نقل قول:
هر گیگ اضافه چند میده ؟
شبانه رایگان از چه ساعتی هست ؟
کارت تخفیف هم داره ؟
سرعت دانلود شبانه + روزانه چنده ؟
سرویس 128 upsream و Downstream روی چند هست ؟ (اگه میتونی یک عکس از status مودمت بذار)
همین:10:
Printable View
نقل قول:
هر گیگ اضافه چند میده ؟
شبانه رایگان از چه ساعتی هست ؟
کارت تخفیف هم داره ؟
سرعت دانلود شبانه + روزانه چنده ؟
سرویس 128 upsream و Downstream روی چند هست ؟ (اگه میتونی یک عکس از status مودمت بذار)
همین:10:
نقل قول:
:41:
اي خدا تمام بچه هاي اينجا حدود همين قيمتارو ميدن ولي من رفتم دفتر خيابان عفيف اباد داخل ليست قيمتشون زده سرعت 128 8 گيگ 3 ماهه 78 تومان. نام سرويسم زده ( sr 128-8go) . به خدا همينو داخل ليستشون زده. يه نمايندگيم ملاصدرا بود كه اونجا هم همينو زده. سرويس يكماهه هم 20 گيگ و 30 گيگ با سرعتاي ديگه زده.
عزيز شما تازگيا سري به دفترش زدي؟؟؟
قيمتاشو ديدي؟؟؟
ای بابا ! اینجوری که فایده نداره ، هر کی یک چیزی میگه ! اخرشم میریم از این شاتل قطع رانژه می کنیم ، 3 هفته همنقل قول:
بی اینترنت میشیم بعدش میگن کی میگه پارس آنلاین این قیمت هارو میده !
( من به شخصه از شاتل راضیم ، اخیرا هم 3 گیگ ترافیک خریدم 5150 تومن ( میلاد امام باقر) فقط اگه مطمئن بشم
پارس آنلاین سرعتش بین 150 تا 200 هست و قیمتش هم 32700 هست ، حاضرم برم پارس آنلاین وگرنه الان سرعت
دانلودم با شاتل 100-110 هست و سرعت شبها هم تفاوت محسوسی با روزانه نداره)
خیلیییییییییییی ممنون :18:نقل قول:
سلام دوست عزیز شما چه قیمتی گرفتی که 110 داری دانلود میکنی ؟
و در ضمن این تخفیفی که تو امضاتون گفتین چجوریه آخه من میخوام از شاتل بگیرم
128 اکو با 3 گیگ ترافیک 13900ولی از شانس ایشان براشون 1مگ بستن (برای همه 512 میبندن)نقل قول:
کارت تخفیف پ.خ شد/
اکو سه ماهه 6 گیگ هست نه یک ماهه ( ماهی 9900 تومن )نقل قول:
منم فکر می کردم اشتباهی بستن ولی نصاب که اومد واسه نصب مودم گفت چون فیبر نوری هستین 1 مگ هست
دست شاتل نبوده فکر کنم ، وگرنه نصاب می رفت شرکت می گفت واسه این مشترک اشتباهی روی 1 مگ بستین.
سلامنقل قول:
البته اینجور که من فهمیدم مال بقیه که 128 از شاتل دارن ماکزیمم 60 هست.
روی سرعت من حساب نکن( یک وقت نگی آمار غلط بهم دادن )
کارت تخفیف وقتی ببری 10000 تومن تخفیف می دن . ( به جای 15 تومن با کارت تخفیف 5 تومن هزینه راه اندازی
می گیرن - حتما هم نیاز نیست کارت تخفیف رو ببری ، اگر شماره سریالش هم ببری از توی سیستم چک میکنن
واگه کسی که کارت رو بهت داده خودشم همون موقع از شاتل استفاده کنه به تو تخفیف 10 تومنی رو میدن )
اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من روزا سرعت دانلودم رو 50 تا 60 ست ولی شبها خیلی میاد پائیین کسی نمیدونه چرا؟
سلام. بچه ها درست ميگن. زنگ زدم دفترش گفت 9 گيگ 3 ماهه 128 ميشه 36 تومان.نقل قول:
حالا نميدونم چرا داخل ليسته چيز ديگه اي زده. شايد اين قيمتا مربوط به چيز ديگه اي باشه.:31::46::5:
ُسلامنقل قول:
اسم این سرویس
SR128_3G0 سه ماهه است،حدود یک ماه پیش تمدید کردم،1 ساله همین سرویسو ارائه می ده،قیمتها هیچ فرقی نکرده،لیست قیمتهای پارس آنلاین در شهرستانها:کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
اگه باورت نمی شه یه سر به آدرس زیر بزن:نقل قول:کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
دوستان من که چند روز پیش با پارس آنلاین تماس گرفتم گفت قیمتهای توی سات مربوط به تهران میشه و اینجا قیمتها فرق میکنه
سلام. اره شما درست ميگي. امروز زنگ زدم دفترش گفت 9 گيگ 3 ماهه 36 تومان. من اشتب ميكردم. داخل ليسته زده براي هر ماه كه من اشتباه ميخوندم. شرمنده.:31::11:نقل قول:
نقل قول:
چرا باورم نشه . من که پارس نداشتم ااونایی که داشتن اینجا پارس آنلای داشتن قیمت متفاوت می دادن.
32700 خیلی خوب میده.
الان سرعت دانلود شما چنده ؟( شبانه و تو روز )
نقل قول:
خوب برادر من کسی از تنظیمات مودم شما اطلاعی نداره :31:
sسوال دوم رو اول جواب میدم کسی پورت از مایکروسافت نداره به شما بده که باهاش بتونی پینگ بگیری من خودم از این 2 تا سایت استفاده میکنم
واسه هالو 3 و ... معمولا پینگ از یه سرور تو ـمریکا میگیرم با این آدرس
ping optimum.com -t
این رو توی Menu Start > RUN کپی کن
واسه بازی ها دیگه معمولا بستگی به رقیبت داره کجا باشه من انگلیس میگیرم اینه
ping names.co.uk -t
تنظیمات واسه NAT هم واسه هر مودم متفاوت هست اگر تونستی مودمت رو اینجا پیدا کنی که خودش راهنما میکنه چطوری پورت رو باز کنی
اینم عکس از کنسول مودم من هست واسه xbox خودم رویکد:http://portforward.com/
البته حواست باشه باید واسه دستگاه خودت بازش کنی واسه من 192.168.1.3 هست ( توی تنظیمات شبکه xbox و نگاه کن پورت رو از اونجا بیار اینجا )
Advance > Virtual server >
یا ممکن هست نوشته شده باشه port forwarding
محتوای مخفی: live
روزانه 170-195،شبانه بین ساعتهای 4-7، سرعت دانلود 195نقل قول:
این شرکتها ابتدا همینجور برخوردمیکنن وقتی کارشون گرفت میشه افتضاح اگر بهشون بگی ...میگن ایراد از مانیست از شبکه مخابرات است چندروز آینده درست میشه.. از این کارها تو کشور ما زیاده فقط خدا کنه سریعتر خود مخابرات دست بکار بشه تا ازدست این شرکتهای ....... راحت بشیم:31:نقل قول:
سلام دوستان
من Eco128 داذم -شیراز
میخوام برم تغییر سرویس بدم Eco 512 رو بگیرم که دوستان میگن روی 2MB بسته شده. میخواستم ببینم صحت داره؟ سرعت دانلود روزانه و شبانه چنده؟ برا تغییر سرویس چه کاری باید انجام بدم؟؟ دو هفته تا پایان دوره فرصت دارم...
و درکل نظر دوستان چی هست.
فکر نمیکنم اکو 512 روی 2 مگ باشه مگر اینکه جدیدا اینکار را کرده باشن.نقل قول:
باید از کسانی که اکو 512 دارن بررسی کرد
برای تغییر سرویس هم باید تا یک هفته قبل از اتمام سرویس بری ارانیک فرم تغییر سرویس را پر کنی و برای 512 هم که باید نامه از دانشگاه یا مهر شرکت داشته باشی...
اگه اینجور باشه که خیلی خوبه....
خوب دوستانی که Eco 512 دارن لطف کنن بگن سرعت دانلودشون روزانه وشبانه چنده؟نقل قول:
توی تنظیمات مودم هم میشه دید که خط شما روی چه پهنای باندی بسته شده؟
مسیرش میشه بگین ببینم پهنای باند روی چند بسته شده؟نقل قول:
مارک مودمت چیه؟نقل قول:
معمولا ip بیشتر مودم ها 192.168.1.1 هست
اون IP را داخل ادرس بار مرورگرت بزن صفحه اول مودم که میاد قسمت Status نوشته داون استریم و آپ استریم مثلا 544 kbps / 158 kbps
اگه برای ورود یوزر و پسورد میخواد اکثرا admin admin هست.
میدونم این جا جاش نیست !! ولی این واسه 512 وایرلس تو مرودشت هست چطوره ؟
چرا این اینجوری هست! سرعت آپلودش بیشتر از دانلودش هست:13:نقل قول:
سرعت آپلودش که خوبه.دی
مهم سرعت دانلود و آپلود هست این تست ها را بیخیال..
مال منم آپلود هیشه میزنه 0.28 ولی سرعت آپلودم 100 هست! ولی سرعت دانلود رو درست می زنه.نقل قول:
سلام دوستان
من حدود یک سال پیش از شرکت پارس آنلاین اشتراک گرفتم . مرکز ولیعصر هستم و روی فیبر نوری. سرعتش خوب بود ولی الان اینترنت شبانه سرعت محدود کرده و حدود 14-16 کیلو بایت بیشتر نمیشه دانلود کرد .قبلا تا 120 کیلو بایت هم می رفت . در بقیه ساعات روز سرعتش بین 50-80 کیلو متغیر هست . من یک خط دیگه هم از شاتل یک ماهه گرفتم اونم روی فیبر نوری هست که به نظرم سرعت شاتل با وجودی که لینک روی 512 بسته شده و پینگش چند میلی ثانیه بالاتر از پارس آنلاین هست توی باز کردن صفحات بهتره . شبانش هم فعلا که حدود همون 50-60 کیلو هست و تغییری نداره نسبت به روزانش .
خط منم فیبر نوری هست ، upstream و downsream روی چند بستن ؟ ( شاتل و پارس آنلاین )نقل قول:
روی خط جدیدت کی پورت گرفتی ؟ من رفتم واسه یک خط دیگمون بگیرم می گفتن پورت خالی نداریم . منم اگه بشه
می خوام واسه اون خطمون از پارس آنلاین بگیرم ، اینجا که خیلی ها از پارس تعریف میکنن و میگن تا 2مگ سرعتاشو
باز گذاشته . من الان 128 اکو دارم ولی الن روی 1 مگ بازه.
از لحاظ قیمت کدوم ارزون تره ؟
شاتل upstream 158 و downstream 541 .
پارس آنلاین upstream 352 و down stream 928 .
البته این پارس آنلاین کم و زیاد میشه این سرعت کانکت شدنش . شاید بخاطر فیبر نوری باشه . از نظر ارزونی شاتل ارزونتر هست اگر بخوای یک ساله بگیری و روز هم خیلی دانلود نداری . الان با ترافیک 15 گیگ داره میده 87900 یکساله . ولی خوب ترافیکش برای من کم هست . 3 گیگ هم کم میاد . قیمت پارس آنلاین با ترافیک 3 گیگ در ماه حدود 162000 تومان هست یکساله . من حدس میزنم که از پارس آنلاین زیاد د انلود کنی شبانه سرعتت محدود میکنه . حالا باید زنگ بزنی و بپرسی . من هفته پیش شاتل برام رانژه کردن و مشکلی هم نبود 3 -4 روزه خط رانژه شد .
یک مشکل دیگه هم که من روی فیبر نوری داشتم با پارس آنلاین این بود که خط از رانژه خارج میشد و بعضی وقتها یک روز قطع میشد و چراغ لینک چشمک زن میشد که پشتیبانی میگفت از فیبر نوری هست و کاریش نمیشه کرد و بعد خودش خود به خود درست میشد. بعضی وقتها هم که لینک کاملا قطع میشد باید به اون خط زنگ میزدم که لینک برگرده اینو همین جور شانسی کشف کردم و جواب داد .
الان یک چیزه دیگه هم که جالب هست اینه که شاتل لینک سریعتر میگیره ولی پارس آنلاین دو بار مودم try میکنه تا لینک ثابت بشه . هر دو مودم هم D-link هستش . الان که دارم این مطلب مینویسم شاتل داره با سرعت 60 از رپید شر دانلود میکنه و پارس آنلاین 16 کیلو بایت .
مودمم smc هستش با این ip باز نمیشه!!!نقل قول:
ffیاieکه فرقی نداره درسته؟
192.168.2.1نقل قول:
Username: admin
Password: smcadmin
ترجیحا IE
اینه درسته؟ حلا توضیحاتش بده چجوریه؟نقل قول:
ارهنقل قول:
روی خط شما 512 بستن...
دانلود را روی 540 و اپلود هم 158 بستن...
خیلی ممنوننقل قول:
میگم تواین قسمت مودم وقتی ما isp تعویض می کنیم کجاهاش تنظیم می کنندامکان اینکه خودمون تنظیم کنیم هست یا نه؟
واون مبلغ تنظیمات مودم را پرداخت نکنیم؟
اگه مودمت به صورت PPPOE (کانکشن داخلی مودم) تنظیم شده باشع باید توی تنظیمات مودم یوزر نیم و پسورد را تغییر بدی.اگر هم به صورت Bridge (کانکشن روی ویندوز) تنظیم شده باشه نیاز به تغییر تنظیمات نیست در صورتی که Vpi و Vci شرکت جدید همون 0 35 باشه که اکثرا همینطور هست اگر هم نبود خودت میتونی تغییرش بدی...نقل قول:
اون مبلغ هزینه نصب را بستگی به Isp داره اگه خودت نصب کرده باشه ممکنه نصفش را بگیرن یا کاملا بگیرن مثل شاتل:27:
دوستان سلام
من می خوام سرویسم روعوض کنم و 512 اکو بگیرم شنیدم این سرویس رو برای مصارف خونگی نمی دن و بایستی حتما دانشجو باشی یا اینکه شرکت داشته باشی ایا درسته ؟
شما اکو 128 بگیر برات همون 512 میبندن..نقل قول:
من الان 128 دارم سرعت دانلودم بیشتر از 30 نیست می خوام با تغییر سرویس سرعتم افزایش پیداکنه چکار کنم ؟نقل قول:
شما اکو 128 بگیر برات همون 512 میبندن..
توی تنظیمات مودم نگاه کنن ببین 512 بستن؟!نقل قول:
شما آرت داری یا اکو؟نقل قول:
من نمیدانم ازکدام شرکت اکانت گرفتم ولی512بودمیشه راهنمایی کنید کدام شرکت سرویس بهتری ارائه میکندواینکه سرعت دانلودراازکجابایدبفهمم ضمنا اکانت من3ماهه با6گیگ بودولی28روزه گفتند6گیگم تمام شده
Line Rate - Upstream (Kbps): 1023
Line Rate - Downstream (Kbps): 2047