دوستان یه گیم پلی جدید(داغه داغ : دی) از نمایشگاه رسیده که حجمش خیلی بالاست، 164 مگ !! من تا فردا حجمش رو کم می کنم می ذارم .
(تو همین پست)
زمان : 4:34 دقیقه
بازی به صورت 1 Vs 1 انجام میشه.
Printable View
دوستان یه گیم پلی جدید(داغه داغ : دی) از نمایشگاه رسیده که حجمش خیلی بالاست، 164 مگ !! من تا فردا حجمش رو کم می کنم می ذارم .
(تو همین پست)
اگه لینک با Resume داری بذار ! اگه نداریم بازم بذار !نقل قول:
سلام میکنم خدمت تمام دوستان باصفای تاپیک.نماز روزه هاتون قبول.
حسین جان یه مشکلی که من توی این چندتا ویدئو دیدم این بود که untucked shirt در نمای دوربین wide در هنگام بازی رعایت نمیشه!!!!!
من خیلی دقت کردم و مطمئن هستم. یعنی مثل pes 2009 فقط در replay ها و نماهای نزدیک رعایت میشه!!که این خیلی ازار دهندست.
میخواستم ببینم نظرات طرفدارا در تاپیک های رسمی بازی در این رابطه چه بوده و کونامی این مشکل رو حل میکنه یا نه؟؟؟؟
چون اگه رعایت نشه قابلیت untucked shirt میره زیره سوال.
اگر هم تونستی این موضوع رو در اون جا مطرح کن.اخه خیلی ضد حاله
این همه بازیکنها رو ادیت کنن بعد در نمای اصلی بازی مشخص نشه!!!!!!!!!!
خب میخوام که آپلودش کنم ، تو هاست سایت آپلودش می کنم ، در نتیجه هم مستقیمه و هم رزیوم داره، در ضمن حدود چه حجمی آپ کنم خوبه ؟نقل قول:
جیگرتو بخورم تو که میدونی من از تکنولوژی بهره میبرم و ADSL دارم خیر سرم : دی !نقل قول:
کیفیتش توپ باشه دیگه !
واسه تو همون 160 مگ رو آپ می کنم!!!! واسه بقیه با چه حجمی بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب تا داغه لینک بده ما که سرعتمون خوبه دانلود کنیم...نقل قول:
برای کسایی که سرعتشون کمه حجمشو کم کن فردا بذار....:31:
من الان میخوام فردا دیره...:27:
اقا دمت گرم...حجمش رو طوری کم کن که دایل آپی ها هم بتونن دانلود کنن....نمونه اش خودمنقل قول:
(تو همین پست)
یه بار یه فایل 40 مگ فقط تا 36 مگ اون رو تونستیم دان کنیم
کلی حالمون گرفته شد
خیلی بتونی کم کونی تا چقدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دی ال اپم و اگه تا 17 مگ برسونیش خوب میشه.
نقل قول:
خودتون قضاوت كنيد...
فيفا با اين همه ادعا پس از عرضه PES به نطر من نسخه 4 به بعد تونست از فيفا توي PC و كنسولهاي ديگه پيشي بگيره...
خوب مسلما اين استعداد در كونامي هست كه در آينده نه چندان دور شايد تا چند ماه ديگه باز EA رو شكست بده...
پيش بيني منم براي همين ورژن هست:31:
روی کامپیوتر بازی کردی یا روی XBox360?نقل قول:
دويدن بازيکن ها تو fifa next که خيلی مسخره بود از pes بدتر بود بعد از نمای دور نميشد تشخيص داد که الان توپ زيره پای کدوم بازيکن مثلاً نميشد گفت که الان زير پای etoo يا abidal
جدا......نقل قول:
دويدن بازيکن ها تو fifa next که خيلی مسخره بود از pes بدتر بود بعد از نمای دور نميشد تشخيص داد که الان توپ زيره پای کدوم بازيکن مثلاً نميشد گفت که الان زير پای etoo يا abidal
بابا این فیفاهای که ما رو خفه کردن از بس میگن فیفا دویدنش اله و بله...........اگه امسال نشد سال بعد حتما کونامی رقیب را پشت سر میگذاره
جان هرکی دوست داری این بحث ها رو اینجا مطرح نکنید، آخه روی عقل حرف بزنید تورو خدا!! شما برو یه نگاه به رنک هایی این دو بازی در سال های گذشته بنداز (در سایت های بزرگ) !نقل قول:
Elendil1 جان گیم پلی جدید چی شد من از دیشب همچنان منتظرم
من خودم xbox دارم fifa رو با xbox بازی میکنم و هم pc که با اون pro بازی می کنمنقل قول:
اینطور بگم که هردوشونو بازی می کنم
این حرف شما رو کاملا تایید میکنم تو fifa حرکات فردی شامل دویدن و تکنیک و پاس خوب کار شدن ولی مشکل اینه که توی تمام بازیکنان تقریبا یکی هستش!!!!!!!!!!!
البته به غیر از قدرت بدنی که واقعا عالی کار شده
مثلا با اتوئو می دوید و سرعت بالایی که داره رو حس میکنید حالا وقتی با یحی توره هم که زیاد سرعتی نیست می دوید همون حس رو می کنی که سرعت بالایی داره که در واقع نباید اینطوری باشه
تو fifa به نظرم گیم پلی واقعی تر از pro هست مثلا به گردش دراوردن توپ تو زمین پاس کاری ها گرفتن توپ از حریف کارهای تاکتیکی البته یه مشکل خیلی بزرگ داره اونم دروازبان هست که تقریبا تمامی تک به تک ها 99% گل هستش از طرفی تو pro گرافیگ بالاتر و چهره بازیکنا بسیار شبیه به واقعیت هست که این هم به جذابیت بازی می افزاید
تو انلاین که به نظرم از همه مهمتره واقعا fifa یه سروگردن بالاتره به خاطر سرورهای قدرمندی که داره و باعث میشه ماها که سرعت اینترنت پایینی داریم لک کمتری داشته باشیم یا بهتر بگم اصلا نداشته باشیم نصبت به pro
در کل به نظر من یه سری معایب fifa داره و یه سری معایب هم pro نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم بدتر فقط دعا کنید که سازنده هاشون این معایب رو تو نسخه های جدید برطرف کنند
we are waiting...نقل قول:
ما هم wating:31:نقل قول:
ما رو باش که فکر میکردیم FIFA Next چه آش دهنسوزیه.
اینجوری که فیفا بازها میگن فکر کردم آسمون دهن باز کرده و FIfa next به همراه دیوید روتر اومده پایین.
سلام هر چقدر با کیفیت تر باشه بهتره اگه هم خواستی همون 160 مگ رو اپ کن اما قابل ریزوم باشه .نقل قول:
ممنونم
حسین جان در مورد این نظری نداری؟؟؟؟نقل قول:
د برادر من هم همینو میگفتم دیگه!از نمای Wide معلوم نیست روی اعصاب منهنقل قول:
حسین جان در مورد این نظری نداری؟؟؟؟
چی شد این لینک ترایلر جدید مردیم بخدا
بابا شرمنده..... از جایی که دانلود می کنم ، خیلی سرورش پوکیدست به خاطر همین از تورنتش دانلود کردم که اونم شلوغ بود و طول کشید!! تو کمتر از یک ساعت دیگه با هر دو حجم آپلود می کنم...نقل قول:
اقا دمت گرم....یک کم هوای دایل آپی ها رو داشته باش
راستی تریلر بیشتر مربوط به چی میشه؟
سلامنقل قول:
حق با شماست توی نماهای دور دیده نمیشه که بازیکنان پیراهنشون روی شورته یا توی شورت ورزشیشونه.من این مطلبو توی بخش نظرات و فید بک های سایت WENB وارد کردم . باید منتظر بمونیم ببینیم به این مساله رسیدگی میکنن یا نه .
من اینجوری مساله رو مطرح کردم :
We wanna see untucked shirt in wide cam while Its seen only in close angle , it is too worrisome .
29 مگ خوبه دیگه ؟ سرور هم قویه و رزیوم هم داره!! داره تمام میشه ... . گیم پلی هست نه تریلر!! یه بازیه کامل بین لیورپول و بارسا هست که کسایی که adsl دارن ، حتمآ باید کیفیت خوبش رو دانلود کنن چون تقریبآ بهترین گیم پلیی هست که از این بازی تا الان دیدم!! تو کیفیت تصویر هیچ نقصی وجود نداشت.نقل قول:
بابا شنيدن كي بود مانند بازي كردن؟!!نقل قول:
روي pc فقط pes و روي كنسول fifa next.اينا رو تا خودت بازي نكني متوجه نميشي.البته من كه نود درصد فوتبالهايي كه بازي كردم pes بوده كمي بازي فيفا سخته(بخاطر جابجايي شوت و سانت و...)
اصلا ولش كن اين بحث ها هيچ فايده اي نداره تمومش كنيد(مثل خودم:31:)
بالاخره آماده شد!!نقل قول:
مشخصات :
آپ شده با 2 حجم متفاوت : 160 مگ 30 مگ {فرمت هر دو Avi هست}
سرور لینک مستقیم با قابلیت رزیوم .
سرور هم قویه و دایل آپی ها میتونن بدون دردسر اون ویدیوی 30 مگی رو دانلود کنن.
صفحه ی دانلود :
اگر مشکلی دیدین اطلاع بدید!!کد:http://gigagame.ir/article131.html
ممنون.آخرم ملت رو مجبور كردي تو اين سايته عضو بشن.:31:نقل قول:
یعنی این همه زحمت ارزش یه عضو شدن نداره :31::31: خداوکیلی دهنم سرویس شد:31:نقل قول:
نه نیازی نیست. ویدئوی گیم پلای بالا رو از این لینک دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://gigagame.ir/dl2/files/pes%202010_1vs1_GamesCom%202009_%5Bwww.gigagame.ir%5D.avi
:11:
حرکتت جدآ غیر ورزشی بود :31: خب اگه میخواستم خودم مستقیم میذاشتم:13::31:نقل قول:
Elendil جان این ویدئو که گذاشتی همونه که اولش یک نفر دستش یک میکروفون گرفته و داره درباره بازی صحبت میکنه و پشت سرش هم یک مانیتوره ؟
نه عزیزم ، این گیم پلی از دقیقه ی 36 بازی بین لیورپول و بارسا هست که توش بارسا با گله ابرا یک یه صفر می برهنقل قول:
آقای Elendil1 با توجه به ویدیویی که قرار دادید، نظرتون راجع به بازی چیه؟
آقا اينو چجوري دانلود ميكنن؟!!!نقل قول:
من رفتم و كد امنيتيم زدم اما مديا پلير باز ميشه هيچ اتفاقي هم نميوفته هيچي هم تو مديا پلير دانلود نميكنه كه آدم داش خوش باشه بعدش مديا پلير ديگه باز نميشه...
خب مثه همه ، گرافیک خیلی نسبت 2009 پیشرفت کرده بود }، { هنوز تا حدودی توی صحنه ی بعد از گل مشکل داره،نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرکت بازیکن ها بعد از خراب کردن توپ و یا تو آفساید قرار گرفتن ، طبیعی تر از سریه قبل شده :
هنوز حرکات دروازبان ها مشکل داره و خیلی روشون کار نشده !!
چمن ورزشگاه خیلی بهتر شده و حرکت های داور منطقی تر شده بود :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویدیوی جالبی بود ولی هنوزم یه مشکلایی به چشم میخوره که احتمالا تا نسخه نهایی درست میشه.
خب عزیز شما هیچ دانلودری نصب نکردید!! و به خاطر اینکه لینک کاملآ مستقیم هست اینجوری میشه! لینک ها هیچ مشکلی ندارن!نقل قول: