چی مثلا ؟! میخوای بیای تو تظاهرات شرکت کنی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
چی مثلا ؟! میخوای بیای تو تظاهرات شرکت کنی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا ما زور میزنیم بریم اون ور این میخواد برگردهنقل قول:
من اگه قبول شم خب میام ایران دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم کار احمقانه اییه...ولی خب منم دلایلی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خودی نقشه واسه این ورا نکشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا ما زور میزنیم بریم اون ور این میخواد برگرده
حداقل امارات...
اینجا تا مدرک یا پول نداشته باشی محل سگم بهت نمیذارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اول میای مثه من مدرک میگی بعد بر میگردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اون جایی که من از اصلیاشون میدونم ... نهنقل قول:
ولی فیزیک 100 خیلی داشتیم
شیمی 100 رو هم فک نکنم داشته باشیم
دیدین تبلیغ گاج رو ؟ :دی
رستگار رحمانی رو اورده بودن تو تبلیغشون :دی
بابا بی خیال...نقل قول:
میدونی این بیچاره ها چقدر زحمت کشیدن رتبه بیارن...
انصافا حقشونه حالا یه پول و پله ای به دست بیارن...
ولشون کن خوش باشن حال کنن!!!
کاملا تایید میشه ...نقل قول:
تازه دانشگاه های امارات زیاد تعریفی ندارن و دانشگاه های ایران خیلیاشون از دانشگاه های امارات بهترن این فقط حرف من نیست!
مگه ممنوع نشده بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که کاری به کارشون ندارم :دینقل قول:
بابا بی خیال...
میدونی این بیچاره ها چقدر زحمت کشیدن رتبه بیارن...
انصافا حقشونه حالا یه پول و پله ای به دست بیارن...
ولشون کن خوش باشن حال کنن!!!
حالا مثلا چی بهشون دادن ؟
تبلیغ؟ نه من نشنیدم !نقل قول:
مگه ممنوع نشده بود !
وای منو متحول کردی مرسی : دییییییییییییییییییینقل قول:
بی خودی نقشه واسه این ورا نکشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل امارات...
اینجا تا مدرک یا پول نداشته باشی محل سگم بهت نمیذارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اول میای مثه من مدرک میگی بعد بر میگردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
سلام عزیزان
تا چه رتبه ای میشه تو رشته سخت افزار دانشگاه زاهدان قبول شد؟
تو دانشگاه هایی که شما عزیزان درس می خونید تا چه رتبه ای میشه قبول شد؟
اگر دوستان میدونند برای مهندسینرم افزار هم بگید(دولتی)؟
سازمان سنجش یه سکهنقل قول:
قلمچی هم یک سکه و نیم و یه نوت بوک
گاجو نمیدونم
یعنی به خاطر یه سکه حاضر شدن تو تبلیغاتشون باشن؟!؟!؟نقل قول:
سازمان سنجش یه سکه
قلمچی هم یک سکه و نیم و یه نوت بوک
گاجو نمیدونم
خدایی نمیارزه!
یه سال بشینی این همه خر بزنی همین!!!
پارسال كه قلمچی سه سكه دادنقل قول:
صنعتی شاهرود شبانه نرم افزار تا رتبه 19000 منطقه 2 گرفته ولی همشون بومی بودن(از شاهرود و دامغان و ...).یعنی برای غیر بومیها باید حدود 5000 تا 6000 از این رتبه بهتر باشین.نقل قول:
اگر دوستان میدونند برای مهندسینرم افزار هم بگید(دولتی)؟
دانشگاه رازی کرمانشاه شبانه نرم افزار تا 14000 منطقه2 گرفته که باز همه بومی بودن.
پیام نور هم که تا چندین هزار هم میگیره.
سال قبل زاهدان سخت افزار شبانه تا 12000 منطقه1 و 11000 منطقه2 قبول شدن.نقل قول:
تا چه رتبه ای میشه تو رشته سخت افزار دانشگاه زاهدان قبول شد؟
تو دانشگاه هایی که شما عزیزان درس می خونید تا چه رتبه ای میشه قبول شد؟
یعنی تا حالا فکر کرده بودی واسه اینکه یه سکه بگیرن این همه خر میزنن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امسال هم من شنیدم همون 3 سکه رو میدننقل قول:
در ضمن میشن عضو انجمن نخبگان یا یه همچین چیزی اونم ماهیانه حقوق میده به علاوه سربازی معاف
در پاسخ به حرف های همتون باید بگم که
اولا به خاطر یه سکه نبود ....
بیچاره ها کل پول هواپیمای خونواده رو حساب کردن به اضافه ی 3 روز اقامت تو یه هتل 5 ستاره و کلی متخلفات...
هم فال بود هم تماشا ....
پس چرا آدم نره؟
دوما راس میگی....
واقعا حالا میبینم نمی ارزه دو سال تموم زحمت بکشی آخرش هیچی....
من فک میکردم حالا با تک رقمی شدن چی میشه....
دیدم همش سرکاری بود...
به شما هم پیشنهاد میکنم به جای این که بخاین نک رقمی بشین فقط دنبال زیر 150 باشین تا هر رشته ای که بخاین بتونید برین
سوما پارسال هم قلمچی همین قدر جایزه داد چون یکی از بچه های تک رقمی سال پیش هم امسال دعوت کرده بودن خودش گفت
چهارما آره...
سازمان نخبگان جایزه های بیستی میده
.................................
بابا اینا که واسه پولش درس نخوندن خوب.نتیجشو در اینده خواهند گرفت
دقیقا ؛ البته بعضی ها هم رو چشم و هم چشمی ؛ چند سال پیش یه یارویی تو ریاضی رتبه اش 10 شده بود ، با اینکه با این رتبه هر رشته ای میخواست میتونست بره ولی میگفت من به حقم نرسیدم و ناراحت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که تا حالا 4 تا کتاب بهم داده کانون
بابا آخه مثلا رتبه 50 چه فرقی با پنج داره؟(به جز جوایز قلمچی و ...)
این و گفتم که بدونید من یکی از دوستام رتبه ش حدود 40-50 شد خیلی هم زیاد خر نزد!
یه خرزدن معمولی!!!!
موفق باشید حالا انتخاب رشتتون رو نمی زارین؟
بیا حاجی ما همه ÷شتتیمنقل قول:
حالا کدوم شهرو اول زدی؟
2 رگه ایرانیی هستی؟
من اول تهران رو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بیا حاجی ما همه ÷شتتیم
حالا کدوم شهرو اول زدی؟
2 رگه ایرانیی هستی؟
میدونستم که قبول نمیشم ولی زدم دیگه
انتخاب سوخته بود دیگه
نه بابا دورگه چیه
تازه 3 ساله اینجاییم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر بقیه چیه؟
نظر بدینننننننننننننننننننن
نظرنظرنظرنظرنظرنظرنظر
دیگه کجاها زدی کاش زابل بیاری ببینم میری یا نه : دینقل قول:
من اول تهران رو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونستم که قبول نمیشم ولی زدم دیگه
انتخاب سوخته بود دیگه
نه بابا دورگه چیه
تازه 3 ساله اینجاییم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من زابل میخواستم بزنم ولی نذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیگه کجاها زدی کاش زابل بیاری ببینم میری یا نه : دی
والا من تهران و شیراز و اصفهان و رشت و زنجان و همدان و تبریز و قزوین و کرمانشاه و دیگه شهرای شمالی واسه غیر انتفاعی و دیگه یادم نیس کجارو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مثل شما میخواستم بزنم زابل بابا نذاشت گفت منفجرت میکنن!:31:نقل قول:
ولی زابل انتخاب 100 من بود!
یعنی منفجرم میکنن!!!!!!!
نه بابا به این وحشتناکی ای هم که شما میگید نیست:27:نقل قول:
یعنی منفجرم میکنن!!!!!!!
عزیزان من اصالتا زابلیم
اون که خطرناکه زاهدان و ایرانشهر .و اونجاهاست
کلا شهر های بلوچ نشین خطر داره
ولی زابل که واسه همون بهش میگن سییییییییییییییستتتتتتتتت تتتان و بلوچستان زابلی ها حضور دارن که مردم ارومین و درگیری خیلی کم اتفاق میفته
سوال دیگه ای بود در خدمتیم
ماشا الله خوب قبولی تو بابا رتبت واسه اینا خوبه نترسنقل قول:
والا من تهران و شیراز و اصفهان و رشت و زنجان و همدان و تبریز و قزوین و کرمانشاه و دیگه شهرای شمالی واسه غیر انتفاعی و دیگه یادم نیس کجارو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یادت نیست کجا رو نزدی نه ؟
میگم اگر تو هم نبودی این تاپیک الان تو همون صفحه 192 مونده بود! دو هفته است این تاپیک روزی یکدونه پست میره جلو فقط!!نقل قول:
اتفاقا من زابل میخواستم بزنم ولی نذاشتن
والا من تهران و شیراز و اصفهان و رشت و زنجان و همدان و تبریز و قزوین و کرمانشاه و دیگه شهرای شمالی واسه غیر انتفاعی و دیگه یادم نیس کجارو زدم
اونم فقط بحث انتخاب رشته ی جنابعالیست!..
من دیشب خواب دیدم شریف قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حال داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه یدونه شریف بیشتر نزدم اونم برق شریف انتخاب79 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتبه ی یک کنکور هم با این انتخاب رشته برق شریف قبول نمیشه:دی:27::18:نقل قول:
برق شریف انتخاب79