سلام
اقای hasan motoriبه من یک سایت برای cer داده بودند
ولی کار نمی کنه
چرا؟
Printable View
سلام
اقای hasan motoriبه من یک سایت برای cer داده بودند
ولی کار نمی کنه
چرا؟
نقل قول:سلام بیا شما این راه رو امتحان کن !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3574774&postcount=5
battery is ok ?!!!
مال من که مشکلی نداره
ببخشید من یه تاپیک برای خرید گوشی توی انجمن مربوطه زدم. گفتن قیمت این گوشی رو از اینجا بگیرم. کسی میدونه قیمت این گوشی چنده؟ (با گارانتی، بی گارانتی، همه جوره)
در ضمن برنامه و بازی و تم به راحتی گوشی هایی مثل نوکیا میخوره یا اینکه بازم سامسونگ این مشکل رو داره؟
یه سوال دیگه. موقع خرید باید به چیز خاصی دقت کنم.
بعضی ها میگن باطریشون 1000mAh در صورتی که همه جا زده 1200mAh. ماجرا چیه؟
در ضمن این درسته که 16 گیگش خیلی کندتر از 8 گیگه؟
نصب برنامه روش دقیقاً مثل نوکیاست اگه نبود که من نمیرفتم بخرم... شما خیالت راحت باشه
باتری همشون 1200 میلی آمپریه فقط پشت خود گوشی نوشته 1000 که مهم نیست
این گوشی اصلاً کند نیست و مثل گوشیهای نوکیا هنگ نمیکنه 16 گیگشم وقتی خالی باشه که فرقی با 8 گیگ خالی نمیکنه یعنی اگه قرار باشه کند بشه باید یه چیزی بریزی روش نه اینکه چون 16 گیگه کنده ولی کلاً خیالت راحت باشه
از راهنماییتون خیلی ممنونم ولی من الان بیشتر از سه ماه که ایت گوشی رو خریدم مقصود از سوال چیز دیگه ای بود :46:نقل قول:
فکر می کنم توی این پست بیشتر جواب سوال من رو دادن. هر چند شما مقایسه با N95 8gig رو خواستین ولی با این حال نمی دونم چرا با N96 مقایسه کردن:20:نقل قول:
N95 8Gb از نظر LCD از N96 پایین تره و من الان دستمه و وقتی از N96 خیلی بهتره پس یعنی از N95 8Gb هم خیلی بهترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت گوشی توپیه:46:
کــــــــــــــــــــمـــ ــــــــــــک من گوشیمو هرجا بردم حتی نمایندگی مایکروتل بردم تا فارسیش کنن ولی حتی اونا هم گفتن هنوز فایلهاش نیومده حالا من چطوری گوشیمو فارسی کنم راه دیگه نیست با آپدیت مشکل حل میشه؟
سلام دوستان کسی تا حال تونسته اینوویت آپدیت کنه؟
ای ول به اون تحلیلتوننقل قول:
خیلی خوب و دقیق بود:10:
الان قیمتش چنده؟
فکر نمی کنم که با اپدیت حل بشهنقل قول:
کــــــــــــــــــــمـــ ــــــــــــک من گوشیمو هرجا بردم حتی نمایندگی مایکروتل بردم تا فارسیش کنن ولی حتی اونا هم گفتن هنوز فایلهاش نیومده حالا من چطوری گوشیمو فارسی کنم راه دیگه نیست با آپدیت مشکل حل میشه؟
ولی چطور تو ایران نمی تونن فارسیش کنن؟
من از دوبی گرفتم فارسی بود
دوست عزیز اینجا جای این سوال نیستنقل قول:
الان قیمتش چنده؟
ولی من چند روز پیش که پرسیدم بهم گفتن حدودای 470 هزار تومانه
دوستان باتری این گوشی چطوره؟ از N95 8gig بهتره؟
فیلمبرداریش چی؟
ضبط صدا؟
انگیج میخوره؟؟؟
گرد و غبار نفوذ میکنه به گوشی یا صفحه نمایش؟
ضبط صدا در فیمبرداری؟
با سلام به دوستان و اساتید لطفا کمککککککککککککککککککککککک کک
امروز با گوشیم اصطلاحا ور می رفتم داشتم یه برنامه رو remove می کردم که هنگ کرد بعد سرعت گوشی شدید اومد پایین که حتی خاموش هم نمی شد حتس کد های 7370 یا 7780 رو انجام نمی داد تا باطری و دراوردم زدم جا 3 دکمه فلش کردم صفحه قرمز شد نوشت all download دوباره خاموش کردم روشن کردم فارسی شد اما ریست نشده بود بازم همونطوری بود.حتی زنگم نمی خورد بر دمش نمایندگی گفت باید فلش بشه ( من تو همدان هستم گوشی هم گارانتی داره) دوباره که رفتم گفت فلش رو قبول نمیکنه باید بره تهراندستگاه اونجا قوی تره و از این حرفا حد اقل 7 روز طول می کشه.
دوستان راهنمایی کنید ایا درست میشه؟
راهی نداره خودم درستش کنم ؟
مشکلش چیه؟
حرف نمایندگی به نظرتون چرند نماد؟
لطفا راهنمایی کنید بابا این مثلا سیمبیان هست اما خون به دل ما کرده باید همه چیشو از کلوپ نوکیا بگیریم خیلیاش هم مچ نیست مخصوصا پچ اهی هکش راشتی ممکنه چون هکش کردم اینطوری شده باشه؟
راستی نکته جالب به نظر میرسه که باطری های ما 1000 میلی هستن اما نسل جدیدهاش 1200 هست
دوست عزيز مطمئني باتريت 1000 ميلي هست ؟؟؟ آخه من تاجايي كه يادمه از همون اول 1200 بودن ( مثل N95 8GB ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ اگه اينطوري باشه كه باتريش هم از N82 ضعيفتره !!!!
باتریش از همون روز اول 1200 بوده
اون چیزی که پشت گوشی نوشته مهم نیست
پشت دی600 نوشته 350 میلی آمپر در حالی که باتریش 950 میلی آمپره
تو موبایلستان آپدیت کردن میگن باتریش خیلی بهبود قابل ملاحضه ای پیدا کرده
اگه کسی از باتریش راضی نیست آپدیت کنه
lمن یه سوال داشتم
می خواسم بدونم اینترفیس این گوشی با نوکیا N79 یکی هست یا نه ؟
مثلا در N79 وقتی می خواین چیزی رو باز کنید به صورت فلش از عقب صفحه می یاد جلو .
می خواسم بدونم اینترفیس این گوشی هم به این صورت هست یا نه مثل گوشی های قبلی نوکیا مثل N82 , N95 هست ؟
ممنون
نه اینجوری نیست وقتی یه چیزی باز میکنی صفحه میره کنارنقل قول:
من در مورد n95 8gig اطلاعاتی ندارمنقل قول:
ولی فیلمبرداریش خیلی خوبه
من تو مسابقه مفاهیم استانمون از یکی از بچه در حال سخنرانی فیلم گرفتم هم کیفیتش خوب بود و هم قدرت صداش
انگیج هم می خوره(البته گوشی باید هک شه)
راجع به گرد و غبار نمی دونم چون من رو صفحه محافظ گذاشتم
هنوز کسی راهی تداره که من گوشیمو فارسی کنم اخه این چه بلایی
شما میتونی با فریمور XXIB اگه اشتباه نکنم فلش کنی فارسی میشهنقل قول:
منم دارم در به در به دنبال راهی برای فارسی کردن گوشی شما می گردمنقل قول:
ه راه هست که عربی می کنه می خوای؟
یه نرم افزار دیگه هم هست که فارسی تایپ می کنه اگه اون رو هم می خوای بگو بذارم
راه دیگه هم که حسن اقا گفتن همون فلش کردنه که می گن ریسکش بالاست
با سلام به دوستان و اساتید لطفا کمککککککککککککککککککککککک کک
امروز با گوشیم اصطلاحا ور می رفتم داشتم یه برنامه رو remove می کردم که هنگ کرد بعد سرعت گوشی شدید اومد پایین که حتی خاموش هم نمی شد حتس کد های 7370 یا 7780 رو انجام نمی داد تا باطری و دراوردم زدم جا 3 دکمه فلش کردم صفحه قرمز شد نوشت all download دوباره خاموش کردم روشن کردم فارسی شد اما ریست نشده بود بازم همونطوری بود.حتی زنگم نمی خورد بر دمش نمایندگی گفت باید فلش بشه ( من تو همدان هستم گوشی هم گارانتی داره) دوباره که رفتم گفت فلش رو قبول نمیکنه باید بره تهراندستگاه اونجا قوی تره و از این حرفا حد اقل 7 روز طول می کشه.
دوستان راهنمایی کنید ایا درست میشه؟
راهی نداره خودم درستش کنم ؟
مشکلش چیه؟
حرف نمایندگی به نظرتون چرند نماد؟
لطفا راهنمایی کنید بابا این مثلا سیمبیان هست اما خون به دل ما کرده باید همه چیشو از کلوپ نوکیا بگیریم خیلیاش هم مچ نیست مخصوصا پچ اهی هکش راشتی ممکنه چون هکش کردم اینطوری شده باشه؟
ممنون دوست عزیز من فارسی شدن گوشی رو فقط برای اینکه بتونم sms فارسی بدم میخوام نه برای منو ها البته نرم افزار farsi sms را هم نصب کردم ولی خوب نوشتن با این نرم افزار اعصاب خورد کنه خالا اگه شما نرم افزار دیگه ای دارید ممنون که بزارین اگه هم بشه گوشی رو فارسی کرد که بهترنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بهترین راه اینه که با مرکز خدمات گارانتی تماس بگیری و جریان رو تعریف کنی و بپرسی اگه امروز گوشی رو تحویل بدی کی به شما تحویل میدند؟ معمولا فلاش گوشی بیشتر از نیم ساعت زمان لازم نداره حداکثرش اینه که صبح اول وقت میدی و بعد از ظهر تحویل میگیری.
یه نکته به همه دوستان شهرستانی بگم: چند وقت قبل مرکز خدمات ماکروتل برای کاری رفته بودم یه اقایی اومده بود و ادعا میکرد من گوشی و کارتن رو سالم و کامل با تی پاکس فرستادم ماکروتل و اینها میگفتند ما فقط کارتن خالی تحویل گرفتیم! خلاصه داشتند به شدت با هم بحث میکردند و کار داشت به جاهای باریکی میکشید.
به همه دوستان شهرستانی توصیه میکنم حتی الامکان خودتون حضوری گوشی رو بیارید تهران یا به یه دوست و اشنا که مسافره داره میاد تهران تحویل بدید که شخصا ببره گارانتی و تا اونجا که ممکنه به هیچ سرویس حمل و نقل اطمینان نکنید چون خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد دستتون به هیچ جا بند نیست. از ما گفتن بود :46:
موید باشید:11:
دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده. ممکنه بگی این گوشی گرارانتی داره یا نه؟ 8 گیگه یا 16 گیگ؟نقل قول:
به نظر من همه گوشی های با گارانتی اصلی ماکروتل از زبان فارسی ساپورت میکنند و همه اونها 8 گیگ هستند.
متشکرم:11:
سلامنقل قول:
یکی از دوستان Mobilestan در مورد آپدیت یه توضیح مفصل داده. به اینجا مراجعه کن:
سلام دوستان
میدونم جای این بحث اینجا نیست اما:
شرکت نوکیا و سونی اریکسون در سه ماهه اول 2009 نسبت به سه ماه نخست 2008 حدود 35 درصد کاهش فروش داشتند اما سامسونگ تنها 1 درصد کاهش داشته.
من خودم گوشی نوکیا E66 خریدم هزار و یک مشکل داشت بردم گارانتی اصلی پذیرش گفت ما روزی حدود 200 تا 300 گوشی نوکیا پذیرش میکنیم:41:
به نظر میاد سامسونگ تونسته تا حدی رضایت کاربراشو فراهم کنه:46:
این حرفم تایید 100 درصد سامسونگ نیست اما میخوام بگم در وضعیت فعلی بایستی خیلی رو انتخاب گوشی دقت کرد و خیلی مطالعه کرد که خدایی نکرده مشکلات متعدد بعدی پیش نیاد.
بالاخره اون گوشی نوکیا رو فروختم رفتم سامسونگ 8510 یکی از دوستانم رو خریدم. خیلی تمیز نگه داشته و حدود 20 ساعت مکالمه کرده با گارانتی اصلی ماکروتل که 6 ماهش مونده بدون خط و خش و اشکالی 440 خریدم ازش که نوش حدود 560 هست.
موید باشید:11:
مبارک باشهنقل قول:
باتریش مشکلی نداره که؟
سلام مرسینقل قول:
نه مشکل باطری نداره. یعنی فعلا که چیزی ندیدم. چند روزه دستمه هنوز نصف خط هاش مونده:18:
راستی دوستان برای مشکل باطری یه سر اینجا بزنند
یه سوال داشتم
چطوری می شه برای فیلم زیرنویس گذاشت؟
مطمئنی جای درستی پست دادی؟!!!:18:نقل قول:
منظورم توی گوشی بود نه کامپیوتر
این ها هم برای تایپ فارسی
(البته خودم هنوز تست نکردم)
[html]http://www.4shared.com/file/114226044/8a193c74/AriaPDA-DRMCommonSolutionsv311Crack_Gsmparts.html[/html]
[html]http://www.4shared.com/file/114226643/10f0d565/PsilocCrystalFarsiLocalizationv100S60v3SymbianOS91 Cracked-Gsmparts.html[/html]
پسورد:راستی کسی جواب سوال قبلی من رو نداره؟کد:www.gsmparts.ir
اینو نصب کن ببین میشه :نقل قول:
کد:http://www.ariamobile.net/mobile-application/symbian-s60v3/download-smart-movie/#more