منم شنیدم.منبع زیاد موثق نیست. ولی از دانشگاه آزاد هر چی بگی بر میاد.نقل قول:
منم شنیدم.منبع زیاد موثق نیست. ولی از دانشگاه آزاد هر چی بگی بر میاد.نقل قول:
منم شنیدم درسته از پست پرسیدم.نقل قول:
مطب مفید زیر رو از دست ندهید:thumbsdow
کد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=88
کد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=50
دوستان عزیز
پست هایی چون براو! دمت گرم، تایید می کنیم و غیره که کمکی به تاپیک نمی کنن حذف میشن چرا که دکمه ای به نام تشکر وجود داره
بحثی قراره صورت بگیره با رعایت ادب و احترام! دوستی میاد یه نظری میده و شما می تونید موافق یا مخالفش باشید و بهش بگید اما اینکه تو دوست نداری نیا ، عشقمون میکشه و ... نداریم!
پست هایی هم که در تایید یا نفی پست های بالا باشند یا جواب اونها رو داده باشند پاک میشن
پست های فینگلیش و پست هایی که پشت سر هم باشند پاک میشن
و هیچ کدوم از این ها از روی سلیقه نیست و بر اساس قوانین کل انجمن یا قوانین خاص همین تاپیک هست
هیچ دلیلی نداره من بخوام اینجا توضیح بدم چون همه ی اینها در قوانین موجود هست و موارد خلاف قوانین در کمترین زمانی حذف میشن اما ترجیح دادم توضیحی داده باشم که انجمن قوانینی داره که باید رعایت بشه!
تاپیک، یک تاپیک کلی هست و همه ی مساپل مربوط به کنکور سال ۸۸ رو شامل میشه اما اگر موضوعی تاپیک جداگانه ای داره در تاپیک خودش پیگیری بشه بهتره
ممنون میشم اگر باز هم موردی هست در پیغام خصوصی مطرح بشه تا تاپیک منحرف نشه
مرسی
نتیجه ی کدوم آزمون؟نقل قول:
چون نتیجه ی این آزمون 27 دی بیاد بهتر میشه نتیجه گیری کرد.
دوستان سلام
نیومده کهنقل قول:
اول میگی چهارشنبه بعد میگی الان اومده
نیومده عزیز
کلوپ کانونی ها :10::11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=286078
من گفتم کارنامه اولیه اومده (فقط درصد ها)وکارنامه نهایی(رتبه و تراز)4شنبه میاد عزیز!نقل قول:
من که درصد هامو ندیدم! ولی رو سایت نوشه اومده
باشه من دیگه ادامه نمیدمنقل قول:
من خودم تا حالا کارنامه نذاشتم ولی از اینکار بچه ها استقبال می کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن ازتون خواهش کردم دیگه بحثو ادامه ندین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا کسی هس که کنکور داده باشه و شیمی اش را بالا زده باشه؟؟
المپیادی هم نباشه؟!
؟
میخواستم ببینم این استو را چه سیستمی بخونم!؟
بازرگان بسه؟؟!
از لطفتون ممنونم!
1-اينجا تاپيك كنكور هست و واسه معرفي كتاب جاي ديگه اي وجود دارهنقل قول:
دوستان اینجا کسی هس که کنکور داده باشه و شیمی اش را بالا زده باشه؟؟
المپیادی هم نباشه؟!
؟
میخواستم ببینم این استو را چه سیستمی بخونم!؟
بازرگان بسه؟؟!
از لطفتون ممنونم!
2-به نظر من كاملترين شيمي موجود بازرگان هست(لطفا از اين به بعد سوالات در مورد كتاب درسي رو توي تاپيك خودش مطرح كنيد)
سلام دوستان يه سوال داشتم (از کنکوري هاي سال گذشته)
من همين امسال تو کنکور 88 ثبت نام کردم. دانشگاه امام حسين رو بعنوان علاقمندي انتخاب نکردم ولي بعد از ثبت نام به خودم گفتم حالا انتخابش که ضرري نداشت بايد اين دانشگاه رو هم انتخاب ميکردم.
حالا سوال من اينه: آيا در فروردين ماه که امکان ويرايش اطلاعات مون هست ميشه اين مورد رو هم ويرايش کرد يا خير؟
ممنون
فکر نکنم بشه ولی احتمالش خیلی کمهنقل قول:
خواهشا قفلش كنين !!نقل قول:
الكي شلوغش نكنين!!:46:
متشکر.نقل قول:
البته من از خود سايت سنجش که پرسيدم مستقيم جوابم رو ندادن و فقط گفتن امکان ويرايش اطلاعات در فروردين ماه هست و نگفتن که آيا اين مورد رو هم ميشه ويرايش کرد يا نه.
از دوستان کنکوري ديگه يا از کنکور هاي سال گذشته اگه کسي جواب سوال من رو ميدونه ممنونم ميشم منو راهنمايي کنه.
بازم ممنون
دوست خوب از راهنماییتون ممنونمنقل قول:
اما من نخواستم کتاب جدیدی را بهم معرفی کننین؟!
من خودم از روی بازرگان دارم میخونم
و میخواستمبدونم کسی میدونه چه طور میشه رو مباحث حل مسئله شیمی مسلط شد؟
خصوصا استو
:11:
نقل قول:
فکرکنم بشه فقط محل سکونت و رشته و یه چیز دیگه نمیشه:5:سایت سنجش جواب نمیده خودتو معطل نکن :10:این کاراشونم فرمالیته هستش:20:
سوال آوردم استاندارد و سخت
اولين دوره سوالا از سري:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جواباشو 100% مطمئن نيستم
من سال گذشته دانشگاه امام صادق رو موقع ثبت نام انتخاب نكردمنقل قول:
سلام دوستان يه سوال داشتم (از کنکوري هاي سال گذشته)
من همين امسال تو کنکور 88 ثبت نام کردم. دانشگاه امام حسين رو بعنوان علاقمندي انتخاب نکردم ولي بعد از ثبت نام به خودم گفتم حالا انتخابش که ضرري نداشت بايد اين دانشگاه رو هم انتخاب ميکردم.
حالا سوال من اينه: آيا در فروردين ماه که امکان ويرايش اطلاعات مون هست ميشه اين مورد رو هم ويرايش کرد يا خير؟
ولي توي ارديبهشت خود دانشگاه يه اطلاعيه داد و گفت هر كي ميخواد بياد ثبت نام كنه
فكر ميكنم اگه بشه دوباره ثبت نام كرد بايد خود دانشگاه اطلاعيه بده
ببخشيدنقل قول:
دوست خوب از راهنماییتون ممنونم
اما من نخواستم کتاب جدیدی را بهم معرفی کننین؟!
من خودم از روی بازرگان دارم میخونم
و میخواستمبدونم کسی میدونه چه طور میشه رو مباحث حل مسئله شیمی مسلط شد؟
خصوصا استو
اولا من قصد بدي نداشتم و شايد منظور شما رو بد متوجه شدم
ولي به هر حال شيمي بازرگان بهترين كتاب حاضر هست
توي همه ي مباحث هم ميتوني روش حساب كني
!من حلشون کردم!نقل قول:
امیدوارم جایی اشتباه نکرده باشم(چون الان اعصابم بد جور خورده!)
اگه جایی اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشید!:11:
کد:http://i41.tinypic.com/18hezt.jpg
کد:http://i39.tinypic.com/2w2ol1v.jpg
سوالات خوبی هستش ولی برای کنکور احتمال امدن اینها به نسبت سوالات کتاب کمتر هستشنقل قول:
ولی این دلیل نمیشه از این سوالات غافل شد
البته من بعضی هاشو نتونستم توجیه کنم بنظرم ایراد داشت:31:
دانش اموزان می تونند از طریق سایت زیر 3 ساعت بعد امتحانات هماهنگ راهنمای تصحیح رو دریافت کنند.
کد:http://www.s a i r . i r/day87
سلام بچه ها با این دردسر زیاد خوابیدن چی کار کنیم ؟
راهکار برای کاهش خواب چیه؟
لطفا راهکار عملی و مناسب که خواب الود بودن رو به همراه نداشته باشه...:19:
اولیش که واگراست.چی جوری جواب داره؟نقل قول:
چه سوال بامزه ای ! :31:نقل قول:
من نمی دونم سیستم بدن شما چه جوریه ولی من شخصا سیستمم رو این عبارت می چرخه :
" خواب خواب می یاره ! "
هر چی بیشتر بخوابم ، بازم بیشتر می خوابم ! :31:
من خودم خیلی کم درس می خونم و خیلی هم می خوابم ! چند شب پیش به خودم گفتم این چه وضعیه باید امروز حداقل 7 ساعت درس می خوندی ! 10 شب شروع کردم به درس خوندن با اینکه خوابم میومد یه نیم ساعت به خودم فشار اوردم و یه ضرب تا 7 صبح خوندم ! :18:
جالب اینجاست که بعدش فقط 2 ساعت خوابیدم ! اصلا هم خواب آلود نبودم ! دقیقا به این خاطر که کم خوابیده بودم !
کلا مشکل بزرگیه و رو درس خوندن خفن تاثیر می ذاره !
باید ببینید کی بیشتر می خوابید ( صبح ، ظهر ، بعد از ظهر ، ... ) هر کدومش راهکار خاص خودشو داره ! البته باید به سیستم بدنتون هم توجه کنین !
موفق باشین! :11:
منم جوابام اينطوري پيدا كردم(خيلي بد خطه).نقل قول:
کد:http://i39.tinypic.com/2la50y8.gif
ولي به نظر من اگه بخوان سخت ترين سوالاي كنكور توي اين سطح هستش و سوالاش خيلي هم سخت نيست!نقل قول:
سوالات خوبی هستش ولی برای کنکور احتمال امدن اینها به نسبت سوالات کتاب کمتر هستش
ولی این دلیل نمیشه از این سوالات غافل شد
مام هم بايد تو اين سطح كاركنيم.البته اين نظر منه
اولين سوالم ايراد داره مثل اينكه n پايين يه توان 2 داره من يادم رفته بزارم(شرمنده)
سوال اول واگراست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديگه آدم سوتيم ميده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته من بعضی هاشو نتونستم توجیه کنم بنظرم ایراد داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نوبت شماست سوال بزاريد
نه منظورم این نبود که سختهنقل قول:
گفتم مشابه اون تو کتاب نیست
پس احتمال اومدنش تو سراسری کمه(البته ازاد که ....:27:)
1-شام رو قبل از ساعت 8 بخورید.چیز های چرب و خیلی شیرین نخورید.نقل قول:
2-از ساعت 7 بعداز ظهر به بعد چای و قهوه و نوشابه و سیگار مصرف نشود.
3-اتاق خیلی گرم و خیلی سرد نباشد.اگر از بخاری استفادا میکنید حتما راهی به بیرون نظیر پنجره باز باشد.
4-پتوی سنگین خواب را سبک میکند.
5-قبل از خواب کارهایی که به آنان علاقه دارید انجام ندهید.(درسی که دوست نداری بخون :دی)
6-مهمترین مورد اینکه ، عادت کنید که همیشه راس یک ساعت معین (مثلا 11) بخوابید.
تا جایی که ا میدونستیم و تجربه میگه..نقل قول:
چایی و قهوه و پیپ و سیگار قبل خواب باعث بی خوابی میشه
پتوی سنگین هم که سر صبح از رو ادم بلند نمیشه!:21:
چه جوری خواب سبک میکنه :46: ...؟
به نظرم تا جایی که برنامه ات را اجرا کنی بیدار باش!
کم کم نظم پیدا میکنه !
سلام رفقا منم مشکل ازدیاد خواب دارم به طوری که وقتی میخوام از خواب (مخصوصا خواب بعد از ظهر) بلند شم اصلا حال درس و مرس ندارم اینه که همیشه خواب الوام و هر وقت بخوام بخوابم هر جا باشه میخوابم ولی چند وقتیه که یه راه پیدا کردم ... کتابخانه... خیلی بهتره از خونه اصلا خوابم دیگه نمیاد
راستی اگه برین کتابخانه و یه مدت اونجا باشین(1هفته) عادت میکنید اولش سخته ولی بعدا حله
من یه استادی دارم که میگه بدنتو هرجوری عادت بدی همون میشه اون به من پیشنهاد کرد که هر شب ساعت 11 بخواب و صبح 6 پاشو 7 ساعت خواب ایداله یه هفته اینطوری باشی عادت میکنی و حتی صبح ها هم زود از خواب پامیشی
من به استادم گفتم نظرتون راجع به اینکه به کتابخونه برم چیه؟ با توجه به اینکه من برای درس خوندن بی حالم و مشکل خواب دارم
گفت:«آره حتما خیلی خوبه ، کتابخونه یه جوریه که وقتی میبینی بقیه ام دارن درس میخونن تو هم درس خوندنت میگیره و میخونی»
و یه کتابخونه خوبم بهم معرفی کرد
مراقب باشین خواب کمتر از 5ساعت و نیم خیلی ضرر داره و در طولانی مدت تبعات زیان باری داره
بچه ها یه توصیه هم داشتم براتون رادیو فرنگ ساعت 7.30 عصر هر روز یه برنامه داره به نام نکته ها و گزینه ها به طوری که هر روز یه درس تدریس میشه یه روز شیمی یه روز ادبیات یه روز زبان و... سه شنبه ها مشاوره میده و خیلی مفیده حتما گوش کنید تو اونجا میتونید ببینید که تو شهر شما تو کدوم موج و ردیف پیدا میشه ولی تو تبریز یه کانال قبل از رادیو جوان قرار داره تو تبریز : 92.9 FM
کلا مفیده
میتونید فایل این برنامه رو از آرشیو سایت رادیو فرهنگ دانلود کنید مفیده خیلی توصیه اکید میکنم
سایت رادیو فرهنگ:
فک نکنم پتو تاثیر زیادی داشته باشهکد:www.radiofarhang.ir
سعی کنید وقتی میخوابید محیط کاملا تاریک یا نزدیک به کاملا تاریک باشه چون اگه اینطور نباشه فوتون های نور مزاحم باعث کاهش عمق خواب و جلوگیری از فعالیت مواد زد سرطان در مغز میشه
مینی زورو - پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک
سلام این رادیو فرهنگ باید کودوم قسمتش بری
من نفهمیدم برنامه های روزانش رو کجا مینوسه
این هایی که شما گفتی باعث میشه یه 11 الی 12 ساعتی بخوابیم:27:نقل قول:
من گفتم چی کارکنیم کمتر بخوابیم و خواب الود نشیم
بابا شما خيلي خلافتون سنگينه :31:نقل قول:
از ساعت 7 بعداز ظهر به بعد چای و قهوه و نوشابه و سیگار مصرف نشود.
منم مشكل ازدياد خواب دارم
ولي يه چيزي رو هم توجه داشته باشيد كه ميزان خواب در فصول مختلف فرق ميكنه
و اينكه اگه آدم به خواب زياد عادت كنه برگشتنش با خداست
به نظر من:
فقط داشتن يه هدف بزرگ ميتونه خواب رو از سر آدم بيرون كنه
ایطور که معلومه فقط من مشکل خواب ندارم و یه جورایی همه باهاش درگیرننقل قول:
پس راه حل چیه؟ درسته هدف بزرگ میتونه خیلی کمک کنه ولی تا چند هفته کارساز نیست
منم یه زمانی با این خواب مشکل داشتم اما حالا دیگه ندارم چون علتش رو پیدا کردم اما نمی دونم بقیه هم مثه منن یا نه؟
مثلا وقتی گردو می خوردم خیلی سریع یه احساس خستگی تو چشمام داشتم خوابم می برد
خرما هم همینطور
تا اینکه حالا هر دوتاشو نمی خورم
یکی دیگش هم اینکه
شب ساعت 12 می خوابیدم صبح ساعت 7 بیدار میشدم تا میومدم به خودم بجنبم یه خرده درس بخونم
ساعت 10 صبح نشده خوابم می برد خیلی عصابم خورد میشد آخه اصلا نمی شد درس خوند
تا اینکه در حال حاضر ساعت 8:30 بیدار میشم فعلا دیگه مشکل ندارم دیگه خوابم نمی گیره
ولی مشکل بیشترم برای همین گردو و خرما بود که بعد این که نخوردم خیلی مشکلم حل شد.
ولی راستشو بخوای دلم برای اون (((معجونی که برای خودم درست میکردم تنگ شده))):46:
بچه ها لطفا یه روش سریع برای حل تستهای مثلثات بگین ! ( غیر از حفظ کردن فرمولهای مختلف )
نمی دونم چرا اینقدر تو حل تستهای مثلثات کندم ! :13:
کانون و مبتکران و اندیشه فائق و خوشخوان و ... هیچکدوم فایده ای نداره ! نمی دونم باید چه جوری بخونمش ؟! :;)
40 تا فرمول مفید که بیشتر نداره ...نقل قول:
تازه فرمول یادگیری مثلثات اینه:فرمول+حل تست+تجربه:5:
دوستان سلام
من که اگه یه روز خرما نخورم روزم شب نمیشهنقل قول:
منم یه زمانی با این خواب مشکل داشتم اما حالا دیگه ندارم چون علتش رو پیدا کردم اما نمی دونم بقیه هم مثه منن یا نه؟
مثلا وقتی گردو می خوردم خیلی سریع یه احساس خستگی تو چشمام داشتم خوابم می برد
خرما هم همینطور
تا اینکه حالا هر دوتاشو نمی خورم
یکی دیگش هم اینکه
شب ساعت 12 می خوابیدم صبح ساعت 7 بیدار میشدم تا میومدم به خودم بجنبم یه خرده درس بخونم
ساعت 10 صبح نشده خوابم می برد خیلی عصابم خورد میشد آخه اصلا نمی شد درس خوند
تا اینکه در حال حاضر ساعت 8:30 بیدار میشم فعلا دیگه مشکل ندارم دیگه خوابم نمی گیره
ولی مشکل بیشترم برای همین گردو و خرما بود که بعد این که نخوردم خیلی مشکلم حل شد.
ولی راستشو بخوای دلم برای اون (((معجونی که برای خودم درست میکردم تنگ شده))) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنوبی باشی خرما نخوری مگه میشه؟
توی خوابم هم مشکل ندارم
دبستان که بودم یکم زیاد میخوابیدم
راهنمایی که اومدم شیفتش همیشه صبح بود(اولاش آی ضدحالی خوردیم)
دبیرستان هم خوب بود
ولی من چایی خوردن رو خیلی کم کردم
غذا رو هم همینطور
الانم ساعت 10-11 شبب خواب و حداکثر 5:30 صبح بیدار
هیچ راهی نیست جز این که اراده کنی
یکم شیوه غذا خوردن رو هم تغییر بدید(تاثیر داره)
عزیز روش حل مثلثات با جبر(مثل حد و اتحاد و از این قبیل) فرق میکنهنقل قول:
بچه ها لطفا یه روش سریع برای حل تستهای مثلثات بگین ! ( غیر از حفظ کردن فرمولهای مختلف )
نمی دونم چرا اینقدر تو حل تستهای مثلثات کندم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون و مبتکران و اندیشه فائق و خوشخوان و ... هیچکدوم فایده ای نداره ! نمی دونم باید چه جوری بخونمش ؟! :;)
تنها راهش هم تمرین زیاده
اینقدر باید حل کنی که وقتی یه سوال رو میبینی زود روش حلش بیاد توی ذهنت و بتونی تشخیص بدی این از کدوم هاست
بازم میگم فقط تمرین تمرین تمرین
یعنی اروم بخوریم یا دور سرمون بپیچیم بعد بخوریم؟:27::31:نقل قول:
یکم شیوه غذا خوردن رو هم تغییر بدید(تاثیر داره)