من 7 ورژن 64 بیتی رو دارم بدون مشکل کار می کنه...شما یه ورژن دیگه از کروم رو آزمایش کن...نباید مشکل داشته باشهنقل قول:
Printable View
من 7 ورژن 64 بیتی رو دارم بدون مشکل کار می کنه...شما یه ورژن دیگه از کروم رو آزمایش کن...نباید مشکل داشته باشهنقل قول:
شما از چه ورژنی استفاده میکنید ؟نقل قول:
سلام
چه جوری روی seven ویندوزxpنصب کنم
نقل قول:
آقا جون من به این مشکل هم پاسخ بدید ...
برید تو Region and Language سربرگ آخر (Administrative) و Change system locate رو بزنید، روی Persian بزاریدنقل قول:
شما برو از کنترل پنل روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از قسمتFormats و Format رو Persian کن بعد از قسمت Location از Current Location رو هم Iran کن ببین مشکلت حل میشه.نقل قول:
درایور جدید برای کارت گرافیک انویدیا نصب کردم از کجا میتونم برم تو تنظیماتش
حتی تو کنترل پنل هم نیومده
توی ویستا مشکلی نبود
از منوی Start در قسمت Search RProgram and file تایپ کن Nvidia.نقل قول:
اینکارو انجام دادم اما فایده ایی ندارهنقل قول:
نهایت چیزی که پیدا میکنه فایل setup نصبی برنامه یا یکسری قایلهای نامربوط هست
شما مطمعنی که درایو کارت گرافیکت رو نصبیدی؟! آخه حتما اگه نصبیده باشی اونجا یه اسمی به نام Nvidia Phsyx Properties میاد.نقل قول:
سلام من می خوام وارد Manage بشم بعد ارور زیر رو میده چی کار کنم فقط تروخدا نگید ویندوز عوض کن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نصب مجدد درایور این گزینه اومد ولی چیز خاصی نیستنقل قول:
من هدفم اینه که گزینه wait for vertical sync رو فعال کنم مثل ویندوز ویستا و ایکس پی
اما این هیچ گزینه ایی برای تنظیم نداره
یکی اینکه من درایور اسکنرم تو 7 جواب نمیده و خود سایت و اینها هم نداره..یکی گفت از طریق خود اپدیت ویندوزت انجام بده..جواب میده..باید از کجا اینکار رو انجام بدم
ای بابا, شما چقدر این سوال رو میپرسید!؟ خوب اگه تا حالا جواب نگرفتی معنیش اینه که همه عین من جواب سوالتون رو نمیدنن!!!نقل قول:
من جای شما بودم یه سرچی تو گوگل میکردم.
درودنقل قول:
کدوم ارور؟!!!!
درودنقل قول:
اینکه کاری نداره، تو Device Manager رو آیکون اسکنر کلیک راست کن و Update Driver رو بزن و بعد هم گزینه Search Automatically For ... رو بزن. البته به اینترنت وصل باش. بعد چند دقیقه خودش finish میده.
سلام..
کسی میدونه که چطوری باید پسوردی که توسط BitLocker روی یکی از درایو هام گذاشتم رو حذف کنم؟!
وقتی رو درایو مورده نظر کلیک راست میکنم و Manage BitLocker رو انتخاب میکنم و بعد Remove Password From This Drive انتخاب میکنم اروره زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:مشکلم حل شد!
با سلام
دوستان متاسفانه نمیشود در ویندوز سون فایلها و پوشه ها را بصورت منوال یا دستی مرتب و تغیر مکان داد
دوستان راه حلی به نظرشان میرسه ؟
یا کسی این مشکل من را دارد ؟
سلام
از وقتی ویندوز 7 نصبیدم درایو C داره پر میشه هر روز داره بیشتر پر میشه !
ویروس چیزی هم نیستش !
شما هم این مشکل رو دارید ؟
مشکل چیه؟
من ویستا 64 بیتی دارم روی درایو c هست میخوام ویندوز 7 32 بیتی روی همون درایو نصب کنم چطور نصب کنم تا ویندوز ویستا رو هم داشته باشم upgrade کنم یا custom
نصب دو ویندوز 32 بیت و 64 بیتی در یک درایو من در سایت های خارجی ندیدم که توصیه شده باشه و اصلا انجام شده باشه !
دوستان لطفا به این سوال پاسخ دهید.نقل قول:
آقا کسی روش نصب کردنxpروsevenرو نمی دونه
با سلامنقل قول:
این مشکل یکی از باگ های ویندوز 7 منم این مشکل داشتم راهش اینکه که درایور جدید نویدیارو کامل حذف کنی راه انداز قدیمی مخصوص ویستارو روش نصب کنی بعد دوباره اونو پاک کنی وحالا درایور جدید نویدیا رو نصب کن من با این روش مشکلم حل شد و control panel نویدیا کاملا کار می کنه امیدوارم مشکلت حل شه ری استارت بعد هر نصب یا حذف یادت نره!
در ویندوز 7 دیگه مثل گذشته نمیشه فایل ها رو جابه کرد شاید راه دیگه ای باشه من که نمی دونم از طرفی هم نیاز به این کار نیست چون از قسمت more شما میتونی فایل ها رو به هرشکلی که می خوای مرتب کنی مثلا من براساس تاریخ ساخت فایل استفاده می کنم که خیلی بدردم می خوره وخیلی گزینه های دیگه!
ببخشید من بابیلون رو نصب می کنم ولی نمی تونم گلوسشری هاش رو نصب کنم. مشکل از کجاست؟ در ضمن ورژن های 7 و 8 رو امتحان کردم. اگه بابیلونب دارید که کار میداه خواهش می کنم معرفی کنید.
اول ویستا رو نصب کن بعد 7.نقل قول:
البته شما نمیتونید دو ویندوز تو یه درایو نصب کنید باید به انتخاب خودتون یکی رو واسه D و دیگری رو برا C بنصبی.
دوست عزیز اصلا نصب دو ویندوز در یک درایو اممکانپذیر نیست که حالا 32بیت و 64بیتش توصیه شده یا نشده باشه!نقل قول:
نصب دو ویندوز 32 بیت و 64 بیتی در یک درایو من در سایت های خارجی ندیدم که توصیه شده باشه و اصلا انجام شده باشه !
یعنی چی روش نصب XP رو 7؟؟؟نقل قول:
شما میخوای XPتونو Upgrade کنید؟
نقل قول:آقا یکی جوابه منو بده:grrr:نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز
بنده میخواستم بدونم چگونه میشه ویندوز 7 رو کنار XP نصب کنم؟ دوم اینکه چیکار کنم که ویندوز 7 مودم دستگاه (مدلZ-Cyber)رو بهش بشناسونم؟ با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز.
taskbar اینو می بینید ؟ من می خوام این طوری بشه آیک.ن نباشه ولی هر چی گشتم تنظیم نداشت !نقل قول:
کد:http://www.tehranpic.net/images/77qgxmbvn5x797ytnuo3.jpg
از اونجایی که من میدونم اون نوشته پایین که ورژن ویندوز رو نوشته بهش میگن واترمارک و پچهایی برای ویندوز 7 اومده که اونو حذف میکنهنقل قول:
ویندوزت هم کرکش باطل شده و مدتش تموم شده که والپیپراتو نشون نمیده میتونی از تاپیک معرفی کرک برای ویندوز 7 جدیدترین کرک رو بگیری و طبق آموزش نصب کنی
برنامه توناپ 2009 هم فعلا با ویندوز 7 همخونی نداره و باید منتظر بشیم تا نسخه احتمالا 2010 همراه با پشتیبانی ویندوز 7 بیاد که احتمالا تقریبا همزمان با ارائه نسخه اصلی 7 بیاد
نقل قول:
انجام این کار در درایو ها امکان پذیر نیست. میخوای بر چه اساسی مرتبشون کنی؟
نقل قول:
رو تسکبار راست کلیک کن و properties رو بزن. کشوی روبروی taskbar button رو بزار رو never combine
من قصد دارم به صورت دلبخواهی پوشه ها را بچینم و گزینه های سون جهت مرتب کردن پوشه ها نظر من را برآورده نمیکنه.
واقعا هیچ راهی نیست ؟
باید اول XP بعد 7 رو تو درایو دیگه بنصبی.نقل قول:
در مورد کارت مودمتون هم باید برید سایت شرکت Z-Cyber و درایو نسخه ویستا یا اگر 7 بود 7 رو بدانلودی و نصب کنی.
با ارز سلام بر دوست عزیز:11::11::11:نقل قول:
ببخشید اشتباهی نوشتم:41:
من می خوام روی ویندوز seven ویندوز xp نصب کنم :31:
ذوستان حالت XP mode هست ها !
نیم خواد پاک کنید ایکس پی بریزید بعد دوباره 7 !
ویندوز هفت برای من خیلی کند شده.. از ویندوز ویستا هم کندتر شده کلا یه جوری شده !
مشخصات سیستم من:
CPU: P4 3.4 FULL CACHE 2 MB cache
Memory : 2 GB
ولی تو پوشه ها که میرم خیلی کند باز میکنه شاید با تاخیر 1 ثانیه یا 2 ثانیه !
ضد ویروس کسپر نصبه ، + غیر فعالش هم کردم بازهم همینطوره
در کل XP خیلی سریعتره الا ! خیلیی !!!
به نظر شما مشکل از چیه ؟
دوستان این ویندوز 7 نسخه نهایی که میگن اومده یا نه ؟
سلام
من یه چند وقته سون نصب کردم
خیلی باهاش حال میکنم
ولی دوتا مشکل دارم که هنوز نتونستم حلش کنم
1. اول اینکه فیلم های با پسوند mkv رو با برنامه KM Player بی کیفیت پخش میکنه
(فیلم هایی که قبلا" دانلود کردم و با کیفیت بودن رو تست کردم)
2. چاپگرم رو نمیشناسه
من HP LaserJet 1100 دارم، درایور واسش پیدا نکردم اون حالت جست جوی خودش رو زدم تا از اینترنت سرچ کنه، بعد یه چند دقیقه پیدا کرد و دانلود کرد و نصب کرد ولی موقع چاپ چرندیات میده بیرون
راستی پورت چاپگرم parallel هست و فکر کنم مشکلش هم از اینجاست
حالا به نظرتون چه کنم با دله تنها؟:13:
نقل قول:
کامل تر توضیح بده! چجوریه؟