ادرس شهر رو میدید ؟نقل قول:
Printable View
ادرس شهر رو میدید ؟نقل قول:
منم حدود 130 تا که گفتم دارم ! نمی دونم چه طوری بدم اصلا به کی بدم میلاد کیه ؟؟؟!!!!!!!
هزار نفر پرسیدن نفر اول هم خودم بودم که این سوالو پرسیدم 2-3 صفحه قبل هم جوابتو دادن ولی مثل این که نفهمیدی باید بری Scare birds of the field کار کنی :46:نقل قول:
ای بابا !!!نقل قول:
توی رنکینگ بزنین پاسارگارد(انگلیسی)بعد کنار کلمه پاسارگارد که سرچ شده یه علامت کوچولو هست که چهار تا فلشه به یه سمت روی اون کلیک کن ! می برتت روی شهر ! :27::27:
خوشحالم بعد مدتها ديدم يه گروه ايراني با هم همكاري ميكنند . فقط يه چيزي به نظر مياد فقط يه نفر در ساخت شهر كار ميكنه . اگه اشتباه نكرده باشم به همين خاطره كه سرعت رشد شهرتون پايين اومده .نقل قول:
:20:
چیجوری میتونم یه دوئل موفق داشته باشم؟
راستی اون قسمت که میتونی جنساتو توی بعضی از شهر ها بفروشی چی هستش ؟
ممنون از جفتتون فقط یه سوال رو جواب ندادین چطوری تو شهر عضوشم ؟! :)(:
اسم شهر چیه ؟نقل قول:
اقا هر کی رسید به شهر سریعا کمک مالی کنه
چون میلاد بیکار نشسته و پول نیست تا ساخت ساز کنه ...
من 200 دلار ریختم (همه پولام ) و تقریبا اکثر بچه ها زیاد کمک کردن مثلا یکی 300 خورده ای کمک کرده
(در ضمن پول رو الکی نگه ندارید تو جیبتون چون بدردی نمیخوره )
الان تا 1 ساعت دیگه باز پول کم میاد ....
چقدر جا داره؟
ما هم بیایم؟ :دی
فکر کنم باید دعوت بشی
یکی با یوزر Hojjat دم در پاسارگاد هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شايد اومده زباله ها رو ببره :27:
حجت پس من مولتيه بزرگ ايريپابليكم اينم خدمت شما:5:
راستي امروز روز خوش شانسيم بود بعد مدتها كه تو بن بست بودم امروز دو تا از ماموريتها باز شد . يكيش چكش بود يكيم بينز. يه حالي كردم بعد مدتها .
توی شهر پاسارگارد نیست !!! یا داره از هتل استفاده می کنه یا داره نماز می خونه !!!!
من درست متوجه این نشدم !!! یعنی چی ؟نقل قول:
خوشحالم بعد مدتها ديدم يه گروه ايراني با هم همكاري ميكنند . فقط يه چيزي به نظر مياد فقط يه نفر در ساخت شهر كار ميكنه . اگه اشتباه نكرده باشم به همين خاطره كه سرعت رشد شهرتون پايين اومده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سوالم جواب نمیدی داش محسن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیجوری میتونم یه دوئل موفق داشته باشم؟
راستی اون قسمت که میتونی جنساتو توی بعضی از شهر ها بفروشی چی هستش ؟
فقط پاسارگاد هتل داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی شهر پاسارگارد نیست !!! یا داره از هتل استفاده می کنه یا داره نماز می خونه !!!!
نکنه رفته اونجا عبادت کنه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی نمیگه چیجوری یه دوئل موفق داشته باشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلب منو شکستی یعنی قلبه یه روزه دار گرسنه ، تشنه ، خسته ، رنجیده ، بد حال و ... رنجوندی و کلی گناه کردی ( توی ماه رمضان 2 برابر میشه ها ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني هر كاري تو اين بازي اگه تكراري بشه ضرر داره يعني سود كمتري ميده . و چون شهرسازي پر هزينست اگه انگيزه پايين باشه كلي ضرر ميكنيد.نقل قول:
سلام.
هتلاتون خیلی باحاله ! کلی بهم خوش گذشت
کلیساتونم خوبه
منو اینوایت کنید 100 تا بریزم ( کل پولم 147 هست !)
گزينه دوئل رو كه ميبيني؟ اونو برو هر جور خودت ميدوني تنظيم كننقل قول:
بعد يه چوبي چاقي دستت بگير . بعد برو تو يه شهري عضو شو كه قبرستون داره . حالا كه عضو شدي روي شهرهاي مختلف كيليك كن و توي سالونش انتخاب كن با كي دوئل كني فقط قبلش جيبتو خالي كن كه باختي چيزي از دست ندي:8:
برای دوئل حتما باید عضو شهر باشم ؟ واییی
اقا نزدیک ترین شهر به پاسارگاد که ازون مغازه هایی داره که توش میشه جنس هایی که به دست اوردیو فروخت اسمش چیه ؟ خیلی نیاز دارم
برای جنس فروختن هم باید عضو شهر شدش ؟
مرسی
نزديك ترين شهرو نمي دونم يه نگاه به رنكينگ كني كارت راه ميفته .نقل قول:
در مورد فروختن نيازي نيست عضو شهر باشي . يعني براي لول يك نيازي نيست .:5:
من میتونم 5 تا اسکیل اضافه کنم.الان تنها مشکلم اینه که زود خسته میشه .مثلا از صبح ساعت 4 تا 1 بعد از ظهر حدود 30تا به انرژیم اضافه شده.
حالا به نظر شما من چیا رو اپگرید بدم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
واقعا لول 2 باید حتما عضو بشه ؟ وا ی ی ی ی ی !!! بد بخت شدمنقل قول:
نزديك ترين شهرو نمي دونم يه نگاه به رنكينگ كني كارت راه ميفته .
در مورد فروختن نيازي نيست عضو شهر باشي . يعني براي لول يك نيازي نيست .
مگه توی رنکینگ نوشته که داره یا نه ؟ :دی
اسكيل ها رو الكي استفاده نكن
بذار تا لازم نشد هيچ استفاده اي نكن كه مثل من گرفتار ميشي
تازشم لازم شد ببين با لباس و كلي چيزاي ديگه چقدر از نيازت برطرف ميشه
ديگه راهي نداشتي از اسكيلها استفاده كن
سلام
امروز چقدر خلوته اینجا!!!
چه اتفاقی افتاده؟
لول دو ميخواي دوئل كني؟نقل قول:
بابا بيخيال
تو رنكينگ شهرها برو چند تا شهر اول همشون دارن ببين كدومش طرف توئه
ده دقيقه هم طول نميكشه
:8:
فکر کنم اومدن همه رو تنبیه کردن :دی
سلام..
چطورییید
دوستان من 3 ساعت دیگه میرم شهر پولو میریزم بعد میام بیرون هرکی نزدیکه بگه تا دعوت بشه بعد پولو که ریخت بیاد بیرون تا شهر سریع ساخته بشه
منکه فعلا حوصله شهر و ازینچیزا رو ندارم پولم ندارم :دی
پولو ريختي قبل اومدن بيرون ادمتو بفرست بخوابه بعد بيا بيرون كه حد اقل يه خواب مفتي كرده باشي . همزماني كه خوابه از شهر حذف عضويت كننقل قول:
یکی منو اینوایت کنه پول بریزم
اینکارو میشه کرد ؟ مطمئنی ؟!!؟نقل قول:
فعلا پره شهر اگه نزدیکی میخوای الان تو بری بعدش من برم شهر ؟نقل قول:
الته بعد اینکه پولو ریختی باید بیای بیرون
حجت اگه فكر كردي رفتي تو ديگه بيرون نمياي سخت در اشتباهي . يه گزينه هست به نام تيپا . اين گزينه فقط در اختيار كسيه كه شهرو ساهته . حالا چيكار ميكنه؟ كساييكه اومدن تو شهر رو دست به هيچ كاري نميزنن رو باهاشون برخورد ميكنه .:8:نقل قول:
من خودم معمولا اينجوري ميخوابم بجز اينكه دور از شهر باشم مجبورم پول بدم :5:نقل قول:
تیپا به فارسی نوشته ؟
آره :5: يعني با يه تيپا ميندازي بيرون:8:نقل قول:
:27:نقل قول:
ایول ایرونی بازینقل قول:
محسن ای دی اس ال داری ؟
ايروني بازي چيه؟ بده آدم از امكانات مجاز موجود استفاده كامل رو ببره؟ تازشم خودت فكر كن تو خواب باشي از شهر بخوان بندازنت بيرون چيكار ميتونن بكنن؟ نمي تونن بيدارت كنن كه تو هشت ساعت خوابو زدي . پس اين يه باگ نيست يه ميانبره :5:نقل قول: