سلام دوستان
اين فريمور S8003JPJB2 رو مي شه يه نفر لينكش رو روي سايتي بده كه قابليت ادامه دانلود با دانلود منيجر رو داشته باشه اخه چون حجم فايلش زياده و قابليت ادامه هم نداره نميشه يه دفعه همشو دانلود كرد
Printable View
سلام دوستان
اين فريمور S8003JPJB2 رو مي شه يه نفر لينكش رو روي سايتي بده كه قابليت ادامه دانلود با دانلود منيجر رو داشته باشه اخه چون حجم فايلش زياده و قابليت ادامه هم نداره نميشه يه دفعه همشو دانلود كرد
درود بر دوستان
خواهش می کنم یکی سوال منو جواب بده
من چه طور می تونم با شبکه ی wi-fi که تو خونه دارم و روش پسورد هم داره با سامسونگ جت به اون وصل شم ؟
با وای فایت سرچ کن.....بعد مودمت رو وقتی پیدا کرد....بزن وصل بشه.....چون پسورد داره روش عکس قفل میاد...بعد اون مودمت رو سیو میکنه....وقتی سیو کردی میری تو تنظیمات و یه جایی نوشته پسورد....فکر کنم 4 یا 5 می گزینه باشه....باید کمی بیای پایین....بعد پیورد رو میزنی و سیو میکنی...و بعد دوباره که سرچ کردی میتونی راحت وصل شی....نقل قول:
درود بر دوستان
خواهش می کنم یکی سوال منو جواب بده
من چه طور می تونم با شبکه ی wi-fi که تو خونه دارم و روش پسورد هم داره با سامسونگ جت به اون وصل شم ؟
من همه ی این کارا رو کردم بازم نشد :19:نقل قول:
مشکل کجاس....مطمئنی روی مودمت هست..ببین تعدا مودمی که گوشیت پیدا میکنه رو نگه میداره...باید روی مودم خودت تیک بزاری..نقل قول:
من همه ی این کارا رو کردم بازم نشد
حل شد مشکلمنقل قول:
باید یه network key هم علاوه بر یوزر و پسورد می دادم
خیلی ممنون :11:
اینترنت رو موبایل با سرعت 512 چه حالی میده :31:
سلام به همه دوستان.به خصوص جت دار ها.یه سوال.باتری این گوشی کجاییه.90% گوشیا باتریشون چینیه.ولی این جتی که من گرفتم روش نوشته:made in japan/finished in chine
به نظرتون باتری اصله؟خواهشا یکمی زود جواب بدین.اگه اصل نیست برم بهش پس بدم
دوستان
من این نرم افزار NPS رو نصب کردم ورژن 1.5 ولی وقتی میزنم روی آپگریت اتفاق خاصی نمی افته چرا ؟
تو تهران نمایندگی پارس مایکروتل تو خیابان مطهریه ؟ اگه هست آدرس دقیقش رو کسی بلده ؟
راستی من نمیدونم این فایرفاکس من مشکل داره یا سایت منوی سرچ نمیاد
تو اینجا دو تا پگ بازی برای جت بود
دوستان لینکشو به ما میدین بی زحمت
سلام
آقا بدبخت شدم
اومدم اين آپديت S8003JPJB2 رو بريزم
بعد از بوت نوشت please wait داشت ريست ميشد يهو زد port error
الان گوشيم نابود شده
ديگه نه روشن ميشه نه به حالت دانلود ميره نه هيچي
تو رو خدا كمك كنيد
يكي آدرس نمايندگيهاي سامسونگ تو تهران رو بده اينو ببرم اونجا
بيچاره شدم :(((((((((((((((((((
عزيزان يكي اين آپديت S8003JPJB2 رو روي يه سايت درست و حسابي آدرس بده بتونيم دانلودش كنيم اخه چون حجمش زياده و سرعتش پايين مي زنه 10 ساعت براي دانلود و تازه قابليت ادامه دانلود رو هم نداره كه در چند نوبت بتونيم دانلودش كنيم
يكي كمك كنه لطفا
سلام
بچه ها من یه سوال دارم..لطف میکنید که راهنماییم کنید.
بازی هایی که توی گوشی من هست همشون Purchase میخواد و فقط چند ثانیه میشه بازیشون کرد...چیکار باید کنم ؟ اگر ممکنه سایت هم برای دانلود بازی برای این گوشی بزارید:5:
مرسی دوستان :10:
به این پنچ تا پست قبل نگاه کنید ، آخه جواب بدیدن بچه ها مردم رو منتظر نذارین:41:
سلام..بچه ها یه سوال...وقتی کسی با من تماس میگیره..زمانی که جواب نمیدم و خودم قطع اش میکنم.یه مسیج بدون متن برای طرف میفرسته.از کجا باید کنسلش کنم..؟؟
سلامنقل قول:
اين گوشي جاوا هست و خيلي بازيها بهش ميخوره
اينجا 18 صفحه بازي مخصوص اين گوشي گذاشته شده:
کد:http://sefr.ir/Products/GetDownloads.aspx?t=7&productid=2671
سلامنقل قول:
اين دو تا لينك با قابليت resume كه به راحتي ازشون دانلود كنيد:
ياکد:http://ifile.it/hy6izmt
کد:http://jumbofiles.com/z873k6lxudmv
سلامنقل قول:
اين بازيها پولي هست واسه ادامش بايد پول بديد
از اينجا ميتونيد كلي بازي واسه اين گوشي دانلود كنيد
کد:http://sefr.ir/Products/GetDownloads.aspx?t=7&productid=2671
سلامنقل قول:
اينو چك كن احتمالا از اينجا باشه:
setting - phone profiles
حالا برو تو اون پروفايلي كه ازش استفاده ميكني مثلا Normal
اون آخر يه گزينه هست به نام Auto Reply
اون بايد off باشه
با تشكر:11:
سلام دوستان:20:
دو تا سوال
1- امروز تنظیمات gprs همراه اول را گرفتم ولی هر کاری کردن نتونستم وصل بشم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
2- فرم ور S8003JPJB2 جدیده؟ فارسی هم ساپرت میکنه؟
ممنون
سلام
در مورد فريمور S8003JPJB2
به نظر من كه عالي بود
هم زبان فارسي واسه گوشي داره هم زبان نوشتاري فارسي
كيفيت تاچش هم رفته بالا
چندتا قابليت جديد هم بهش اضافه شده
به نظر من خيلي خوب بود
مجددا سلام
خب من فرم ور جدید را دانلود کردم
ولی الان هرچی میخوام بک آپ بگیرم نمیشه
Samsung New PC Studio را هم نصب کردم ولی اون قسمت بک آپ گرفتنش غیر فعال هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو usb هم برای گوشی های سامسونگ نصب کردم ولی بازم فایده نداشت
ممنون میشم راهنمایی کنین
ای بابا الان ورژن جدید Samsung New PC Studio را نصب کردم ولی بازم نشد بک آپ بگیرم:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیلیــــز کمک:دی
فول کیبرد فارسی هم داره مثل عربی یا نه؟نقل قول:
مشکل محدودیت تعداد sms حل شده؟
خب اخرش بدون بکاپ فرم ور جدید را نصب کردم:31:
این همه sms داشتم که به دیار باقی منتقل شدن:27:
نه نداره:19:نقل قول:
برو تو Browser Profiles بعد mci-gprs رو انتخاب کن اون فیلدی که نوشته proxy address رو پاک کن و بزار خالی بمونه، به احتمال زیاد مشکلت حل میشهنقل قول:
فقط اون آدرس رو یه جا یاد داشت کن که اگه بعدا لازم شد به حالت اول بر گردونیش.
من ورژن گوشیم S8003JPIL1 بود امروز رفتم ورژن جدید S8003JPJB2 رو دادم مایکروتل نصب کرد برام. بنظر من تاچش ضعیفتر شده
وقتی گوشی روشن میشه اگر بلافاصله آیکون messages یا همون "پیام ها" رو بزنم یه باکس ظاهر میشه که میگه " در حال بارگذاری" یا initializing...باید 3 بار بزنی تا عمل کنه...ولی وقتی صفحه پیام ها یه بار باز شد تا وقتی گوشی روشنه اگر دوباره آیکون رو بزنی همون بار اول میاد...کلا بنظر من تاچش ضعیف شده....حالا دیگه نمیدونم واقعا چه امکاناتی اضافه شده من که چیزی ندیدم ...هر کی نصب کرده تست کنه ببینه ...احتمالا میرم میگم همون فریمور قبلی رو برگردونن:41:
سلام . اين فريمور جديد S8003JPJB2 كه اومده رو نمايندگي ها دارند يا بايد خودم دان كنم ببرم برام بريزن . چون هنوز گارانتي دارم مي گم . انجام مي دهند به نظرتون ؟
ممنوننقل قول:
این کار رو کردم ولی بازم فایده ای نداشت:19:
دوستان چند تا سوال داشتم راجع به اين گوشي
1 - باتريش چطوره ؟
تو استفاده هاي معمولي و سنگين؟
2 - كيفيت صداي بلندگوش تو زنگ خوردن در چه حده ؟
3 - ويبرش در چه حده ؟
4 - محدوديت نصب java نداره ؟ تا چند نصب ميشه ؟ روان اجرا ميشه بازي ها ؟
5 - محدوديت sms نداره ؟
مرسي
سلامنقل قول:
1 تا 3 را دقیق نمیدونم ولی کلا خوبه
4-بله محدودیت داره، حالا این محدودیت چقدره مشخص نیست.....مثلا نقشه tehran88 روش نصب میشه ولی اجرا نمیشه:41:
5-داره... 500 تا
کلا اگه اهل ور رفتن به گوشی هستین این گوشی را بهتون پیشنهاد نمیدم
چون
1 گوشی با سخت افزار خیلی خوب دارین ولی چون سیستم عامل نداره اصلا نمیتونید از این سخت افزار استفاده بهینه کنید:19:
واقعا حیف این گوشی با طراحی جذاب و صفحه نمایش با کیفیت + دوربین خوب و سخت افزار قوی هست که بخاطر نبود سیستم عامل محدود شده:13:
ولی اگه قبلا گوشی java داشتین و با مشکلاتش آشنا هستین و میتونید باهاش کنار بیاید ، jet گزینه ی مناسبیه:46:
1بستگی به مصرفت داره..اگه از wi-fiاستفاده کنی زود تموم میشه....برای من که پشتش هم داغ میکنه مثلا بعد از 3 ساعت که میرم باهاش تو نت......نقل قول:
- باتريش چطوره ؟
اگه مصرف نتی نداری مثلا من یه بار چک کردم.....باهاش حدود 2 ساعت و نیم حرف زدم.....توی کل روز هم اسمس جواب دادم....مثلا هر 3 دقیقه ویبره میزد.....آخر شد...3تا خط ازش کم شده بود.....تازه اون روز 2 ساعت هم آهنگ گوش کردم....درکل خوبه...
بالاخره دست بالای دست بسیار است..مممکنه جایی باشی انقدر صدا زیاد باشه نشنوی.....یه جای دیگه زنگ گوشیت تو زیاد باشه....اما زنگش تا 7 مرحله زیاد میشه....بری من اگه ویبره نباشه(معمولا رو ویبره اس)....روی 4 تنظیم شده..توی خیابون هم راحت میشنوم..نقل قول:
2 - كيفيت صداي بلندگوش تو زنگ خوردن در چه حده ؟
5 نوع ویبره داره.....از قوی به ضعیفنقل قول:
3 - ويبرش در چه حده ؟
دوستمون توضیح دادن..نقل قول:
4 - محدوديت نصب java نداره ؟ تا چند نصب ميشه ؟ روان اجرا ميشه بازي ها ؟
اینم دوستمون گفتم...راستی یه سوال برای خودم پیش اومد...برای من روی 100 تا بهم پیغام میده که پر شده...البته دیلیوری هارو پاک میکنم...چطوری شما میگید 500تا..باید از کجا بیشترش کنم..ممنون..نقل قول:
5 - محدوديت sms نداره ؟
مرسي از هر دوي دوستان
راستي اين گوشي هم هنوز همون سيستم Delivery report رو داره ؟
كه با يك sms نشون ميده ؟
و همين قضيه ظرفيت sms براي من 500 تا مشكلي نيست خيلي هم زياده اما 100 تا نه
كدومشه ؟
بعله ..کلا گوشی های سامسونگ همشون به همین شکل هستن..ابته میتونی غیر فعالش کنی....(منم اول میگفتم چقدر اعصاب خرد کنه اما الان میگم حتما باید با یه اسمس جدا نشون میده دیلیور شده یا نه....یادت میکنی سخت نگیر)نقل قول:
مرسي از هر دوي دوستان
راستي اين گوشي هم هنوز همون سيستم Delivery report رو داره ؟
كه با يك sms نشون ميده ؟
نمیدونم والا...برای من سوال شده....شاید به حافظه گوشی هم ربط داشته باشه که چقدر پر هست یا خالی.....نقل قول:
و همين قضيه ظرفيت sms براي من 500 تا مشكلي نيست خيلي هم زياده اما 100 تا نه
كدومشه ؟
من u900 و s7330 رو دارمنقل قول:
اين ها هم همينطوري هستن Deliver شون
ميشه disable كرد ولي گاهي لازمه
كاش motorola و samsung هم مثل se و lg بود سيستم deliver شون
اون sms هم من تا 200 تا تو inbox اينها ريختم پر نشده اما كند ميشه
در مورد jet اگه دوستان ديگه اين مساله رو روشن كنن ممنون ميشم
من تا 3 روز قبل انتخابم s5330 ب.د كه 200 تومان هست اما از وقتي با jet اشنا شدم ديدم تقريبا همه جوره از اون خيلي سر تر با اختلاف 60 توماني
اون فقط bada داره كه اونم بازي هاي سنگينش براي s8500 مياد فقط
قيمت jet چقدره الان ؟
نقل قول:نقل قول:من همین چند روز پیش که میخواستم فرم ور جدید را نصب کنم 304 تا sms داشتم که همه هم پاک شدن:دینقل قول:
کار خاصی هم نکرده بودم که ظرفیت افزایش یا کاهش پیدا کنه یعنی فکر کنم اصلا نمیشه ظرفیتش را تغییر داد:46:
دفعه ی قبل هم میخواستم فرم ور نصب کنم 100 تا sms بود که اونا هم پاک شدن:دی
راستی اون 500 تا را هم من از دوستان تو همین تاپیک شنیده بودم:46:
سلام
يكي از دوستان اين گوشي رو داره و اون هم با خوندن اس ام اس فارسي مشكل داره
سرچ كردم تو تاپيك فريمور JPIF4 پيشنهاد شده بود
ايا هنوز هم اخرين فريمور همونه ؟
طرقه اپديت فريمورش چه جوريه ؟- خطر بالا نيومدن هم داره ؟
با تشكر
سلام دوستان.ورژن گوشی من S8003JPJB2 هست.من 1هفته هست که خریدم.نو خریدم.اما حداکثر 1روز شارژ نگه میداره.اگه ازش خیلی استفاده کنم نصف روز.باتری هم سالمه.نور lcd هم رو حداقل.
به نظر شما به این frimware مربوط میشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای منم شارژ کم نگه میداشت
با گذشت زمان درست شد و الان 3 روز نگه میداره
دوستان تو اين گوشي ميشه زنگ sms براي contact گذاشت ؟
تو جعبش memory card هم هست؟
راستي اين مدلي كه شماها داريد 2gig هست ؟
ممنون خیالم راحت شد.خدا کنه باتری منم درست بشهنقل قول:
منکه خریدم .بدون مموری بود.معمولا مموری رو بر میدارن که جدا بفروشن.یا اینکه 8گیگ رو بر میدارن جاش 2گیگ میزارننقل قول:
مرسي عزيزنقل قول:
رم داخليش چي ؟ 2 هست يا 4 ؟
راستي دوستان اين قضيه باتري چيه ؟
براي همه اينطوريه كه اوايل 1 روزه خالي ميشه ؟
مال من که تا حالا این جوری نشده من حتی با WI-FI گوشی هم کار می کنمنقل قول: