الان 4 تا فونت فارسی بریزم گوشی فارسی میشه؟
Printable View
سلام دوستان
من یک سوال فنی داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این سوال رو قبلا پرسیدم ولی به دلیل تعطیلیه ناگهانی حافظه فراموش کردم جوابشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم چطور میشه یه پوشه رو(مثلا پوشه ی عکس ها رو)مخفی کرد که کسی نبینه...یا مثلا رمزی چیزی گذاشت روش؟
بعد اگه بشه همچین کاری کرد اون پوشه تو مدیا نشون داده میشه؟
ممنانم
آره دادا باید فارسی بشه.نقل قول:
البته با آپدیت هم فکر کنم فارسی بشه که این راه بهتره.
موفق باشی
سلامنقل قول:
میخواستم بدونم چطور میشه یه پوشه رو(مثلا پوشه ی عکس ها رو)مخفی کرد که کسی نبینه...یا مثلا رمزی چیزی گذاشت روش؟
بعد اگه بشه همچین کاری کرد اون پوشه تو مدیا نشون داده میشه؟
ممنانم
این کار که شما میگی نمیشه متاسفانه.
شما میتونی رو کل فایل منیجر پسوورد بزاری توسط برنامه Advanced Device Lock که تو انجمن برنامه های کاربردی معرفی کردم.
Xplore هم که خودش قابلیت پسوورد گذاری داره رو خودش
میمونه سوییس منیجر که راه حلی براش نیست و اگه طرف حرفه ای باشه از این راه همه چیو میتونه ببینه.
اگه پوشه ای رو از طریق سوییس منیجر یا Xplore مخفی کنی از تو فایل منیجر و مدیا قابل رویت نیست.
موفق باشی.
g900 دوربین بهتری داره تقریبا g900 مدل جدید g700 اســــــــــــــــــــــت .
عزیز این که فارسی نمیشه من 1ساله پیش p1 داشتم حالا کلا فراموش کردم چطوری غیر از آپدیت فارسی میشه فکر کنم واسه p1 یه فارسی ساز بود که عالی فارسیش میکرد من الان فونت ریختم فارسی نشده فقط فارسی رو ساپورت میکنه وقتی اس ام اس میاد میونه بخونهنقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام ئوستان من یه مدت نبودم دوباره برگشتم هر سوال دارین عرض بفرمایین ، اونایی که در مورد زبان گوشی سوال داشتن برا تایپ فارسی باید زبان گوشی فارسی باشه ، اگرم فارسی ندارین از این سایت بدانلودید :
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/languagefiles/g900?lc=en&cc=ap
اگرم میخواهید آپدیتش کنید این برنامه رو دانلود و گوشی رو به راحتی آپدیت کنید .
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/g900?lc=en&cc=ap
با آپدیت 99% مشکلات گوشی حل میشه .:5:
بچه ها وقتییکی به من عکس بلوتوث می کنه می ره در مسیج ها اونجا دیگه عکس رو باز نمی کنه خطا می ده همیشه !!! چی کار کنم که عکس ها رو ببینم پس ×××!!!
کسی میتواند چند تا عکس نمونه با g700 در این تاپیک بگذارد؟
سلام
آقا يه نفر لطف كنه فقط به من بگه رم اين گوشي چنده ؟
آخه تو هيچ سايت معتبري نديدم...
ولي يكي از دوستام گفت 128
منم به خاطر همين نظرم قطعي شده...
فقط خيلي عجله دارم چون به احتمال زياد فردا ميخرمش...
سلام:نقل قول:
والا من كه نفهميدم كدوم گوشي رو ميگي (G700 يا G900 )
ولي G700 حافضه داخليش 160 هست و تا اونجايي كه ميدونم تا 2 گيگ قابل ارتقا هست.
و G900 هم حافظه داخليش 160 هست و تا اونجايي كه ميدونم تا 4 گيگ قابل ارتقا هست.
اطلاعات بيشتم اگه خاصتي ميتوني در سايت زير پيدا كني:
کد:http://www.mob.ir/phone/more-detailes/SonyEricsson/G900
موفق باشيکد:http://www.mob.ir/phone/more-detailes/SonyEricsson/G700
من دیشب یه دونه قهوه ایش رو خریدم
خیلی خیلی عالیه
نسبت به قیمتش واقعا می ارزه
سلامنقل قول:
G900 رو ميگم...
ممنون ولي منظورم از رم حافظه ي اصليش بود ؟
كه حجمش معمولا همراه با سرعت CPU بيان ميشه...
اينو ميگم : Random Access Memory
تقريبا چند دقيقه ديگه بيشتر نمونده كه برم بازار...
لطفا سريع راهنمايي كنيد...
سلامنقل قول:
G900 رو ميگم...
ممنون ولي منظورم از رم حافظه ي اصليش بود ؟
كه حجمش معمولا همراه با سرعت CPU بيان ميشه...
اينو ميگم : Random Access Memory
تقريبا چند دقيقه ديگه بيشتر نمونده كه برم بازار...
لطفا سريع راهنمايي كنيد...
دوستان،عزیزان،سروران سلام.
با کابل که جی900 رو به سیستم وصل می کنم سیستم جی 900 رو نمی شناسه.سیستم ویروسی بود که ویندوز رو عوض کردم.اما جی 900 دیگه شناسایی نمی شه.چه باید کرد؟
توو file transfer نمیشناسه یا phone mode ؟ یا هر دو
هیچ کدوم رو نمی شناسه:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش از كجا خريدي 180 ؟
من اهواز قيمت كردم كمتر از 210 پيدا نكردم...
من چند تا مشکل دارم باهاش: (چون 1 روزه خریدم)
1) توی این گوشی SMS Counter و Call Timer رو ندیدم. هست؟
2) Location رو چطوری تنظیم کنم (3 موردش رو)که ساعت SMS ها درست باشه؟ چون هر جوری تنظیم می کنم باز هم اشتباه نشون میده زمانشون رو
3) حرف ی وسط که توی صفحه اصلی OSK هست مشکل داره و باید با شیفت ی دو نقطه رو بزنم . میشه جاشون رو عوض کرد؟
4) من فارسی کامل رو گوشیم نصبه . می خوام بدونم چطور میتونم کیبورد سخت افزاری رو بدون تغییر زبان گوشی فارسی کنم؟ من با دستخط و OSK مشکل ندارم و اونا رو می تونم فارسی کنم اما نمی دونم پیش فرض کیبورد سخت افزاری چطور در حالت انگلیسی بودم گوشی فارسی میشه
آخه مال من هم گاهی توو phone mode خوب نمیشناسه ... پس مشکل شما چیز دیگه ای هست !نقل قول:
ساعت یا تاریخ پیامها که در هر حالت توو این گوشیها اشتباه نشون داده میشه ... باید یه برنامه نصب کنی که فکر کنم اسمش SMS SPAM MANAGER هست ( فکر کنم )نقل قول:
حرف ی مشکل منم هست
برای اینکه کیبرد سخت افزاری فارسی بشه باید حتما زبان گوشی فارسی باشه ( به نظر من نقطه ضعف بسیار بزرگیه )
ساعت یا تاریخ پیامها که در هر حالت توو این گوشیها اشتباه نشون داده میشه ... باید یه برنامه نصب کنی که فکر کنم اسمش SMS SPAM MANAGER هست ( فکر کنم )نقل قول:
حرف ی مشکل منم هست
برای اینکه کیبرد سخت افزاری فارسی بشه باید حتما زبان گوشی فارسی باشه ( به نظر من نقطه ضعف بسیار بزرگیه )
کسی سوال من رو نمی دونه ؟
این عکس های که با بلوتوث می گیرم می ره در اس ام اس باکسم رو چطور باز کنم بازنمیشه
مسیج رو باز کن، باید اول Save بشن (توی فولدری مثل Pictures) بعد میتونی اجراشون کنی.نقل قول:
کسی سوال من رو نمی دونه ؟
این عکس های که با بلوتوث می گیرم می ره در اس ام اس باکسم رو چطور باز کنم بازنمیشه
میگه اصلا باز نمیشه که بخواد saveش کنه ؟
دوستاني كه G900 دارن لطفا راهنمايي كنن :
من يه P990 داشتم ، ديروز فروختمش...
حالا ميخوام G900 بگيرم...
سوالي كه داشتم اينه كه اين گوشي مشكل خاصي نداره كه آدمو از خريدش پشيمون كنه يا نه ؟
سرعتش نسبت به P990 چطوره ؟
و اينكه چند مگ از رمش در اختيار كاربره ؟
(منظورم از رم حافظه ي اصليه نه اوني كه فايل ميريزيم توش)
نقل قول:
همون طور که msf می گه اصلا عکس باز نمیشه برنامه ی بزا کرن عکس خطا می ده
شما خودت این کار رو می تونی بکنی ؟؟
با سلام
من تاپیک
1- تم گوشی
2- نرم افزار جاوا و سمبین واسه گوشی G 900 رو می خواستم.
ممنون
تمنقل قول:
سمبینکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=131580&page=62
جاواکد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=206
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=203
ممنون دوست عزیزنقل قول:
سلام
این کار که شما میگی نمیشه متاسفانه.
شما میتونی رو کل فایل منیجر پسوورد بزاری توسط برنامه Advanced Device Lock که تو انجمن برنامه های کاربردی معرفی کردم.
Xplore هم که خودش قابلیت پسوورد گذاری داره رو خودش
میمونه سوییس منیجر که راه حلی براش نیست و اگه طرف حرفه ای باشه از این راه همه چیو میتونه ببینه.
اگه پوشه ای رو از طریق سوییس منیجر یا Xplore مخفی کنی از تو فایل منیجر و مدیا قابل رویت نیست.
موفق باشی.
ولی من وقتی برنامه رو میریزم و extract میکنم...jar نمیشه و تو گوشی باز نمیشه
میشه بگید باید چی کار کنم؟
در مورد سوییس منیجر و اکسپلور هم میشه یه توضیحی بدید؟:31:
حالا یعنی من Xplore بریزم یا اون برنامه ایی که شما دادید؟
ممنون
من می خوام تنظیمات G900 رو تغییر بدم طوریکه هرچی بلوتوث می کنم نره تو Inbox ، مستقیم بره تو مموری استیک
چون یه سری فایلا که حجمشون زیاده رو نمی تونه بگیره میگه فضا ندارم
واسه این کار تنظیماتی هست یا مثلا برنامه ای وجود داره واسش؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
برای اینکه مستقیم توو مموری Save کنه مثل سونی اریکسون های دیگه ، یه هک واسش هست .نقل قول:
انجمن هک
اینم اون هکی که گفتمکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2569970&postcount=1000
خب وقتی اکسترکت میکنین چی میشه؟ یه سری عکس و نوشته میشه؟ اگه آره شما فایل جاوا رو داری اکسترکت میکنی. فایل jar هم نوعی فایل زیپ شده هست. اگه پسوند فایل .zip یا .rar هست خودت دستی به .jar تغییرش بده و بریز رو گوشی و نصب کن.نقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی من وقتی برنامه رو میریزم و extract میکنم...jar نمیشه و تو گوشی باز نمیشه
میشه بگید باید چی کار کنم؟
در مورد سوییس منیجر و اکسپلور هم میشه یه توضیحی بدید؟
حالا یعنی من Xplore بریزم یا اون برنامه ایی که شما دادید؟
ممنون
Xplore و سوییس منیجر دو تا برنامه هستن که علاوه بر فایل منیجر خود گوشی از طریق اونها هم میشه به فایل ها و درایو ها دسترسی داشت. اگه نصب نکردی که هیچ. با همون برنامه Advanced Device Lock رو فایل منیجر گوشی یا روی مدیا پلیر پسورد بزار. در نتیجه کسی نمیتونه فایل هات رو ببینه. اگه این دو تا برنامه رو داری اونوقت دیگه با این برنامه کارت راه نمیفته چون از طریق اون برنامه ها هم میشه به فایل ها دسترسی پیدا کرد.
موفق باشی.
g900 بهتره یا g705
دوربین g900 بهتره یا k850?
آقا من میخوام g700 بگیرم؟
به چه نکاتی هنگام خرید باید دقت کنم ؟
آیا صفحه کلیدش فارسی داره؟
از کجا بفهمم باطریش اصله؟
به نظرتون بهتره از طبقات بالای علائدین بخرم یا همون طبقه همکف؟
صفحه کلیدش فارسی داره و باطریشم فقط نگاه کن bst-33 باشه ... روو باطری نوشتهنقل قول:
میشه یه نفر در مورد RSS به من توضیح بده ... میدونم میشه باهاش سر تیتر خبرهای جدیدی که رووی مثلا یه سایت میاد رو دید ولی چطور میتونم آدرس یه سایت که مورد نظرم هست رو به فید خوان موبایل اضافه کنم ؟ ممنون
سلام
دوربين جي900 در حالت فيلم برداري چند فريم هستش؟
ممنون
فکر کنم 30fps هست ... واسه g700 که اینطورهنقل قول:
سلام
دوربين جي900 در حالت فيلم برداري چند فريم هستش؟
ممنون
سلام
من G900 دارم و يه مشكل بزرگ هم دارم!!
اونم اينكه وقتي كه كسي بخواد برام بلوتوث بفرستده گوشي من قبول نميكنه و براي طرف مقابل مينويسه اتصال فرت!
البته اينم بگم قبل از اينكه گوشي من پيغام بلوتوث رو بده اتصالشون قطع ميشه.
توي بهترين حالت يعني اگه اون پيغام اومدن بلوتوث رو نشون بده از من يه رمز ميخواد كه اونم نميدونم چيه.
لطفا راهنمايي بفرماييد.ممنون