[/COLOR]دوستان من creative موزاییک گیرم نیومد..
همونجا دو مدل Iriver دیدم خیلی قشنگ بود نظرتون چیه روش؟ یکی Iriver E30 و یکی E150 ..
اینا کدوم بهتره؟
ارزش داره بگیرم یکیشو یا باز دنبال موزاییک باشم؟
ممنون..
Printable View
[/COLOR]دوستان من creative موزاییک گیرم نیومد..
همونجا دو مدل Iriver دیدم خیلی قشنگ بود نظرتون چیه روش؟ یکی Iriver E30 و یکی E150 ..
اینا کدوم بهتره؟
ارزش داره بگیرم یکیشو یا باز دنبال موزاییک باشم؟
ممنون..
خوب ببین قطعا این قضیه انکار ناپذیره که کارای کریتیو کیفیت صدایی یه پله بالاتر از ای ریور داره ...
ولی این امکان هم هست شما صدای ای ریور رو گوش کنی و بگی من صدای ای ریور رو به کووان ترجیح میدم و خیلی بهتر از کووان هست ...
اینجاست که مشکل میشه و زیاد پیش اومده یارو صدای موبایل ان فلان رو بهتر از کووان یا سونی و یا ... دونسته ...
اگه من بودم بودجمو میرسوندم به یکی از کارای کووان ... اگه نمیشد بین کریتیو و سونی یکی رو با توجه به سلیقه موسیقاییم انتخاب میکردم...
سونی: بیشتر به درد کسایی میخوره که سمت موزیکای غربی فی مثال راک و متال و ...
کریتیو: بیشتر کسایی رو راضی تر میکنه که سلیقشون به سمت موزیکای ایرانی و پاپ و موزیکایی که بیس توشون نقش مهمی ایفا میکنه
و در کل تا جایی که واسم امکان داشت سمت برندهای درجه 2 بازا نمیرفتم( ترنسند و ای ریور و ..)
در راستای حرف دوستمون من IREVER رو به کریتیو خیلی ترجیه میدم و بیشترین مدلی هم که دوست دارم مدل های خیلی قدیمی H3XX هستنقل قول:
ولی این امکان هم هست شما صدای ای ریور رو گوش کنی و بگی من صدای ای ریور رو به کووان ترجیح میدم و خیلی بهتر از کووان هست ...
اینجاست که مشکل میشه و زیاد پیش اومده یارو صدای موبایل ان فلان رو بهتر از کووان یا سونی و یا ... دونسته ...
ا
ای بابا پس من چیکار کنم؟
مزیت یا ضعف اصلیشون چیه نسبت به هم؟
من الان واقعا نمیدونم چکار کنم..
از چه نظر برند درجه 2 هست؟
به نظر من E150 به قیمتش می ارزه و ارزش خریدن رو داره.
سلام دوستان
من یه mp3 player که بتونه صدا رو از فاصله 4-5 متری با کیفیت خوب ضبط کنه و فرمت ضبط mp3 هم داشته باشه و باطری هم خوب نگه داره و صد البته کیفیت پخش خوبی هم داشته باشه میخوام بخرم ولی در بازار تنوع محصول زیاده وهر کس یه چیزی رو تبلیغ میکنه مارکهایی رو که پیشنهاد میدن sansa clip و iriver , creative ,coby, leono,sony هست لطف کنید برای بودجه دوروبر 60-70 تومن برام پیشنهاد بدید البته بی زحمت مارکش رو همراه مدلش بگید خیلی از لطفتون ممنون
mp3 ارزون با کیفیت ضبط صدا عالی سراغ ندارین ؟ راستی سلام به همگی:27:
من اگه جای تو بودم یه سانسا بر میداشتم ...نقل قول:
یا کلیپ یا فیوز ....
فیوز که خودم گوش دادم حرف نداره .... در حدی که من صداشو بیشتر از کریتیو دوس دارم
بابا تو رو خدا یکی بمن راهنمایی کنه خداییش لنگ مونم
برای کار ظبط صدا تو مایه های 200 تومن چی پیشنهاد می دید؟
شمما اول بگو اولویتت با ظبط صداس یا کیفیت پخش اهنگ....نقل قول:
چون هر کدوم از این قابلیتا بهتر بشه اون یکی افت میکنه
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اولویت اولم ضبط با کیفیت هست ولی نمی خوام دستگاه voice recorder بگیرم از چند جا پرسیدم sansa clip , iriver t8 ,zen mozaic ez300 , creative muvo پیشنهاد کردن همچنین شنیدم اگه قابلیت ضبط با فرمت mp3 داشته باشن کیفیت ضبط شون بهتر میشه ولی نمیدونم کدومشون کیفیت ضبط بهتری و ضبط با فرمت mp3 دارن لطفا اگه پیشنهادی دارین بگین مرسی که جواب دادین
به sony ICD-UX200چه امتیازی از 20می دید؟چه معایب و مزایایی داره؟
ببين من سانسا رو پيشنهاد ميدم كه اگه راك باكس روش نصب كني فكر كنم بشه باش با فرمت mp3 ظبط كرد ... در ضمن كيفيت پخشش هم خوبه ... يه سرچي در مورد راك باكس سانسا بكن ... من فكر كنم همچين چيزي خوندم همينجا ...نقل قول:
من داداشم ساسا داره ولي راك باكس روش نريخته....
دوستم peaceful خوبم رو سانساش راكباكس ريخته .... ببين ميتونه در اين مورد كمكت بكنه
با توجه به موقعيت خاص شما كه كيفيت پخش هم واست مهمه من سانسا پيشنهاد ميدم
یه سوال از آقای peaceful 1:
من الان سانسا کلیپ گرفتم.هنوز بازش نکردم.میشه در مورد استفاده ی بهتر یه توضیحاتی بدی؟مخصوصا در مورد نصب راک باکس.راستی از کجا نرم افزارو بگیرم؟
شارژ کردنش رو هم بی زحمت توضیح بده.
سلام دوستان عزيز
يك دستگاه براي ضبط صداي استاد ميخام. مسلما در كلاس صدا اكو ميشه و من ميخام كيفيت ضبطش خوب باشه تا بتونم جزوه را همراه صداي استاد داشته باشم.
فاصله حدود 5 متر.
قيمت حدود 100 تومن.(هر چه كمتر بهتر)
کسی جواب سوال منو اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه.نقل قول:
راستی دو تا سوال دیگه هم دارم:
1.چجوری باید اونو به کامپیوترم وصل کنم؟یعنی نرم افزار میخواد؟چون هر چی سعی میکنم وصل نمیشه.همه ی دستگاه های دیگه رو میشناسه جز این!!
2.واسه شارژ کردنش مشکل دارم.وقتی میزنم به USB چند دقیقه شارژ میشه دیگه نمیشه ولی هنوز ارتباط بر قراره.وقتی هم درش میارم یه کم بیشتر شارژ نداره!در حد یک پنجم کلش!
لطفا لینک اول رو مطالعه کنید و دوم اگه سوال داشتید حتما جوابگو هستم.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4707610&postcount=1
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5240882&postcount=19
سلامنقل قول:
یه سوال از آقای peaceful 1:
من الان سانسا کلیپ گرفتم.هنوز بازش نکردم.میشه در مورد استفاده ی بهتر یه توضیحاتی بدی؟مخصوصا در مورد نصب راک باکس.راستی از کجا نرم افزارو بگیرم؟
شارژ کردنش رو هم بی زحمت توضیح بده.
کسی جواب سوال منو اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه.
راستی دو تا سوال دیگه هم دارم:
1.چجوری باید اونو به کامپیوترم وصل کنم؟یعنی نرم افزار میخواد؟چون هر چی سعی میکنم وصل نمیشه.همه ی دستگاه های دیگه رو میشناسه جز این!!
2.واسه شارژ کردنش مشکل دارم.وقتی میزنم به USB چند دقیقه شارژ میشه دیگه نمیشه ولی هنوز ارتباط بر قراره.وقتی هم درش میارم یه کم بیشتر شارژ نداره!در حد یک پنجم کلش!
استفاده بهتر؟
فقط می تونم بگم که قبل از ریختن موزیک تگ فایل ها را با برنامه tag editor مثل tag&rename یا jetaudio درست کن که بعدا گیج نشوید.
من هنگام پخش به جای اسم فایل ، آدرس سایت می دیدم. امان از دست این سایت های داخلی
راک باکس:
یک برنامه دانلود می کنید از لینک زیر
سپس راک باکس خودتان را دانلود میکنید و اکسترکت می کنید. یک فولدر با نام rockbox. به دست می آوریدکد:http://www.rockbox.org/download/
از لینک زیر دانلود کنید
قبل از دانلود به مسیر زیر بروید setting -system و ورژن سانسای خود را ببینید (2 ورژن داره و باید راک باکس مربوط به خودتان را دانلود کنید. ورژن 1 و 2)کد:http://build.rockbox.org/
سپس برنامه بالا را اجرا کنید.
از مسیر setting - usb حالت وسطی را انتخاب کنید تا پلیر مثل فلش شناخته شود.
پلیر را با یو اس بی به کامپیوتر وصل کنید
برنامه پلیر را می شناسد.
دکمه auto install را بزنید و لودر و .. را نصب کنید. (خودکار نصب میشه)
سپس اون فولدر بالا را در رم کپی کنید
سپس از کامپیوتر جدا کنید
در ضمن فونت و تم و ... هم می توانید بریزید که توی قسمتهای مختلف برنامه هست
شارژ کردن که در حالت auto در قسمت setting - usb به کامپیوتر وصل کنید. خودکار شارژ می شود. هم تو کامپیوتر نمایش می دهد هم داخل خود پلیر (تو کامپیوتر درصد شارژ را نشان می دهد)
شما با یک یو اس بی دیگر امتحان کنید شاید نتیجه گرفتید. یا یک وسیله اضافی را از سیستم جدا کنید (من پرینتر - جوی استیک و مودم adsl ام با usb وصل شده اند همچنین کابل موبایل) ولی با این حال پلیر به راحتی شناخته می شود و عکسش هم نمایش داده می شود و تا 100 درصد شارژ می شود.
آخرین ورژن فرمویر clip رو از لینک زیر بریز:
نه برای انتقال اطلاعات به نرم افزار احتیاج نداره فقط یادت باشه تو تنظیمات پلیر usb mode رو تو حالت msc بزارکد:http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=22669
فک کنم مشکل وصل شدن USb و شارژش حل شد.نقل قول:
این tag editor چیه؟چجوری درستش کنم؟
ساعتش رو چجوری تنظیم کنم؟
plugin های rockbox رو از همون rockbox utilities نصب کنم؟خودش اپدیت میشه؟
ممنون از راهنمایی هاتون.هم شما هم جناب peaceful1.
كسي نيست كه جواب بده؟ :19:نقل قول:
ضمنا مركز فروش ريكوردرها در تهران كجاست؟ منظورم اينه كه كجا ميشه ارزونتر خريد؟
هر فایل صوتی یک تگ داره که اسم خواننده و آلبوم و ژانر و .. توش نوشته شده است.نقل قول:
این tag editor چیه؟چجوری درستش کنم؟
اگر روی فایل راست کلیک سپسproperties و سپس تب detail را انتخاب کنید یه سری از این اطلاعات را می بینید
توی برنامه jet audio هم اگر روی فایل در لیست پخش راست کلیک کرده سپس ادیت و سپس ادیت تگ را انتخاب کنید، می توانید تگ را ادیت کنید.
البته برنامه tag& rename حرفه ای تر هست و چندین فایل را همزمان اصلاح می کند
توی منوی آخرین گزینه system و سپس time and date و سپس set time/dateنقل قول:
ساعتش رو چجوری تنظیم کنم؟
پلاگینهای بازی و برنامه و دمو ها خودکار می آیندنقل قول:
plugin های rockbox رو از همون rockbox utilities نصب کنم؟خودش اپدیت میشه؟
ویرایش:
من الان این سوال به ذهنم رسید که باتری این پلیرها (سانسا - x-fi2 - cowon j3) چقدر عمر دارند یعنی چند بار شارژ می شوند و بعد از چه مدتی عمر شارژ نگه داشتنشان کاهش پیدا می کند؟
چون اولا غیر قابل تعویض اند و دوما من تقریبا هر 3 روز یک بار اون رو فول شارژ می کنم و البته می گذارم تا 2 درصد باتری اش مصرف شود بعد شارژ می کنم
در ضمن موبایل برادرم مال 2006 هست که هنوز 4 روز شارژ نگه می داره (p990i)
** همین الان حین گوش کردن به موسیقی باتری تموم شد !!
احساس می کنم راک باکس باتری بیتشری مصرف می کنه. اینکه ساعت حین خاموش شدن تو راک باکس به هم نمی ریزه معادل نیست با اینکه هنگام خاموشی هم دستگاه روشنه؟
تکرار بالایی:
ویرایش:
من الان این سوال به ذهنم رسید که باتری این پلیرها (سانسا - x-fi2 - cowon j3) چقدر عمر دارند یعنی چند بار شارژ می شوند و بعد از چه مدتی عمر شارژ نگه داشتنشان کاهش پیدا می کند؟
چون اولا غیر قابل تعویض اند و دوما من تقریبا هر 3 روز یک بار اون رو فول شارژ می کنم و البته می گذارم تا 2 درصد باتری اش مصرف شود بعد شارژ می کنم
احساس می کنم راک باکس باتری بیتشری مصرف می کنه. اینکه ساعت حین خاموش شدن تو راک باکس به هم نمی ریزه معادل نیست با اینکه هنگام خاموشی هم دستگاه روشنه؟
فکر کنم چون ویرایش کردم کسی ندیده پست جدید وجود داره!
نقل قول:
سونی فکر میکنم یه (شاید دو)مدل ریکوردر زیر 100 تومن داره.
کیفیت صدای ضبط شده توسط سونی خیلی خوبه گرچه بعید میدونم بهترین باشه.
المپیوس زیر 200 نداره.
آیریور هم باید بگردی
برای خرید ریکوردر سونی به نزدیکترین سونی سنتر اطراف خونتون مراجعه کن.
سلام برادران....
من یه MP3 پلیر میخوام تا 70-80 تومن.....دیگه نهایت 100 تومن (هر چی کمتر بهتر)....حافظش حداقل 4 گیگ باشه، کیفیت صدای مطلوب و البته به این راحتی ها هم مشکلات سخت افزاری - نرم افزاری پیدا نکنه! :دی چون چند مورد خوندم تو اینترنت در موردش.....:41: اگه بشه صفحه 1.8 اینچ به بالا داشته باشه و گشتن و پخش کردن آهنگ توش راحت باشه....مرسی....
iriver e150نقل قول:
سلام دوستان.
من یک دیجیتال مدیا پلیر میخوام که ببندم به دستم مثل ساعت مچی. و چون زدن سیم از ساعت افراد کمی احمقانست میخوام قابلیت ترانزمیت صدا از طریق بلوتوث یا هر چرت دیگه ای که بیسیم هست رو داشته باشه.
از محصولات اپل، Cowon یا Creative چی پیشنهاد میدید؟ تشکر. (FLAC هم بخونه بد نیست گرچه به کارم نخواهد آمد)
لطفا یکی منو راهنمایی کنه ....به sony ICD-UX200چه امتیازی از 20می دید؟چه معایب و مزایایی داره؟قیمتش الان تو بازار چنده؟
Iriver e30 انتخاب خوبی هست براتون.همه چیزش خوبهنقل قول:
پلیر سن دیسک هست که صفحه نمایش کوچیک داره.
سونی هم تو این رنج nw-142 هست که صفحه نمایش کوچیکی داره.
بالای 100 تومن اگه هزینه میکنی پلیر با کیفیت کوون i9 هم هست.
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
کوون و کریتیو یه همچین چیزی ندارن.نقل قول:
این حالتی که شما میخوای نتیجه ش کیفیت صدای پایینی هست که با کوون و کریتیو جور در نمیاد..به نظرم خیلی دنبال زیبایی نباشی بهتره.
مدلای متفرقه باید بگردی.دیده بودم برندش یادم نیست.شاید بچه های دیگه بدونن.
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
مدل خوبیه.تو این رنج قیمت فک نمیکنم چیز بهتری پیدا کنینقل قول:
فک کنم 120 تومنه.
T60 از iriver هم به این لیست اضافه میکنم بعلاوه T8نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
ریکورد خوب با امکان پخش فرمت های کدکی مثل MP3نقل قول:
قیمتش هم 125 به پایینه
از 20 چند میگیره ؟بسته به اینکه 20 رو به کی می دید اگه . . .
کاملا انتخاب خوبیه
این پست را کسی ندیده .... آی ام کرایینگ !!
* نکته: قبلا مطالبی خونده بودم که یادم رفته ولی الان سرچ پیداشون نمی کنه !!!نقل قول:
تکرار بالایی:
ویرایش:
فکر کنم چون ویرایش کردم کسی ندیده پست جدید وجود داره!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4876324&postcount=2
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4948831&postcount=4
دوستان
یه mp3 player تا 100 تومن و کریتیو معرفی کنید
بیشتر هم اهنگ ایرانی شاد وترنس گوش میدم
کیفیت خیلی برام مهمه چون الان با گوشی اهنگ گوش میدم بی کیفیته
ممنون
سلام.
من از کجا میتونم یک COWON S9 بخرم؟ توی ایران اصلا محصولات کوون هست؟
پر هست سالیان سال هست که شرکت پارسوني وبعد امرتات (هر دو برای یه نفر هست) وارد می کنه یه نگا می کردی تاپیکش رو دو تا پایین تر میدیدی.نقل قول:
سایت نمایندگیش:
لیست قیمت:کد:http://www.emertat.com/
پایتخت طبقه اول یه کم بگردی پیدا میکنی.(همکف نه اول)کد:http://www.emertat.com/sites/default/files/price_list/cowonprice.pdf
سلام .
به دنبال یه ضبط خبرنگاری خوب که mp3 هم پخش کنه :8: میگردم که قیمت زیر 130 تومان باشه نظرتون درباره
sony ICD-UX200 چیه آیا بهتر از این هم پیدا می شه؟:46:
تو این قیمت بهتر نیست همین خوبه ولی اگه پول بدی تا 650 تومن همین سونی داره ولی برای خبرنگاری همین انتخاب خیلی خوبی هست.نقل قول:
چقدر گرونه.نقل قول:
من صفحه ی قبل هم پرسیدم دوباره میپرسم، یک ام پی تری پلیر که از طریق بلوتوث یا موج رادیویی اجرا کنه آهنگ رو چی هست زیر 100000 تومن؟