هر چی کار سخته من باید بکنم
خوب عزیز تو بگو
اخه من الان مخم اصلا نمیکشه
Printable View
هر چی کار سخته من باید بکنم
خوب عزیز تو بگو
اخه من الان مخم اصلا نمیکشه
لیلا جونم خبی عزیز من نبودم نمیدونم موضوهای قبلی چی بوده
نمیخوام تکراری بشه اخه
چطوره در مورد مشکلات مدارس دخترانه توی ایران صحبت کنیم
باشه لیلا جان به شرطی که خانمهای دیگه هم همکاری کنند
موضوع این بار باشه
*** مشکلات مدارس دخترانه توی ایران ***
خوب پس شروع میکنم
به نظر من بزرگترین مشکل حجاب هستش که هم از نظر بهداشت وهم از نظر روحی واسه دخترها مشکل ساز شده
اگر امکانش بود که حالت فیزیکی مدرسه رو جوری تغییر بدن که لازم نباشه توی محیط مدرسه حجاب داشته باشیم خیلی بهتره
به نظر من اولین مشکل سیستم اموزشی مدارس هست مخصوصا تو مدارس دخترونه
بعد هم حجاب و بدتر از اون رنگ فرم مدارس برای دخترها همه باید یه دست مشکی یا سرمه ای یا طوسی بپوشند این عذاب اوره که صبح اول صبح چشمت بیوفته به یه همچین رنگی اونم به تعداد زیاد
به نظر من باعث افسردگی میشه
درسته اینم هست ولی جدیدا اومدن رنگ فرم ها رو یکم تغییر دادن و از رنگهای روشن هم استفاده می کنن ولی همین رنگ های جدیدشون هم انقدر زشت هستن که ادم روش نمیشه بپوشه
مدرسه خواهر من فرمشون بادمجونی رنک بود با مقنعه سبز
هر روز با گریه میپوشید میگفت مگه من بادمجونم که این لباسا بپوشم
مثلا بهنظر تو این رنگ باعث افسردگی نمیشه
به نظر من بزرگ ترین مشکلش اینه که وقتی از دم در مدرسه می آی بیرون می بینی 2 برابر جمعیت دخترای مدرسه پسر دم در واسته!:18:
رافیفار جان این امر عادیه تا دنیا دنیا هست هم همینه
ولی بحث سر مشکلات خود دانش اموزان تو چهارچوب مدرسه هست
مثلا می خوان بهترش کنن سال به سال بدتر هم میشهنقل قول:
مشکل دیگه ای که هست واسه خانوما دستشویی مدارس هست که معمولا بهداشت به هیچ وجه رعایت نمیشه
که این مشکل رو باید خود دانش اموزان رعایت کنن
عزیز مشکل دسشوییها تو همه مدارس هست
اونم به خاطر این که از هر طبقه اجتماعی تو مدرسههست بعضیا بهداشت را تو خونه هاشونم رعایت نمیکنند چه برسه مدرسه
اولیا مدرسههم که به جای اموزش بلدند به قر و فر خودشون برسند
درسته
مهراریا جون شاید یه سال اولی اینجا داشته باشیم بر نخوره به کسی یه وقت
لیلا جان منظورم سال اولیا نبود
اولیا منظورم مسئولین مدرسه بود خانمم
اره ببخشید عزیز من بد خوندمنقل قول:
درسته اولیای مدرسه معمولا یا دارن نکن بکن می کنن یا به تیپ بچه ها گیر میدن
یادمه سال سوم که بودم با اینکه مدرسم غیر انتفاعی بود زدن هد بند اجباری بود
یکی از بدیهای مدارس هم اینه که هرسال مدیر یا معلمها عوض میشند
یادمه پدبیرستان که بودم تو هر سه سال یه مدیر جدید داشتیم هرکدوم هم نظر و شیوه مدیر قبلی را رد میکرد برا خودش قانون ایجاد میکرذد یکیشون یه سال میگفت باید این کارا کنین سال بعد اونیکی میگفت اون کار اشتباه بوده اینجور باید باشید
اخرشم تاا اخر سال همه سردر گم بودند
خب سلام دوستای گلم..
منم اومدم..
همگی مخصوصا مهرآریای عزیز خسته نباشید.
بحث سر لباسهای مدارس و ضعف های مدارس ایرانه..
منم فکر میکنم نوع و رنگ لباسای مدارس ایران خیلی زشته.
مثلا وقتی من مدرسه میرفتم، همش رنگ توسی، سرمه ای، یا مشکی رو تو هر سال متفاوت میپوشیدیم.
اینا رنگای تیره ای بودن که به نظرم اصلا خوب نیست بچه های زیر 18 سال تو مدرسه از این رنگ لباس استفاده کنن.
مخصوصا اینکه هنرستانی که بودم مانتوهایی با شلوار گشاد سرمه ای به ما داده بودن، که یه چند روزی که از شروع مدارس گذشت، شلوارامونو خودمون تنگتر کردیم.
نظر لیلا جون درسته، حتی ایران با اینکه داره یونیفرما رو رنگ روشن جدیدا انتخاب میکنه، ولی اینقدر این رنگا جیغ و ضایع ان که دخترا روشون نمیشه تو خیابون با این لباساشون راه برن.
حتی بعضی مدارسو من دیدم، از یه رنگ روشن واسه مانتو شلوارای دانش آموزا استفاده میکنن، بعد یه رنگ فوق العاده جیغ و تند و تیز برای مقنعه های بچه ها..
پاک صورت دخترا از ریخت و قیافه میوفته.
=======
حالا اینکه ما ایرانیا از مانتو شلوار و مقنعه استفاده میکنیم تو مدرسه، میگم چه خوب بود حداقل دختر بچه های اول - دوم دبستانی رو به جای مانتو شلوار و مقنعه، بهشون یه دست بلیز دامن شیک میدادن که وقتی میخوان برن مدرسه با شوق لباس بپوشن.
چون هم این بچه ها 6-7 سالشونه، هم اینکه دیگه به سن تکلیف نرسیدن.
نظر شما چیه بچه ها؟
با نظرت موافقم عاطفه جان
عزیزم یه مدرسه غیر انتفاعی بود نزدیک خونه ما دبستان راهنمایی و دبیرستان
فرم اینا یه مانتو تا سر زانو بود با یه شلوار گشاد بعد یه سارافون چهارخونه هم روش باید میپوشیدند مقنعه هاشونم باید نقاب چهار خونه داشته باشه
بیجاره ها دبیرستانیا با اون فرم مسخره ضایع میشدند تو کوچه و خیابون کلاس اولیا هم از بس رو هم رو هم میپوشیدن کلافه بودند قیافه همشون زار و وارفته بود
تازه رنگها چی
دبستان ابی فیروزهای - راهنمایی سبز چمنی و فسفری
دبیرستانیها هم زرشکی و قرمز
من هم ميخواستم نظراتم رو بگم ولي ديدم اصلا حال و حوصله ندارم. خيلي نا اميد شدم . از زندگي از خودم از همه . ديروز نتايج كنكور كارداني رو دادن من قبول نشدم.....
نگار جون ... پس تو که گفتی باید آزمون بدی و این حرفا .... یعنی کلا قبول نشدی ؟
بچه ها امشب هم نتایج کاردانی به کارشناسی میاد ... سر افطار منو دعا کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مهر آریا جون نبینم مریض باشی خانوم خانوما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگار جان از خدا بخواه همیشه اون چیزی که مصلحتت هست برات فراهم کنه
بدون عزیزم امید و هدف بالاترین حسی هست که میتونه ما را به موفقیت برسونه
امیدوارم زود روحیتو به دست بیاری
------------------------------
به به به سارینا خانم راه گم کردی عزیز چه عجب یاد ما کردی
دعا کن برام سر افطار تا از شر این بیماری خلاص بشم از خوابیدن کلافه شدم دیگه
=======
حالا من با این ایده موافقم!نقل قول:
حالا اینکه ما ایرانیا از مانتو شلوار و مقنعه استفاده میکنیم تو مدرسه، میگم چه خوب بود حداقل دختر بچه های اول - دوم دبستانی رو به جای مانتو شلوار و مقنعه، بهشون یه دست بلیز دامن شیک میدادن که وقتی میخوان برن مدرسه با شوق لباس بپوشن.
چون هم این بچه ها 6-7 سالشونه، هم اینکه دیگه به سن تکلیف نرسیدن.
نظر شما چیه بچه ها؟
آخه من همه اميدم به دانشگاه بود الان ديگه هيچ هدفي توي زندگي ندارم كه بخوام براش تلاش كنم . يعني مصلحت اين بوده كه من تحصيل نكنم ؟؟ميدونم هر چي خدا بخواد همون ميشه ولي خدا چرا براي من نخواست؟؟
حتما ميگيد قسمت بوده.ولي به نظر من قسمت نبوده
نگار جون ناراحتی نداره که عزیزم..
خوب یه بار دیگه کنکور میدی.. مگه چیزه دیگه ای هم میشه؟
این همه آدم کنکور میدن، فکر کردی همشون قبول میشن؟
خیلی هاشونم مثه تو آرزوی قبول شدن دارن و قبول نشدن.
اصلا ناراحت نباش گلم، مطمئن باش سال دیگه خدا کمکت میکنه، خودتم شرایط مناسبتری پیدا میکنی و حتما قبول میشی.
خدا خودش میدونه چرا مصلحتت نبوده عزیزم..
شاید اگه امسال دانشگاه قبول میشدی یه دوست فوق العاده بد به تورت میخورد.
همیشه میگن وقتی خدا یه چیزو ازت میگیره یه چیز بهتر بهت میده، حتما خدا میخواد یه چیز بهتر بهت بده گلم.
سلام
من هيچ موضوع مورد بحثي نديدم كه مخصوص خانمها باشد كي شروع مي كنيد ؟؟؟؟!!!!!!!!
چه اشكالي دارد اقايان يا خانمها در موضوعات دلخواه خود شركت كنند حالا ميخواهد زنانه باشد يا مردانه !
اصل صحبت و بحث مهم است نه جنسيت زن و مرد بودن شايد بخاطر همين هم كسي تا حالا وارد يحث آزاد شما نشده!!!!!!!!
روز خوبي داشته باشي سايه خانم ! هايده
حق با شماست.:20:نقل قول:
ویرایش شد............
!!!نقل قول:
:13:
سلام بر همه ی خانوم های گله این تاپیک:40:
چه عجب بالاخره یه موضوع پیدا کردید:ohno:
راستی نگار خانوم میشه بپرسم رشتتون چیه؟؟؟؟؟
آها یه چیزه دیگه:
تو خانومایه این تاپیک کسی گرافیست هست؟؟؟؟؟
قربانه همگی،
موفق باشید.
نگار عزیز...اصلا ناراحت نباش...یه مدت استراحت کن و بعدش دوباره شروع کن به خوندن...اصلا هم به خودت فشار نیار...هم درستو بخون هم کاری که بهش علاقه داری رو در کنارش انجام بده که انگیزه داشته باشی....اصلا هم به دوستات و اطرافیان و فامیلات نشون نده که ناراحتی...چشم به هم بزنی سال دیگس...باور کن...:20:
اما در مورد لباس مدارس...جالبه بگم که مانتوی دبیرستان ما اونقدر خوشرنگ بود که من گاهی تو مهمونی هم می پوشیدمش...همه مسولان هم بدسلیقه نیستن..
سلام خانومینقل قول:
خوش اومدی
در مورد این که پرسیدی
اره هست!:20:
رشته من گرافیک بوده
اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم برات انجام بدم گلم
اخه من نميدونم تكليفم چيه نوشتن كه من جزءپذيرفته شدگان دو برابر ظرفيتم كه آزمون عملي بايد بدم ولي
رشته هاي گرافيك و تربيت بدني اينجوريه.نه رشته من كه حسابداريه.
عليكم جميعا
خانوم جماعت خوبن ديگه
الحمد الله
بحث گرافيك يو نيورستيه
من اگه بخوام يه موضوع ديگه بگم چي ميشه ؟ آسمون نقل مكان ميكنه
اسكول بازي ميشه؟! يعني ميگي آره
يعتني ميگي ميشه؟ۀ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما اگه موضوع جالب و قابل بحثی داری میتونی بگینقل قول:
اگه همه موافق باشن در مورد موضوع شما هم بحث می کنیم
شمیم جونم میشه بگی چه رنگی بود فرم مدرستون؟نقل قول:
ما در مورد لباس مدارس...جالبه بگم که مانتوی دبیرستان ما اونقدر خوشرنگ بود که من گاهی تو مهمونی هم می پوشیدمش...همه مسولان هم بدسلیقه نیستن..
======================
لیلا جونم اواتار جدیدت مبارک این خیلی ملوسی تره
مرسی عسلم
قصد داشتم اواتورم رو عوض نکنم ولی وقتی اینو دیدم طاقت نیاوردم
سلام دوستای گلم
خانمای خوب پی 30 بحث چی هست الان؟
به منم بگین
فرشته خانوم بیا تو پ. خ بهت بگم
لیلا جان خانمی من به بیشتر خانمها خبر دادم همه تا حالا موافقند
فکر کنم به زودی شروع کنیم .خانمها هرکی سوال داره ا. من یا لیلا تو پ خ بپرسه