سلام؛نقل قول:
نه این خبرو من خودم با ترجمه شش ماه پیش گذاشته بودم و دوستان مشترک در این تاپیک این رو و تمام ویژگی های تمام نسخه ها رو دیده بودن.
Printable View
سلام؛نقل قول:
نه این خبرو من خودم با ترجمه شش ماه پیش گذاشته بودم و دوستان مشترک در این تاپیک این رو و تمام ویژگی های تمام نسخه ها رو دیده بودن.
سلام دوستان
من نمی دونم منو فیفا تو PS3 با XB یکی یا نه؟
من این سوالم مربوط به نسخه PLAYSTATION3 هست
وقتی شما می خوای فصل جدید رو شروع کنی از شما می پرسه کدوم اسپانسر رو می خوای و سه تا گزینه به من می ده
که تو هر گزینه دو تا قیمت هس
من می خوام ببینم اولا این قیمتا چیه؟ چه بدرد میخوره؟ بعدش میخوام ببینم اگه بخوای پولی که خرج حقوق بازیکنا میکنی بیشتر بشه باید چی کار کنی؟و بهتره کدومو انتخاب کنم؟
چون این منیجر مود فیفا NEW هس من به بعضی چیزاش هنو وارد نیستم
مرسی
بازم تکرار می کنم من منظورم نسخه PS3 هستش
من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيد:20:نقل قول:
دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟
آقا Kauser خبری نشد از !نقل قول:
قضیه ی این اصل و غیر اصل بودن بازی چیه؟!
سلام دوستان می خوام یه چیزی بگم ولی بهم نخندید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخرین بازی فیفایی که من بازی کردم فیفا 2005 بود . بعد از اون دیگه نرفتم دنبالش ولی الان می خوام فیفا 10 رو بازی کنم. نظرتون راجع به این بازی کلا چه جوریه؟ خوبه ؟ گیم پلیش خوبه؟
نقل قول:
من هم اين مشكل رو دارم،لطفا يه راهنمايى بكنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه راه پیشنهاد میکنم خودم هم این کارو میکردم ..نقل قول:
سلام به همه
دوستان من وقتی با خود کام بازی میکنم بعد از صفحه select sides یه صفحه میاد که میتونم برم ترکیب تیم رو قبل از بازی بچینم .
ولی وقتی با دوستم 2 نفری میخوایم بازی کنیم بعد از صفحه select sides مستقیما میره روی صفحه loading و بعد هم توی بازی
میخواستم ببدونم میشه کاری کرد که در حالت 2 نفره هم بشه قبل از بازی ترکیبو تغییر داد ؟
شما ودوستاتون اول برید ترکیب اون تیمی که برمیدارین رو درست کنین بعدش برید تو بازی.
یعنی قبلا ترکیب بکنید.....بعدش تیمهاتون رو انتخاب وکنید
بله خوبه از خریدش ناراضی نمیشی.نقل قول:
سلام دوستان می خوام یه چیزی بگم ولی بهم نخندید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخرین بازی فیفایی که من بازی کردم فیفا 2005 بود . بعد از اون دیگه نرفتم دنبالش ولی الان می خوام فیفا 10 رو بازی کنم. نظرتون راجع به این بازی کلا چه جوریه؟ خوبه ؟ گیم پلیش خوبه؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که بله من خودمم خونده بودم ولی یکی از بچه ها نوشته بود که تغییرات Manager Moode فقط مال کنسولهاست!!قضیه اینه!!!
خوب دوباره بخون پست قبلیم رو! مگه نخوندی؟نقل قول:
تشکر کردی از پست قبلیم فکر کردم کامل خوندی اونجا هم توضیح دادم که شایعه ای بی اساس بود که بچه ها دامن می زدند بهش که برای همه اونها متاسف شدم:41:
من fifa 09 رو بازی نکردم
یه سوال داشتم راسته که میگن پارسال په پچ اومده بود که فیفا pc رو از نظر گرافیک مثل فیفا xbax میکرد ؟
همچین پچی برای فیفا 10 هم میاد ؟
پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)نقل قول:
منم تازه شروع کردم ، قبلا که مبلغ پاداش قهرمانی ها و هر برد هر بازی رو واسه اسپانسرها مشخص میکرد ولی ایندفعه محدودتر شده و یکیش per match واسه برد در هر بازی هستشنقل قول:
بعدیش رو فعلا مطمئن نیستم
دوستان عزیز این مود سیزن به چه دردی می خوره؟؟؟
( خدا را شکر که مشکلی با دسته نداریم )
بازی خیلی بهتر شده و باید با کار تیمی گل بزنی یا دفاع کنی نمیشه با یه نفر گازشو بگیری گل بزنی
این ورلد کلاس هم که جلوی ما رو نگرفت بریم لجنداریش رو امتحان کنیم
بله و از نظر گرافیک واقعا عالی شده بود حتی خود pes بازها هم گفتند از pes 9 بهتر شدهنقل قول:
امکان 80% بیاد و اگه بیاد چی میشه
سلام .
FIFA 10 Unlocker هم اومد . این فایل همه چیز میزای توی Fan Shop رو باز میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
میرور :کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/download_fifatainment.php?id=523
روش استفاده :کد:http://rapidshare.com/files/288103288/fifa_10_unlocker.rar
این پچ رو روی آدرس بازی نصب کنید .
بعد از اتمام نصب ، به صورت خودکار بازی باز میشه .
به Fan Shop برید و همه چی رو باز کنید (همه چیز رایگان خواهد بود) .
بازی رو ببندید و Finish نصب رو بزنید .
از این به بعد همه چی بازه و میتونید به طور عادی بازی رو اجرا کنید.
موفق باشید .
يعني واقعا براي 09 همچنين چيزي اومده بوده؟حرفت چه قدر سنديت داره؟نقل قول:
بله و از نظر گرافیک واقعا عالی شده بود حتی خود pes بازها هم گفتند از pes 9 بهتر شده
امکان 80% بیاد و اگه بیاد چی میشه
خيلي سخت بشه باور كرد!
كسي همچين كاري كرده؟
يكي در مورد مود the seasion توضيح بده ببينيم با manager modeچه فرقي داره
توی the seasion شما فقط بازی میکنی و لی تو manager mode باید بازیکن بخری , تمرین بدی , مربی بخری و ...نقل قول:
نكته جالبي كه من امروز بهش برخوردم نبودن فيفا 10 تو ليست بازي هاي ارايه شده و موجود اكثر سايتهاي معتبره و فكر كنم ما بايد منتظر نسخه اي كه 20 اكتبر منتشر ميشه باشيم. راستش من تو كتم نميره كه فيفا بياد توي منوهاي بازي 2تا قسمت جديد رو با كلمه NEW نشون بده كه بگه من اينارو تازه گذاشتم اما توي دمو اينكارو مي كنه. بعد هم من توي اين سايتها به تصاوير نسخه PC نگاه مي كنم اصلا چمنش به اين بيخودي نيست. فكر كنم كلاه بزرگي سره همه رفته و اين همون دموي بازيه كه آنلاك شده. نكته ديگه اينكه سالهاي قبل بعد از اين فيفا ميومد اكثر شركتها نسخه سيلورشون ميدادند تو بازار اما امسال تا ديروز كه من دنبالش بودم كه نبود.
پس هنوز هم بايد شك كرد و مطمئن نبود كه كلاه بزرگي سرمون نرفته
نقل قول:
حالا باید چی کار کنیم تا اون پولی که قراره واس حقوق بازیکنا موقع قرار داد بستن باهاشون می پردازیم بیشتر بشه؟
اون ربطی به اسپانسر نداره ، قبل شروع بازی اونجا که مشخصاتتون را وارد میکنید و سطح بازی مثلا لجندری میذارین پایینش هم یه چیز دیگه سوال میکنه که تا world class بیشتر نداره که با تغییر اون مبلغی که بالا نوشته شده عوض میشه که هرچه بیشتر بکنین board به شما سخت تر میگیره و رنگش هم قرمز میشه و مبلغ کمتری واسه خرید و دستمزد بهختون اختصاص میده که اگه سطحش رو پایینتر مثلا آماتور بیارین رنگش سبز میشه و مبلغش هم بیشتر و رئیس باشگاه هم بهتون زیاد سخط نمیگیره و پول بیشتری بهتون اختصاص میده ، وایه خرید و آپگرید استاف و دستمزد و ...نقل قول:
دوستان پچی چیزی برای اصلاح این چمن فسفری آزار دهنده نیومده؟
این فایل مشکل دانلود نمیشه . ایا کسی این رو امتحان کرده ؟نقل قول:
توی پست اول چیزی درمورد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو زده شده که روز انتشار بازی به صورت رایگان در دسترس قرار میگیره . میخواستم ببینم این اومده ؟ اگر اومده میشه کسی لینکش رو بزاره .
اگر سوالم تکراری بود معذرت میخوام سرچ کردم پیدا نکردم
کسی سوال ما رو نمی جوابه؟!؟!نقل قول:
پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)
مثل اینکه آقا Kauser تشریف ندارن!
کمک
من فیفا 10 رو خریدم ولی یه فایل تو dvd خرابه کسی میتونه برام آپلود کنه
ممنون میشم
اون فایل در پوشه data در پوشه gui و فایلی به نام gui.big
ممنون
خوب ببر پسش بده بگو ارور داره! یکی دیگه بگیر.نقل قول:
خودم چند وقت پیش این کار کردم تماشا چی هاش واقعا خوب شده بود کیفیفت نداشت ولی جالب بود چمنش عالی بود خیلی با هاش حال کردم به این پچ میگن پچ کنسولی تگه تونستم برات میزارمنقل قول:
آخه از اینترنت سفارش داده بودمنقل قول:
تا دوباره بفرستن رمان میبره
اینم یه سری عکس از فیفا 10
این رو من نصب کردم خیلی بهتر شدنقل قول:
هر 2 تا دی وی دی در یک فولدر تو هاردت کپی کن و از اونجا بازی نصب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
این جدیدترین پچ برای چمن هست که خیلی بهتره قبلیه حتما اینو دانلود کنید
کد:http://fifax.net/files/FIFA_10_Revolution_Grass_Patch_by_MakerKZ.exe
اینم اون پچ کنسولی که میگفتم واسه فیفا 09نقل قول:
این بازی هنوز رسمآ از طرف شرکت EA فروخته نشده و تمامی نسخه های PC موجود آن دمو می باشد
نسخه اصلی آن با نسخه دموی موجود در بازار تفاوتهای بسیاری دارد از جمله:
1-زمین چمن سه بعدی و بسیار زیبا
2-وجود intro در هنگام اجرای بازی
3-تغییر گرافیک و حرکات تماشا چیان
4-هوش مصنویی بالای دروازه بانان و بازیکنان
5-دارا بودن تنظیمات جدید از جمله Virtual pro و Set Customize piece و غیره...
لازم به ذکر است که برخی سایتها تاریخ انتشار این بازی را 2 اکتبر اعلام کرده بودندکه ظاهرآ این تاریخ به 20 اکتبر تغییر یافته است
منبع سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشان تا زمان انتشار خود بازی در این فروم پست بیهوده ندهید:46:
ممنون . مشکل اینه که اصلا کپی نمیشه کردنقل قول:
نقل قول:
تو این لینکی که شما گذاشتی چنین موردی اشاره نشده به غیر از اینکه گفته مثلاً بازی در اروپا 2 اکتبر اومده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - October 2, 2009
News: Europeans can now enjoy FIFA Soccer 10.
خوب اینکه حرف شما را نقض می کنه یا اینکه من دارم اشتباه می کنم؟
اساتید نظر بدن
من فیفا 10 رو خریدم ولی یه فایل تو dvd خرابه کسی میتونه برام آپلود کنه
ممنون میشم
اون فایل در پوشه data در پوشه gui و فایلی به نام gui.big
ممنون
کسی نیست کمک کنه
ابن مود سژن جديد اومده گفتم شايد يه چيز جديد توشه اما چرا اين كارو كردن؟نقل قول:
تو مود منژر ايا ليگ قهرمانان اروپا و ليگ اروپا هست؟
منم خریدم بازی رو و مال boysteam هستش و خیلی هم تا اینجا راضی ام .
در مورد خود بازی هم بگم که پیشرفتهای خیلی خیلی توپی کرده و عالی شده .
فقط crack دیگه نیاز نداره ؟ مثل فیفا 09 بعد از چند روز دوباره دمو نشه ؟!!!!
در مورد virtual pro هم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم .
سلام
چقدر این بازی بدرد نخور بود:2:هر چی سعی کردم خودم رو گول بزنم که این بازی قشنگه نشد.در ضمن چطوری میشه بازی دوستانه انجام داد؟ در کل یه تار موی گندیده pes2009 رو به این فیفا نمیدم(به طرفداران فیفا بر نخوره)
دستت درد نكنه اما اينكه براي 09؟براي 10 جواب ميده؟يه توضيحات كلي در مورد تغييراتي كه در بازي بوجود مياره بگو؟ايا در بازي نقصي هم بوجود مياره؟اصلا اين پچ رسميه يا نه دست سازه؟نقل قول:
راستي به جاي اون نقطه چين چي بذاريم؟