اگه رزوليشن يه فيلم بيشتر از 720 در 520 باشه دي وي دي نشون نميده در ضمن چند تا فرمت محدود رو نشون ميدهنقل قول:
ولي hd پلير فرمت هايي كه ساپورت ميكنه چند برابر هست وفيلم هايي با كيفييت 1920در 1080 رو نشون ميده كه ميشه فول اچ دي
Printable View
اگه رزوليشن يه فيلم بيشتر از 720 در 520 باشه دي وي دي نشون نميده در ضمن چند تا فرمت محدود رو نشون ميدهنقل قول:
ولي hd پلير فرمت هايي كه ساپورت ميكنه چند برابر هست وفيلم هايي با كيفييت 1920در 1080 رو نشون ميده كه ميشه فول اچ دي
جونمی :31:
منم امروز خریدم:40:
دوستان من کدوم ورژنهای زیرو الان نصب کنم؟
1.04.31
یا
1.06.15
تفاوتهای اصلی این 2 ورژن چیه؟؟؟:41:
چون توی همین فروم خوندم که ظاهرا اولی(1.04) کمتر باگ و مشکل داره و اینگه با تبدیل زیرنویس به UTF-8 دیگه عالیتر از باقیه ورژناست..دوستان لطفا کمک و رانماییم کنید..
باتشکر
WD TV Live Hub
WD TV Live
WD Elements Play
کدام به نسبت قیمت مناسب تر است؟؟
از کجا میشه خربد دیروز کل بازار رضا و ایران را گشتم فقط یک مغازه WD Elements Play داشت.
گفتن WD TV Live Hub هم قراره بیاد؟ کسی میدونه کی؟ ارزش خرید داره با توجه به امکاناتش توی ایران؟؟
اون کابل 1.4 HDMI به چه دردی میخوره، برای این player که نمی تونه 3D پخش کنه، قرار هم نیست صدا پخش کنه که از قابلیت بازگشت صدا استفاده کنه؟
یک سوال فنی مدل WD TV Live از 1.3 HDMI پشتیبانی میکنه میشه براش کابل 1.4 HDMI خرید؟ مشکلی برای پخش نخواهد داشت؟
اگر بخواهم از قابلیت WiFi در مدل WD TV Live استفاده کنم چی چیزی لازم هست بجز دستگاه تهیه کنم
1.06.15 رو نصب کنید ،نقل قول:
تفاوت ها هم پشتیبانی از هارد های 2 tr به بالا که البته در ورژن 1.05 هم بود
برطرف شدن مشکل کنتراست در منو
برطرف شدن مشکل نشان ندادن اسم فایل صوتی در هنگام پخش .
و.....
تو این ورژن من مشکلی رو ندیدم . توصیه می کنم 1.06.15 رو نصب کنید .
نقل قول:
Live hub مطمئنا از امکانات بهتری برخوردار هست و با آپدیت های بعدی هم بهتر خواهد شد .
خوب پشتیبانی از کابل 1.4 هم یه مزیت دیگه هست ، شاید بعد ها آپدیتی برای پخش 3D هم بیاد .
نه می تونید استفاده کنید ، فقط از قابلیت های 1.4 برخوردار نیستید .
برای WIFI شما نیاز به یه USB wifi Adapter دارید . و یک Access point .
مدل های پشتیبانی شده رو هم قبلا تو همین تاپیک معرفی کردیم .
سلام دوستان من ورزن 1.06.15 رو نصب کردم فقط یه سوال دارم
نمی دونم چرا وقتی با نرم افزار Nero فایل ISO و ایمیج می گیرم دستگاه نمی تونه پخش کنه با نرم افزار ایمیچ بورن هم همین مشکل رو دارم
اما وقتی با نرم افزار ImTOO Blu-ray Creator 2 فایل بلوری رو ایمیج می گیرم هیچ مشکلی نداره و فایل ISO رو به راحتی پخش میکنه فکر می کنید مشکل از کجاست؟
live hub اومد یا نه؟
آیا فولدرها با نام فارسی ....درست به نمایش در میاد؟؟؟؟ یا برعکس؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:14 AM ----------
یعنی هیچ کدوم از دوستان نمیدونن؟؟؟:13:نقل قول:
نقل قول:من تضمین نمیدم، اما به نظرم هر سیستم USB mass-storage رو باید ساپورت کنه. چه هارد باشه، چه فلش، چه... ببینید درایو مورد نظر پروتکل USB mass-storage رو ساپورت میکنه یا نه. اگه بکنه به احتمال زیاد با WD راه میاد.نقل قول:
:40::40::40::40::40:
نقل قول:
دوست عزیز فولدر های که فارسی هست رو برعکس نشون میده
WD Elements Play با زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟؟
یک سوال چه جوری میشه اون هارد یک ترا رو پر کرد؟؟ با یک فلش هی توش بریزیم یا با یک هارد خارجی؟؟!!!
هارد از توی مجموعه قابل شدن هست؟؟
اصلا کسی با این محصول کار کرده؟
نقل قول:پس ورژن قبلیش خیلی بهتر بود!!!:31:
دوستان من یه دستگاه میخوام همه فرمتی پخش کنه و تمام زیرنویس های فارسی رو اجرا کنه مدل و قیمت بدین
با تشکر
سلام دوستان
من از وقتی دستگاهم رو به آخرین Firmware آپدیت کردم خیلی مشکل پیدا کرده. خیلی طول میکشه هارد رو بشناسه و خیلی زیاد هنگ میکنه . مثلا میخوام dvd ببینم تا روی فایلش کلیک میکنم هنگ میکنه و هیچ کدوم از دکمه های ریموتش کار نمیکنه و باید یا از برق بکشم یا چند دقیقه صبر کنم تا خودش ریستارت بشه. شماها از این مشکلات نداشتید ؟؟ آپدیت جدید کی میاد ؟
با سلام
دوستان چند تا سئوال داشتم که اگه لطف کنید ممنون میشم:
1) ظاهرا" این پلیر هاردهای چند پارتیشنی رو نمیشناسه و فقط یک پارتیشن رو میشناسه! درسته؟ حقیقتش من یه هارد 1 ترا دارم که 5 تا پارتیشن داره ولی دستگاهم فقط یه پارتیشن رو میشناهسه. میخواستم بپرسم آیا راهی وجود داره که باقی پارتیشنها رو هم بشناسونم؟
2) بعضی از کلمات در زیرنویس فارسی از هم باز شده پخش میشن! (به صورت حروف مجزا) برای حل این مشکل چکار باید بکنم؟
3) آیا امکان جلو بردن فیلم برای تایم خاصی وجود داره؟ چه جوری (فرض کنید میخوام برم روی یه دقیقه خاص از فیلم مثلا" چه جوری میتونم برم روی دقیقه 45 فیلم؟).
4 ) دوستان چه جوری میشه زیرنویس رو بالا , پائین برد؟ بعضی وقتها بعضی زیرنویسها زیاد پایین هستند و کامل پخش نمیشن میخواستم یه مقدار تغییر مکانشون بدم.
با سپاس فراوان
رضا
سلامنقل قول:
من این دستگاه را خردیم
زیرنویس فقط sub نشون میده.اگه srt داری با برنامه داخل کامپیوتر میتونی به sub تبدیلش کنی.
مثل مدل لایو ابدیت براش نمیاد فقط یه ابدیت من دیدم اونم برا سال پیش بود.
درود
پلیر یکی از دوستان بنده WD Elements play هست .
میخواستم بدونم فریمورش رو از کجا میتونم دانلود کنم و اینکه در این مدل مشکل زیرنویس فارسی رفع شده ؟
سلام. من می خوام WD TV Live HD Media Player رو بخرم و چند تا سوال داشتم :
1-- آیا این دستگاه میتونه ایمیج فیلم رو بخونه (فرمت ISO) و در صورت پخش منوی فیلم رو هم نشون میده یا نه ؟
2-- بالاخره مشکل زیرنویس حل شده یا نه ؟
3-- تو پخش فایل های 1080 با حجم بالا افت فریم یا ریپ داره یا نه ؟
4-- آیا دی وی دی درایو اکسترنال رو ساپورت می کنه ؟
5-- به نظر شما مشکل این دستگاه چیه ؟
1- بلينقل قول:
2-همه مدل حل شده با آپديت
3-من تا 5 گيگ تست كردم خوبه
4-نه
5-هيچي
مجددا" سلام:نقل قول:
یعنی کسی نیست بتونه راهنمایی کنه؟؟!!
ممنونم
سلام
چرا چند پارتیشن رو کاملا میشناسه
شاید پارتیشن هات رو یه فرمت نیستن مثلا یکیش فت هست یکیش ان تی اف اس همشو یکی کن
در مورد زینویس هم اخرین اپدیتو بزن مشکلت کاملا حل میشه
دوست عزیزم همه فرمتها Ntfs هستند.نقل قول:
من یک کابل optical گرفتم. این را چه جوری باید وصلش کنم؟؟
هر کاری کردم سر کابل توی خروجی spdif نرفت (انگار یک کمی بزرگه) چه جوری باید نصبش کنم؟؟؟
مگه همی کابلها یک استاندارد ندارند؟
چه تنظیماتی باید انجام بدهم که صدا از طریق کابل اپتیکال انتقال پیدا کنه؟
روی dvd player یک ورودی spdif هست میخواهم به آن وصل کنم صدا را رو پخش کنم توی
dvd player روی همون AUX بزارم صدا رو پخش میکنه یا باید کار دیگه ای انجام بدهم؟
خروجی spdif روی wd tv live چراغ قرمز رنگ داره ولی توی توی dvd player هیچ چراغی روشن نیست
مشکلی وجود داره؟
کسی نیست جواب این سوالو بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من یه هارد 500 الی 1 ترا واسه وصل کردن به wd hd media player live می خوام واقعا سردر گمم که چی بگیرم؟! از چه برندی؟ و اینکه کدوم ظرفیت و مدل سازگاری بهتری با hd پلیر من دارد؟
سلام بچه ها، چندتا سوال؟؟ این دستگاه فرمت DAT که مربوط به VCD هست پخش میکنه؟؟
SRT فارسی چطور؟؟
به تلویزیون های قدیمی که HDMI ندارن وصل میشه؟؟؟
هاردهای سیگیت و ... هم میخوره؟؟؟
قیمت روز این دو مدل :
WD TV Live
WD Elements Play
پیشاپیش ممنون
هارد می تونی از برند خود WD بگیری.یک ترا فکر کنم 120 باشه.نقل قول:
نقل قول:
هیچ آدم عاقلی این کار رو نمی کنه دوستان شما میتونید با 105000 تومان یه دونه dvd player lg بخرین که فرمت mkv رو هم ساپورت می کنه با قابلیت پخش full hd با پشتیبانی از هارد اکسترنال و خروجی 5.1 کاناله.خوبیش آدم میدونه چه مارکی رو با چه کیفیتی میخره گارانتی هم داره.صوتی هم پشتیانی می کنه:31::10:
اینم تصویرش با یک سری از اطلاعات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
راستی image دی وی دی رو که هم با کامپیوتر و با nero گرفته باشین رو هم پشتیبانی میکنه زیر نویس srt و sub-idx رو هم پشتیبانی می کنه
داداش این دستگاه الجی که معرفی کردید (dvd player) من دارم چکار کنم که زیرنویس فارسی srt رو خرچنگ غورباقه نشون نده؟نقل قول:
و درست نشون بده؟:11:
:41:
سلام بچه ها جواب بدید دیگه!!
این دستگاه فرمت DAT که مربوط به VCD هست پخش میکنه؟؟
با هاردهای سیگیت و ... مشکلی نداره؟؟؟
دوستان بالاخره wd live hub اومد؟مردیم بابا...
دوست عزیز الان دنیای فیلم های hd هستش و شما هنوز vcd نگاه میکنینقل قول:
بله نگران نباش این دستگاه فرمت vcd رو پخش میکنه
با انواع هاردهای اکسترنال کار میکنه ولی بعد اتصال هارد باید 1دقیقه صبر کنی تا اونونقل قول:
شناسایی کنه ... موفق باشی
دوست عزیز شما برای راه اندازی شبکه بی سیم با توجه به اطلاعاتی که دادی نیازنقل قول:
به یک روتر داری اگه خواستی روتر بخری حتما به این توجه کن که وایرلس n باشه و قدرت ترانسفر فایلش
یا همونData Rate=up to 300Mbps باشه من خودم چون از asus خوشم میاد بهت پیشنهاد میکنم این برندو بخری
wd رو از طریق کابل به یکی از درگاههای روتر وصل کن چون روتر بیسیمه با لب تابت شبکه میشه مودم ip-link رو هم به پشت روتر وصل کن تا اینترنت رو هم share کنی..... موفق باشی
سلام.
دوستان این مدل تو ایران هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.
نقل قول:
رفیق همچین میگی hd که انگار داری بلوری میبینی.والله فیلم هایی که تو ایران hd میبین نرخ ارسال بیتش پایینه زیاد هم hd نیست. هروقت بلوری 3dدیدی بعد ادعا کن.دنیای hd ماله 5 سال پیشه رفیق.
الان3d.بلوری.1080p:21::21::27::27::27::27 ::27:
ممنونم از راهنماییتنقل قول:
من مواردی که زحمت کشیدیدو میدونم
مودم خودمم linksys 120n هست. از اونجایی که فاصله دستگاه با مودم زیاده نمی تونم با کابل شبکه کنمش باید حتما با وایرلس شبکه کنمش؛ به خاطر همین باید دانگل وایرلس واسه دستگاه بگیرم.
می خوام بدونم کسیاین کارو کرده یه اصلا ارزششو داره.... راحت استریم میشه کرد؟؟؟؟؟؟با سرعت اینترنت 1 مگ میشه راحت یو تویوــــــــ رو دید؟؟حالا که فیلجره این سایت چه جوری از وی چی ان واسش استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟:5:
بله dat بخش میکنه و با سیگیت مشکل ندارهنقل قول:
در مورد استریم واقعا خوب عمل میکنه البته بستگی به شبکه داره !نقل قول:
در مورد دیدن ویدئو های youtube هم من با 2 mb راحت می بینم و فقط روی ویدئو های HD گاهی گیر میکنه !
من قبلا هم در مورد v__p_n توضیح دادم . اگه تو چند پست قبل برگردید حتما به جواب سوالتون می رسید .