[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگه ممکنه خودتون چند تا آمپ خوب معرفی کنید
ممنون
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگه ممکنه خودتون چند تا آمپ خوب معرفی کنید
ممنون
این جا جواب دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مبارکت باشه
نرم افزار ریدر pdf برای j3 فعلا موجود نیست.یه راه حلی که میتونم بدم تبدیل فایل های pdf هست که خب میتونید به انواع و اقسام اونو تبدیل کنید.
زیرنویس هم با srt و sub هیچ مشکلی نداره.srt با بعضی فونتا مثل فونت های موجود تو زبان فارسی مشکل داره.(متاسفانه)
-----..........
دوستان باتری j3 هیچ مشکلی نداره و بابت این موضوع حساسیت زیادی به خرج ندید.بسته به فاکتورای زیادی هست که میتونم به ترتیب از میزان روشنایی،ریت اهنگ،میزان صدا و نوع هدفون به عنوان مهمترین عوامل تاثیز گذارش بگم.
همونطور که به جا گفته شد،میزان نگهداری باتری این محصول تحت شرایط خاص و ویژه خود کمپانی بوده و دوم این که صرفا تبلیغات کمپانی میتونه باشه.از نطر من حد 40-42 کفایت میکنه.
خیلی ممنون 2 روز بود منتظر جواب بودم .:40:نقل قول:
در مورد باتریشم برای من تا 40-42 ساعت کار میده
دوستان میبینم بحث j3 داغه این لینک آخرین ورزن فرمویرش هست خیلی بهتره اگه آپدبت کنید:
خود سایت cowon v2.26 اومده یا اینکه این که شما میگید 1چیز دیگست گیج شدم:41:نقل قول:
این ورژن کره ایی هست اونی که تو سایت هست جهانیه فرقشون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول کره ایی میاد بیرون بعد جهانی از روی اون آداپته میشه. برای همین ورژن کره ایی همیشه یه قدم از جهانی همیشه جلوتره
.
منم خواستم همینو بگم که peaceful1 جان گفتن
یعنی کره ای بهتر؟ یا صبر کنیم تا جهانیش بیاد
من همیشه کره ایی استفاده میکنم اون لینک رو دادم تا تفاوتشون رو تو اون تاپیک نوشته بخونید.
حالا که شما میگید بهتره پس حتما بهتره.ممنون
هر وقت ورژن جدید اومد ماروهم خبر کنید
سلام به همگی میخاستم c2 مو اپدیت کنم میترسم مشکلی براش پیش بیاد به ریسکش میارزه اصلا تفاوت ورزن های مختلف با هم چیه ممنون
تفاوت برای C2 الان کمه هیچ ریسکی هم نداره
آیا راهکاری برای افزایش خروجی پلیر کوون وجود داره ؟
البته به غیر از آمپ
29mw برای بعضی سبک ها کمه.
توان خروجی تنها ملاک و مشخصه سنجش حجم صدای خروجی نیست و اتفاقا این عداد با واقعیت متفاوت هست و با آزمایش ها مشخص میشه.
البته بلندی صدا واحدش db هست نه watt هر چند با هم رابطه مستقیم دارند.
شما میتونید با انتخاب هدفونی با امپدانس پایین مثلا 8 اهم مثل akg k3003 صدای بلند تر رو داشته باشید
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه
نمیدونم این چه سیاستی هست که چند سالی هست که مدل های جدیدش دیگه با این خروجی میاد بیرون یادش بخیر قبلا اکثر مدل های خروجی خیلی خوبی داشتن مثل D2 عجب خورجی ای داشت هر چند که من هنوزم دارم و هیچ وقت عوضش نمیکنم
توان خروجی تنها ملاک و مشخصه سنجش حجم صدای خروجی نیست ولی مهمترین ملاکه
خروجی صدا (Sound Output) با وات سنجیده میشه نه با دسیبل
خروجی 76D2 میلی وات بود
D2پلاس 37میلی وات
به خاطر همین مقوله من رو آوردم به آیپاد منتهی دیستروشن تو ولوم بالا زیاده
باj3 و کوون های دیگه از 75 درصد به بعد هیس وجود داره که متاسفانه از ایرادات جدی کوون های جدیده
کوون c2 رو جایگزین d2 کرد اما با بدنه ضعیف (مخصوصا قاب پشتی) و تاچ ضعیفش نمیتونه فرزند خوبی برای d2 باشه
^^^^
1)
2)نقل قول:
در وهله اول باید بگویم که این مطالب را که بلندی صدای یک آمپلی فایر 20 وات دو برابر یک آمپلی فایر 10 وات است و شما در نامه های الکترونیکی خود اظهار داشته اید، قبول ندارم و پندار کاملا غلطی است که اکثر افرادی که با آمپلی فایر سروکار دارند به آن مبتلا هستند. باید خدمت شما دوستان عزیزم عرض کنم که گوش انسان قادر به تشخیص صدا به صورت خطی نیست و آن را به صورت لگاریتمی دریافت می کند. به عبارت دیگر اگر شخصی در حال گوش دادن به رادیویی باشد که توان صوتی آن 10 وات باشد، وقتی که توان خروجی را به 20 وات افزایش دهد، شدت صدا دو برابر حس نمی شود. بلکه به نظر شنونده خواهد رسید که شدت صدا فقط 1/3 برابر مقدار اولیه آن افزایش یافته است و اگر توان خروجی را به 100 وات برسانیم، در آن صورت صدا را دو برابر احساس خواهد کرد !!!
برای همین است که چندان فرقی بین یک آمپلی فایر 30 وات با یک آمپلی فایر 60 وات وجود ندارد. عدد۳/۱ یا بعبارتی دقیقتر ۳۰۱/۱نشان دهنده یک تغییر لگاریتمی به نسبت تغییر مشخصی در مقدار مطلق است. واحدی که جهت بیان این تغییر حجم صدا مورد استفاده قرار می گیرد((بل)) است که از نام محقق و مخترع تلفن الکساندر گراهام بل اخذ شده است.
میزانی که اعلام میکنند غلطه مثلا بلندی صدای O2 و X5 به مراتب از D2+/D2 بیشتره و برای D2 از مدل های بعد خودش ولی وات خروجی رو نگاه کنی شاید فقط همین موردی که شما گفتی رو تا حدی درست باشه هر چند تفاوت با میزان واقعی فاصله داره.
بر اساس آزمایش هایی که صورت گرفته هیچ کدوم این ها اون مقدار بیان شده خروجی ندارند.
3) این ها رو هم بخونی و ببینی هم خوبه:
4)
محتوای مخفی: تصحیح کردن امضا
snr-1هیچ کدوم از پلیر ها هم درست نیست
هنوز هم کیفیت zen touch رو با هیچ کدام از پلیر ها عوض نمی کنم
2-این مسایلی که شما گفتید
من 12 ساله تو اینترنت دنبالش بودم و مراجع لاتینش رو میتونم معرفی کنم
من پلیر کوون رو با
5 مدل سنهایزر
3 مدل AKG
6 مدل کریتیو
3 مدل فیلیپس
و مدلهایی از پاناسونیک و سونی تست کردم
در تمامی موارد هیس بوده
در ضمن از نظر مطلب شما من باید تمامی هدفون های دنیا رو داشته باشم تا بفهمم کدووم یکی مناسب پلیر منه !!؟
اونم پلیری که در عرض دو سال عوضش می کنم
مطمئنا من که بیشترین هزینه ام هدفونه فرق امپدانس متغیر و ثابت رو میدونم!! و تابع نمایی وات رو درک می کنم
برای اطلاعات بیشتر به سایت کوون (tech specs) پلیر مربوطه به کلمات جلویی max output توجه کنید
سلام دوستان...قیمت d3 رو میخواستم ! نظرتون درموردش چیه ؟
کسی درباره cowon R7 اطلاعاتی داره...
کی میاد ....
قیمتش تو ایران چند میشه......
این مدل ها به صورت منطقه ای فروخته میشه که اکثرا هم محدود به کره هست و به کشور های دیگه فروخته نمیشهنقل قول:
برای چی:13::13:.......نقل قول:
الان مشخصه که بعد v5 چه pmp میخواد بده یا حداقل کی معرفی میکنه؟
سلام دوستان
این Cowon I10 اصلا وارد شده؟کیفیتش چطوره؟
هنوز وارد نشدهنقل قول:
دوستان بیان تو لینک زیر یه پست بدین توش بنویسین I vote for Cowon Z2 .
به دوستاتون هم بگین کسی گفت چیه بگید یه چیزی تو مایه های خلیج فارس و این چیز هاس..:27:
من یه پلیر کاوون ایکس 7 دارم چطوی میتونم فریم ورش رو اپدیت کنم و یا نرم افزار براش نصب کنم ؟؟؟ قبل از هر چیزی به یه پلییر قدرت مند تصویری نیاز دارم اخه ویدیو mp4 با کیفیت 720 رو نشون نمیده این خیلی خیلی بده
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای آپدیت برید به سایت کووان اونجا میتونید فیرمور جدید رو بگیرید البته من قبل از اینکه به شما بفروشمش آپدیت کردم و فکر کنم تا الان هم اخرین ورژن باشه
درمورد برنامه هم نمیتونید روی برنامه حساب باز کنید چون بر پایه فلش طراحی شده
درمورد فرمت تصویری هم از لقبی که بهش دادن super mp3 کاملا مشخصه که به درد کسانی میخوره که آهنگ آرشیو میکنن
یعنی کلا اصلا به فکر ریختن برنامه نباشم کلا برنامه روش نصب نمیشه ؟؟؟
سئوال بعدی بالاترین کیفیت ویدیویی با کودوم فرمت رو میتونه پخش کنه ؟؟؟که همه ویدیو ها رو به اون فرمت برگردونم
سوال اول رو قبل خرید باید میپرسیدید.
سوال دوم نرم افزار jetaudio رو نصب کنید سپس تو بخش تبدیل تصویری اسم پلیرتون رو انتخاب کنید.
اقا ما یه x7 میخواستیم گیرمون نیومد. وقتی که اوضاح رو به راه بود تو شهرمون این چیزا نبود حالا هم که میگن به خاطر نوسانات بسیار شدید ارز , فروشش رو متوقف کردن . این وضعیت بعیده که به این زودیا درست شه فکر کنم تا عید همینه . تا اون موقع هم که نمیشه صبر کرد
نمایندگیش فقط امرتات هه دیگه ؟ وارد کننده دیگه ای نداره ؟ سایتی که بشه خرید ؟ جایی که بشه پیدا کرد ؟
سلامنقل قول:
نمایندگی که فقط امرتات هست و سایت فروش رو هم توی پیام خصوصی بهتون میگم چون خلاف قوانین هست
سلام:نقل قول:
لطفا برای من هم ارسال کنید سایتهای فروش معتبر رو...ممنون
سلام
دوستان کسی میدون cowon i10 کی وارد بازار میشه؟
خب اخرش یه x7 سفید رنگ تونستم پیدا کنم
یه چند تا سئوال
دفعه اول چند ساعت باید روی شارژ بزارم ؟
با اینکه دستگاه سفید ه شارژر و بندش مشکی رنگه , باید باشه؟
توی جعبه خروجی تلویزیون نداشت جدا باید بخرم ؟
سلامنقل قول:
آقا شرمنده من نتونستم کاری برات بکنم شنبه باید جایی میرفتم و اصلا نشد که بتونم پیگیری کنم
باتری های لیتیومی نیاز به چند ساعت شارژ شدن ندارن همین که پر شد از شارژ ورش دارید
شارژر ها همشون مشکی هستن دوست عزیز
بله خروجی داخل پک نیست و جدا باید بگیرید
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
سلامنقل قول:
هنوز مشخص نیست
با سلام و عرض ادب به بچهای گل p30world....
چند وقت پیش داداشم i9 گرفت البته به اصرار من ....
اما از بلندی صداش راضی نیست,راستم میگه چون خودم iriver e30باipodshuffle که دارم صداشون از i9 خیلی بیشتر ....
البته کیفیت صدایi9 به نظرم زیاده(به خاطر تنظیمات زیاد)...
راه حلی داره که صداش زیاد بشه مثلا از طریق فایرم ور, چون از طریق تنظیماتش که نشد زیاد کاری کرد....
ممنون میشم اگه آبروم بخرین...
سلام دوستان
من قصد خرید cowon v5 رو دارم.نظرتون در موردش چیه؟ارزش خرید داره؟
برنامه نصب میشه روش؟
بعد این cowon z2 کی میاد؟صبر کنیم یا همینو بخریم؟
مرسی :31: