نه اصلا دست آموزشگاه هم نیستنقل قول:
چون ترتیبی تو این کار نیست
همه پرونده های ارسال میشه برای اونا
و به مرور ازمان انجام میدن
مثلا خود من 1 ماه طول کشید
یکی از دوستام 3 ماه طول کشید
نه اصلا دست آموزشگاه هم نیستنقل قول:
چون ترتیبی تو این کار نیست
همه پرونده های ارسال میشه برای اونا
و به مرور ازمان انجام میدن
مثلا خود من 1 ماه طول کشید
یکی از دوستام 3 ماه طول کشید
تبانی بیمه و راهنمایی رانندگیه ! سعی میکنن دیرتر بفرستن و برگه موقت هم نمیدن که شما توی این فاصله وسوسه بشی بدون گواهینامه توی خیابون بچرخی تصادف های اولیه خودتو بکنی و بیمه هم چیزی بهت نده و بعد گواهینامه رو برات میفرستن که دستت روان شده باشه و احتمال تصادف کمتر!
مگه برگه موقت اعتباری هم داره؟ یعنی اگر اموزشگاهی برگه هه رو بده میشه باهاش رانندگی کرد؟ و اینکه اگر مشکلی پیش بیاد مثلا تصادفی چیزی اون برگه هه میتونه مثل گواهینامه عمل کنه که مثلا بیمه پولش رو بده یا نگیرن ماشینو بخوابونن و...؟ اگر اینظور باشه که باز خوبه بد نیست
راستی شنیدم محدودیت های گواهی 1 ساله حذف شده درسته؟ محدودیت ساعت رانندگی شب و بیرون از شهر و این ها
برگه موقت رو کی میدن؟ :دی این چقدر طول میکشه؟ واسه من که اومدن اصل گواهی میفته اونور عید احتمالا به شلوغی هم میخوره و... :n03: ولی همین که یه چیزی به عنوان گواهی داشته باشم فعلا کافیه! خودم که بدون مدرک و گواهی به هیچ وجه پشت ماشین نمیشینم
دوست مننقل قول:
برگه موقت نمیدن اصلا
از زمانی که شخص تو آزمون قبول میشه و مدارکش ارسال میشه برای صدور گواهینامه تا روزی که اصل گواهینامه بیاد درب منزل اجازه رانندگی کردن نمیدن.
برگه موقت برای زمانی بود که گواهینامه هارو میرفتن تعویض یا تمدید میکردن که توی اون برگه شماره گواهینامه و مشخصات اون فرد ذکر شده و از دفاتر پلیس +10 میگیرن.
یه سوال مهم دارم... فوری
من 11 دی امتحان عملی رو قبول شدم و گفتن برو راحت خونه تا گواهینامه ات رو بفرستیم منزلت.
منم چون صبح ها سر کار میرم خونه نیستم و تا الان اگرم اومده باشه من متوجه نشدم!
الان از کجا باید پیگیری کنم؟؟ کجا باید برم چون یک ماه و چند روز هم گذشته.
مرسی
اصلا نگران نباش دوست مننقل قول:
اگر مامور پست بیاد و شما خونه نباشید براتون یه رسید میزاره و میره
و شما باید اون رسید رو ببرید دفتر پست منطقه ای خونتون و بسته رو تحویل بگیری
اگر بازم میخوای مطمئن بشی دیگه خودت باید بری اداره پست منطقه ای و پیگیری کنی
سلام و درود خدمت دوستان
آقا این گواهینامه ی من امروز اومد و هیچ محدودیتی ننوشته روش ولی من چند وقت پیش شنیده بودم که اون محدودیتی که تا یکسال نمیشه تو جاده ها رانندگی کرد رو حذف کردن میخواستم ببینم درسته
الآن محدودیت هایی که با گواهینامه جدید تا یکسال داریم چیه؟
راستی 10 ساله هست گواهینامم
ممنون و موفق باشید
گواهینامه های جدید هیچ محدودیتی ندارن دوست مننقل قول:
عزیز من به بار تخلف کردم و 50 تومن جریمه شدم و به خاطر عبور ممنوع رفتن 4 نمره ی منفی گرفتم الآن یعنی مشکلی پیش نمیاد برام
یعنی الآن من میتونم برم تو جاده!؟
نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد
تخلفات تا 30 نمره منفی جا داره
شما سعی کن قوانین رو رعایت کن تا جریمه نشید و نمره منفی نگیرید.
خیلی ممنون مونده بودم جایی هم اطلاع رسانی دقیقی وجود نداشت
موفق باشید
سلام دوستان.من مدارکم رو 9 بهمن تحویل دادم.همین روزاست که گواهی نامم بیاد.از اونجایی که گواهی نامه ما 10 ساله ست میخواستم ببینم که محدودیت هایی مثل رانندگی در شب یا یکسال حق نداشتن رانندگی در بزرگراه و ... رو داره یا نداره.سوال دیگم اینکه من اگه با تاکسی رانندگی کنم از نظر تاکسیرانی رو که میدونم اگه بگیره میخوابونه میخواستم از نظر راهنمایی رانندگی ببینم اگه بگیرن چیکار میکنن؟اگه با تاکسی تصادف کنم بیمه بهش تعلق میگیره یا نه؟
در مورد گواهینامه های جدید 10 ساله هیچ محدودیتی در شبنقل قول:
و اون یکسال و اینا نیست دیگه
اما رانندگی با تاکسی علاوه بر گواهینامه و بیمه باید سایر مدارکی که تاکسیرانی اعلام کرده ( مثل کارت هوشمند سلامت و چند مورد دیگه ) رو
داشته باشید واگرنه باهاتون برخورد میشه.
در مورد تعلق گرفتن بیمه اطلاعی ندارم اما میپرسم برات
خیلی ممنون خوشحال شدم جوابمو گرفتم.:n02:نقل قول:
فقط اگه ممکنه در مورد بیمه هم یه تحقیقی واسم بکنید ممنونتون میشم.
اگه راهنمایی رانندگی ماشین رو بگیره میخوابونه یا نه؟
بیرون شهر چطور؟
نقل قول:
دوست گرامی
این مطالب رو براتون پیدا کردم در مورد مدارک و گواهینامه رانندکان تاکسی هست
میتونه کمک بکنه بهت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام. من یک مشکلی داشتم ممنون میشم دوستان هرکس میتونه کمکم کنه. من 2 سال پیش برا گرفتن گواهینامه اقدام کردم. دانشجو بودم و چون گواهی اشتغال تحصیل برا تابستون نمیدن بچگی کردم و تو تاریخ گواهی قبلیم دست بردم... به خاطر جعلی بودن گواهی نامه ندادن و تو سایتشون ثبت کردن که ممنوعیت دارم . الان کارت پایان خدمت دارم ولی میگن که باید اول برم دادسرا تکلیف گواهی جعلیو مشخص کنم و باز از یکی از دوستان شنیدم که اگه برم دادسرا برام پرونده تشکیل میدن و سابقه دار میشم. واقعا یه کار بچه گانه کردم که روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم. حالا برا کارم حتما باید گواهینامه داشته باشم. ترو خدا یه راهنمیایی و کمکی به من کنید که یه خاکی ...
متاسفانه همون طور که خودتون گفتید کار بسیار اشتباهی کردید. باید حتما برید دادسرا. همین الانش هم سابقه دار شدید دوست مننقل قول:
سلام برای گرفتن گواهینامه چقد پول باید واریز کرد جمع کل
واسه من 170 با خورده ریز ها حدودا 185 شد ولی از دوستان بودن همینجا که گفتن 220ت براشون هزینه داشته برای یکی از دوستای خودمم 220 بود
سال 88 مال من حدود 85 تومان شده بود.
راست میگن سال 92 میشه 380هزار تومن
هیچ چیز بعید نیست.الکی شایعه 380 رو میندازن که بعد بگن 300.بعدا مردم بگن خداروشکر 380 تومان نشد.نقل قول:
دوستان نمره منفی پاک میشه ؟ در چه صورتی ؟
نمره منفی پاک نمیشه مگر اینکه راهور ناجا تو یه شرایطی مثلا عید نوروز یا از این قبیل مراسم ها میادنقل قول:
و نمره های منفی رو پاک میکنه
مثال : ساله گذشته اعلام کردن که هر راننده ای که نمره منفی داره اگر تو بازه زمانی هفته آخر اسفند ماه تا 13 فروردین تخلف نکنه
نمره منفیش پاک میشه .
منم 5 نمره داشتم که پاک شد.
سلام دوستان
عذرخواهی محمد جان
نمره منفی در صورتیکه 6 ماه تخلف حادثه ساز یا تخلف با نمره منفی نکنید پاک میشه
سلام دوستان چند روز دیگه امتحان ایین نامه دارم لطفا کمکم یا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n14::n28::23:
فکنم قبل امتحان اصلی خود آموزشگاه ازت یه امتحان برای آشنا شدن میگیرن که امتحان اصلی هم دقیقا مثل همونه هیلی دقیق سوالات رو بخون و جواب بده چون ممکنه سوالا گمراه کننده باشن یسری ازمون اخر کتاب ایین نامه هستش اونا هم خوبه تابلوها هم قورت بده...ایشالا که موفق میشی.
یادش بخیر دو سال پیش منم مثل شما بودم صب امتحان که رفتم یکی بار چهارمش بود میومد امتحان میداد....منم رفتم تو و اولین نفر برگمو دادم و قبول شدم:D
ســلام دوسـتان.
بالاخـره بـعد از 70-80 روز(!) ,امـروز صبـح گـواهینامم اومـد...
امـا تـوی قسـمت محـدودیت رانـندگی, عـدد 31 رو زده !... چــــرا ؟؟!.
مـوفق باشــید.
مبارک باشه.نقل قول:
محدودیت رانندگی با عینک طبی
سلام
وقتی که گواهینامه صادر میشه تا یک سال نمیشه از شهر رفت بیرون درسته؟
حالا مثلا اگه من بخوام تا روستایی که از شهر 25 کیلومتر دورتره برم مشکلی پیش میاد؟
دوستان که میگن واسه گواهینامه های جدید که ده ساله هستن این قوانین رو برداشتن.بلاخره آدم باید یاد بگیره خودم 9 ماه از صدور گواهینامم نگذشته بود که رفتم ماشبن رو از شیراز آوردم اصفهان تازه ماشین معاینه فنی هم نداشت:Dنقل قول:
خوش به حالت چه شانسی داری:n04::n10:نقل قول:
شنبه امتحان افسر دارم جون هر کی دوس دارین دعا کنید قبول شم که 1 ماه بعد گواهینامه بیاد خیلی احتیاج دارم :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16:
به سلامتی ایشالا که موفق باشی و بگیری...دوست عزیز حتما میدونی این یک ماهی که میگن به قول خارجی ها بیزنس دی هست یعنی همه روزها منهای تعطیلی ها...نقل قول:
سلام
گواهینامه های ب1 در سال اول با مقصر شدن در تصادف بدون جرح و فوت باطل میشه؟
سرعت و سبقت و اینجور چیزا هم نداشته فقط تصادف سر کوچه بوده که حق تقدم رعایت نکرده
نه دوست من باطل نمیشه .نقل قول:
سلام
دوستان بالاخره امسال هزینه ثبت نام گرون شد؟
نه بابا 250 تومنه دیگه!نقل قول:
سردار مومنی: گواهینامههای یکساله در جادهها اعتبار ندارد
سردار مؤمنی گفت: تعدادی از تصادفات در روزهای گذشته توسط افرادی رخ داده که به تازگی گواهینامه گرفتهاند و هنوز در سال اول اعتبار گواهینامه خود رانندگی میکردند که براساس مقررات، دارندگان گواهینامههای ب 1 یا یک ساله تا پایان سال اول اعتبار گواهینامه خود اجازه رانندگی در مسیرهای برونشهری و همچنین از ساعت 24 در شهر را ندارند و اگر خارج از مجوز رانندگی کنند به منزله راننده بدون گواهینامه محسوب میشون
خداروشکر انگار الان که من گواهینامه بگیرم محدودیت یک سال اول رو نداره نه؟