بعد از آپدیت داشبورد دلیل اینکه صفحه my games اینجوری شده چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه عکس بازیا میومد ! الان نمیاد !
بعد از آپدیت داشبورد دلیل اینکه صفحه my games اینجوری شده چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه عکس بازیا میومد ! الان نمیاد !
به لایو وصل شی میادنقل قول:
! قبلا به لایو وصل نمیشدم میومد !! منبعد اینجوریه ؟!نقل قول:
آره ......
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من امروز به لایو وصل شدم یه نیم ساعتی آپدیت کرد و ورژن داشبوردم عوض شد میخواستم ببینم این آپدیت مثل اون قبلیه نباشه یه وقته بزنه lt بپره؟
میتونم با خیال راحت بازی برنر بگیرم برم لایو؟:n13:
تبریک :)نقل قول:
خیالت راحت
سوالات منم که 4 روز پیش پرسیدم نگاه کنید !!!!!!!!
کلا lt3 داشته باشی مشکلی با آپدیتهای جدید ندارینقل قول:
آقا من نمی تونم بازی fifa 13 رو xobx elite fat اجرا کنم... چه کار باید بکنم؟
آخرین باری که کنسولت باز شده و کپی خورش کردن کی بوده؟آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟نقل قول:
سلام دوستان
الان داشبورد من ورژن 2.0.16202.0 هست؛
و Lt3 هم رو دستگام نصبه؛
آخرین آپدیتی که میشه نصب کرد و به مشکل بر نمیخورم(یعنی اینکه کپی خورم نمیپره) چیه؟
میشه لینک دانلودش رو بدید؟
salamنقل قول:
16517 جدید اومده ولی توسایت xbox 16203 رو برای دانلود گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من ی xbox گرفتم کارکرده
روش ی sims3 بود و باز میشد
رفتم ی blur و crysis3 گرفتم باز نشد
ورژنش 2.0.9199.0 بود اپدیتش کردم به 2.0.15574.0
اما حالا دیگه هیچ کدوم رو باز نمیکنه
در ضمن blur رو اصلا نمیشناسه،dvd گیم هست
crysis رو میخواد اجرا کنه سریع برمیگرده داشبورد
sims رو دیگه نمیشناسه که بازیه
لطفا راهنمایی کنید
کنسولو باید ببری برات کپی خور کنن-احتمالا کپیت پریدهنقل قول:
ببر ال تی 3 برات بریزن + آپدیت دشبورد
بعد با خیال راحت هر بازی ای که دوست داری بگیر و بازی کن(البته بازیهات باید سالم باشن و برای نصب کامل روی هارد هم باید بازی از نوع برنرمکس(رایت 100 درصدی) بگیری)
من اون آخرین داشبوردی که خود مایکروسافت گذاشت رو نصب کردم؛ولی هیچ تغییری در تم و محیط داشبورد ندیدم برای اولین بار! :n02:
آیا طبیعیه این قضیه؟
تازگیا آپدیت کردی؟نقل قول:
این آپدیت جدیده نسخه ی بتاس و چند وقت دیگه برای همه میاد،کاری که میکنه اینه که پوینتو به پول رایج تبدیل میکنه(دلار-پوند و ...)
سلام،
من امروز سه بازی گرفتم Far cry 3 با forza horizon با bioshock. هیچ کدوم از بازی ها اجرا نشدن! در واقع تصویر سریع برمیگرده رو داشبورد!!!!!
در ضمن به خوبی call of duty black ops و need for speed the run رو اجرا می کنه!!!
مشکلش چیه؟!!
همون لینکی که شما دادی دیگه...نقل قول:
سلامنقل قول:
احتمال خیلی زیاد کنسولت آپدیت نیست-ال تی 2 رو کنسولته حتما
اگه کنسولو آپدیت کنی کپی خورت میپره-باید ببری بیرون برات ال تی 3 بریزن و بازیهای جدید هم راحت ران بشه
فقط بازیهایی که زمان ال تی 2 خریدی دیگه ران نمیشه-باید دوباره برای ال تی 3 بخریشون
آره طبیعیه-یه چیزاییو تغییر داده ،دقیق نمیدونمنقل قول:
امروز خواستم به لایو وصل بشم گفت که باید آپدیت کنه وگرنه نمیذاره وصل بشه منم ترسیدم کنسل رو زدم! کسی میدونه این آپدیته چیه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من امروز آپدیت کردم،فعلا مشکلی ندیدم................نقل قول:
البته با اینترنت من که سرعت دانلودم روی 300 هستش وحشتناک طول کشید............
زدم برای دانلود .نقل قول:
ولی با این حساب برای من یه هفته ای طول میکشه دانلود بشه:n02:
آپدیت 16537 اومد
با این آپدیت پوینت ها تبدیل به پول رایج میشه
به گفته ی c4 هم مشکلی ایجاد نمیکنه اگه lt 3 دارید
has already previously confirmed that this update continues to work fine with backups on Xbox LIVE and offline using c4eva's custom firmware LT v2.01, LT+ v2.0 & v3.0, LTU v1.0, and LTU v2.0. We've also tested backups with xk3y and it too continues to function without issue both offline and on Xbox LIVE.
سلام
دوستان
یه سوال
من شنیده بودم که بعد از نصب LT3 رو دستگاه؛دیگه نمیشه بازی های قبلی رو بازی کرد!!!
ولی من چند بازی سابق رو (مثلا Prison Break) رو تست کردم به راحتی اجرا شد !!!
یه سری بازی های دیگه مثل GTA IV و ... اجرا میشن؛ولی یهو وسط بازی ارور Unable Disk میده (البته به این نکته اشاره کنم که بدجوری خط و خش داشتن این بازی هایی که ازش میپریدن بیرون)
جریان چیه؟؟
ما بالاخره با این LT3 میتونیم بازی های قدیمی رو بازی کنیم یا نه!؟؟
لطفا جای درست سوالو مطرح کنیدنقل قول:
نیازی به زدن یه پست تو کل تاپیک نیست
تو پست اصلی به سوالتون جواب داده شد
آقا من GTA 5 رو گذاشتم ، میگه باید آپدیت بشه، بذارم آپدیت بشه ؟ مشکلی بوجود نمیاره ؟
سلام دوستان اپدیت 16537 اومده خواستم ببینم مشکلی نداره ؟ اپدیت کنیم با خیال راحت؟؟؟؟؟
سلام من یه سوال دارم
من دستگاه هم رو 1 ساله خریدم Slim 4G تا حالا فکر کنم 50 بار هم بازی نکردم توی این چند بار که بازی کردم همه بازی ها ok اجرا میشن اما توی PES ها مشکل داره .
اون موقع که خریدم طرف برام به LT3 آپدیت کرد و منم یه PES2012 خریدم . مشکلش اینه که وسط بازی یهو شل میشه و اعصاب آدمو خورد میکنه مقلا تو بازی 10 دقیقه ای 7 یا 8 بار کند میشه و هر دفه 10 ثانیه حدودا طول میکشه .
گفتم شاید مشکل از DVD هست رفتم یدونه دیگه خریدم همین جوری بود . بیخیال شدم تا 2013 اومد روی اونم همین بود .
حالا شما فکر میکنید از کپی خورشه ؟ یعنی اگع ببرم بدم دوباره کپی خورشو بریزم درست میشه ؟یه سوال خودم نمی تونم مجدد LT3 رو برزم روش ؟
ممنون از شما
اگه ال تی 3 داری بزن آپدیت بشهنقل قول:
سلام.تو پست بالاییم نوشتم که مشکلی پیش نمیاد(اگه ال تی 3 داری)نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ال تی ریختن اگه بلد نباشی میزنی کنسولو خراب میکنه-پیشنهاد نمیشه اگه بلد نیستی
من احتمال میدم بازی خراب باشه-شاید ایمیج بازی ای که طرف گرفته خراب بوده- از جای معتبر خرید کن
گفتی با بازیهای دیگه مشکلی نداری؟اگه داری شاید از لنز درایوت باشه که بعید بدونم
سلام ممنوننقل قول:
توی بازیهای دیگه تا جایی که من بازی بازی کردم نه مشکلی نبوده
در مورد PES هم با 4 ، 5 تا دیسک تست کردم حتی بازی رو روی هاردشم کپی کردم بهتر شد ولی درست نشد بازم همون جوری بود حالا هم می خوام برم PES 2014 بگیرم میترسم اونم همین جوری باشه حالم گرفته شم .
اگه ببرم بیرون برام ای تی 3 بریزن فکر میکنید درست میشه ؟
salam .خواهشنقل قول:
راستش الان رو کنسولت ال تی 3 هست.مگه نیست؟
دوباره نمیشه که روش ریخت.نمیدونم مشکلش چیه این:n13:
واسه خود منم جالبه حتی تو FIFA مشکل نداره با PES مشکل دارهنقل قول:
رو تستگاهمم LT3 هستش .
والا نمی دونم بحرحال ممنون
سلام به همه دوستان عزیز
دستگاه من آپدیت قدیم من میخوام دستگاه من بتونه بازی gta و pes2014 و بازیهای جدید دیگه رو اجرا کنه
واسه این کار همین آپدیت آخر واسه 2012 رو تو دستگاه بریزم کافیه ؟ بازیها اجرا میشن ؟
آخه یکی به من گفته برای اینکه بازیهای جدید رو دستگاه اجرا کنه باید 150000 تومن خرج کنی بدی یکی واست آپدیت کنه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.............نقل قول:
باید دستگاتون رو آپدیت LT3 بزنید که بین 10 تا 20 تومن خرج داره..................
ممنون واسه جوابتون فقط این کاری که گفتین رو من نمیتونم انجام بدم ؟ این فایل 90 مگابایتی واسه سال 2012 رو دانلود کردم اولین صفحه بود اون واسه چیه ؟ این فایل همین کاری که میگین ؟کد:سلام
باید دستگاتون رو آپدیت LT3 بزنید که بین 10 تا 20 تومن خرج داره
ال تی 3 ریختن کار هر کسی نیست.یه هـک سخت افزاریه که پیشنهاد میشه بدید بیرون براتون انجام بدننقل قول:
بعد از ریختن ال تی 3 به طرف بگو آپدیت دشبورد(نرم افزاری)رو برات بریزه(البته اگه هم نریزه با گذاشتن بازی های جدید داخل کنسول ،خودش آپدیتو انجام میده)
آقا من جای دیگه ای پیدا نکردم برای سوالم . قسمت سوالات عمومی هم بسته شده !!
سوال من اینه : بازی کرایسیس 3 رو تا پریشب بدون مشکل بازی کردم . دیشب کنسول رو باروشن کردم سی دی بازی هم همیشه تو کنسول هست ، اما موقعی که اومدم بازی کنم همش پیغام میداد دیسک کثیفه یا مشکل داره . دیسک رو تمیز کن یا کنسول رو ریستارت کن . چند بار اینکارو کردم بلاخره رفت تو بازی . تا امروز که همون اتفاق بازم افتاد ولی دیگه تو بازی نمیره !!
قبل از اینکه تو بازی بره هم باید طبق گفته دوستان موزیک رو پلی میکردم که همیشه اینکارو میکنم ولی امشب با وجود موزیک هم نرفت دیگه !!!!!!!!!!!!! بقیه بازیها این مشکل رو ندارن !
ایراد از کجاست ؟؟؟؟
دستگاه رو که بیشتر از یک ساله دادم ال تی 3 ریختن .
بازیهای دیگه رو امتحان کردم مشکلی نداشت !
با آپدیت داشبورد درست میشه ؟؟؟؟
ظاهر سی دی که نسبت به دوروز قبل فرقی نکرده ! پس مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من تازگی gta V خریدم بعد دیسک 1 سره 1985مگ قطع میشه کنسول از کارکردن می ایسته مشکل از چی میتونه باشه؟
100% دیسک خرابه؟ من یه جاهای شنیدم کنسول قدیمی باشه کار نمیکنه و اینا درسته؟
من همون اولایی که Xbox تو ایران اومد خریدم