نه فارسي نداره.. گارانتي پارس كامتل:13:
فارسي نشون ميده مثلاً تو اس ام اس ها ولي نميشه زبانشو بذارم فارسي:20:
Printable View
نه فارسي نداره.. گارانتي پارس كامتل:13:
فارسي نشون ميده مثلاً تو اس ام اس ها ولي نميشه زبانشو بذارم فارسي:20:
شما بهتره گوشیو ببری نمایندگی تا برات با این فرمور به مشخصات زیر فلش کنن:نقل قول:
pda software version:1218-9500_r2ak006
phone software version:1216-3377_r2b005
cda version:1228-2091_r11a
1-قاعدتا پولی هم نباید بگیرن چون وظیفشون بوده گوشیو با منوی فارسی تحویل بدن
2-این کار بیش از 15 دقیقه وقت نمیبره بنابراین اگه گفتن گوشیو باید بذاری بمونه قبول نکن و مجبورشون کن که همون موقع فلش کنن چون گوشی اونجا بمونه اخرو عاقبتش معلوم نیست
همينه مشخصاتش فقط CDA Version: 1226-3501-R28A هست ميدوني يعني چي؟؟:20:نقل قول:
با سلام :11:نقل قول:
داریوش جان منظور دوستمون داخل گالری بود خوب سیمبین هم هرجا تو هر پوشه ای هر عکسی بزاری همشونو با هم تو گالری نشون میده دیگه و اینم مشکل سیمبینه نه سونی اریکسون گوشی خودت نوکیاست چون سیمبینه خودتم این مشکلو داری مگه نه؟:21:
يه سوال داشتم.من الان اگر برم ساتيو بخرم قبل از اينكه آپديت كنم ميشه هكش كنم يا نه؟
گوشي هايي كه آپديت شده هست ممكنه بعدا راهي پيدا بشه واسه هك كردنش يا نه؟
بله !
همیشه گوشیها بعد از آپدیت -- میشن :دی
مخلص حیمد آقا.منم پدرام هستم.کاملا با حرفت موافقم در مورد نوکیا.نقل قول:
مربوط به زبان گوشی هستنقل قول:
قبل اینکه آپدیت کنی بله ه ک میشه :20:نقل قول:
بله حتما یه برنامه ای برای ه ک بعد از آپدیت میاد یعنی همیشه همینطوریه :46:
با سلام
چند تا سوال داشتم دوستان اگر جواب بدهند ممنون می شم
1- آیا همه گوشیهای ساتیو ساخت چین هستند؟
2- راههای تشخیص اصل بودن گوشی چیه؟
3- در xplore سی پی یو گوشی من 206 است در حالیکه باید 600 باشد، علتش چیست؟
4- راه تشخیص اصل بودن باطری
5- آیا مثل i8910 نرم افزار خاصی هست تا به راحتی بتوان این گوشی را فلش کرد
با تشکر فراوان
1-بلهنقل قول:
2-شما که گوشیو خریدی اگه اصل هم نباشه(که بعیده) فکر نکنم به این راحتی ها بشه پس داد اگه همه جای گوشی سالمه و خط و خش نداره و روی پیچ های گوشی اثری از باز شدن نیست و باتریش هم mah 1000 هست که خوب اصله دیگه
3-xplore همه گوشیها رو اینطوری نشون میده مشکلی نیست در ضمن مثل اینکه ساتیو فعلا از همه ظرفیت cpu استفاده نمیکنه و فقط از 450 تاش داره استفاده میکنه احتمالا در اپدیتهای بعدی به 600 میرسه و اون موقع فیلمبرداری hd هم اضافه میشه(البته یک احتماله)
4-از این نوع باتری که bst-33 هست و 1000 میلی امپر ساعت هست فقط در satio استفاده میشه و روی گوشی دیگه ای نیست پس اگه روش نوشته 1000 به احتمال 99% اصلیه مگر اینگه کاغذ روش رو عوض کرده باشن به هر حال اگه بعد از 7-10 بار پر و خالی شدن باتری با استفاده معمولی 3 روز نگه داره اصلیه
5-فعلا خیر ولی بزودی میاد چون خود هایپرکس(همون کسی که برای 8910 رام کوک شده میساخت) الان روی ویواز داره کار میکنه که قابل پورت شدن برای satio هم هست
مطمئنی؟نقل قول:
یعنی فقط 450 مگاهرتز رو استفاده میکنه؟!!:18:
...
Kokoro Modification Pack 0.1 Released!نقل قول:
Even if cooked ROM's are not possible yet. It does not mean that we cannot improve the Satio's performance. To do this I have made a pack of modifications that will make a Sony Ericsson Symbian device perform better. This pack is still elementary but the changes it makes are evident!
Version 0.1
-Enabled Vivaz Homescreen
-Enabled Ambient Light Sensor
-Enabled Alphanumeric Dialer
-Increased device's FPS from 22 to 60
*****************-Now the phone has access to the full 600 Mhz instead of 450 Mhz
-Reduced effects complexity which should result in a speed increase
-Increased Heap Size
Known Issues:
-Due to the increase in frames per second the kinetic scrolling in media and the homescreen cannot keep up.
یعنی هرروز دارم پشیمون تر میشم .
به عبارتی فکر کنم پول رو ریختم دور !!
تقریبا 3 هفتست گرفتم اونوقت پایین در ِ باتری داره رنگش میره !!!!!!!!!!!!
حتما تا آخر سال کل گوشی بی رنگ بشه . بهم گفتن se نقره ای هاش رنگش میره ها . گوش نکردم :13:
خوب شد گفتي اتفاقا من ميخواستم برم نقره اي بگيرم پس همون مشكي بهتره
دوستان محتويات داخل جعبه را لطف ميكيند ميخوام برم بخرمش ديگه صبرم تموم شد.
آخرين توصيه هاي ايمني را هم واسه خريد گوشي بگيد كه سرم كلاه نره
کاش منم صبر میکردم و نمیخریدمش
جدی اگر رنگش بره چی کار کنم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون بفروشم گوشی رو ؟
من عادت ندارم هر سال گوشی عوض کنم اگر قراره این سال دیگه قابل استفاده نباشه بفروشمش الان
منم نقره ایشو 1 ماهه خریدم ولی چیزیش نشده تا حالا رنگش نرفته.. شاید شما زیاد تو دستتون میگیرین و زیاد عرق میکنه..
بسیار متشکرمنقل قول:
خوب شد من مشکیشو گرفتم
محتویات داخل جعبه:
گوشی!
قلم!
هندسفری
کابل USB
کیف
رم 8 گیگ
CD توش نیست. ولی برنامه های CD همه رو رمه همراهه گوشی هستش.
کارت گارانتی 12 ماهه پارس کامتل که حتماً باید توسط فروشنده مهر و امضاء بشه و همچنین توسط خریدار.
كابل TV :46:
باهاش نبودنقل قول:
ولی جداگانه میفروخت 12000 تومان
منم نخریدم :31::31::31:
چه اصراری سر نصب کردن برنامه های اصلی و حیاتی گوشی باهام کرد که من گفتم آقا من برنامه نمیخوام :27:
ماله من روش بود البته گرونترم بود گوشی.. یعنی یا با گارانتی و کابل بود یا بی گارانتی و کابل :31:
بردم گارانتی گوشیمو فلش کرد مشکل کانتکتم حل شد :5: ولی اس ام اس هنوز ویبره نمیکنه وقتی رو مموری هست که دیگه گیر ندادم :31:
سلام من تو نصب گوشي به كامپيوتر به مشكل مواجعه شدم متاسفانه مموري رو هواسم نبود همون روز اول فرمت كردم حالا هر كار ميكنم كامپيوتر گوشيمو نميشناسه ..حالا دوستان ميتونن فايلها را براي من توي اين تاپيك اپلود كنند
حتي پيسي سويتم دانلود كردم باز نميشه
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ....خوانايي صفحه نمايش ساتيو در زير نور آفتاب چطوره؟
آيا توانايي پخش فيلمهايي در اندازه hd را حداقل با كمك پليرها (نرم افزارها) و بدون مشكل داره يا نه ؟
وقتي wvga فيلمبرداري مي كنه 30فريمه يا 24 فريم؟
آپديت ديگري هم به اين زودي در كار هست يا نه؟
استحكام و مقاومت بدنه اش چطوره ؟ لقي يا صداي اضافي كه تو كارش نيست؟
اگر باطري اصلي باشه و خوب هم آب بندي شده باشه با استفاده معمولي از يك گوشي دقيقا چند روز شارژ نگه ميداره؟
فايلهاي فلش swf , flv را مي تواند پخش كند ؟يا نه؟
آقايون كسي ميتونه اون 3-4 تا دمويي كه توي ويديو هست را آپلود كنه اينجا
شما جدیدترین نسخه PC Site رو از آدرس زیر دانلود کن. مشکلت حل میشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه sony Ericsson Update Serive رو هم از آدرس زیر میتونی دانلود کنی: (برای آپدیت گوشی)
من خودم نسخه های جدید این برنامه ها رو دانلود کردم و بعدش مموری رو فرمت کرد. اصلاً از برنامه های داخل مموری استفاده نکردم.
- اگه نور صفحه زیاد باشه عالیهنقل قول:
- بله
- دوستان کمک کنند من آپ نکردم
- فکر کنم باشه
- استحکام خوبی داره- نه اصلا
- برا من که الان دقیقا سه روز کامل( با استفاده معمولی)
- swf آره اما flv تا حالا تو گوشیم نریختم
روش سریع lock شدن gps در satio :
به منوی مخفی رفته و سپس به منوی gps وارد شوید و روی purge asistance data کلیک کنید و برای اطمینان دو سه بار این کارو انجام بدید
از منوی مخفی بیرون بیایید و gps گوشیو تست کنید باید سریعتر از سابق lock بشه
حتی اگه از a-gps هم استفاده نکرده اید یا نمیکنید این روش موثره و خودم چند بار تست کردم و این یکی از باگهای نرم افزاری gps این گوشی هست
از بالای خیابان ولنجک تهران gps رو زدم که در هوای بارانی در کمتر از یک و نیم دقیقه(بدون a-gps ) لاک شد و تا میدان توحید با دقت 11 متر و 6 ماهواره لاک شده با سیگنالهای بین 90 تا 100 درصد بدون گم کردن ماهواره کانکت بود
شما هم تست کنید خبر بدید
منوی مخفی: red-green-red-red-green-red
با سلام و خسته نباشید
منم امروز ساتیو خریدم 460 فول پک فقط چند تا سوال داشتم
1 - گوشی من فارسی نداره مغازه دار گفت باید 5 تومن بدم برام نصب کنه من نخواستم الان چکار کنم خودم نمی تونم فارسی کنم باید 5 تومن بدم ؟
2 - بعد بعد از این که فارسی کن اگه اپدیت کنم بازم باید 5 تومن بدم یا فارسی پاک نمیشه ؟
3 - چرا به کامپیوتر وصلش می کنم جواب نمیده باید چیزی نصب کردن یا از توی گوشی کاری کرد ؟
لطفا جواب سوال بالا رو بدید متشکرم
سلام بچه ها
اینو تست کنید ببینید کار میکنه ؟
هوم اسکرین ویواز برای ساتیو
سلام ميشه لطفا نحوه استفاده از gps را برام توضيح بدبد من تا حالا گوشي gps دار نداشتم اصلا نميدونم چطوري بايد ازش استفاده كنم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما از تاپیک بالا برنامه اسمارت کام جی پی اس و نقشه های مورد نظر خودتون را دانلود میکنین
بعد از ساین کردن نصب کرده و نقشه ها را در مسیر خودشون کپی میکنی
بعد برنامه را باز کرده و استفاده میکنی
کسی نیست جواب سوال من بده
1-بله باید بدی بیرون برات فارسی کنند. اول باید چک میکردی تا فارسی داشته باشه تقصیر خودته:46:نقل قول:
2- نخیر فقط کافیه یا بار فارسی کنی بعد از آپدیت بازم فلرسی خواهد داشت:20:
3- برنامه های گوشی داخل مموری کارته اول اونارو نصب کن بعد به کامپیوتر که وصل کنی گوشی رو میشناسه:11:
اگه این گوشی جک 3.5 داشت در خریدش شک نمیکردم :8:
[B]سلام
در صورت امکان توضیح بدهید که چگونه با کامپیوتر یک دفترچه شماره تلفن ایجاد کنم و آنرا چگونه به گوشی ساتیو منتقل کنم؟
چون تعداد لیست افراد زیاد است و بخواهم با خود گوشی اینکار را بکنم وقت زیادی می بره
ممنون[/B]
نقل قول:
سلام ميشه يك جاي ديگه آپلود كنيد 4shared براي من ف ي ل ت ر ميزنه
بفرماييد دوســت عزيز جاي ديگه آپلود كردم :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/_KbqgUNH/Vivaz_homescreen_ported_to_Sat.html
pc suite رو نصب کنید و پس از نصب اون کامپیوتر رو restart کنید و گوشو وصل کنید و pc suite رو اجرا کنید و روی synchronization کلیک کنید حالا contact های خودتونو میبینید و میتونید با کامپیوتر هم contact جدید بسازید و به گوشی متقل کنید یا contact های قبلی رو edit کنیدنقل قول:
امروز باز هم تست کردم و جاهایی که قبلا اصلا کانکت نمیشد حالا در عرض 1.5 تا 2 دقیقه کانکت میشه و جاهای که قبلا 2 دقیقه کانکت میشد حالا شده 30 ثانیهنقل قول:
دقت gps هم بسیار بهتر شده در حد 10-12 متر هر چقدر accuracy عدد کمتری نشون بده دقیقتره
امروز با n82 مقایسه کردم که satio بعد از 2 دقیقه با دقت 24 متر کانکت شد و n82 بعد از 8 دقیقه با دقت32 ( این تست لب پنجره انجام شد)