آقا اين 2170 مودم داره يا نه؟
باهاش چه چيزهايي ميدن؟ CD ، موس و ....
من مي خوام چهار شنبه برم بگيرم لطفا جواب بديد.
مديران ضحمت كشيدن تاپيك 2020 رو بستن ما رو آواره كردن.خوب به اونا تذكر مي داديد چرا تاپيك رو بستيد؟؟؟؟
Printable View
آقا اين 2170 مودم داره يا نه؟
باهاش چه چيزهايي ميدن؟ CD ، موس و ....
من مي خوام چهار شنبه برم بگيرم لطفا جواب بديد.
مديران ضحمت كشيدن تاپيك 2020 رو بستن ما رو آواره كردن.خوب به اونا تذكر مي داديد چرا تاپيك رو بستيد؟؟؟؟
سلام بچه ها...نظرتون درباره این مدل چیه؟؟ HP TOUCH SMART PAVILION TX2 1075
من برای استفاده معمولی میخوام...یعنی بیشتر برای تفریح.......اینترنت......
اگه بهتر از اینم هست معرفی کنید....واقعا فول تاچش خیره کنندست.......
2170 به صورت آپشنال مودم داره . یعنی ممکنه شما هم مودم دارش رو پیدا کنید و هم بدون مودم رو . چون مودم به صورت سفارشی هست بستگی داره از جایی که خرید میکنید .
سلام.خوبيد؟
امروز سه شنبه 88/11/27 من از ساعت 9:30 تا 15:30 تهران تو علاءدين و پايتخت و پاساژ رضا ول چرخ ميزدم.الان هم ساعت 17:30 هست تازه رسيدم خونه.
و اما اخبار امروز:
آقا پاساژ رضا مدل 2170 رو من تا 1430 هم قيمت گرفتم در پايتخت هم اكثرا بالاتفاق ميگن 1490 و يه جا كه فقط HP كار بود گفت 1470.
در مقابل من DELL 1557 رو هم تا 1300 با باطري 9 cell قيمت كردم كه به خاطر DVD ROM وكيومي پيشنهاد نميaشه!
راستي مدل هاي سوني با CPU Core i7 داره مياد امكان داره قيمت ها بالا پايين بپرن،هواستون رو جمع و جور كنيد.
سوني فروش ها براي ايمكه لب تاپ با CPU Core 2 Dou روي دستشون باد نكنه هي ميزنن تو سر Core i7 و ميگن هنوز جواب نداده و با SE7EN هنگ ميكنه و ..... از اين جور حرفا!
ولي به هيچ وجه گول حرفاشون رو نخوريد كه بهترينه؟
از کجا بفهمم لبتاپ اچ پیم اصله؟ کدوم قسمت سایت اچپی باید برم؟
خودم این لینکو پیدا کردم،واسه گارانتی،ولی با سریالی که دارم وارد نمیشه!! چرا؟ کشور رو هم امارات انتخاب کردم نشد! 2170 دارم، کسایی که اچ پی دارن امتحان کنن
[HTML]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/weInput?lc=en&dlc=en&cc=us&tmp_weCountry=&tmp_weSe rial=&tmp_weProduct=[/HTML]
برای من وارد شد و نوشت که تحت پوشش گارانتی هست . تاریخ اتمام گارانتی هم 23/12/2010 بود . مدل لپ تاپ من 2020 هست
من شماره سريالم رو وارد كردم اينارو بهم گفت:
Warranty Status [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Covered under warranty
Warranty Category [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Factory Warranty
Warranty End Date [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2010-07-30 (YYYY-MM-DD)
منظورش از cover under warranty چي بود؟
واسه بقيه دوستان هم همينو گفت؟
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
عرض کنم خدمتتون که ، لپ تاب شما تا تاریخ 2010-07-30 تحت گارانتی کارخانه (اچ پی) است!
یعنی گارانتی بین المللی اچ پی! :11:
حاالا شما از این که لپ تاب تون گارانتی بین المللی داره ، می خواهید ، چه نتیجه ای بگیرید ؟؟؟؟
فراموش نکنید ، که اینجا ایران است! (یک کشور در حال توسعه!)
پس شما از این گارانتی هیچ استفاده ای نمی تونید بکنید!(یه جورایی بود و نبودش یکیه!)
دوستان نظری دارند ، بگویند!!! :10:
منظورش از cover under warranty چي بود؟
واسه بقيه دوستان هم همينو گفت؟
دوستان یه سوال داشتم آیا دی وی دی ریکاوری dv6t 2020 رو می تونم روی dv6t 2000 اجرا کنم ؟ چون همه مشخصاتشون مثل همه فقط واسه من مودم داره اون یکی به جاش یه چی دیگه داره
سلام بر همگي
من يك لپتاپ با مارك hp از يك نفر خريدم با مشخصاتي كه در زير هستش ، ولي نميدونم مدلش چي هست و قيمت واقعيش رو هم نمي دونم اگه كسي با اين مشخصاتي كه در برگه خريدش برام نوشته مدلشو بگه و اينكه واقعا قيمتش چيه بگه ممنون ميشم
H.D.D : 40 GB
Ram: 512
cpu: 2.4 intell full cash
DVD/R : combo sony
monitor : TFT 15"
+f.d.d
قيمت : 820000 تومان
با تشكر
یه هنمچین سیستم داغونی نوش زیر 300 تومن میارزهنقل قول:
[QUOTE=induce;4706392]سلام بر همگي
من يك لپتاپ با مارك hp از يك نفر خريدم با مشخصاتي كه در زير هستش ، ولي نميدونم مدلش چي هست و قيمت واقعيش رو هم نمي دونم اگه كسي با اين مشخصاتي كه در برگه خريدش برام نوشته مدلشو بگه و اينكه واقعا قيمتش چيه بگه ممنون ميشم
H.D.D : 40 GB
Ram: 512
cpu: 2.4 intell full cash
DVD/R : combo sony
monitor : TFT 15"
+f.d.d
قيمت : 820000 تومان
نوش 300 تومان نمی ارزه :18::13:
هر کی بوده واقعا" . . .نقل قول:
از طرف من اساسی حالشو بگیر!:21:
ممنون دوستان
پس مطمئن شدم كه با قيمت نسبتا خوبي خريدمش ، چون من اينو با قيمت دويست تومن از كسي خريده بودم كه مي گفت به اون قيمت ( هشتصد و بيست هزار تومان ) خريده ، الان كاغذ خريدش با اون قيمت پيشم هست
در هر صورت ممنونم
مباركتون باشه . توجه داشته باشيد كه اين تايپيك جاي مشاوره براي خريد و فروش نيست :11:نقل قول:
ممنون از همكاريتون
با سلام به همه نظرتون رو 2020ev
چی هست از همه نظر ؟
این envy که میگن ا مده چنده چه جوریاست؟
گرافیک این 2020 بلاخره 1 gb هست یا 230 mg
دوستان انگار توجه نمي كنيد ؟؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
اينجا تايپيك مشاوره براي خريد نيست . لطف كنيد رعايت كنيد :11:
نقل قول:
اون قسمت که قیمت توش بود حذف شد راضی شدید .
الان دیگه پستم کاملا نظر خواهی و بحث درباره محصولات hp هست.:46:
نقل قول:
دوست گرامی من بخاطر خودم که نمی گم !!!!!!!!!!
این طوری برای همه بهتره !! اگه دنبال یه مطلب بخواهیم بگردیم خیلی راحت به اون موضوع می رسیم ولی اگر پست های بی ربط به تایپیک زیاد بشه فقط تایپیک ها شلوغ میشه و دسترسی به مطالب سخت تر میشه :5:
ممنون از همکاریتون
آقا یکی بیاد در مورد گرمای این 2020 یه توضیحی بده و خیال ما رو راحت کنه . دما اگه در کارکرد عادی بین 46-50 درجه باشه با برنامه هایی مثل اتوکد یا Etaps به چه مقداری میرسه ؟ و اگه مثلا 3 تا 4 ساعت حدودا 65 درجه باشه چه مشکلاتی ممکنه واسه لپ تاپ پیش بیاد ؟
تورو خدا جواب بدین و خیال ما رو راحت کنین
سلام دوستان من میخوام 2020 بخرم.چه چیزایی همراهش داره؟جریان اون ریموت کنترلش چیه؟چیکار میکنه؟با کدوم گارانتی بگیرم؟قیمتش چنده؟واینکه از کجا بفهمم دسته اوله؟خودش فابریک ویندوز روش نصبه؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
اگه ميشه لطفا زودتر جواب بدين اين هفته ميخوام بگيرم.
چیز خاصی همراهش نیست که نیاز باشه چک کنی : باتری ، شارژر ، ریموت ،دستمال ، یکی دو تا دفترچه . فک کنم همینا
ریموت کنترل برای پخش فیلم و .... کاربرد داره
گارانتی ها رو دقیقاً نمیشناسم . خودم رایانه همراه میگیرم که توصیه میکنم نگیرید !!! وقتی باتریم مشکل داشت همش میپیچوندن و جواب درست نمیدادن . بعداً فهمیدم ایراد باتری سخت افزاری نبوده و باتری مشکل نداشت
قیمت روزو ندارم
از کجا بفهمی ؟ خوب توی پکه ! اولین بار هم که روشن میشه مشخصه . یه سری تنظیمات داره . نگران اون نباش ، اگه از جای معتبر بخری هیچ وقت همچین اتفاقی نمی افته
ویندوز هم روش نصبه . ویندوز 7
دوستان یکی از بستگان از آمریکا برای من یه لپ تاپ hp مدل g60-440us آورده . چطور لپ تاپی هست ؟ توی ایران موجوده یا نیومده ؟ امکاناتش چیه ؟ مزایا ؟ ایراد ها و ضعف ها ؟ ممنون میشم اگر کامل و حرفه ای برام توضیح بدید . واقعا مهمه برام
بهترین گارانتی های Hp ایران اچ پی، همپارد، رایانه همراه و بعد از اینا گارانتی سبز هست. بچه های این سایت اسم مادیران هم میارن، ولی چون LG کار میکنه من زیاد توصیه نمیکنم. از اینایی که گفتم دو تای اولی فقط HP کار میکنن.نقل قول:
سلام دوستان من میخوام 2020 بخرم.چه چیزایی همراهش داره؟جریان اون ریموت کنترلش چیه؟چیکار میکنه؟با کدوم گارانتی بگیرم؟قیمتش چنده؟واینکه از کجا بفهمم دسته اوله؟خودش فابریک ویندوز روش نصبه؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
اگه از اینا بگیری که خیالت راحته که لپتاپ آکبند میگیری، ولی برای اطمینان به این موارد توجه کن: جعبه کاملاً آکبند باشه، روی LCD و لپتاپ هر پلاستیک چسبیده باشه (اگه قبلاً کنده شده باشه خیلی تابلوئه و خودش رو نشون میده) وقتی سیستم رو روشن میکنی ویندوز برای اولین بار اجرا میشه و ازت Username و یه سری تنظیمات مربوط به زبان و تاریخ و ... میخواد.
عزيزم 65 واسه لپ تاپ خيلي بالا هستش و ممكنه CPU و گرافيكت آسيب ببينه بهتره روي كارهاي سنگين مخصوصا بازي از كول پد استفاده كني اونوقت دماي 70 رو ميرسونه به 53.نقل قول:
موقع قرار دادن روي ميز حتما سمت چپ خروجي هواي CPU رو نگاه كن كه جاي مناسبي قرار گرفته باشه و چيزي جلوش نباشه.
65 درجه عادیه.البته میشه با Cool Pad خنکترش کرد.CPUهای لپتاپ حداکثر دمای بحرانی 105 درجه دارند که حدود 35درجه بالاتر از CPUهای سیستمهای دسکتاپهنقل قول:
همه چیز رو داره مطمئن باش مشکیهنقل قول:
پس چرا بعضی از این سایتا چیزای دیگه ای مینویسن؟حتی با اون مشخصات خرید اینترنتی هم دارن.در ضمن من تو اینترنت رنگ طوسیشم دیدم .جریان چیه؟نقل قول:
من رو لپ تاپم یه ویندوز دیگه نصب کردم . حالا میخوام ویندوز اورجینال خودش رو که رو دی وی دی هست دوباره نصب کنم . ولی نمیخوام همه نرم افزارایی رو که همراهشه نصب کنه . قبلاً هم یه بار ریکاوری کرده بودم که زد و همه هاردو فرمت کرد .
حالا چطور میتونم تو ویندوز 7 غیر اورجینال ، ویندوز 7 اصلی رو نصب کنم . ( نمیخوام بوت کنم ، بازم تمام هاردم رو پاک میکنه )
ادیت : به خاطر یه سری برنامه هام که با ویندوز سون و ویندوزهای 64 بیتی سازگار نیست باید XP هم کنار سون داشته باشم . با ویژوال پی سی ویخوام این کارو بکنم . ویندوزی نمونده که از اینترنت نگرفته باشم .... همش این ارورو میده c000021 unknown hard error . البته ویندوزام Sata رو پشتیبانی میکنن
سلام در مورد لپتاپ های صفحه لمسی HP Pavilion DV3-2270 Touch , dv3 2366
سوال داشتم که اگه کسی اینجا این لپتاپرو داره راضیه یا نه
1-صفحه نمایش این لپتاپها باتوجه به لمس بودن چه کیفیتی داره ؟(از نظر کیفیت رنگها ،زاویه دید و...)
2-صفحه نمایش لمسی این دو لپتاپ ایا مولتی تاچ هست ؟ از نظر حساسیت به لمس چطورن ؟
3-ازنظر قدرت وعمر چطورن ؟
دوستان یه سوال داشتم آیا دی وی دی ریکاوری dv6t 2020 رو می تونم روی dv6t 2000 اجرا کنم ؟ چون همه مشخصاتشون مثل همه فقط واسه من مودم داره اون یکی به جاش یه چی دیگه داره
سلام
نگه داشتن لب تاب به مدت طولانی تو برق و کار کردن باهاش مشکلی برای باطری بوجود نمیاره ؟ بیرون آوردن باطری توی یه همچین مواقعی توصیه میشه یا نه؟
اینجا مطرح کنید :نقل قول:
________________________کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=259
با تشکر ،
M24
کسی جواب نمیدهنقل قول:
دوستان عزیز درخواست مشاوره و راهنمایی برای خرید فقط در تالار مشاوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این تالار مباحث بعد از خرید بررسی میشوند .
با تشکر
سلام.من یه مشکل پیدا کردم.لبتاپ تو شارژه اما شارژ نمیشه.بعد یه دفه شارژ میشه باز قطع میشه!!
یه ماهه خریدم-2170
باتری گارانتی داره؟ گارانتیم رایانه همراه هس
مشکل باتریم چیه:( ؟
الان مینویسه :
plugged in,not charging
مشکل از لبتاب که نیس ؟
اینجا مطرح کنید :نقل قول:
____________________کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
با تشکر ،
M24
سلام دستان منم بالاخره dv6 2170 گرفتم.عالیه.فقط میخواسنم بدونم چه جوری باید کاری کرد که موقع بالا اومدن فقط با finger باز بشه؟(win7)
درضمن اون لینک چک کردن سریال hp رو مبخواستم.