نقل قول:
نه دیگه هیچ اثری نداره چون این دوستمون هم میگه توی افت فریم تاثیرچندانی نداره
پس معلوم میشه که به سیستم ربطی نداره:46:
موفق باشید:11:
Printable View
نقل قول:
نه دیگه هیچ اثری نداره چون این دوستمون هم میگه توی افت فریم تاثیرچندانی نداره
پس معلوم میشه که به سیستم ربطی نداره:46:
یه سوال ،
کسی می دونه آیا امکان وارد کردن ماشین های جدید به این بازی هست یا نه ؟ و اگه هست چطوری میشه این کار رو کرد ؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید .
نقل قول:
بله عزیز این امکان که بشه ماشین اضافه کرد هست که بهش میگن (مد)
ولی من خودم تا الان مد توی بازی نریختم برای همین هم متاسفانه نحوه ریختن مد توی بازی رو نمیدونم متاسفانه ولی شما توی Google یه سرچ بزنید اطلاعات کاملی برای اینکار هست:46:
توی مراحل فرعی هم میشه هنگام درگیری سوار ماشین پلیس شد و از پلیسها کمک گرفت
نقل قول:
این پست شما سوالی بود یا نه؟:31:
اگه سوالی بود باید بگم که فقط شما میتونید بیسیم بزنید تا پلیس ها به جایی که شما هستید بیان و اگه درگیری باشه توی درگیری دخالت میکنن ولی اگه شما هم تیر اندازی کنید یا توی درگیری شرکت کنید شما هم ستاره دار میشید و پلیس ها با شما هم درگیر میشن
سلام خسته نباشيد
مي تونيد راه نمايي كنيد كه كدوم قسمت از سيستمم را بايد ارتقا بدم تا مشكل حل بشه؟
يا يه سيستم معرفي كنيد كه تا چند سال بازي ها را ساپورت كنه؟
نقل قول:
عزیز این دیگه کار ما نیست شما اینجا مطرح کن که همه دوستان استاد هستند در این زمینه
مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات
لینک تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=247
البته شما باید گرافیک رو ارتقاء بدید ولی اگه برای قطعات کلی میخواید همینجایی که گفتم مطرح کنید
سلامنقل قول:
واسه بازی 3 قسمت از سیستم مهم تره
کارت گرافیک سی پی یو و رم
بهتره بری با یه فروشنده ی منصف مشورت کنی
کسی که نخواد زود جنسشو قالب کنه
چون اگه بخوای هر 3 رو عوض کنی احتمالا باید مادربردتم عوض کنی که کلا خرجش می ره بالای 500 هزار تومان
گفتی کارت گرافیکت 9400 بود؟
فکر می کنم گرافیکت زیاد بد نباشه
اما واسه اینکه ببینی سی پی یوت چقدر کشش داره وسط بازی برو رو تسک منیجر ببین چند درصد از سی پی یوت درگیر شده
اگه چسبیده به بالا خب این نیاز به ارتقاء داره و اگه خوش شانس باشی که مادربردت سی پی یوهای جدید رو ساپورت کنه حدود 200 هزینه ی یه سی پی یو خوبه که تا چند سال جواب بده
به نظر من رم 2 گیگ خیلی کم نیست و بیشتر سی پی یو رو چک کن که اگه دیدی در حین بازی 100% نشده بدون کارت گرافیکت ضعیف شده
نه سوالی نبود اما توی نسخه نیکو بلیک اگه خودت هم درگیر میشدی پلیسا کاریت نداشتن:27:نقل قول:
ممنون
تشكر
بچه ها من پیکان رو برا gta iv دانلود کردم الان نمیدونم چجوری باید تو قسمت بازی اجراش کنم
دوتا فایل هستش که باید یه جایی ریخته بشن
پیکان؟ ماشین قحط بود؟نقل قول:
یه مدل لمبرگینی داره که اگه پیدا کنی دیگه دنبال پیکان نمی ری
یعنی پرواز می کنه
باید برنامه SparkIV رو دانلود کنی
اونو نصب کردم اما نمیدونم چجوری کار میکنه
ببینید اولا برنامه رو اجرا کنید بعد Browse رو بزنید بعد از شناسایی مکان بازی به صورت اتوماتیک از قسمت سمت چپ برید
شاخه PC رو پیدا کنید
بعد زیر مجموعه models
بعد روی cdimages کلیک کنید بعد از روی قسمت سمت چپ روی vehicels.img کلیک کنید تا لیست ماشینها بیاد
حالا اسم ماشینها ظاهر شده شما باید اون فایل ماشینی که دانلود کردید همون 2تا فایل رو به اسم ماشین مورد نظر در داخل بازی تغییر بدید بعد که تغییر دادید از بالای پنجره import رو بزنید میتونید 2تا فایل رو بیارید
در آخر هم Save رو بزنید حتما
نقل قول:
سعید جان فکر میکنی که پیکان حال نمیده
ولی توی این بازی ها که همه ماشین های مدل بالا هست و توی آمریکا هست پیکان یه حال و جذابیت خاصی داره توی بازی
الان همین بازی که توی امضا من هست هم ما با وجود کامیون های توپ و ردیفی که داره دنبال کامیون های ایرانی براش هستیم خیلی حال میده جدیدا هم یه بنز برای بازی پیدا کردیم که من فقط با اون بار می برم:31:
نقل قول:
راستی دوست عزیز یه زحمت میکشی لینک دانلود این پیکان رو اینجا هم بزاری که ن هم دانلود کنم یه حالی توی بازی بکنم
آخه من اکثرا با تاکسی نقل مکان می کردمنقل قول:
اما جدا اگه همون تاکسی هاش پیکان می شد خیلی باحال می شد
نقل قول:
حالا تاکسی که به کنار تو فرض کن یه پیکان سفید خوابیده سیستم بستی روش بندازی توی شهر های آمریکا بین اون همه ماشین مدل بالا تازه سر اگزوز هم برداشته باشی صدای نازی میده وقتی باهاش رانندگی کنی بعد بری باهاش با اعتماد به نفس دختر هم بلند کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت تصور کن چه حالی به آدم میده سعید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
نقل قول:
حالا تاکسی که به کنار تو فرض کن یه پیکان سفید خوابیده سیستم بستی روش بندازی توی شهر های آمریکا بین اون همه ماشین مدل بالا تازه سر اگزوز هم برداشته باشی صدای نازی میده وقتی باهاش رانندگی کنی بعد بری باهاش با اعتماد به نفس دختر هم بلند کنی:31:
خودت تصور کن چه حالی به آدم میده سعید جان:27:
راستی مگه می شه تو این سری با اعتماد به نفس یه کارایی انجام بدی؟!نقل قول:
از این نظر فقط یه مورد خیلی کوتاه داشت و کلا بازی ضعیف بود
برای من فقط این رو میاره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چقدم محل بازی رو مشخص میکنم فایده ای نداره باز
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
پیکان
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=455
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
رفیق کی گفته که آمریکا از سیر تا پیاز ماشینهای مدل بالاست و هیچ ماشین کهنه و مدل پایینی پیدا نمیشه؟نقل قول:
یعنی خود برنامه رو کلا باز نمیکنه؟!
اولا که بایت لینک دستت درد نکنه عزیز :11:نقل قول:
ثانیا من منظورم از ماشین های مدل پایین همین پیکان خودمون بود وگرنه میدونم که ماشین های مدل پایین هم هست حتی ماشین های درب و داغون هم هست:31:
امریکا ماشین درب و داغون نداره چون اونجا خودرویی که ضرب دیده یا مثلا جاییش شکسته یا هرگونه نقص فنی داره اجازه ی تردد نداره
یعنی خیلی جالبه که ماشینی که مثلا تصادف کرده باید آنی بره تعمیر کنه وگرنه پلیس توقیفش می کنه
تو خود بازی هم هیچ ماشین بدردنخوری دیده نمی شه
چون نزدیک به 100 درصد سعی می کنن بازی رو بر اساس واقعیت جامعه بسازن
دوست عزیز من که از نزدیک نرفتم ببینم اونجا چه خبره
پس شما هم رعایت کن
چنتا ماشین زنگ زده هم هست تو بازی که وقتی گاز میدی اگزوزش میترکه
نمیدونم والانقل قول:
یعنی خود برنامه رو کلا باز نمیکنه؟!
شاید مشکل از خوده نرم افزاره
چیکار کنم حالا
اسمش INFERNUS هستنقل قول:
Infernus - 5 gears 4WD, 1700kg, $100000, 336 km/h (208 mph), 4.4 seconds
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدل pagani zonda هست یا لمبورگینی دقیقا نمیدونم من هر چی توی گوگل سرچ کردم آخر نفهمیدم این یه مدل pagani zonda هست یا لمبورگینی یا یه ماشین آمریکایی کسی اطلاعی داره در این مورد؟
خب یک ورژن بالاتر بگیرید... یا توی Xp امتحان کنیدنقل قول:
نقل قول:
چرا سعید توی بازی هست از این ماشین های درب و داغون که من هم خیلی باهاشون حال میکنم:31:
تو که دیگه باید توی بازی دیده باشید این ماشین ها رو تو دیگه چرا این حرف رو میزنی
نقل قول:
ایول من این ماشین رو توی بازی دارم خیلی فضایی هست اصلا نمیشه کنترلش کرد از بس سرعتش زیاده:46:
حالا شما فرض کنید توی این جایی که این ماشین ها هاست پیکان هم باشه ببین چه حالی میده:31:
خوب اگر پیکان هم باشه حال می ده درست
اما راننده ی پیکان از ناراحتی می میره!!!
نقل قول:
چرا از ناراحتی میمیره؟:31:
البته فکر کنم توی نسخه نیکو بلیک سرعتش بیشتر بود توی این نسخه مثل اینکه یه اشکال فنی داره:31:نقل قول:
بچه ها ناراحت نشید ولی این وسط فقط meha حرفای بدرد بخور میزنه
الان خداییش همتون دارین سر نمیدونم چی چی بحث میکنید
پیکان به جهنم
درست حسابی کسی نبود اون نرم افزاره رو لینکشو بده و اونو که درست کار کنه و بگه مشکل برنامه ی من(همونی که میخوام پیکانو توسط اون بذارم تو بازی) چی بود
برای خودم اینه شما دانلود کن ببین میشه یا نه؟
اگر نشد مطمئنا توی Xp میشهکد:http://www.gtainside.com/download.php?do=comments&cat=326&id=28310
نقل قول:
دوست عزیز مگه شما از ما این برنامه رو خواستی که ما به شما ندادیم شما داشتی با دوست عزیزم meha راجع به این موضوع بحث میکردی و من هم توی کارتون دخاالت نکردم شما میگفتی هر کی میتونه این برنامه رو بذاره اگه من نمیذاشتم اون وقت میگفتی کسی چواب نمیده یا حرف درست نمیزنه
نه بیخیالشنقل قول:
کار نمیکنه
نقل قول:
خب من یکمی دخالت کنم توی بحث شما :31:
الان چی شده مشکل چی هست؟
میخواییم پیکان رو وارد بازی کنیم
چکار کنیم حالا؟
این لمبرگینی که می گفتین منظورم نبود
یه مدلی هست که پشتش یه دایره داره از توش آتیش میاد بیرون
اون خیلی سریعه و تو یه بزرگراه خیلی دراز نتونستم به حداکثر سرعتش برسم
بعد سرعتش از یه حدی که بالاتر رفت نوع تصویر فرق کرد
چیزی که مطمئن باشین با هیچ ماشینی تو این بازی ندیدین
در مورد ماشین داغون بگم که ماشین قدیمی داره اما از مدل ماشین های که ما می بینیم نداره
مسلما ماشین قدیمی از نظر فنی ضعیف تره و اگه گاز بدی سالم بمونه باید تعجب کرد
و همین که همه چی رو عین واقعیت گذاشتن بازی رو متمایز کرده
و حالا بحثمون هرچی هست به نظرم اینکه گیر اضافه کردن یه مدل ماشین به بازی باشی یه کم غیر منطقیه
بازی پره از مسائلی که اگه توش بگردی و حوصله داشتی باشی پشت سر هم چیزهای جالب می بینی
از نظر تنوع ماشین هم عالی کار شده و بر عکس سری قبلی که تو کل بازی یه دونه لمبرگینی تو یه کوچه پیدا کردم تو این سری لمبرگینیش هم زیاده
اما شما این همه زیبایی رو ول کردی و چسبیدی به ماشین