هیچ امکانی وجود نداره که با IPOD همیشه و در همجا بشه به وب دسترسی داشت ؟ :41:
Printable View
هیچ امکانی وجود نداره که با IPOD همیشه و در همجا بشه به وب دسترسی داشت ؟ :41:
سلام
بعضی آلبومها (فایلهای MP3) هست که هر کاری میکنم به برنامه آیتونز وارد نمیشه...
چیکار باید بکنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید...
راستي تو همدان كسي ايپاد تاج ديده؟(فقط نگيد بيا پايتخت كه امكانش برام نيست)
Salam be hame.fellan Farsi nadaram.bebakhshid
man ba iPod be wifi vasl misham vali bade 5 min hich ja nemire
ertebatesh ba markaz vasle wifi ham vasle kollan hame chi vasle vali hich ja ra baz nemikone
chera?
Mamnun.
معمولا وقتی جواب منفی هست بچه ها جواب نمیدهند تا شاید یکی راه حلی داشته باشد که کسی دیگر بداند. آیپاد تاچ فقط از طریق وای فای میتونه وصل بشه.نقل قول:
دستگاهی به تازگی در آمریکا تولید شده است که شبکه 3G را به امواج وای فای تبدیل می کنه تا دارندگان لپتاپ بتونند در همه جا از اینترنت استفاده کنند. با توجه به این که این دستگاه از آیپاد تاچ هم گرونتره و تو ایران هم 3G نداریم پس همچنان جواب خیر هست.
من کسانی را دیدم که به فروشگاه کنج سفارش داده بودند و برایشون فرستاده بود.نقل قول:
دو راه:کد:http://eshop.konj.ir/
۱-اگر ADSL داری یک مودم بیسیم یا acces point بخری حدود قیمت 75 هزار تومان. بعد از خرید، اینترنتت بیسیم میشه.
۲- اگر لپتاپت وای فای داره با استفاده از اون وای فای یک شبکه بسازی و بعد اینترنت را با این شبکه شیر ( Share) یا بریج(Bridge) کنی. هزینه مجانی.ولی لپ تاپت باید روشن باشه. البته میشه برای دسکتاپ هم کارت بیسیم خرید همین کار را کرد. اطلاعات بیشتر:راه اول شدیدا توصیه می شود.کد:http://www.------------/forums/forum61.html
از اینجا:نقل قول:استفاده کنید. همین نوشته شما تبدیل می شود بهکد:http://www.behnevis.com/
از تو ستینگ ایپادت چک کن ببین ای پی آیپاد چنده. اگر 169.254 هست کاریش نمیشه کرد وصل نمیشه. باید بجای شیر کردن بریج کنی. برای من هم دقیقا همین جور بود.نقل قول:
سلام به همه.فلان فارسی ندارم.ببخشید
من با آیپاد به wifi وصل میشم ولی بده ۵ مین شه هیچ جا نمیره
ارتباطش با marla وصله wifi هم وصله کلا همه چی وصله ولی هیچ جا را باز نمیکنه
چرا؟
ممنون.
دوستان چی شد کسی جواب ندارهنقل قول:
نقل قول:دوست خوب، باید منتظر بمونی که یه نفر از دوستان تبریزی کمکت کنه ... یا اینکه همونطور که رفیقمون گفت، سفارش بدی از تهران، یا آشنایی-دوستی رو بگی از تهران واسه ات بخره و بفرسته ... خرید پلیر در ایران این محدودیت ها رو هم داره بهرحال ..نقل قول:
نه دوست خوبم ... بجز اینکه مثلاً بری امریکا زندگی کنی، راه دیگه ای نیست! (شوخی) ... بدبختانه، شما دست گذاشتی روی یکی از مهمترین بحث های پلیرهایی مثل تاچ .. که بسیاری از قابلیت هاش بدرد ما ایرانی ها نمی خوره یا نفعی که می بریم محدوده ... و اصولاً هدف گیری چنین محصولاتی برای اروپا و امریکای شمالیه ..نقل قول:
ضمن اینکه در مورد دیر شدن پاسخ پست ها .. اولاً که شرمنده .. ثانیاً:
(البته می دونم شما قصد بدی ندارید و طبیعیه که دوست دارید زودتر جوابتون رو بگیرید؛ صرفاً چون این قضیه این چند هفته زیاد پیش اومده، نقل قول کردم) .. بازم شرمنده.نقل قول:
توجه کن که من یا دوستان خوب دیگه ای که اینجا سوالات رو جواب میدیم که پولی نمی گیریم بابت این کار .. صرفاً بخاطر علاقه مندی مون این کار رو می کنیم .. من خودم امروز که جمعه باشه تا همین یکساعت پیش سرکار بودم ... کلاً هم در روز فقط یک بار فرصت می کنم به اینجا سر بزنم ... اینا رو در نظر بگیر. ممنونم..
یعنی این مشکل رو قبلاً نداشتی و یه دفعه پیش اومده ؟ ..نقل قول:
ویژگی مشترک اون آهنگ ها چیه ؟ .. یا اینکه بی ربطه ؟ ... مثلاً همه شون مال یا خواننده یا مال یه آلبوم هستن؟ ...
سعی کردی به نرم افزارهای رایگانی که ساده میشه از طریق وب دانلود کرد، convert شون کنی و بعد چک کنی که itunes باهاشون مشکلی داره یا نه؟ .. این راه رو حتماً چک کن ... نرم افزار mp3 convertor تا دلت بخواد روی وب گیر میاد ..
seymourجان ببخشید که سوال زیاد میکنم :11:
مرسی از پاسخت
نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هممم...قبل از خرید آی پاد ، تگهای کل آلبومها رو مرتب کرده بودم...تا موقع اضافه کردن فایلها به iTunes library مشکلی نداشته باشم...
اکثر آلبومها add میشه ولی بعضیها نه...
حتی تگ ها رو مجددا تنظیم کردم ...ولی متاسفانه مشکل همچنان پا برجاست
به طور مثال در مورد دیسکوگرافی " میوز"...
منبع دانلود همه آلبومها یکسانه...و بیت ریت اکثر فایلها 320
همه آلبومها اضافه میشه... ولی آلبوم The Resistance رو نمیتونم اضافه کنم...
یا مثلا درمورد گروه The Velvet Underground یکی از آلبومها به itunes وارد نمیشه...
البته به غیر ازآلبومها یه سری تک اهنگ هم هست که همین مشکل رو دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم ...
mp3 convertor ؟...خب زیاد با این نرم افزارها آشنا نیستم
ولی با نرم افزارAgree Free MP3 to M4A (نسخه free البته)
امتحان کردم... این ارور میاد
Files reading error! please Check Your Files [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27 ژانویه هم که محصوله جدیده اپل میخواد معرفی بشه ووو
يعني هفته بعد ipod جدید میاد:10:
دوباره مطرح میکنم! :rolleye:نقل قول:
خیر دوست من هفته ی دیگه خبری از ایپاد جدید نیست سپتامبر 2009 همه ایپاد ها اپدیت شدند !!!
داریوش جان بله همینه ولی شما میتونی با یه تیر دو نشون بدی یه لینک دانلود فریمور کاستوم میدم به اون ورژن ریستور کنی هم اپدیت میشه و هم جیلبرک !
احتمالا تبلته.
تو صفحه ی قبل گفته شد با ipod نمیشه به اینترنت وصل شد اگر هم بشه تا فاصله 50 متری ولی نه تو یک سایت دیگه از یکی پرسیدم بم گفت یه مودم ADSL که وایرلس هم داره بگیر و به راحتی برو تو اینترنت با هاش چطوریاست ؟
با وایرلس که نمیشه ولی راه دیگری هست ؟:11:
اتفاقا عمده کاربرد iPod واسه وبه. عزیز من اون 50 متر مال ماست که هنوز با dialup زندگی میکنیم نه مال اونا . بلا استفاده بودن این سرویس برای اکثر ماها عین تعطیل بودن 70% دستگاست !نقل قول:
با ipod نمیشه به اینترنت وصل شد اگر هم بشه تا فاصله 50 متری
نه من adsl دارم ولی میگن هیچ رایی نداره که با ipod بری اینترنت تو ایران
یعنی هیچ رایی نیست من واقعا گیج شدم ینفر میگه میشه ینفرم میگه نمیشه دقیقا چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر رایی میشه بگین هر رایی!!! (راهی که فقط 50 متر نباشه و بشه در همه جا ازش استفاده کرد)
از هرکی سوال کردم گفت نه دیگه کاملا فهمیدم نمیشه :5:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوست خوبم ... اولاً که سوالات رو از هر کسی نپرس .. از کسی بپرس که به جوابش مطمئنی .. وگرنه هر کسی دوست داره در مورد هرچیزی نظر بده .. شما باید تصمیم بگیری که حرف چه کسی معتبر تره و همون رو پی بگیری .. (قصد جسارت ندارم --- اصلاً شاید معلوم بشه که من از همه بی سوادترم!)نقل قول:
ثانیاً - اونی که به شما گفته میشه با مودم adsl وایرلس وصل بشی حرفش هیچ تناقضی با حرف ما نداره .. سوال شما این بود که میشه "همیشه و همه جا توسط تاچ به وب وصل شد؟ " .. خب جوابش اینه که در ایران نه !! .. راه حلی که اون دوستت پیشنهاد کرده ، ربطی به این سوال نداره ... اون راه حل یه راه "همیشه و همه جا "نیست که!! ... این که واضحه...
بنابراین برای چندمین بار : شما میتونی از طریق اتصال اینترنت کامپیوتر خانگی ات با تاچ به اینترنت وصل بشی .. اما اینکه بخوای مستقیماً از طریق خود تاچ براحتی و هرجای شهر به اینترنت وصل بشی : خیر.
خب اگه نرم افزار تبدیل هم ارور میداده ، نشون میده که حدسم درست بوده و فایل ها ایراد دارن .. پلیرهای مختلف در قبال مشکلات ریز و درشت فایل های صوتی با هم فرق دارن .. بعضی ها آسون گیر هستند و هرچی بهشون بدی رو قبول می کنن و بعضی سخت گیرن .. مثل همین آیپاد ..نقل قول:
من توصیه ام اینه که اول با یه برنامه دیگه، این فایل های Mp3 رو نرمالیزه کنی .. (یعنی فرمتشون همون mp3 میمونه - صرفاً یه بار کانورت میشن به یه mp3 جدید -- حالا مثلاً با بیت ریت مشابه یا یه درجه پایین تر)...بعد دوباره تست کنی و نتیجه اش رو بگی.
نقل قول:نقل قول:درسته .. اینطور که شایع شده یه تبلت 10-11 اینچیه.نقل قول:
عزیز پس کو لینک !! :31:نقل قول:
یادت رفت بذاری؟
سلام دوستان من ipod touch 8gb گرفتم و دادم توی پایتخت برام برنامه رختن بعد من اومدم و 2 _3 روز بعد دستگاه رو خاموش کردم و بعد که روشنش کردم دیگه بالا نمیاد چی کار کنم که درست شه مرسی:11:
تو چه مرحله ای گیر کرده ؟ ... مطمئنی باتری داره ؟ ... یه بار به ایتونز وصلش بکن بعد روشن کن احتمالا بوت میشه !
ایپاد رو که روشن میکنم عکس usb میاد که وصل به itunes و همون جا گیر میکنه !!!!!!
فکر کنم مشکل از jail break و اینا باشه :13: البته فکر کنم ورژنش 3.1 یا هم چین چیزی بود ....
من اصلا بلد نیست برنامه توش بریزم اگه کسی یادم بده ممنون میشم :11:
شما برو به سایت Blackra1n.com و نرم افزار ویندوز رو بگیر بعد iPod رو به PC وصل کن و run رو بزن، حله .نقل قول:
سلام دوستان من ipod touch 8gb گرفتم و دادم توی پایتخت برام برنامه رختن بعد من اومدم و 2 _3 روز بعد دستگاه رو خاموش کردم و بعد که روشنش کردم دیگه بالا نمیاد چی کار کنم که درست شه مرسی
همونطور که سیمور عزیز گفت فعلا تنها راه ارتباط تو ایران همون کارتهای وایرلسه. اما iPod بر اساس سیستم WiFi یا اینترنت بی سیم طراحی شده که این قابلیت، دارا بودن دکلها یا دیشهای سندر WiMax رو میطلبه که تا یه شعاع مشخص رو ساپورت کنن و شما تو اون محیط بتونی Access داشته باشی .نقل قول:
نه من adsl دارم ولی میگن هیچ رایی نداره که با ipod بری اینترنت تو ایران
مرسی درست شد :11:نقل قول:
فقط میشه بگی چطوری باید خودم نرم افزار بریزم توش ؟؟؟ :8:
از اولم درست بود ! من چون وایرلس ندارم نتونستم فعلا JailBreak کنم، اما شما میتونی با سرچ تو همین فروم یا جاهای دیگه آموزشهای زیادی واسه ریختن بازی یا برنامه پیدا کنی .چون خودم تا حالا نریختم نمیتونم کمک زیادی بهت بکنم .نقل قول:
مرسی درست شد
فقط میشه بگی چطوری باید خودم نرم افزار بریزم توش ؟؟؟
کد:http://www.------------/forums/thread692.html
مرسی دوست عزیز :10:نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این خبر صحت داره؟ چون من می خوام ipodtouch 32gb بخرم.اگه این خبر راست باشه منتظر بمونم.
خیر دوست من هیچ ایپادی در ماه ژانویه معرفی نخواهد شد ! احتمال 90 درصد سپتامبر 2010 ایپاد های جدید معرفی میشن چون این روند رو سال هاست اپل داره انجام میده ! شما بخر !
ولی شما باز هم بهتره صبر کنید. یک هقته دیگه هست. البته آیپاد تاچ ها معمولا سپتامبر آپدیت می شوند.
از مدیران محترم میخام این تاپیک رو به انجمن آیفون/iPhone انتقال بدن
به آدرس :
با تشکرکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=316
27 ژانویه ساعت 21:30 به وقت ایران این مراسم برگزار میشه...نقل قول:
ممنون از پیشنهادت .. ولی برنامه ای برای انتقال این تاپیک نداریم .. iPod Touch اساساً یه پلیر محسوب میشه و بنابراین بحث درباره اش زیرمجموعه این بخش از فوروم هستش .. آیفون هم طبیعتاً زیرمجموعه گوشی .. دوستان هم البته آزاد هستند که سوال یا بحث شون رو هر جایی که دوست دارند مطرح کنند و محدودیتی وجود نداره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
!!!!!!!
من میخواستم ipod 32 gig بخرم!!!!!!
می خواستم یک سری سوال بپرسم که ممنون میشم جواب بدید!!!!!!:
1. فرق این مدل با 16 gig ؟؟؟؟؟؟ فقط رم؟؟؟؟؟؟
2. جیلبرگ قضیش چیه؟؟؟؟؟؟؟
3. من میخواستم موبایل 320 تومانی بخرم ولی گفتم جاش یه ipod touch بخرم و موبایلمو نیگه دارم!!! نظرتون چیه؟؟؟؟
4. قیمت دقیق و به روز این مدل؟؟؟
5. از اروپا بخرم یا ایران؟
6. کجای ایران بخرم که مطمئن باشم اصل و ارزوونه!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7. از کجا بفهمم بهم نندازند!!!!!!!!!!!!!!!!
8. کلا نظرتوون رو بگید لطفا!!!!!!!!!!!!!!
9.ممنون
10.ممنون ممنون
11. ...
اگه اطلاعات و ریویوی دقیقی دارید بهم ایمیل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من چرا این همه پست پشت هم میدی ؟ ... میتونستی از ویرایش استفاده کنی و نظم تاپیک رو رعایت میکردی !!! ...
1:بله البته اگه توی یه نسل باشند !
2:جیلبرک به معنی شکستن قفل فریمور هست و یه جورایی همون هک کردن که بشه IPA های پولی رو مجانی ریخت و از برنامه سایدیا برنامه دانلود کرد و تم ریخت و فونت عوض کردو ....
3:بستگی به نیاز خودت داری اگه زیاد موزیک گوش میدی و از برنامه های زیاد ایپاد تاچ میخوای استفاده کنی ای تاچ گزینه خوبیه !
4: ندارم الان ولی بگید چه نسلی رو میخواید نسل 3 یا 2 ؟ ... یا به عبارتی همون Generation
5 و 6:فرقی نداره میتونید از همین جا بخرید بهتره و خودتون هم برید مطمئن تر هست ! الان دیگه این چیزا زیاد مطرح نیست پاساژ پایتخت سر بزنید !
7:خوب یه راه حل ساده اینکه روی جلد یه نایلون پلاستیکی پلمپ شده که برای باز کردن یه فلشی وجود داره که از اون فلش باید پلمپ رو باز بکنید و باید اون بسته باشه !
8:کلا ای تاچ برای کسی که به برنامه های جانبی اهمیتی میده و یه پلیر میخواد که باهاش اینترنت بره و موسیقیش هم باهاش گوش بده گزینه خیلی خوبیه !
9-10: ممنون
11: ...:40:
بسیار متشکرم دوست عزیز
ببخشید
اگر توانستید قیمت روزش را به دست بیاورید حتما خبرم کنید(خیلی فوووووووووووووووووووووووو ری)
ممنون