اگر سه بعدي نمي خواي كواترون بهترين انتخيابه ولي اگر سه بعدي ميخواي پلاسما بايد با توجه به لينك زير از زوميت بايد پلاسما بگيرينقل قول:
فكر كنم همين vt20 از همه بهترهکد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/29
اگر سه بعدي نمي خواي كواترون بهترين انتخيابه ولي اگر سه بعدي ميخواي پلاسما بايد با توجه به لينك زير از زوميت بايد پلاسما بگيرينقل قول:
فكر كنم همين vt20 از همه بهترهکد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/29
به نظر من شما از برند ژاپني خريد كنين خيلي بهتره. مثلا سوني فيليپس شارپ و پاناسونيكنقل قول:
تو اين قيمت من شارپ رو بهتون پيشنهاد مي كنم. مدل LE700 . فول ال اي دي و كيفيتش هم . مشخصاتش تو اين لينكه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74
قيمتش 1500 هست
-نميدونم چي بگم متاسفانه پلاسماهاي c7000 و c8000 سام هم توي بازار گير نميان وگر نه ميتونند از نظر كيفيت تصوير كه مد نظر شماست مقام دوم رو با توجه به سايت هايي كه مرور ميكنيد داشته باشننقل قول:
-با اين حال چون دارين هزينه ميكنيد در اين سطح توصيه ميكنم كمي صبر كنيد شايد vt20 هم وارد شد
سلام.
دوستان من می خواستم تلویزیون بخرم و ازتون می خوام کمکم کنید.
3D بودن یا نبودن زیاد مهم نیست ولی باشه بهتره.
اصلا نمی دونم lcd یا led یا پلاسما بخرم.
قیمت تا سقف 2 میلیون تومان.
ترجیحا 46.
ترجیحا پاناسونیک یا سامسونگ.
بیشتر می خوام باهاش فیلم و سریال ببینم.
گیم در حد صفر...
ممنون.
سلام دوستان
این پلاسمای ال جی مدل 50pj250 از نظره کیفیت ساخت و تصویر چطوره!!؟
آخه یکم مشکوک میزنه و اینجور که سوال کردم با اینکه 50 اینچه قیمتش 1200 هست!!!:31:
ممنون
نه پلاسماهاي ال جي وهمينطور سام قيمتهاشون توي همين رنج ها هست تا 2 توماننقل قول:
-به نظر من بهترين گزينه در 50 اينچ ها pk350 ال جي و همينطور سري 4 سام هست
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
-با اين رنج وقيمت نميتونيد سراغ 3d ها بريننقل قول:
-در مورد led , lcd , noe pdp بحث هاي مفصلي شده قبلا
-ابتدا تاپيك هاي زير رو بخونيد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342285[/HTML]
ممنوننقل قول:
یعنی به نظره شما 50pj250 برای خرید مناسب نیست!؟
pk350 هم قیمتش همین حدوداس؟
ممنون
-به نظر من مناسب نيست در قياس اختلاف كم قيمتي كه وجود داره با pk 350 كه يكي از گزينه هاي فوق العاده خوب در اين رنج وقيمت هستنقل قول:
-در مورد قيمت هم فكر ميكنم حدود 200-300 تفاوت داشته باشه
سلامنقل قول:
من از این مدل خیلی خوشم اومده ولی یکم گرونه و مثل اینکه یو اس پی هم نداره. مدل 40 اینچ دیگه ارزونتر با همین امکانات و یو اس پی داره؟
در ضمن بین این مدل و c550 و ex500 کدوم بهتره؟
دوستان ال سی دی سامسونگ LA22C380 جزو چه سری شماره چند محسوب میشه ومدل LA22B690 جزو چه سری حساب میشه؟ فقط 2009 و2010 گفته شئده بود ممنونم منتظر جواب دوستان بیصبرانه هستم
تو یه ریویو خودنم که شارپ تو این مدل خواسته قیمتو بیاره پایین از همه چی زده، ولی انصافن کیفیت تصویرش خوبه، اگه فیلمهای اکشن نمیبینی از این تلویزیون راضی خواهی بود.
به اعداد توجه كن :نقل قول:
c380 سري 3
b690 سري 6
من خيلي وقته يه سوال تو ذهنم بوده!!!
از همون ابتداي توليد تلويزيون ريموت همه نمايشگرها طوريه كه بايد حتما جلوي تلويزيون نگه داشت و شبكه عوض كرد!!!يعني با اين همه پيشرفت و ال سي دي و ال ءي دي هاي جديد و متنوع سيستم بلوتوث نيومده؟؟؟مثل ريموت ps3 كه از هر طرف و مسيري كه بگيري جواب ميده---
حالا همچين نمايشگري هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
با سلام ممنون پس چطوریه که سری 3 ساخت 2010 هست وسری 6 ساخت 2009 گیج شدم ممنون میشم جواب بدهید
-دوست عزيز در هر سالي تمامي سري ها وجود داره 3-4-5-6-7-8-9نقل قول:
سري بالاتر بودن دليل بر جديدتر بودن نيست
-سال ساخت رو با حروف A-B-C مقايسه كنيد
حالا به نظرت کدومو بخرم
نقل قول:
-فكر ميكنم موجوده در سري هاي C8000 و C9000 سام از كنترل هاي بر مبناي WI-FI هم ميتونيد استفاده كنيد :
-همينطور كنترل هايي موجود هستند كه مربوط به HDTV خاصي نيستند وهمينطور كار ميكنند
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
-نظر من 22B690 هستنقل قول:
میشه علتشو بگی اخه همه چی اون 2010 از این بالاتره؟
با سلام.بين سامسونگ c 685 سوني EX 500 و پلاسماي پاناسونيك V20 كدوم رو پيشنهاد مي فرماييد.در اين سطح اگه مدل خاص ديگه اي هم هست معرفي بفرماييد كه حسابي گيج شدم.
[QUOTE=t_tanhayam;5510962]-فكر ميكنم موجوده در سري هاي C8000 و C9000 سام از كنترل هاي بر مبناي WI-FI هم ميتونيد استفاده كنيد :
-همينطور كنترل هايي موجود هستند كه مربوط به HDTV خاصي نيستند وهمينطور كار ميكنند
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
يعني به همه مدلهاي ال سي دي كه اچ دي باشن ميخوره؟؟؟از كجا ميشه خريد؟؟؟بگم چي ميخوام؟؟؟
اینم بگو سری چنده وسال ساختش کی اینها رو از کجا میشه فهمید میشه دقیقا بفرمایید
LCD-LA22A450
والا فكر نميكنم بشه توي ايران گير اوردنقل قول:
يعني به همه مدلهاي ال سي دي كه اچ دي باشن ميخوره؟؟؟از كجا ميشه خريد؟؟؟بگم چي ميخوام؟؟؟
-شايد پايتخت داشته باشه مولتي كنترل هايي كه مارك معروفش معمولا logitech هست :
Logitech Harmony 880:
[HTML]http://reviews.cnet.com/remote-controls/logitech-harmony-880/4505-7900_7-31337419.html[/HTML]
-ببين بزرگوارنقل قول:
A 2008
B 2009
C 2010
LA -22A450
-سري 4 وسال 2008
این ال سی دی ها که خروجی video نداره یعنی اینکه نمیشه فیلم رو تو فلش ضبط کرد و ورودی videoهم قابلیت پخش فایلهای تصویری از روی فلش هست؟
-قابليت ركورد رو در مدل هاي خاصي داريمنقل قول:
-در مورد usb هم بيشتر مدل هاي سام و تعدادي از مدل هاي ال جي هم دارند
واقعا از جناب تنهایم سپاسگزار فقط نگفتند چرا سری 6 ال سی دی خوبه 690 منتظر جوابم مگه هرچی مدل میره بالاتر نباید بهتر بشه؟
نقل قول:
اگه مدل 26 اینچی هست که این قابلیت رو داشته باشه میشه بگید ؟ من تو 26 سام ندیدم
یه سوال دیگه : دکمه های لمسی و غیر لمسی روی خود تلویزیون چه فرقی دارند باهم ؟ یعنی کدوم بهتره؟ و یکی دیگه این Anynet+ چیه ؟
-والا من هم توي 26 ها نديدم معمولا قابليت هايي رو توي سايز هاي كوچيك حذف ميكنندنقل قول:
-در مورد دكمه هاي لمسي خوب با لمس كليد هاي پنل تنظيمات رو انجام ميدين
-در مورد غير لمسي ها هم كه خوب كليد داره وفشار ميدين بصورت مكانيكي :46:
-در مورد anynet هم قابليتيه كه بر ميگرده به كنترل دستگاههايي كه از طريق hdmi بهم ديگه وصل شدند
-مثلا خاموش روشن كردن وسيله ها بوسيله يك كنترل
اینو که می دونم !!!!!!:20: منظورم اینه که مزیتی نسبت به هم دارن یا نه ؟نقل قول:
یه سوال دیگه!
کیفیت ال سی دی های ال جی چه طوره ؟
البته در مقایسه با سامسونگ می خوام بدونم
چون قیمتاشون تا حدودی متفاوته !
.................................................. ........نقل قول:
-خوب ميشه گفت لمسي ها هم زيباتر هستند وهم احتمال خراب شدنشون بر اثر كار فراوون كمتره البته نسبيهنقل قول:
-ال جي هم كار هاي خيلي خوبي داره مخصوصا در سري هاي جديد واقعا خوب كار ميكنه
-اينكه قيمت هاش مناسب تر هست خوب ديگه بر ميگرده به سياست هاي دو شركت و امكانات متفاوت طراحي هاي متفاوت دو برند
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
-من نديدم و فكر نميكنم داشته باشهنقل قول:
سلام
من از مدل LE700 خیلی خوشم اومده ولی یکم گرونه و مثل اینکه یو اس پی هم نداره. شارپ مدل 40 اینچ دیگه ارزونتر با همین امکانات و یو اس پی داره؟
در ضمن بین این مدل و c550 و ex500 کدوم بهتره؟
-فكر ميكنم با توجه به اينكه full led هست حرف هاي بيشتري داشته باشه نسبت به دو مدل ديگه
خواهش ميكنم بزرگوار چرا همينطوره قاعدتانقل قول:
-منتها b650 پنل فوق العاده خوبيه مخصوصا در اينچ هاي بالا
دوستان لطفا جواب فوری بدید این 22 اینچها فول اچ دی نیستند وایا سامسونگ تا 32 اینچ ساخت ایران هست الان منتظر جوابم فوری ؟
پلاسما از نوع پنل NEO PDP کیفیت رنگ بهتری نسبت به LED داره و LCD هم بی کیفیت ترین هستش
من اصلا حواسم نبود به اینکه le700 یک led است پس قیمتش خیلی بالاست و بودجه من نمیرسه.نقل قول:
من واقعا موندم چی بخرم c550 c650 ex500 و.........
برای من اینها مهمه
از لحاظ سخت افزاری عالی باشه
full hd
usb با قابلیت پخش انواع رایج فرمت ها
تلتکست
تصویر در تصویر
40 اینچ
؟
من جای شما بودم C650 رو میگرفتم.نقل قول:
-من هم با افشين موافقم c650 ميتونه يكي از بهترين انتخاب هاي ممكن باشهنقل قول:
-با توجه به اينكه usb مورد نظر شما رو هم داره
سلام میگم این شارپ کواترون رو تا حالا کسی از نزدیک دیده که کیفیت شو با سایر تی وی ها مقایسه کنه آخه قیمتش خیلی بالاست ارزش داره اینقد هزینه کنیم
قیمت های 40 و 46 و 52 اینچ به ترتیب زیر هستند
26,000,000
34,950,000
55,000,000
در ضمن اینم نوشته بود
در ماه های آینده خط تولید این تلویزیون وارد كشور شده و قیمت ها نیز كاهش می یابد. تعداد این تلویزیون ها محدود بوده و به زودی به پایان خواهند رسید.
این احتمال داره وقتی خط تولیدش به ایران اومد کیفیت ساختش افت کنه
بابت جوابتون ممنون
ولی میشه بگید چرا c650 و اینکه مشخصاتش چیه؟
حدود قیمت؟
نقل قول:
غیر از مدل هایی که قبلا معرفی کردید بازم 26 " ال جی چیز خوبی هست ؟ حالا اونایی که گفتید مدل های جدیدش بوده ؟ و اصلا ال جی 26 " جدید داره ؟