نمی دونم! :دی :دی بده گارانتی، یا فایلشو از اینترنت بگیر خودت آپدیت کن....:دی یکم ریسک داره...نقل قول:
آپدیت؟ چجوری؟
نمی دونم! :دی :دی بده گارانتی، یا فایلشو از اینترنت بگیر خودت آپدیت کن....:دی یکم ریسک داره...نقل قول:
آپدیت؟ چجوری؟
حسین جان من الان دیدم پستهای پیدا شدن کوکیتونو
بهتون تبریک میگم اما تبریک واقعی زمانی هستش که کوکی تو دستاتون باشه
امیدوارم به زودی
دوستان یک سامسونگ استار دارم 3 ماه کارکرده 9 ماه دیگه گارانتی ماکروتل
اگر کسی هست با کوکی معامله میکنم
پی ام دهید دوستان:40:
سامسونگ! کامتل!؟
چند میدی؟
من مشهدم ولی:31:
بیا گوشیه ا یکی دو روز عوض ببینیم چجوربه.:21:
به به
میبینم که سامسونگی ها هم .....
بله ....... :دی
خوب ؛ آزمایش تکمیل شد ، با خوبی و خوشی ، تا حدود نیم ساعت دیگه ؛ فیلم مورد نظر با یک زیر نویس توپ در موبایل ریخته میشه ؛ خیلی زحمت داشت ولی می ارزید :دی
حسین حالا استارو بده من
یه جوری میگی انگار قاتل گرفتن :27:نقل قول:
همون آقای x,y هم پاشون گیره.
اول که میگیرنش صد درصد میگه از کسی خریدم و اصلا نمیشناسمش .بعد که یکم گوش مالیش میدن به حرف میاد بعد اگه دستش تو یک کاسه باشه که دیگه هیچی. بی گناه هم باشه بازم ولش نمیکنن. چون خرید جنس دزدی جرم محسوب میشه
میشه ... وقتی داری تایپ میکنی دکمه ok و چند ثانیه نگه دار بعد میاد full screen edit بعد فارسی بنویسنقل قول:
این اپرا مینی که گذاشته بودید چرا نمیشه باهاش فارسی نوشت؟
حسین میگم میدونی که نیروی انتظامی واسه اینکه کارتو راه بندازه کلی پول ازت میگیره ؟ :18:
بعدشم حواست باشه نکشنت یه وقت :18:
بزار یه چیزی برات تعریف کنم اصلاً پشیمون میشی
پسر یه آدم پول داریو میدزدن ... بعد میگن 100 تومن بیارین تا آزادش کنیم
بعد اینا اولش هول میشن زنگ میزنن پلیس ... پلیس میگه شما 20 تومن بدین ما میریم دزدارو میگیرم بچتونم صحیح و سالم تحویلتون میدیم
اینا میگن نه ما که پول داریم بزار 100 تومن میدیم خیالمون راحتتره
پلیس میگه نه حتماً ما باید این کارو بکنیم
دیگه قبول میکنن ... بعد پلیس میره میریزه اونجا که دزدا بودن ... دزدا بچه هرو میکشن کلی از پلیسارم میکشن ... پلیسم همشونو میکشه :18: :27:
پس حواست باشه این پلیسی که تو فیلما میبینی فیلمه :27:
وقتی برات گرفتنش بهت میگن 1 تومن بده :27:
دلیوری اس ام اس این کوکی به صورت صفحه پاپ اپ هست یا اس ام اس میاد توی اینباکس!؟
من به این خاطر میخوام استار را عوض کنم:40:
حسین جان خالی میبنده به حرفاش گوش نکن.:31:حق گرفتن پول رو ندارن.:46:نقل قول:
اره وقتی پیامت فرستاده میشه بعدش برای تایید یک پنجره باز میشه و میگه که پیام گرفته شد و یک همچین چیزی بعدشم میره و هیچ جا ذخیره نمیشه:31:نقل قول:
حسن نزن این حرف ها رو.....:دی میخوای منو سکته بدی؟!؟!نقل قول:
وقتی برات گرفتنش بهت میگن 1 تومن بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی یک مسنجر خوب سراغ نداره برا این گوشی؟ من چند تا نصب کردم کار نمیکنه میگه یوزر و پسوردت اشتباهه
چرا داره خوبشم داره :دینقل قول:
بچه ها کسی یک مسنجر خوب سراغ نداره برا این گوشی؟ من چند تا نصب کردم کار نمیکنه میگه یوزر و پسوردت اشتباهه
من اینترنت گوشيرو فقط برای همين مسجنرش فعال کردم. يه برنامه ای هست به اسم SH Messenger ، تقريبا جزو معروف ترين مسنجر ها هست ، تو انجمن جاوا هم ميتونی لينکای آخرين ورژنشو پيدا کنی ، نرم افزار رو دانلود ميکنی ، تو سايتش خيلی راحت ثبت نام ميکنی ، بعدش با گوشی با هر آی دی که خواستی ميتونی آنلاين بشی
از اپرا بيشتر معتاد ميکنه :دی :40:
ممنون ebuddy نصب کردم مشکلی نداره
تو سایتشم عضو شدم لمسی هم هست خوبه .
دوستانی که از sh messenger استفاده کردن :
برنامه براشون فول اسکرین میشه ؟
کیبورد مجازی گوشی موقع تایپ کجا میاد ؟
کلا میشه راحت باهاش نوشت ؟ ( با کیبورد مجازیش ؟ )
من از Nimbuzz استفاده میکنم..(فکر نمیکنم جایزه داشته باشه..من بخاطر کیفیتش استفاده میکن:دی)نقل قول:
(خودم کیبرد مجازی این رو حذف کردم:27:)
نقل قول:
کد:http://s81.eu.rapidbaz.com/get/_Chbb/Nimbuzz.jar
Downloadنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/187237657/a5fd6f5e/Nimbuzz.html
setup
launch
Creat a new account
بعدش یورز و پسورد (هرچی عشقتون کشید:دی)میزارین براش...................................در آخر هم Id و Pass (یاهو یا...) رو مشخص میکنید.......بعدش هم مینویسه Connecting و بعدش Checking Contact List و تمام....
:19:
پس چه جوری باهاش تایپ میکنی !؟نقل قول:
خوب دوستان امروز رفتیم شورای حل اختلاف، دراومد متشاکی یه خانمه! :دی (البته اون در اصل آخرین خریدار گوشی بوده دیگه از شانسش....:دی). حالا سه شنبه باید برم دادسرا تازه بعدش که نیابت گرفتم برم سمنان! :19:
پی نوشت: پست شماره 1936 من شد پست شماره 1937 تاپیک کوکی! :دی
سلام یک مسنجر میخوام مصرفش کم باشه و کیبرد افقی هم داشته باشه .راستی با کوکی اومدم
من ebuddy کار می کنم، مشکلی ندارم....نمی دونم نرخش چه جوریه ولی کیبورد کامل داره و...نقل قول:
سلام یک مسنجر میخوام مصرفش کم باشه و کیبرد افقی هم داشته باشه .راستی با کوکی اومدم
منم با همونم ولی کیبرد کامل نداره که:18: معمولی داره و وقتی هم که میچرخونم کیبرد کاملش نمیاد:41:نقل قول:
چجوریه؟
آخرین نسخش هم هست.
دو دقیقه هم با اینرتنت همراه اول رفتم 700 تومن کم کرد.:31:
ولی چه میکنه این ایرانسل:21:
سلام.
یه سوال در مورد استا داشتم:
آقا وقتی آهنگ گوش میدیم بعد میخوام بزنم وسط آهنگ اون نوار رو میکشم جلو ولی دیگه بدش آهنگ پلی نمیشه و به حالت پاوز میمونه.
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟؟؟
راستی دوستان هنوز بازی تو و فول اسکرین یا موشن سنسوری برای کوکی پیدا نکردین؟؟؟
راستی گوشیه کوکی برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا شده؟؟؟؟
بله پیدا شده.........فعلا تو سمنان داره میزنگه.............:31:نقل قول:
اینم یکی از معایب استار هست. فک کنم تو استار وقتی آهنگ رو متوقف میکردی دیگه نمیشد پلی کنی نه؟ الانم همینجوریه؟نقل قول:
بهتره برید کلوپ استار و مشکل رو بگید اینجا فقط حسی آقا استار داره. . بازی برا استار هست ولی تو کوکی کار نمیکنه
راستی استار دارها تا حالا امتحان کردن بینن وقتی گوشی روشنه میشه سیم کارت رو عوض کرد؟ من تو کوکی الان همچین کاری کردم ولی هنوز نوشته بود ایرانسل و باید خاموش روشن کنی تا بشه همراه اول:دی
پس تبریک میگم ای Michael Ropy بزرگوار
:10:
تو کلوپ استار جواب رو دادم.....نقل قول:
آقا وقتی آهنگ گوش میدیم بعد میخوام بزنم وسط آهنگ اون نوار رو میکشم جلو ولی دیگه بدش آهنگ پلی نمیشه و به حالت پاوز میمونه.
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟؟؟
آره درسته، ولی همیشه نه بعضی موقع ها اینجوری میشه که باید روشن خاموش کنیم....:13:نقل قول:
اینم یکی از معایب استار هست. فک کنم تو استار وقتی آهنگ رو متوقف میکردی دیگه نمیشد پلی کنی نه؟ الانم همینجوریه؟
مرسی برادر! :دینقل قول:
پس تبریک میگم ای Michael Ropy بزرگوار
استار هم همینجوریه....البته یه راه حل هست که امتحان نکردم، ولی به احتمال قوی کار میکنه: وقتی سیم رو عوض کردید، برید تو تنظیمات شبکه (Network) و گزینه سرچ رو بزنید...باید درست بشه..نقل قول:
راستی استار دارها تا حالا امتحان کردن بینن وقتی گوشی روشنه میشه سیم کارت رو عوض کرد؟ من تو کوکی الان همچین کاری کردم ولی هنوز نوشته بود ایرانسل و باید خاموش روشن کنی تا بشه همراه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان نگفتی با ebuddy چجوری با کیبورد کامل کار میکنی؟
مال من چرا نداره؟ برای نوشتن یک حرف چند بار باید کلیک کرد تا بنویسه.
آخ اصلا حواسم نبود....:دینقل قول:
حسین جان نگفتی با ebuddy چجوری با کیبورد کامل کار میکنی؟
مال من چرا نداره؟ برای نوشتن یک حرف چند بار باید کلیک کرد تا بنویسه.
این کیبورده وقتی میاد من برعکس میکنم گوشی رو دیگه...کیبورد هم می برعکسه!:14:
راستی شما کیپد مجازی رو حذف کردید؟! شاید به خاطره اونه...
نه برا من کیبورد کامل نمیاد نه قبل از اینکه اون کیبورد پایینی رو حذف کنم و نه بعدش
آقا مبارک باشه گوشیت رو پيدا کردی . حالا انشالله زودتر بری بگیریش .
فقط یه سوال داشتم : فرض کنیم یارو که گوشی رو دزدیده تا ۴۰ روز یا ۶۰ روز تو گوشی سیم کارت نندازه و ازش استفاده نکنه . اون وقت که مهلت تموم بشه دیگه نمی تونن گوشی رو پیدا کنن که . چجوری میشه حالا ؟
راستی دارم با گوشیم پست میدم این بسته ۳۰ مگی ایرانسل منو دیوونه کرده ! opera5 beta
بچه ها من خیلی دو دل شدم برا خرید کوکی.
آخه الان 1 ساله دارم تحقیق میکنم برای خرید گوشی.و اگه بد در بیاد بد میشه...
از طرفی هر روز میبینم که یه سری از امکانات واجبش رو اینجا بچه ها زدن که نداره ... ( مثل qwerty تو چت. یا messaging ضعیف و کلاسیک ) از یه طرف هم ظاهر قشنگش منو کشته.اگه سفیدش تو تهران بود که شک نمیکردم.ولی انگار سفیدش تو ایران نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا نسبی هست ، مثلا برای حسین جان و چند نفر دیگه این مشکلات فکر کنم نبود ؛ من خودم اینترنت ندارم وگرنه امتحان می کردم.نقل قول:
مثل qwerty تو چت. یا messaging ضعیف و کلاسیک
خوب گوشی 150 تومنی همینجوریه دیگه . هرچی امکانات بیشتر قیمت بالاتر:دینقل قول:
راستیqwerty تو چتروم بسته به نرم افزارش هست که ازش پشتیبانی بکنه یا نه.اگه پشتیبانی کرد که میاد اگر هم نکرد نمیاد:دی
حسین آقا با استار تست کرده.:31:نقل قول:
راستی حسین جان میشه ورژن مسنجر خودتو بدی منم یک تستی بکنم:31:
خوب پیدا نمیشه، باید دوباره پول بدید و دوندگی کنید تا دوباره براتون پیگیری کنن....:دینقل قول:
فقط یه سوال داشتم : فرض کنیم یارو که گوشی رو دزدیده تا ۴۰ روز یا ۶۰ روز تو گوشی سیم کارت نندازه و ازش استفاده نکنه . اون وقت که مهلت تموم بشه دیگه نمی تونن گوشی رو پیدا کنن که . چجوری میشه حالا ؟
بله من با استار تست کردم....کوکی رو دیگه یادم نمیاد! :دی بزارید بیاد دستم، تست میکنم.....نسخه مسنجر هم 1.4.2 هستش....نقل قول:
حسین آقا با استار تست کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی حسین جان میشه ورژن مسنجر خودتو بدی منم یک تستی بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش . شما هم کوکى دارى ؟نقل قول:
در مورد اىرانسل و کوکى ،دقىقا و شدىدا و عمىقا بات موافقم
راستى حسىن آقا ، کلا اىن جرىان شکاىت کردن چقد خرج داره ؟
دوستان ميخواستم ببينم اخرين قيمت از اين گوشي كسي ميدونه چند هست...من كه شهرستاني هستم ميخوام اينو بگيرم تو شهر خودمون گير نمياد مجبورم از دي جي كالا گيرم162 تومن.
سلام و خسته نباشيد.دوستان ميخواستم ببينم الان اخرين قيمت كوكي چند هست .من شهرستاني هستم تو شهر خودمون گير نمياد.مجبورم از دي جي كالا بگيرم كه قيمتش 162 تومن هست.
والا الان گوشیم p990 هستش ولی تا کمتر از یه ماه دیگه برا خط اصلیم یه کوکی میگیرم . باید اعتبار نگه دارم ببینم اینترنت کلوچه ای چه مزه ایه ؟
راستی کسی قیمت گوشی رو داره ؟
به نظرتون تا یه ماه دیگه ارزون میشه یا نه ؟
گذشته از اینا من روانی این اینترنت ایرانسل شدم . پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنین با opera هم از ف ی ل ت ر خبری نیست !!!
چیزی نیست....به جز خرج رفت و آمد (که بستگی به فاصله شما و کلانتری، دادسرا و شورای حل اختلاف داره)، برای نوشن شکایت 5000 تومان برای تمبر میخوان و 1000 تومان هم برای عریضه نویسی.....از اون ور اگه خط ایرانسل داشته باشی، بابت نامه ای که میدی به ایرانسل، ازت 4000 تومان میگیرن...(مخابرات هیچی نمی گیره). ولی نوش جونش! :دی پول بگیره حداقل یه کاری برامون بکنه! :دی کلا خرج ها همینه....میمونه خرج رفت و آمد به شهری که گوشی پیدا شده که تمام این خرج ها رو از آقا دزده میگیرم! :27:نقل قول:
راستى حسىن آقا ، کلا اىن جرىان شکاىت کردن چقد خرج داره ؟