نقل قول:
امروز یه اتفاق جالب برام توی دنیای این بازی افتاد که تا حالا اتفاق نیافتاده بود چون شخصیت زن هیچ وقت انتخاب نمی کردم ولی این دفعه با شخصیت زن رفتم
اگه بازی رو تموم نکردید نخونید
رسیدم به Landsmeet بعد لوگین رو کشتم و باید فرمانروا رو انتخاب می کردم
شخصیت اصلی چون زن بود با آلیستر هم قبلا رومانس داشتم و رابطه خیلی خوبی داشتیم و نمی تونستم اونو نادیده بگیرم به خاطر همین لوگین رو کشتم تا آلیستر بی خیالم نشه بره چون حیف بود :31:
بعد از این باید یه نفر رو به عنوان فرمانروا انتخاب می کردم انتخاب خیلی سختی بود. اولش گزینه ای رو انتخاب کردم که نوشته بود من همراه با آلیستر فرمانروایی رو بر عهده بگیریم یعنی من ملکه باشم که آلیستر گفت همچین چیزی نمیشه و تا نجیب زاده نباشی امکان نداره ملکه بشی
بعدش دیگه خیلی ضد حال بود! سه تا گزینه داشتم: 1- آلیستر 2- آنورا 3- آلیستر و آنورا با هم ازدواح کنند و هر جفتشون با هم این وظیفه رو بر عهده بگیرم
منم جوون مردی کردم گزینه 3 رو انتخاب کردم. واقعا هم خیلی از خود گذشتگی بود چون مثلا توی بازی منو آلیستر عاشق هم بودیم و اینکه من انتخاب کنم آلیستر با اون ازدواج کنه سخت بود! کلا تجربه جدیدی بود! :31:
بعد از این جالب بود. وقت این قضیه ها تموم شد برگشتیم آلیستر اومد یه صحبت خصوصی کرد که خیلی تاثیر گذار بود. این صحبت رو هم فقط کسی که این حالت رو رفته باشه می تونه ببینه! اومدش گفت که خیلی متاسفم که باید همچین کاری رو بر خلافم میلم بکنم. بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی دوست دارم و خلاصه از این جور حرفا.... جالبه که حس آلیستر توی این سکانس خیلی عالیه و غمگین بودن اونو قشنگ میشد دید
بعد راستی به این هم اشاره کرد که دو تا گری واردن با هم ازدواج کنن بچه دار نمیشن و با توجه به این که اونم الان پادشاه شده نمی تونه پیش من بمونه چون بالاخره نسل پادشاه باید ادامه داشته باشه ولی با من ازدواج کنه اینجوری نمیشه و به خاطر کشورش باید این رابطه رو بی خیال بشه!
خلاصه خیلی صحنه های جالبی بود. توی هیچ بازی همچین چیزی ندیدم! اگه مثلا یه باز معمولی بود حداقل این سکانس آخرش رو نشون نمی داد و بی خیال این چیزا میشد....
...............
دوستانی که بازی را تموم نکردن نخونن!
سلام دوباره به وحید خان!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا نکته هست که توجه نکردی:
Alistair can become King and announce that the female Human Noble Warden will be his Queen, however the Epilogue text will refer to you as his Princess-Consort
Alistair can become King with Anora as his Queen. If this does occur, and you have been romancing Alistair, then through a series of choices your character can become his "consort" and continue the relationship Alistair must be "hardened
اگه از راه درست رفته بودی و اونوقت Alistair در اصطلاح سر سخت شده بود میتوستی رومنس را ادامه بدی!
اگه Human Noble می بودی می تونستی ملکه باشی!
دوستانی که مایلن پایان های مختلف بازی را بدونن با توجه به اینکه این که این پایان ها به تصمیم گیری های شما در قبل بر می گرده و نمی شه به عقب برگشت به لینک زیر رجوع کنن:
[HTML]http://dragonage.wikia.com/wiki/Epilogue[/HTML]