سلام
مسنجر 10 رو نصب کردم اما voice call &video call فعال نمیشه برای ادلیستام هم چک کردم میدونم که همین ورژن رو دارند و مشکلی باهاش ندارند درواقع ویس و ویدئو کالشون فعاله اما مسنجر من فعالش نمیکنه باید چیکار کنم درست شه؟؟
Printable View
سلام
مسنجر 10 رو نصب کردم اما voice call &video call فعال نمیشه برای ادلیستام هم چک کردم میدونم که همین ورژن رو دارند و مشکلی باهاش ندارند درواقع ویس و ویدئو کالشون فعاله اما مسنجر من فعالش نمیکنه باید چیکار کنم درست شه؟؟
یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی مسنجرم رو باز می کنم ارورplug in میده اگه ممکنه راهنمایی کنید
نقل قول:voice & video رو فکر کنم بخاطر isp هستنقل قول:
من تا 2 روز پیش هر دو رو داشتم اما انگار پورت ش رو فـیلتر کردن
پلاگین ها هم واسه منم باز نمیشه و ارور میده که یا واسه خاطر تحریم هست یا فیـلترینگ !
: دی
دوستان من امروز موقع چت کردن با دوستم گاهی پیغامهایی وسط صفحه میاد که نه من اونا رو نوشتم نه دوستم ازشون اطلاعی داره این نوشته ها دایم ادرس وبلاگ میده مثل اموزش هک وب کم و...و میخواد باهاش اشنا بشیم اول اینکه بفرمایید این بدین معنیه که ایدی یکی از ما هک شده و دوم اینکه اون طرف میتونه صحبتهایی که دو طرف با هم رد و بدل میکنن ببینه و کلا غیر از تغییر ایدی کاری میشه انجام داد
دوستان اگه زودتر جواب بدن خیلی ممنون میشوم
واقعا یه همچین برنامه ای نیست یا اصلا کسی حالشو نداره به سوال من جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نه دیگه از خودش بپرس کجایی :31:نقل قول:
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنهنقل قول:
نقل قول:
اگه به صداقت دوستتون شک ندارید ، چند احتمال وجود داره :
1- دوست شما از سرویس های چت به غیر از یاهو مسنجر ( مثلا میبو ) برای چت استفاده کرده است .
2- برنامه ای به عمد یا غیر عمدی در سیستم یکی از شما نصب شده که این کار رو انجام میده .
هک رو بعید می دونم .
یک سوال :
وقتی این نوع نوشته میاد به چه اسمی هست . به اسم شماست یا دوستتون ؟ یا اینکه کلا فرق می کنه ؟
با تشکر ازشما دوست گرامینقل قول:
درمورد سوالتون باید بگم که بعداز اینکه دوستم پیغامشو میزاره اون نوشته ها میاد و به اسمه اون هستش در ضمن من مطمئنم که اون از یاهو مسنجر استفاده میکنه در ضمن پیغامهایی که میاد به نحوی میخواد که ما رو وادار کنه که روی لینکها کلیک کنیم مثلا اموزش هک رایگان یا وب و عکس و ... این رو هم بگم که دوستم ادعا میکنه این پیغامها رو نمیبینه فقط وقتی نوشته ها میان پنجره مسنجرش یه لرزشی داره
نقل قول:
می تونید یه تست رو انجام بدید ؟ تقریبا 90% مطمئنم کار یه برنامه مخرب رو سیستم دوستتونه .
از دوستتون بخواید از یه جای دیگه و از یه سیستم دیگه باهاتون چت کنه اگه باز هم تکرار شد این بار شما سیستمتون رو عوض کنید .
یا اینکه از دوستتون بپرسید تو همه چتهاش این مشکل هست یا وقتی باشما چت می کنه ؟ شما چطور با همه این مشکل رو دارید یا فقط دوستتون ؟
من قبلا همچین چیزی ندیدم . ببخشید که نمیتونم صریح راهنمایی کنم . آخه نمی دونم جریان چیه .
داشتن پلاگین الزامی هست یا خیر ؟ در مورد پلاگین اگه ممکنه یه توضیحی بدین :20:نقل قول:
دوستان من نمیدونم چرا از امشب یاهو باز نمیشه برای کسی اینطوری هست ؟
براي من درسته
سلام
اگه آیدی بلاک بشه
چیکار میشه کرد؟
دوست عزیز اون پیغامها 100% از طرفه من نیست من یه تست انجام دادم به دوستم گفتم که رنگه فونتشو عوض کنه و وقتی اون پیامها میاد با همین رنگه جدید هستش در ضمن پیامها تکراریه و تو اونا سعی داره یه جوری مجبور کنه رو لینکهایی که میده کلیک کنیم در ضمن دوستم ادعا داره که این پیغامها رو نمیتونه ببینه فقط یه لرزشی تو پنجره اش ایجاد میشهنقل قول:
خب برای اینکه بفهمید این کار مربوط به بدافزاره یا هک باید دوستتون از یه سیستم دیگه برای چت استفاده کنه . مثلا از کافی نت استفاده کنه یا یه سیستم امن دیگه . اینبار امتحان کنید ببینید نوشته ها میان یا نه اگه اومدن دیگه هیچی یعنی هک شده . ( البته باز هم می گم که فکر نکنم ) پس پسور آیدیشو عوض کنه اگر هم که نه پس مشکل از سیستم دوستتونه بهتره یه آنتی ویروس بروز نصب کنه :46:نقل قول:
خیر همه مردم ایران دارن بدون پلاگین کار می کنن . :31:نقل قول:
پلاگین اضافه کردن امکانات جانبی به یک نر مافزاره . مثلا پلاگین موزیک یاهو به شما این امکان رو میده که بدون استفاده از هیچ نرم افزاری و از طریق مسنجر به " یاهو موزیک " دسترسی داشته باشید و پلاگین های دیگه که کارشون تقریبا در زمینه های مشابه هست .
نقل قول:
بره من از چند روز پیشه که باز نمیشه :31: ولی با HTTP proxy خود یاهو به راحتی لاگین میشم و وقتی که سرعت کم هست هم لاگین نمیشه .
--------------------------------------
دوستان ببخشید که همه پست هامو تو یه پست ادغام نکردم . به این دلیل که بعد از دیدن سوال سریعا خواستم بهش جواب بدم و اینطوری شد :31:
این ساپرت خودشم که 36 ساعته علافشیمنقل قول:
چجوری برای یاهو ایدیم پروفایل بسازم؟
یعنی یه ایدی دیگه که قابل پاک شدن باشه
قبلا توی account profile می تونستم بسازم الان کجا بسازم؟
سلام دوستان من یه سوال فنی دارم و خوشحال میشم که یکی از دوستان هم به زبان ساده اما فنی جواب بده:41:
راستش من میخواستم بدونم نحوه send/Receive یاهو مسنجر چه جوریه؟ ایا امنه؟ ایا قابل ذخیره روی سرور ISP هست؟ این سوال رو واسه این میپرسم که میخوام بدونم ایا اطلاعات شخصی مخصوصا web cam قابل دستیابی توسط admin سرور هست؟
من از یه شبکه محلی wireless داخل محل کارم استفاده میکنم و این رو هم میدونم که سرور و شبکه ای که استفاده میکنن فایل هایی رو که download میکنیم رو به صورت temporary نگه میداره. ایا میتونن به این جور اطلاعات هم دست پیدا کنن؟
تشکر فراوان از فعالان این تاپیک
چرا کسی اینجا نمیاد؟!نقل قول:
غیر از سوال بالا یه سوال دیگه هم داشتم
چرا توی یاهو دیگه نمیشه پسورد حروف انتخاب کرد و فقط باید عدد باشه؟!
سلام
قضیه کانکت شدن بعضی آی دی ها با بقیه چیه؟ همونی که کنار اسمشون مینویسه؟
چطوری میشه برش داشت؟
بله. امكان رد يابي و بازنگري هست! براي مثال سايتهايي رو شما هر روز سر ميزني روي سرور ISP ذخيره ميشن و اگه بخوان ميتونن بازنگري كنن! البته اين كارها معمولا نياز به مجوز از قوه قضاييه داره و در صورتي كه به شما مشكوك شن ميتونن اين كار ها رو انجام بدن.نقل قول:
به خاطري اين كار رو كردن كه امينيت بره بالاتر و شخص مجبور باشه از پسوردهاي متداخل استفاده كنه.نقل قول:
منظورتون رو دقيقا نفهميدم! منظورتون يعني همون متني كه داخل Status Bar مينويسه هست؟!نقل قول:
يكم توضيح بيشتري بديد ممنون. از عكس هم ميتونين استفاده كنين.
درود
دوستان نرم افزاری هست که بشد باهاش تمامی گفتگوهای متنی رو تو پی سی سیوش کرد
موفق باشید
آره هست! اما متاسفانه من چون خيلي وقته ازش استفاده نميكنم اسمش رو فراموش كردم!!
البته خوده ياهو مسنجر هم اين كار رو انجام ميده ولي براي بازخوانيش بايد بازم با خود ياهو مسنجر بياي بالا و مرور كني!
بله دقیقا منظورم همون استاتوس بار هست:10:نقل قول:
سلام
ورژن 9 مسنجرو نصب کردم VOICE CALL فعال شده اما وقتی می خوام ازش استفاده کنم وقتی CALL می زنیم صدای بوق رو ندارم و هیچ صدایی رو ندارم
راهنمایی کنید !! تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟؟ :20:
خوب اون كه راه ساده اي داره. ميرين بالاي ياهو مسنجرتون و از اون كادر متني كه كنار آواتارتون هست متن رو پاك ميكنيد.نقل قول:
اگه منظورتون همينه كه هيچ اما اگه نيست پس بنده متوجه نشدم منظورتون رو كامل ، لطفا عكس بذارين.
موفق باشيد.
سلام
می خواستم ببینم امکان هست که بشه کسی که available هست ولی خودش رو invisible گذاشته رو تشخیص داد؟
نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه
نقل قول:
تشکر از جوابتون، اما میشه فقط در مورد وب کم بگید که قابل سیو هست یا نه؟
خواهش ميكنم.
از چه لحاظ قابل سيو هست يا نه؟ منظورتون رو دقيق متوجه نشدم. ممنون ميشم اگه دوباره توضيح بديد.
مثل اینکه دوباره عنایت کردند به یاهو مسنجر !!!!
هر وقت دلشون میخاد قطع میکنند!! یه دفعه کل کشور رو شبکه داخلی کنند خلاص اسمشو بزارن ایرانترنت!!!
آره دوباره شروع شد
وای دوباره بستن این ............... یاهو رو
اعصاب ندارنم ها
کسی راه حل سراغ نداره؟
یاهو منم بسته شد .
کرمانشاه - شرکت حسابگر
متاسفانه از دقايقي پيش مسنجر پريد.
از طريق ميل هم نميشه واردش شد!
همون روزي كه چند ساعت اينترنت ايران رو قطع كردن....برنامه جديد فيلترينگشون رو نصب كردن!
سرعت دانلود هم اينقدر پايينه كه نشد 350 مگ اپيزود جديد لاست رو دانلود كنم!!!
اندكي صبر....سحر نزديك است.
درسته یاهو پکید : دی
بله تایید میشه !
میدونستیم این جوری میشه ولی نه اینقد زود بابا هنوز 15 بهمنه !
راه حلی نیس؟؟؟