نقل قول:
متوجه منظورم نشدی
بعضی افراد هنوز نخریده با با مک کار نکرده میان میگن ویندوز میخوایم . من خودم به شخصه دیدم دوستم مکبوک پرو 2010 داشت فقط از 7 استفاده میکرد . خوب اگه همیشه ویندوز استفاده می کنید دیگه چرا لپتاپ اپل میخرید !!!
نقل قول:
متوجه منظورم نشدی
بعضی افراد هنوز نخریده با با مک کار نکرده میان میگن ویندوز میخوایم . من خودم به شخصه دیدم دوستم مکبوک پرو 2010 داشت فقط از 7 استفاده میکرد . خوب اگه همیشه ویندوز استفاده می کنید دیگه چرا لپتاپ اپل میخرید !!!
.................
میشه از ماشین زمان یه توضیحی بدبد . .نقل قول:
از این روشهایی که کفتید فقط از خود مک بک اب میگیره ؟؟ . .
مک در اول یک درایو داره . .نقل قول:
فایل های خود سیستم عامل رو میشه دید ؟؟ . .
ابا بهتره که درایو ها رو جند تا کرد ؟؟
جطور از طریقه بوتکمب ؟؟ . .
مثل هر لپتاپ ديگه اي يه پارتيشن دارهنقل قول:
پارتيشن هرچي كمتر بهتر
خير پارتيشن بندي مك با disk utility انجام ميشه
با بوتكمپ فقط پارتيشن ويندوز ساحته ميشه
از همه چي ، از خود سيستم عامل گرفته تا تمام اطلاعات شخصي شمانقل قول:
حتي تعداد اجرا شدن يه فايل صوتي رو هم نگه ميداره :8:
جرا بارتیشن هر جی کمتر بهتره ؟؟ . .نقل قول:
فایل های سیستم عامل رو هم میشه دید ؟؟ . .
ماشین زمان باید رجیستر بشه ؟؟ . .
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
یه کلیب از نصب ویندوز دیدم . .نقل قول:
اونفد ها هم نباید سخت باشه . .
بوت یک درایو میسازه برا ویندوز تا نصب روی اون انجام بشه . .
رست میگم . .
پارتیشن هرچی کمتر بهتر چون اپل اینو میگه و بی دلیل هم نیست، وقتی شما ۱ دونه پارتیشن روی هاردت داری سرعتت به مراتب بالاتر میره و همچنین مدیریت فایل ها با فولدر بندی بسیار بهتر و کارآمد تره.نقل قول:
فایل های سیستمی رو علاوه بر دیدن تا حدودی اجازه ی ویرایش هم دارید، برخلاف ویندوز.
ماشین زمان یه برنامه هست که وقتی میخرید روی مک نصبه ، نیازی به رجیستر و اینا نداره، یکی از اشانتیون های اپل به شمار میره.
اصلا سخت نیست، حتی میشه گفت از نصب ویندوز روی Desktop PC هم آسونتره، چون مراحل پارتیشن بندی و Bios اینا نداره، آموزش فارسی تصویری نصب ویندوز هم توی انجمن تخصصی اپل و مکینتاش که آدرس ش توی آواتار بنده هست موجوده.
یک کلیب انکلیسی رو دیدم . .نقل قول:
فایل های خود سیستم عامل به جه اسمیه ؟؟ متله ویندوز که سیستم و بروگرم فایل داره . .
یک کلیب انکلیسی رو دیدم . .نقل قول:
فایل های خود سیستم عامل به جه اسمیه ؟؟ متله ویندوز که سیستم و بروگرم فایل داره . .
سلام دوستان میخوام یه لپاپ بخرم فقط میخوام به صورت منسجم فقط یک دستگاه رو انتخاب کنم بین دو مدل از دو برند گیر کردم!؟از دوستان با تجربه خواهش دارم راهنمایی کننن تا بهترین انتخاب رو داشته باشم.من دو مدل انتخاب کردم سونی sb1bgx و اپل 723
مشخصات دستگاه سونی:256 گیگ هارد اس اس دی
مانیتور13 اینچ با رزولوشن 1366*768
بلوری
وزن1.7 کیلو+ جنس بدنه از منیزیم
2 تا یو اس بی2+ یکی یو اس بی 3
شارژ باتری تا 7.5 ساعت
cpu i72620qm با 4 مگ کش یعنی دو هسته ایه؟
4 گیگ رم ddr3با فرکانس 1333
بک لایت کیبرد+حروف فارسی روی کیبرد+بلوتوث3+hdmi+کارت گرافیک قابل انتخاب(سوئیچ پذیر اپل هم این سیستم رو داره)
گرافیک amd6630 با 1گیگ ddr3
تشخیص اثر انگشت برای امنیت بیشتر (خیلی لازم نیست)
قیمت حدود2400
مشخصات مک بوک پرو723 هم که همگی بهتر میدونید
cpu 2.2 با 6مگ کش یعنی 4 هسته ای میشه؟
4گیگ رم با فرکانس1333 عین سونی ه
750 گیگ هارد 5400دور سونی سرعت بیشتری داره هارد جامده و عمرش بیشتر میشه
گرافیک ati6750+1 gig ddr5 که از سونی ه خیلی بهتر حدوا 21 درصد سریعتره (توی سایت notebookcheck.net)
مانیتور 15 اینچ با رزولوشن 1440*900 که از سونی بهتره همچنین زاویه دید اپل فوق العاده اس
پورت تاندربولت که من تا حالا دستگاه جانبی که از تاندر پشتیبانی بکنه تو ایران ندیدم اگرم باشه از دستگاه هایی که از یو اس بی3 پشتیبانی میکنن خیلی گرونتره
بلوتوث2.1 که از سونی پایین تره
نداشتن حروف فارسی روی کیبرد
نداشتن بلو ری (خیلی لازم نیست ولی نسبت به این مقدار پول نبودش یکم نقصه)
سیستم عامل فوق العاده گرافیکی و سبک خوراک کارایی که با لپتاپ دارم (پایین تر کارام رو توضیح دادم)
طراحی فوق العاده زیبا
نداشتن پورت اچ دی ام آی یا وی جی ای (تو دانشگاه میخوای یه سمینار بدی لپتاپت به پروجکشن وصل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )و باید یه تبدیل جدا بخرم حدود45 تومن
قیمت حدود 2850با گارانتی نقش
من از یه لپتاپ موارد زیر رو توقع دارم:
سخت افزار نسبتا قوی (چون قابل ارتقا نیست)- ظاهری زیبا- بادوام-سبک- شارژ باتری بالا چون زیاد باید روشن باشه.
کارهایی که با لپتاپ انجام میدم:
مرور وب- تایپ فارسی خیلی زیاد(دارم پروژه دانشگاه رو مینویسم)-تماشای فیلم و به طور کلی مولتی مدیا-بسیار به ندرت بازی-نرم افزار های دانشگاهی وشبکه
به نطر برات سونی مناسب میاد . .نقل قول:
هارد سالید هم که داره . .
این مدل سونی به نطر سیم کارت هم میخوره . .نقل قول:
برا ایننرنت . .
بلوری هم زیاد جا نیوفتاده و دیسک خامش خیلی گرونهنقل قول:
سی پی یو اپل در واقع 8 هسته ای حساب می شه البته سونی رو نمی دونم
نا باورانه باید بگم با اینکه هاردهای معمولی حرکت فیزیکی دارن و هاردهای جامد هیچ حرکت و چرخشی ندارن اما عمر هاردهای معمولی بیشتره!!!
چراشو خودمم هنوز موندم!!!
بلوتوث اونقدرها تو لپ تاپ کاربرد نداره و بهتره نداشته باشه که ویروس نیاره
چون اگه بخوای فیلم و آهنگ بگیری که با گوشی هم می شه گرفت و دید، نرم افزار هم که تو گوشی کسی نیست که واست بفرسته
البته با یه گوشی تست کردم سرعتش حدود 60 کیلوبایت در ثانیه بود که نسبتا بد نیست
سیستم عامل اپل یه دنیا می ارزه
حروف فارسی رو می شه با یه کاور کیبرد جبران کرد
یکی از حروف رو اینتر چاپ شده، اما اینتر رو کیبرد رو که نگاه کنی می بینی اینطوری نیست
بی ضمانت هم بگیری هیچ اتفاقی نمیوفته که هزینه ی اضافی ندی
آره داره ولی روی اپراتور at&t وverizonقفل شده !امکان استفاده از سیمکارت های دیگه به جز این دو اپراتور وجود نداره!نقل قول:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
میشه بیشتر توضیح بدی؟اگه عکس داری هم لطف کن برام بزارنقل قول:
راستی ممنون از راهنمایی ت هرکاری میکنم نمیتونم قید اپل رو بزنم همون اپل رو میخرم:8:.اطلاع داری نقش جمعه ها بازه؟یا نه چون من فقط جمعه ها میتونم برم پایتخت:13:
اینی که میکی رو ببعید میدونم باشه . .نقل قول:
اکه هم باشه احنمالا -- هم میشه متله کوشی های موبابل . .
طاهرا خودت هم رو سری اس هستی اما ابل رو هم دوس داری . .نقل قول:
بببن جه مشحصاتی برات با اررش تره . .
فقط یه چیزی سرعت هارد ssd با hdd 5400 rpm زمین تا آسمون فرق دارهنقل قول:
آره اینو که می دونمنقل قول:
ولی متاسفانه چرا عمرش کمتره فعلا سئواله !
تا بیا این عمرش که میکی نموم شه نسل بعدیش میاد . .نقل قول:
فک میکنم که یک خیر هم از نسل بعدبش دیدم . .
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
این عمرش جفدری هست . .نقل قول:
سلام بچه ها ،خنده داره ولی من نمیتونم با مک به اینترنت وایرلس خونمون وصل شم اگه میشه کمکم کنید.....
تمام کارای مربوط به نصبشو بلدم ولی موقع کانکت ،کانکت نمیشه ؟!!! یه توضیحم بدم اینترنت ما یه دنگوفنگم داره اول باید به وایرلس کانکت شیم و بعد یه pppoe نصب کنیم که اونجا یوزر و پسوردو وارد کنیم تا کانکت شه ......من همه این مواردو تو مک بلدم و انجام میدم
ولی یه نکته ای توی محیط ویندوز باید انجام بدم تا کانکت بشه و سندو رسیو داشته باشه ولی تو مک نمیدونم کجا باید اینارو انجام بدم
کاری که می کنم تو ویندوز::::::
تو پروپرتیز همون PPPOE که ساختم تو قسمت سکیوریتی
1.باید بزارم رو No encryption allowed
2.تو قسمت Authentication ---->تیک allow these protocols و بعدش فقط تیک Unencrypted password (PAP رو باید یزنم
اینکارارو که بکنم میتونم از اینترنت استفاده کنم و همه چی اکی ;)
ولی تو مک یه خورده اسامی واسه من نامفهومه واسه این تنظیمات لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه اگه هم عکسی تونستین بزارین واسم بیشتر ممنونتون میشم فقط مشکل من همینه نه روش ساختن کانکشناااا
دم همتونم گرم اینم بگم فقط 723 عینه خود بواینگش میمونه :DDDD
نه اتفاقا بیشتر به اپل فکر میکنم ولی هارد جامد سونی بدجوری چشمک میزنه!نقل قول:
دیگه نظرم عوض نمیشه 100%اپل میخرم. این طوری که بچه ها میگن آنچنان سرعت بوت اپل برای ویندوز با این هاردی که داره بالا نیست حدود1 دقیقه. من الان با پی سی حدود 1.30 میزنم ولی از هارد500 کیک 7200 ام فقط 130 گیگ خالی دارم.
اما هارد جامد سونی توی ویدیویی که تو یوتیوب دیدم دقیقا 15 ثانیه طول کشید تا به طور کامل وارد ویندوز بشه:18::18::18::18:
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
نه سیمکارت بقیه بهش نمیخوره!لاک ه روی verizon ,AT&T با سیمکارت اپراتورهای دیگه جواب نمیده!نقل قول:
نمیدونم بشه کاریش کرد یا نه!
من که به خاطر نویز و صدای فن زیادش و سخت افزار ضعیفتر از اپل،قید سونی رو زدم:5:
هر دو شون خوین . .نقل قول:
هارد سالیدش یکی از خوییاشه و وزنه کمترش . .
فک کردم که یکی از مسایلت بحته جا به جا ییشه به دانشکاه . .
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
جرا اینفد روی بوت حساسی . .نقل قول:
سرعت بوت یکی از مزایای یه لپتاپه!نقل قول:
آره جابجایی به دانشگاه برام خیلی مهمه دانشگام شهرستانه اطراف تهرانه حدود حدود 2 ساعت باید تو مسیر باشم برا همین عمر باتریش برام مهمه تا تو مسیر باهاش کار کنم(تایپ + مولتی مدیا)
تو مسیر فبلم نکاه میکنی . .نقل قول:
بوت همون خواندنه فایل های هسته سیستم حساب میشه . .
اکه بردازش با هارد هماهنک باشه زماته کمتری صرف میشه . .
سایز کمتر و وزنه کمتر برا جا به جا یی مناسب تره . .نقل قول:
هارد اون حودش با ارزشه . .
مناسب اننخاب کن تا بهترین اسنفاده رو ازش بکنی . .
از این مسایل سررشته ای ندارم.نقل قول:
آره تو مسیری که اکثر روزای هفته باید بری و بیای حوصلت سر میره مجبوری آهنگ گوش بدی یا فیلم ببینی تا این 2 ساعت تموم بشه البته میتونی اگه حوصله نداشتی یه چرت هم بزنی!:5:
آموزش عکسدار فارسی رو برو ببین هیچ کاری نداره...نقل قول:
فایل ها توی شاخه ی Macintosh HD =>> System قرار دارند، اما Program Files نداره، هنوز داری ویندوزی فکر میکنی بابا همه چیز ویندوز نیست ما n جور سیستم عامل و به همون تعداد چیدمان داریم.
ایشالا مک بگیری میفهمی که سیستم عامل یعنی چی..
خب دوست عزیز چرا روی اپل SSD نمیندازی؟؟ میدونستی سرعت بوت مک با SSD نزدیک ۷ ثانیه است؟نقل قول:
در ضمن باتری اپل خیلی بهتر از سونی ه، حتما خودت میدونی.
و یک نکته ی دیگه سرعت انتقال فایل از طریق بلوتوث به گوشی هم مربوط میشه ، من با گوشی های جدید که نسخه ی بلوتوث بالاتری دارند و همچنین انتقال بلوتوث از مک به مک تا سرعت 200 KBps هم رفتم.
چرا نمی دونم اما لپ تاپ اپل با ویندوز کرک شده مشکل داره و وقت بوت حدود 1 دقیقه همون اول گیر می کنه
وگرنه با ویندوز اصلی و دست کاری نشده 7 کمتر از 30 ثانیه بوت می شه
با کلی سرچ یه کرک پیدا کردم که هم 7 رو هم جنیون می کنه هم در بوتش تاخیر نمیندازه
حجمش زیاده و سرعت آپ لود منم پایینه حوصله داشتم آپ می کنم که مشکل شما هم حل شه
البته شرط کار کردن این کرک اینه که یه ویندوز اصلی داشته باشین که اینم می شه تو تورنت با حجم حدود 3.5 گیگ پیدا کرد ( البته ویندوزی که هم 64 بیتی باشه هم 32 وگرنه ویندوز 32 بیتی حجمش تقریبا 1.80 گیگه )
سالید یاید بانصد هراری باشه . .نقل قول:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
اکه تونسی ادرسه کرک با وبدوز رو بزار . .نقل قول:
داری . .
کد:http://viperfx07.blogspot.com/2010/01/tutorial-fixing-slow-booting-in-windows.html
هزینه اش برام خیلی سنگین میشه!2700 خود لپتاپ پولشه 500تومن پول اس اس دی بدم که دیگه سر به فلک میزاره!اگه محدودیت مالی نداشتم خوب بود ولی :2:نقل قول:
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
لینکتون ف... شده!!!:2:نقل قول:
ماشین زمان به یک فضا نیاز داره . .نقل قول:
این فضا باید اکسترنال باشه ؟؟ . .
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
اینطور که همیشه همیشه بک اب گرفت . .نقل قول:
هارد اکسترنال یا هر جیزی فلش میشه ؟ ؟ . .
با زیر 200 تومان می شه یه هارد اس اس دی 128 گرفت ولی خب ظرفیتش یه خورده کمهنقل قول:
یه خورده که نه، خیلی
لینک از اول همینطوری بود متاسفانه
آپلود کردم
اینم دستورالعملش:کد:http://parsaspace.com/files/0847814884/?c=896
2. Run the program.
3. Choose "2. SLIC 2.1 Bios Install", then
4. Choose "1. SLIC 2.1 Default", then
5. Choose "3. SLIC 2.1 HIDDEN 2", then
6. Choose "1. SLIC 2.1 HIDDEN 2".
7. Done. You will be asked to reboot your system.
After those steps, your OS might still need to be activated (tested on Win7 OEM only). To activate:
1. Run the program.
2. Choose "7. Windows 7 Activator", then
3. Choose "1. Windows 7 OEM + SLIC2.1", then
4. Choose "1. Windows 7 SLIC2.1 Activator".
5. It will take some time to finish
این کرک هست ؟؟ . .نقل قول:
یاید جکارش کرد . .
اکانت های مک پسورد هم دارن ؟؟ . .نقل قول:
یک بخشی هست که برا اکانت میشه پسورد تعیین یا جنج کرد . .
وفتی که لاگ اف میکنی میبرسه همونه . .
زمان بالا اومدن که نمیپرسه . .
آره این کرک ویندوز سونه که می شه باهاش ویندوز رو اکتیو و جنیون کردنقل قول:
پسوورد دارننقل قول:
اگه لاگ اوت کنی آره پس می خواد اما اگه ری استارت یا شاتدون کنی نه پسوورد نمی خواد
اون پسورد همونه که از بخشه اکانت جنج هم میشه ؟ ؟ . .نقل قول:
برا فایل ها میشه پرمیشن داد . .
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
درباره این اکانت با پسورد جیزی میشه گیر اورد ؟ ؟ . .نقل قول:
اون کرک رو همه ویندوز ها کار میکنه . .
آره ظرفیتش که خیلی کمه.اگه بخوام ویندوز هم نصب کنم که دیگه به کل پر میشه حدود 30گیگ ویندوز و برنامه ها میگیره + خود مکنقل قول:
دیگه جیزی نمیمونه!