نه دوست عزیز !نقل قول:
64 کیلو بیت هست نه بایت ! هر 8 بیت میشند 1 بایت ! پس بنابراین 64کیلوبیت تقسیم بر 8 مساوی است با 8 کیلوبایت ! که البته باید توجه دااشت 8کیلوبایت ایده آلترین وضعیت است که عناصر مختلفی بر این سرعت تاثیر میگذارند!
Printable View
نه دوست عزیز !نقل قول:
64 کیلو بیت هست نه بایت ! هر 8 بیت میشند 1 بایت ! پس بنابراین 64کیلوبیت تقسیم بر 8 مساوی است با 8 کیلوبایت ! که البته باید توجه دااشت 8کیلوبایت ایده آلترین وضعیت است که عناصر مختلفی بر این سرعت تاثیر میگذارند!
سلام عزیز :نقل قول:
64 سرعت search تو نت هستش . شما احتمالا سرعت دانلود رو گفتید 8 . اگه ایجوریه مشکلی نیست. همیشه سرعت دانلود یک هشتم (1/8) سرغت search باید باشه!
واسه تست کردن سرعت دسترسی به نت سایت های زیادی هست. یکیش اینه. اول تمام برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنن ، حتی تو backgroud رو ببندید.
من شاتل( ART1 ( 128 Kbps دارم. این رو هم همین الان گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی. . .کد:http://www.bestnetcraft.com/cgi-bin/meter.cgi
دوستان میشه چندتا مودم adsl wireless با پورت اترنت معرفی کنن؟(زیر 100 تومن:31:)
سلام
من هفته پیش سرویسم فعال شد از فردای اونروز روی خط تلفن نویز افتاده البته اگر به پریزی که مودم وصله تلفن رو وصل کنیم مشکلی نداره ولی در پریزهای دیگه نویز وجود داره و بعضی مواقع کم و زیاد می شه
اسپیلیتر هم گذاشتم ولی جواب نداد تازه بعضی مواقع نویز هم با اسپلیتر بیشتر می شه!
تموم جاهاییکه سیمهای تلفن به هم وصل شده بودند رو هم کنترل کردم ولی
به نظرتون مشکل از چیه؟
سلام دوستان . . .
من adsl ام نصب شده ولی مودمم تنظیماتش یادم رفته ! نیم ساعت باهاش ور رفتم نتونستم این ایسوس رو ، درستش کنم !
اون مثلث که میاد ، اول قرمز بعد زرد بعد سبز !
الان این فقط تو قرمز مونده !
چیکار باید کنم ؟
نقل قول:
سلام ، معمولا وقتی نویز زیاده باید واسه هر تلفن یه splitter بذاری . احتمالا شما فقط واسه مودم و تلفن متصل به اون گذاشتی. من خودم از شاتل دارم . اوایل انگاری یکی داشت کابل تلفن شنا میکرد . واسه هر تلفن یه splitter گذاشتم ، حل شد. ولی الان فقط واسه مودم گذاشتم. چون اصلا نویز ندارم!! ( اینجا ایران است ):15:
سلام ، عزیز لاقل بگو مریض کی هست:46: ؟ اینجور که گفتی باید asus باشه. 1) رو مثلث دوبار کیلک کن، وقتی پنجره باز شد 2) کلیدهای Alt + D رو بزن. تو پنجره جدید ، 3) برو به تب Config و مقادیر زیر رو اینجوری کن :نقل قول:
VPI=0 و VCI=35 ( شایدم بر عکس :31:). بعد یه Ok بزن و4) دکمه reset رو کلیک کن.
موفق باشی . . .
یه سوال : اتصال از طریق lan و usb فرق داره ؟
مودمم asus 602 هستش
سرویس آرت 64 شاتل دارم
تهران هستم
منطقه مخابراتی شهید بهشتی
گاهی چراغ status و lan روشن میمونه ولی اینترنت قطعه !! send , recive ای وجود نداره !
جدیدا این نرم افزار هارو نصب کردم :
avast antivirus
systemCare
regCure
من هم ویستا سرویس پک 1 دارم هم xp که توی هر دو ویندوز وصلم و مشکلی ندارم
البته اولش کسی که اومده بود سرویس رو تحویل بده نتونست روی ویستا تحویل بده و توی xp تحویل داد و رفت
برنامه system care اعلام کرد که آخرین ورژن درایور کارت marvell yukon ethernet controller driver هستش برای دانلود که مال 2008 و ورژن مال خودم 2006 بود
شاید با نصب درایور جدید درست بشه نه ؟ یا ربطی نداره !
ویندوز ویستا سرویس پک 1 نصب کردم تمام آپدیت های به روز هم براش انجام دادم !
تنظیمات اتصال ویندوز جایی رو نداره که اگر اتصال قطع شد اتوماتیک وصل بشه ؟ یا مودم اتوماتیک ریست بشه ؟
اين دو نوع اتصال در نوع سرعت تفاوت هايي دارند
البته خود شركت ها توصيه مي كنند از پورت شبكه استفاده كنيد
اون نداشتن send و recive هم احتمالا از isp هست
در تکمیل حرف دوست عزیزمون محسن خان باید بگم کهنقل قول:
usb و lan دو نوع پورت هستند
ولی usb به نظرم تو شبکه جایی نداره:31:
یعنی نمیتونه انتظارات را بر آورده کنه ولی lan واقعا عالیه
البته تو نوع کیفیت و سرعت خود اینترنت تاثیر نداره
send و recive از خود شرکت هست که گاهی قطع میشه و ربطی به داشتن یا نداشت و استفاده کردن یا استفاده نکردن از برنامه خاصی نیست
مودمتون خیلی عالیه یکی از بهترین مودم هاست
درایور جدید داشتن بهتره ولی زیادم مهم نیست به هر حال نصب درایور جدید بهتره
ممنون:11:
سلام...
ببخشيد دوستان من IPم 192.168.1.1 هست ولي هرچي تو IE مينويسم نميره توش....بايد چي كاركنم ؟؟؟:19:
شرمنده همش تقصير صبانت هست مجبورم به خاطري كه اشتراكم قطع نشه حداقل هر هفته يك بار وصل بشم حلا هم مي خوام برم مسافرت و كسي هم كه خونمون نيست به جز مادرم كه بلد نيست با كامپيوتر كار كنه منم مي خوام وقتي مسافرتم با خاموش روشن كردن كامپيوتر هفته اي يك بار ، از قطع شدن اشتراكم جلوگيري كنم :43:
ميشه لطفا بهم كمك كنيد.... :11::11::11:
راستي يك سوال ديگه : اگه من مودم رو هيچ وقت خاموش نكنم بلايي سرش مياد :24: اخه مودم من داغ ميكنه (tp-link) واسه همين من خاموشش مي كنم ولي وقتي تو كافي نت بودم مودممون data-shin بود و داغ نمي كرد.... ممنون :11::11::11::11:
برو مسافرت مشکلی پیش نمیادنقل قول:
مهم اینه که بعد از اینه اشتراک گرفتی در هفته اول حداقل یک بار با اکانت روزانه کانکت بشی تا یک ماهت از اون لحظه شروع بشه...
حالا بعد از اون شما دیگه اصلا تا آخر اشتراک ماهانه کانکت نشو
مشکلی پیش نمیاد
سلام....نقل قول:
دوست عزيزم من از صبانت مي گيرم و اين گفته من هم توسط خود شركت در سايت زده شده :
نقل از sabanet.ir
حالا از اين كه بگذريم ميشه در هر صورت به من كمك كنيد ، مي خوام تنظيمات مودمم رو ياد بگيرم ... بدوم بهتره تا ندونم :27::27::11::11::8:نقل قول:
قابل توجه مشترکین محترم :
باتوجه به عدم استفاده پاره ای از کاربران از سرویسهای خریداری شده و مشکلات ایجاد شده مقرر گردید در صورتیکه سرویس بیش از یک هفته بلا استفاده بماند ، سرویس برگشت خورده و پورت جهت استفاده سایر کاربران آزاد گردیده . دستورالعمل فوق در خصوص تمدید سرویس نیز اعمال میگردد.
موفق باشي دوست عزيز :11::11::11:
بچه ها او رو خدا کمکم کنین
من شنبه هفته پیش سرویس حجمی 1gig از آسیا تک گرفتم.شنبه اومدم کانکت بشم دیدم زده حجمتون تمام شده.رفتم تو سایتش دیدم 300mg upload و بقیه اش آپلود بوده.در حالی که من اصلا uplod نداشتم و نهایت 100mg download داشتم.
دوباره امروز پول ریختم شارژش کردم.10 دقیقه هم استفاده نکردم رفتم تو سایت توی ریز کارکرد دیدم زده 7mg upload شده.
تو رو خدا بگین چیار کنم؟
پسوردمم عوض کردم.ولی فایده نداره.
خواهش میکنم کمکم کنین
آخرین UPDATE کسپر هم رو سیستمم نصبه
این قانون فقط برای کسانیه که وقتی اکانتشون را شارژ میکنن اصلا از اکانت روزانه استفاده نمیکنننقل قول:
شما باید حتما در هفته اول یک بار رو استفاده کنید
اما دیگه نیازی نیست در روزای دیگه استفاده کنید
مهم همون بار اوله که شارژ شما آغاز بشه....
در ضمن اون آی پی مطمئنی برای مودمتون هستش؟؟؟؟
اینو بارها توضیح داده شدهنقل قول:
دوست عزیز اون چیزی که شما به عنوان دانلود و آپلود در نظر میگیری فرق میکنه با ترافیک مصرفی
شما هر کاری که تو اینترنت انجام بدین جز ترافیکه
باز کردن صفحات
اپدیت کردن نرم افزارها
دانلود
آپلود
همه و همه جز ترافیک هستن
خيلي ممنون دوست عزيز ... خيالم راحت شد ( اجرت با خدا ) :10::10: :26::3:نقل قول:
نمظوت از اينكه IP مطمئني هست چيه؟؟؟ خوب رو جعبش نوشته ... تازه يه IP هم اي هست كه تو خود كامپيوتر نوشته ولي بازهم هيچ اصري نداره !!!!
اينم عكس :
مننونم :11::11::11:کد:http://irapic.com/uploads/1231819179.jpg
رو یه مرورگر دیگه هم تست کن ببین چی میشه؟؟نقل قول:
اقا ممنون موفق شدم وارد شم .... :8::8::8: ( اگه يك وقت خواستين بدونين بگيد با عكس براتون بزارم ، چون الان خيلي خوشحالم جو گرفتم :8::8::31::31:)نقل قول:
خوب حالا بايد چي كار كنم ؟؟؟؟
شما به اون ای پی که توی کامپیوتر نوشته کاری نداشته باش 192.168.1.1 را امتحان کن اگه نشد توی کاتالوگ مودم باید نوشته باشه ای پی را...نقل قول:
ولی یکی از دوستان tp-link داره IP 192.168.1.1 هست!!
در نهایت اگه نشد باید ویندوز عوض کنی!
برای من هم یک بار این طوری شده بود ویندوز عوض کردم حل شد!!
نقل قول:
من بدون عوض كردن ويندوز مشكلم حل شد ولي الان نمي دونم بايد كجا برم :31::19:
نقل قول:سلامنقل قول:
همون طور که دوست عزیزمون مهدی جان گفتند هر کاری که توی نت انجام بدید ترافیکه
یه برنامه هست به نام NetLimiter که میتونید با اون مئیریت کنید حجمتون را و بفهمید از کجاها مصرف حجم دارین
از این سایت میشه دانلود کرد
کد:www.netlimiter.com
سلام دوستان .....
من چندتا سوال دارم؟؟؟
1- قیمت D-link 15dBi Omni Antenna چنده؟؟؟
2-من اینرنت وایرلس دارم میتونم با استفاده از wifi و این انتن اینترنتم رو شیر کنم برای یکی از دوستام؟؟
3- برد این انتن چقدره؟؟؟ اگه ساختمون جلوش باشه چطور؟؟؟
من میخوام برای یه خونه دو طبقه adsl وصل کنم البته فقط با یک مودم.می خوام دردسر سیم کشی رو هم نداشته باشم .حداقل از یک نوت بوک و پی سی هم استفاده میکنم.سوالم اینه که چه وسایلی رو باید تهیه کنم؟
ممنون
وقتی من ساعت 3 adsl رو قطع کردم و الان دوباره کانکت شدم و میبینم 9mg دانلود شده بازم به نظرتون از ترافیکه؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه دور تو تاپیک بزنی خیلی چیزا میآد دستت:11: و جواب این سوال ها و سوال های آیندتون رو تا حد زیادی پیدا میکنین.
در کل :
1) یه مودم adsl لازم داری که باخودش روتور هم داشته باشه که کار شبکه کردن سیستم ها و تقسیم اینترنت بین اونها رو بصورت wireeless انجام بده ( مثل Asus - am604 ) که حدود 105 تومنه.
2) برای pc هاتون یکی یه کارت شبکه wireless ( هرکدوم حدود 25 تومن )
3) لپ تاپ هم معمولا خودشون دارن . نداشته باشن هم باید کارت شبکه wireless از نوع EC بگیرید که حدود 45 تا 60 درمیآد.
موفق باشی . . .
سلام من يك مودم d-link dsl-2520u دارم و يك اشتراك از صبا نت و شديدا به مشكل خوردم لطفا در مورد كانفيگ كردن راهنمايي كنيد.
من يك مودم d-link dsl-2520u دارم و يك اشتراك از صبانت و شديدا به مشكل خوردم لطفا در مورد كانفيگ كردن اين مودم راهنمايي كنيد
سلام
من مودم D-Link 322T دارم با اشتراک از آسياتک
، ويندوزم رو از نوع ريختم تمام مراحل نصب رو انجام دادم ولی انگار نه انگار
حتی آيکون مودم ميگه که کانکت شدم ولی صفحه ايی باز نميشه
قبلاً که از آسيا تک اومده بودن برای نصب يه دستوری هم پای داس cmd داد که بعداز اون واقعاً کانکت شد
لطفاً راهنماييم کنيد
سلام...
شرمنده اگه ميشه تنظيمات مودم رو براي من توضيح بدين ... ممنون :11::11::11:
سلام
من مشگلم حال شد
اينم ميگم برای اونايی که چنين مشگلی دارن
از دو شاخه ضد برق استفاده نکنين، همين
اولین سوالم اینه که lan چیه؟
دوم اینکه اگه من یه مودم وایرلس برای چند تا کامپیوتر داشته باشم و فقط یک کامپیوتر روشن باشه اونوقت مودم به طور اوتوماتیک تمام پهنای باند رو به اون کامپیوتر میده یه باید تنظیماتش عوض بشه اگه جواب دومیه تنظیم چقد طول میکشه؟
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که میشه از مودم وایرلس به شکل معمولی یعنی غیر وایرلس استفاده کرد؟
سلام دوستان .....
من چندتا سوال دارم؟؟؟
1- قیمت D-link 15dBi Omni Antenna چنده؟؟؟
2-من اینرنت وایرلس دارم میتونم با استفاده از wifi و این انتن اینترنتم رو شیر کنم برای یکی از دوستام؟؟
3- برد این انتن چقدره؟؟؟ اگه ساختمون جلوش باشه چطور؟؟؟
كسي نميخاد سوال ما رو جواب بده!!!!!!!!!
داداش سوال شما خارج از مقوله اینترنت خانگیه اینجا کسانی که وایرلس دارن برای همون برد 20- 30 متر استفاده میکنن نه چهار تا کوچه بالاتر پس توقع نداشته باش که به این زودی جوابتو بگیری.نقل قول:
آقا شما هم مدام دارن username , password اتصالتون رو تغییر میدن؟ هی باید زنگ بزنم username جدید بگیرم.:19:
كسي تا حالا از خود مخابرات adsl گرفته؟
سلام دوستان
من از خود مخابرات adsl گرفتم از ديروز چراغم ثابت شد.حالا بهشون ميگم userو pass بدين ميگن لازم نيست بدون userو pass كار ميكنه ولي هرچي ميزنم ميگه userو pass اشتباه
ممكنه تنظيمات خاصي داشته باشه؟ميشه كمك كنيد آخه چون از شركت نگرفتم و مخابرات هم تازه داره واگذار ميكنه هنوز پشتيباني نداره كه زنگ بزنم بپرسم خواهشا اگر ميدوونيد كمك كنيد
در ضمن يه نكته عجيب اينكه چراغم ثابت شده ولي خط بوق نداره ممكنه اشكال از اون باشه؟
یخورده بیشتر توضیح بده چطوری از مخابرات گرفتی؟ کدوم شهری ؟ منهم میخوام بگیرم ولی سرعت چند هست قیمت؟نقل قول:
مودمو انگولک کردی یا نه؟ کجا یوزر و پسورد میخواد؟ اینهایی که اینجا از شرکتها گرفتن کانکشن pppoe دارن همینطوری وارد بشن هیچی نمیخواد ولی اینترنت هم کار نمیکنه حالا مال شما بریج خالصه؟بوق رو زنگ بزن 17 برات درست میکنن.
بعد از 40 يا 50 دقيقه که کانکت ميشم مودم پيغام Limited or no Connectivity رو ميده
که مجبور ميشم مودم رو از برق بکشم و دوباره وصل کنم
ميشه راهنماييم کنيد اشکال از کجاست؟
D-Link 322T
Asiatech
Windows XP
اينا رو هم پيدا کردم اميدوارم به داد کسايی که همچين مشگلی دارن برسه ولی بدرد من که نخورد:
کد:http://mybroadband.co.za/vb/archive/index.php/t-16577.html
کد:http://support.microsoft.com/kb/892896
منم این مشکل رو دارم که گاهی ارتباط قطع میشه که یا باید مودم رو روشن خاموش کنم یا ریست یا اینکه دوباره تنظیماتشو انجام بدم !!! البته شاید هر دورز یکبار
سرویس آرت هوم شاتل
سلام
من به پيشنهاد دوستان شاتل 64 رو سفارش دادم. تمايل داشت مودم رو به ما ... كنه اما من نذاشتم !!
حالا ميگن اين ttlink رو بگيرم نظر شما چيه ؟ من ارزون ترين مودم رو ميخوام كه خوب كار كنه و البته امكانات هم نداشت نداشت.
فقط گفت dlink نگير من كه عقلم حرفاش رو نپذيرفت !!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.