مگه محافظ لنز اتوماتیک نداره؟؟؟؟؟شنیدم موقع استفاده ازش خودش بطور اتوماتیک میاد بیرونو میره تو.در مدل معمولی بصورت دستیه.نقل قول:
Printable View
مگه محافظ لنز اتوماتیک نداره؟؟؟؟؟شنیدم موقع استفاده ازش خودش بطور اتوماتیک میاد بیرونو میره تو.در مدل معمولی بصورت دستیه.نقل قول:
سلام بر دوستان
مي گم يه نفر اينو ترجمه كنه بي زحمت ببينم چي جوابمونو داده اين سايت ال جي
ايضانقل قول:
Dear valued customer
Thanks for writing to LG Electronics Middle-East
Kindly specify your query in English in order to assist you
Regards
Customer service department
نقل قول:
Click here if you have more question
please click here,, your sincere evaluation on our response will be highly appreciated.
لطفا یکی بگه اگه باطری تموم بشه کامل،بعد گوشی رو خاموش کنین و بزنین تو شارژ،چقد طول میکشه تا فول بشه ؟
محافظ اتوماتیک لنز، گمان کنم برای Pixon باشهنقل قول:
گوشی ما که دستیه
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
والا تا حالا دقت نکردمنقل قول:
الان هم گوشیم فوول شارژه وگرنه برات تست می کردم
ولی فکر کنم حدود دو ساعت طول بکشه
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
چیز خاصی نگفتهنقل قول:
به نظرم داره میگه سوال خودت رو به انگلیسی بگو تا بتونن کمکت کنن
فارسی ایمیل زدی؟؟؟
اون باکس دوم هم که اصلا چیز خاصی نگفته... میگه اگه سوال دیگه ای داری، کلیک کن
همچنین یه جا هم برای کلیک گذاشته تا نظرت رو در مورد جوابی که بهت دادن، بهشون بگی
خط چهارم به نظرم داره میگه باطری رو بکش بیرون!!نقل قول:
خط شش هم میگه، وقتی گوشی رو بدون باطری بزنی به شارژ، بعد از چند ثانیه باید یه پیغام بده که بهت بگه باطری رو بذار سره جاش!!!
بی زحمت یکی تست کنه،دقیقش رو بهم بگهنقل قول:
فک کنم اونکاری که گفتی درستش کرد !!!
اون مطلب رو از کجا آوردی ؟؟؟:10:
جدی درست شد؟؟ اگه درست شده باشه که خیلی خوووبهنقل قول:
مطلب رو از اینجا آوردم
[HTML]http://www.mygreatphone.com/forum/lg-kc910-renoir/18533-my-renoir-wont-charge-hepl-please.html[/HTML]
مثل اینکه....نقل قول:
حالا تا فردا صبح که یه بار دیگه بزارمش شارژ مشخص میشه
تم ویندوز برای رنوار @@@!!!
کد:http://www.mygreatphone.com/forum/lg-kc910-renoir/13653-windows-renoir-theme.html
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
یه سر هم به اینجا بزنین firmware های متنوعی داره
من درخواست دادم واسه فارسیکد:http://www.mygreatphone.com/forum/lg-kc910-renoir/11950-official-renoir-firmwares-51.html
:دی
ببینیم چیزی دارن یا نه
یه بازی پوکر باحال
اگه اهل پوکر بازی کردن هستید، حتما دانلود کنید
[HTML]http://rapidshare.com/files/389619392/Downtown-Texas-HoldEm-240x320.jar.html[/HTML]
بازی FIFA-Manager-2010
[HTML]http://rapidshare.com/files/389647756/FIFA-Manager-2010_n95_240x320.jar.html[/HTML]
یک تجربه جدید با تاچ گوشی
پیانو زدن
[HTML]http://rapidshare.com/files/389703673/Piano.jar.html[/HTML]
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
کسی بازی یا برنامه ای نداره که با شتاب سنج گوشی کار کنه؟؟
Do ta soal dastam aval in ke belakhare gazie theme kc910 chi shod darzemn man bein 3 goshi km900 gc900 va kc910 mondam nazare shoma chie
از نظر کیفیت LCD به ترتیب اول GC900 دوم KM900 سوم KC910 . که البته تفاوت KM900 و KC910 فقط در رزولیشن هاشونه ولی GC900 یک صفحه نمایش 16 میلیون رنگ داره که کاملا برترهنقل قول:
پخش فرمت های صوتی و تصویری، هر سه مثل هم هستن
از نظر حافظه داخلی KM900 برتره. چون 8 گیگ داخلی داره و تا 16 هم ساپورت می کنه. بعد از اون GC900 با یک و نیم گیگ داخلی و ساپورت 16 گیگ و Kc910 هم با 100 مگ داخلی و ساپورت 8 گیگ سومه
از نطر WiFi و بلوتوث و سرویس های اینترنتی و SmS ، هر سه مثل هم هستن
از نظر دوربین KC910 , GC900 دوربین 8 دارن که خوب صد در صد از دوربین 5مگا پیکسل KM900 برتره. ضمن اینکه KC910 به دلیل داشتن فلش زنون و زوم 16 یه ذره برتری داره نسبت به GC900 ولی نه اونقدر که محسوس باشه
هر سه GPS دارن.
KM900 چند تا خوبی داره که FM Transmitter داره و همچنین پورت 3.5 میلیمتری و نیز Motion Sensor داره
KM900 , GC900 دارای اینترفیسهای کلاس S هستند
در مجموع
اگه دوربین برات مهمه GC900
اگه دوربین برات مهم نیست KM900
نقل قول:مخلص عمو ZEUS :10:نقل قول:
اتفاقا اگه دوربین برات مهمه KC910
اگه Performance میخوای KM900
و اگه طراحی و کلاس میخوای GC900
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
راااااستی
با کار خیلی ساده ای که ZEUS عزیز گفت گوشیم مثل روز اولش شد
:10: :11: :40:
با اجازه از برادران، من هم حرف پوریا جان رو تایید میکنم....زئوس جان جسارتا دو سه تا نکته هم بگم:
آرینا هم مثل ویوتی اسمارت 16 میلیون رنگه و تفاوتی ندارن.....فقط رنوار 262 هزار رنگست....نقل قول:
از نظر کیفیت LCD به ترتیب اول GC900 دوم KM900 سوم KC910 . که البته تفاوت KM900 و KC910 فقط در رزولیشن هاشونه ولی GC900 یک صفحه نمایش 16 میلیون رنگ داره که کاملا برتره
فقط رنوار تو پخش فیلم های DivX برتری قاطعی داره نسبت به اون دو تا....نقل قول:
پخش فرمت های صوتی و تصویری، هر سه مثل هم هستن
رنوار تا 16 گیگ ساپورته ولی اون دوتا تا 32 گیگ.....البته چیز زیاد مهمی نیست....نقل قول:
از نظر حافظه داخلی KM900 برتره. چون 8 گیگ داخلی داره و تا 16 هم ساپورت می کنه. بعد از اون GC900 با یک و نیم گیگ داخلی و ساپورت 16 گیگ و Kc910 هم با 100 مگ داخلی و ساپورت 8 گیگ سومه
دوربین رنوار در کل از همه بهتره (فیلم و عکس) و بعدش از نظر کیفیت آرینا، چون ویوتی اسمارت دارای نویز های زیادی هستش....ولی از نظر امکانات اول رنوار بعد ویوتی اسمارت و بعدش آرینا....تو اینترفیس دوربین هم آرینا و ویوتی اسمارت یه سروگردن بالاترن از رنوار.....نقل قول:
از نظر دوربین KC910 , GC900 دوربین 8 دارن که خوب صد در صد از دوربین 5مگا پیکسل KM900 برتره. ضمن اینکه KC910 به دلیل داشتن فلش زنون و زوم 16 یه ذره برتری داره نسبت به GC900 ولی نه اونقدر که محسوس باشه
هر سه Motion Sensor دارن....نقل قول:
KM900 چند تا خوبی داره که FM Transmitter داره و همچنین پورت 3.5 میلیمتری و نیز Motion Sensor داره
خوب چند تا نکته هستنقل قول:
اول اینکه Motion Sensor گوشی KC910 فقط تویه محیط های خاص کار می کنه و هر جایی کار نمی کنه. پس عملا می شه گفت نداره. Km900 رو می دونم که داخل منوهاش هم کار میکنه. GC900 رو خبر ندارم ولی فکر کنم مثل همون KC910 باشه
ساپورت رم هم بیشتر بر اساس تجربه ست. من هم دیده بودم بعضی جاها زدن 32 و بعضی جاها 16 ... گفتم بذار کمتر رو بگم که اگه بیشتر ساپورت، مشکلی نباشه . به خصوص که سایت GSMarena هم فقط زده 32 گیگ و جلوش ننوشته که تست شده یا نه.... اما 16 گیگ KC910 رو زده که چک شده و کار کرده
در مورد ال سی دی KN900 هم حق با دوستان بود و 16 میلیون رنگ بودش
در مورد نویز دوربین GC900 والا من تا حالا چیزی نشیده بودم. اگر هم باشه فکر کنم مشکل نرم افزاری باشه و با تغییر فریمور درست بشه
کلا اگه من میگم بین GC900 و KM900 یکی رو انتخاب کنه به خاطر اینترفیس S کلاس گوشیه که مطمئنا بعد از یه مدت کارکردن با گوشی، حتما به این نتیجه می رسی که کاره خوبی که خریدی.... حالا دوربین و اینا به جای خود
یه چورایی می شه گفت من هم نظرم همینهنقل قول:
ضمن اینکه، دوربین 5 هم بد نیست... خیلی هم خوبه. اما در مقایسه با 8 شاید یه ذره ضعیف تر باشه
.
.................................................. ..
جدی درست شد؟؟:20:
اون مشکل زمان شارژ و اینا هم حل شد؟؟
:10:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
دوستان یه سوال
گوشی KM900 و GC900 برای استفاده از GPS ظاهرا می تونن از Google maps استفاده کنن. چون داخل مشخصات نوشته
این چه جوریه اونوقت؟؟؟ برای لود شدن نقشه ها به اینترنت نیاز دارن؟؟ یا نقشه ها رو باید بریزی؟؟
اگه اینترنت نمی خواد، نمی شه ما هم یه جوری اینکار رو بکنیم؟؟؟
ببین دوست عزیز، موشن سنسور به این چیزا نیست.....اون سنسور در کل تو هر سه وجود داره حالا اینکه مثلا توی منوی رنوار ازش استفاده نکردن دلیل از عدم وجودش نیست.....برای مثال هر سه بازی های حرکتی تو خودشون دارن...در ضمن GC900 و KM900 هر دو منوهاشون حالت لندسکیپ رو دارن....نقل قول:
اول اینکه Motion Sensor گوشی KC910 فقط تویه محیط های خاص کار می کنه و هر جایی کار نمی کنه. پس عملا می شه گفت نداره. Km900 رو می دونم که داخل منوهاش هم کار میکنه. GC900 رو خبر ندارم ولی فکر کنم مثل همون KC910 باشه
راستش این دوربین GC900 داستان درازی داره! :دی درسته مشکلش فقط نرم افزاریه و روی الگوریتم حذف نویز کار نشده. بارها هم روش بحث شده، تو جی اس ام هم امتیاز بسیار پایینی گرفته....هنوزم که هنوزه خبری از آپدیت درست حسابی دوربین نیست...نقل قول:
در مورد نویز دوربین GC900 والا من تا حالا چیزی نشیده بودم. اگر هم باشه فکر کنم مشکل نرم افزاری باشه و با تغییر فریمور درست بشه
موافقم....من نخواستم رنوار رو برتر بدون و یا بالعکس....فقط میخواستم مقایسه جزء به جزء بشه که هر کس بسته به اون چیزی که خیلی بهش علاقه داره انتخاب کنه....مثلا اگه عکاسی حرفه ای میخواد که خیلی به کیفیت عکس هم اهمیت میده خوب بهتره رنوار بگیره، ولی اگه مثل من به اینترفیس و چیزهای دیگه خیلی اهمیت میده، خوب از اینترفیس اس کلاس واقعا نمیشه گذشت....در کل من میگم اگه کسی دنبال عکاسی عادی هستش و زیاد اهل فیلم نیست بهتره آرینا یا ویوتی اسمارت بگیره که خیلی برتری های نسبت ب رنوار داره (مخصوصا آرینا که افت قیمت شدیدی کرد...)نقل قول:
کلا اگه من میگم بین GC900 و KM900 یکی رو انتخاب کنه به خاطر اینترفیس S کلاس گوشیه که مطمئنا بعد از یه مدت کارکردن با گوشی، حتما به این نتیجه می رسی که کاره خوبی که خریدی.... حالا دوربین و اینا به جای خود
ناگفته نماند که رنوار نسبت به قیمتش خیلی عالیه، یعنی واقعا قیمت خوبی داره....
:10: :46:
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
بله میتونن و البته نیاز به اینترنت داره، ولی خوب طبیعتا نیاز به نقشه نداره چون از اینترنت لود میکنه....البته اگر یه بار لود کنید تو حافظش میمونه و دفعه بعد که بیاید نیازی نیست دوباره لود کنید...نقل قول:
دوستان یه سوال
گوشی KM900 و GC900 برای استفاده از GPS ظاهرا می تونن از Google maps استفاده کنن. چون داخل مشخصات نوشته
این چه جوریه اونوقت؟؟؟ برای لود شدن نقشه ها به اینترنت نیاز دارن؟؟ یا نقشه ها رو باید بریزی؟؟
اگه اینترنت نمی خواد، نمی شه ما هم یه جوری اینکار رو بکنیم؟؟؟
شما رنوار داری برادر؟! اگه آره، فکر کنم تو خودش گوگل داشته باشه....پس مثل این دو تا گوشی هم میتونید از این قابلیت استفاده کنید...
آره،همش با هم حل شدنقل قول:
خدا خیر و برکت دنیا و آخرت رو نصیبت کنه :دی
که من رو از رفتن به کامتل خلاص کردی
الان شدیدا دنبال آپدیت فریمور هستم
این یه فاجعس !!!
ورژن فرمور ما 10F ،اما انگلیش تا 11 J :18:هم اومده !!!
آره... من هم رنوار دارم و گوگل مپ رو هم داره
ولی چیزی که هست اینه که، نقشه ها رو هر دفعه باید از اینترنت لود کنه و ضمن اینکه گزینه ای هم نداره که مربوط به GPS و راه اندازی اون باشه
................................
پوریا جان... این آپدیت که میگی رو خوده گارانتی انجام نمیده؟؟
یه جا بگو در موردش نوشته باشه، من پایه ام که آپدیت کنم
نهایتش می خوایم به فارسی رو نداشته باشیم
این ورژن ها چه فرقی می کنه؟؟ 10a 10j 10f
خوب دارين پيش مي رين دارم اميدوار مي شم:31:نقل قول:
آره.. فکر کنم همینجوری پیش بریم، همه باید با هم گوشی ها رو ببریم گارانتی :31:نقل قول:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
دوستان من به برنامه GPS سه بعدی ریختم
قبلا کسی اینکار رو کرده بود؟؟
اگه می خواین بگین که براتون بذارم
البته هنوز تست نکردم
ولی نقشه ها رو با موفیقت لود می کنه فعلا :20:
این آدرس جایی که فرمورهارو دارهنقل قول:
از لحاظ تفاوت،ببین هرچی این ورژن ها جدیدتر بشن مطمئنن performance میره بالاتر و باگ های بیشتری از بین میرهکد:http://www.mygreatphone.com/forum/lg-kc910-renoir/11950-official-renoir-firmwares.html
حالا یه نگاه به اینجا بنداز
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
نیکی و پرسش ؟؟؟ :دینقل قول:
بدو آپلود کن ببینیم چیه
:10::10:
خوب باشه
الان با توضیح براتون می ذارم
اول این فایل رو دانلود کنید و بعد از Extract کردن، با فولدرش کپی کنید داخل مموری کارت
دانلود فایل های برنامه
[HTML]http://rapidshare.com/files/390068274/We-travel0.9.12Full.zip.html[/HTML]
در مر حله دوم با فایل منیجر گوشی برید داخل این فولدر که کپی کردید و فایل با پسوند JAD رو اجرا کنید.
حالا میریم سراغ نقشه ... فایل نقشه رو دانلود کنید. محتویات رو داخل یه فولدر به اسم Iran بریزید. و این فولدر رو در مسیر زیر کپی کنید.
Memory /We-travel0.9.12Full / Map
دانلود نقشه[HTML]
http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_phocadownload&view=category&i d=24%3Amiddle-east&Itemid=17&lang=en[/HTML]
تا الان گرفتید چی شد؟؟
خوب حالا برنامه رو اجرا کنید. هر سوالی پرسید، Yes رو بزنید. بعد یه قسمت میاد که باید نقشه رو انتخاب کنید، از اونجا نقشه ایران رو انتخاب کنید. فقط توجه داشته باشید که برنامه به طور پیش فرض روی کشور آلمان میاد بالا. به خاطر همین اولی که برنامه میاد بالا صفحه قهوه ایه. با استفاده از # زوم منفی کنید و بیاین بالا و بعدش با استفاده 9 رویه کشور ایران زوم کنید. نقشه این برنامه رو هم خوده شرکت داده و کل راههای ایران رو داره به علاوه چند تا شهر. مثل تهران و مشهد و....
وقتی برنامه رو باز کردید برید داخل setting و تنظیمات Gps رو رویه Internal بذارید
داخل همین سایتی که نقشه رو دانلود کردید که در واقع همون سایت سازنده برنامه هم هست می تونید Skin و فرمان های صوتی رو هم دانلود کنید. من مسیر کپی کردن فایل های اینا رو هم براتون میذارم که اگه خواستید دانلود کنید، بدونید کجا بریزید
Memory / We-travel0.9.12Fulll / Map / #نقشه#
•Memory / We-travel0.9.12Full/ Voices / #صدا#
•Memory / We-travel0.9.12Full / Menus / #منو#
•Memory /We-travel0.9.12Full / Config / #زبان#
برای فارسی کردن زبان برنامه
[HTML]http://rapidshare.com/files/390070359/Lang___________.zip.html[/HTML]
---------- Post added 22-05-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 21-05-2010 at 11:58 PM ----------
من خودم زیاد ور نرفتم با برنامه و هنوز تست هم نکردم ببینم به ماهواره وصل می شه یا نه
ولی یکی از خوبی هاش اینه که قابلیت 3D داره
یه چیز دیگه رو یادم رفت بگم.... یا دکمه 3 می تونید برید به موقعیتی که الان هستید... البته اگه به ماهواره وصل بشه
خوب حالا کدومش رو دانلود کنم؟؟نقل قول:
زبان انگلیسی رو همه دارن دیگه؟؟
نگیرم یه زبونی عجیب غریب باشه، بمونم توش
کدوم جدیدتره؟؟
ورژن 11 که می گفتی کدومه؟؟
ببین به نظر من این از همه مناسب ترهنقل قول:
KC910-DZ-V10k-JAN-31-2009-OPN-EU
حالا حسین هم بیاد نظرش رو بگه
ضمنا شما فایل DZ که همین فایلس رو بگیر بقیش رو با خود آپدیتر ال جی که حسین جان تو تاپیک آپدیت فرمور ال جی گذاشته انجام بده،این جوری ریسکش خیلی کم تره
اگه بتونی یه جوری هم قبلش از فرمور دستگات بک آپ بگیری خیلی بهتره
در مورد ورژن 11،تو لینک زیر هم ورژن 11 و هم ورژن 14 :18::18::18: موجوده
یه نگاه بنداز
کد:http://www.mygreatphone.com/forum/lg-kc910-renoir/13630-new-mgp-firmware-thread-v14c-14d-beta-1-a.html
سرعت دانلود این لینک خیلی خیلی پایینه
:41:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
اگه در مراحل آپدیت مشکلی پی بیاد، گارانتی دیگه قبول نمی کنه دیگه... درسته؟؟
هزینه تعویض فریمور چه قدره؟؟
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
من ورژن 14 رو زدم دانلود بشه... اون یکی اصلا سرعت دانلودش زیر 2 بود. فایده نداشت
به نظرم اولين نفر بودم كه ورژن F وقتي اومد ريختم رو دستگاهم اون موقع تا جاييكه يادم مياد زنگ زدم يكي از فروشندگان كه نمايندگي ال جي داشت ايشون گفتند اگر وسط كار مشكلي بوجود بياد نمايندگي ببري هزينه نصب رو فارغ از گارانتي بودن ازت مي گيره كه خدا رو شكر مشكلي بوجود نيامد و اون رفيقم هم رفت خارج از ايران وگرنه اين مشكل گوشي خودم رو الان حل مي كرد ...
در مورد مشكل خودم شركت ال جي فقط به اين بسنده كرده كه ايميل شما دريافت شد و در حال بررسي توسط بخش خاورميانه شركت است در اسرع وقت با شما تماس گرفته خواهد شد ( تا به حال از پاسخ اوليه 1 هفته مي گزره فعلا دريغ از تماس شركتشون يا كامتل )
همین مرحله اول به مشکل خوردم
برنامه LG Mobile Update Tool رو نمی تونم نصب کنم
سریع باز و بسته می شه
رویه ویندوز 7 نصب می شه؟؟ فکر کنم مشکل از همین باشه
این فیرمور را نصب نکنید!نقل قول:
بین به نظر من این از همه مناسب تره
KC910-DZ-V10k-JAN-31-2009-OPN-EU
حالا حسین هم بیاد نظرش رو بگه
ضمنا شما فایل DZ که همین فایلس رو بگیر بقیش رو با خود آپدیتر ال جی که حسین جان تو تاپیک آپدیت فرمور ال جی گذاشته انجام بده،این جوری ریسکش خیلی کم تره
اگه بتونی یه جوری هم قبلش از فرمور دستگات بک آپ بگیری خیلی بهتره
در مورد ورژن 11،تو لینک زیر هم ورژن 11 و هم ورژن 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده
یه نگاه بنداز
برادران این فیرمور 14 دست کاری شدست و اسمش رو هم تغییر دادن تا تفاوت داشته باشه....به غیر از اون، مخصوص آمریکا و کشور هایی هستند که از باند 1900 و 850 استفاده می کنند هستش....باند ایران، 1800 و 900 هستش... نکته دیگه اینکه این OPN ها بیشتر مخصوص اپراتوری هاست، یعنی اونایی که قرار دادیند....مثل AT&T و Verizon و...
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
من روی ویندوز اکس پی تست کردم (دو تا کامپیوتر) کار کرد....شاید تقصیر از ویندوز باشه...نقل قول:
رویه ویندوز 7 نصب می شه؟؟ فکر کنم مشکل از همین باشه
نقل قول:
دمت گرم گفتی
نزدیک بود گوشی رو . ... بدم :31:
پس باید بگردیم یه نسخه درست و حسابی و جدید پیدا کنیم
از دوستان هر کس رنوار دست دو تمیز برای فروش داره پی ام بده! :دی
تا جايي كه بنده داخل سي دي نصب ديدم كه دارم بيشتر از ويندوز 32 بيت اونم ويستا نميشه نرم افزار رو نصب كرد . البته بقيه دوستان هم بايستي نظر بدن شايد سي دي بنده قديمي باشه ...
چند می ارزه دست دو؟؟؟نقل قول:
حالا چرا می خوای دست دو بخری؟؟ خودت می خوای اصلا؟؟
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
همین نرم افزار آپدیت رو میگی؟؟نقل قول:
چیکار کنیم حالا؟؟
بله همين نرم افزار رو ميگم به نظرم بايستي با اين شركت خيلي آن لاين ال جي تماس برقرار كن:13:ي ببيني آپديت يا ورژن جديد دارن ...:19:
در حد 150 اگه پیدا بشه خوبه!!! :31: :دینقل قول:
چند می ارزه دست دو؟؟؟
حالا چرا می خوای دست دو بخری؟؟ خودت می خوای اصلا؟؟
برای خودم نمیخوام، طرف عاشق رنواره ولی پول نداره میخواد دست دوشو بگیره...
مطمئنن باهات تماس میگیرننقل قول:
منتظر باش،این شرکت های بزرگ نمیزارن آبروشون پیش مشتری سر این چیزا بره
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
حسین جان من از همین سایت بگرد ورژن جدیدش رو پیدا کن،من شدیدا تو کف فرمور ورژن جدیدم
خوب یه چیزی هم بگم در مورد این پستم که گفتم فیرمور رو نصب نکنید، یکی از کسانی که تو اون تاپیک هست تست کرده و گفته با باند های 900 و 1800 هم کار می کنه و جای نگرانی نیست....
واسه منم اينجوريه. هم ويندوز xp وهم vista رو امتحان كردم اما كار نكرد. ولي روي يه pc ديگه كار كرد. يكي كمك كنه:41::41::19::19:نقل قول: