفه نامه داشته باشی که غیبت نداشتی.
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
نقل قول:
منم میخواستم ثبت نام کنم نشد که 14 رقمی اطلاعات دانش آموزی رو بگیرم.
st.sanjesh.org در حال حاضر غیر قابل دسترسی است.و ارور HTTP 403 Forbidden می دهد.
69 نیمه اولنقل قول:
ولی من اون یکسال رو پشت کنکور بودم
پیش رو تمام نکرده بودم و درس داشتم
یعنی وقتی درس تمام شد رفتم پشتش دانشگاه
نه غیبت ندارم
بعد باید کجا رفت واسه نامه؟ بعد دانشگاه قدیم معافیت رو کنسل میکنه؟
کاغذ غیبت نداشته رو میبری واحد جدید؟
بعد شما میگی باید انصارف داد تکلیف واحد های گذرانده چی؟
کسی ترازا رو نداره واسه نرم افزار و برق تهران و اطرافش؟؟؟؟؟؟؟
سوالی داشتم
نرم افزار کدوم واحدای تهران بهتره ؟
نقل قول:
شما برای اینکه مطمئن شی از مسئول نظام وظیفه ی دانشگاهتون بپرسی بهتره.:20:
تا جایی که من می دونم:
بله. به نظام وظیفه اطلاع میده که انصراف دادی و حداکثر تا 6 ماه بعد باید خودتو به نظام وظیفه معرفی کنی ولی چون میری واحد جدید ثبت نام می کنی نیازی نیست.
بله باید ببری واحد جدید.اگه تهران باشی نظام وظیفه که میدان سپاه هستش.
ربطی به انصراف نداره.شما لیست نمره های واحدهایی که گذروندی رو از دانشگاه میگیری دیگه.اونایی که بالای 12 باشند و شرایط معادل سازی رو داشته باشند در دانشگاه جدید بعد ازینکه ثبت نام کردی باید ببری پیش کارشناس گروه و کار معادلسازی پیگیری کنی.
خوب داداشنقل قول:
ابلان میری سایت ثبت نام کنی
میگه وضعیت نظام وظیفه کدش رو بزن
ما نمیدونیم چی بزنیم
نقل قول:
راستش دقیقا نمی دونم
به نظرم 8 رو بزن:10:چون این یه ذره به شرایطی که داری میخوره ولی بقیه کدها اصلا ربطی به شرایط تو نداره.
سلام
بچه ها فرق بین دانشگاه آزاد با دانشگاه آزاد سما تو چیه؟
چقدر در مدرک هاشون فرق میکنه (از نظر معتبر بودن)؟
و اینکه من الان دانشگاه آزاد سردرود هستم و میخوام انصراف بدم بیام آزاد سما تبریز، آیا ارزشش رو داره؟؟؟
سلام دوست من:10:نقل قول:
به نظرم این کار رو نکن خیلی از واحدهای سما واقعا درپیت هستن.
سما دانشگاه نیست آموزشکده ی فنی حرفه ای هستش که زیر نظر دانشگاه آزاده.مثلا سما مشهد زیر نظر دانشگاه آزاد مشهد هستش.
واحدهای سما فقط مدرک کاردانی پیوسته می دن و بدون کنکور هم ثبت نام می کنند
به نظرم اصلا ارزش نداره این کار رو بکنی
سلام دوستان من متولد 70 هستم الانم دانشجوی دانشگاه غیر انتفاعی هستم یه ترم رفتم ترم دوم رو مرخصی گرفتم دانشگاه ازاد امتحان بدم حالا خواستم ببینم اگه ازاد قبول شم مشکله نظام وظیفه پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خوده دانشگاه ازادم زنگ زدم گفتن چون ترم 1 هستی مشکلی نیستش
نقل قول:
هیچ مشکلی پیش نمیاد و ان شا الله اگر قبول شدید موقع ثبت نام در دانشگاه آزاد نیازی به ارایه ی مدرکی از نظام وظیفه ندارید
شماره ای که زنگ زدی میدی به مانقل قول:
اما من به یکی از جواب سوال هام نرسیدم؟
"چقدر در مدرک هاشون فرق میکنه (از نظر معتبر بودن)؟"
والا طبق قانون از نظر معتبر بودن هیچ فرقی نمی کنه!و مدرک کاردانی که میده با تمام دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی و آزاد ارزشش برابره.نقل قول:
ولی خب یه خرده کلاس پایینه!!:46:
شماره های تو خود دفترچه دیگه 22581327نقل قول:
همش مشغولهنقل قول:
اين آدرس پيگيري اطلاعات دانش آموزيه :کد:http://st.sanjesh.org/student
من میخوام مکانیک شوشتر رو پاره وقت انخاب اول بزنم برای تمام وقا هم آی تی ماهشهر!
میشه اینطور ؟!
مکانیک سیالات یا جامدات پاره وقت بهتره یا آیتی تمام وقت ؟
اقا من سوال کردم این رو جواب دادن
یعنی چی؟موافقت نظام وظیفه جدیده؟نقل قول:
در صورت قبولی در سال جاری و انصراف از رشته قبلی خود مشمول خدمت میشوید در صورت موافقت حوزه نظام وظیفه میتوانید در ازمون فعلی شرکت کنید
میگم بعد انصراف میدی مشکل معادل سازی نداره؟
بعد دو ترم درس خوندی وقتی انصارف میدی فقط باید همون دو ترم را تصفیه حساب کنیم دیگه درسته؟
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
یکی ما رو خر فهم کنه تو رو خدا
عکس ثبت نام باید سیاه سفید باشه یا رنگی؟؟؟
و چجوری میتونم ترم بهمنی بشم؟؟؟
نقل قول:
فرقی نمی کنه
فقط عکس باید واضح باشه
سلام.
یکی از دوستان قصد داره اینجا لیسانس ش رو بگیره - بعد واسه ادامه تحصیل به خارج از کشور بره.
میخواستم ببینم فرقی میکنه که تا لیسانس دانشگاه آزاد بخونه یا سراسری؟!
ممنون